Opwindend.Net
Datum: 12-07-2018
Stemmen: 47x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 26694x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Verjaardagsfeestje Van Joyce In De Sauna - 1
Door Lekkerstel0207 - Mijn Profiel Pagina

Voor de liefhebbers, Eerst zullen wij ons eerst even voorstellen. Wij wonen in het midden van het land en komen beide uit een eerdere relatie waar “Seks” niet voor kwam in het woordenboek. Mijn vriendin is Joyce en zoals veel vrouwen constant bezig met het gevecht tegen de kilo’s, maar afgelopen jaar flink afgevallen. Met een lengte van 1,67 en een dikke C cup, is ze in mijn ogen een mooie verschijning verder heeft ze half lang, donker blond krullend haar en grijze / blauwe ogen. Ik ben Noud, heb een normaal postuur, sport 1 keer per week en heb zeker geen bierbuik maar moet eerlijk zijn, ook geen bodybuilder figuur. Is circa 1,80 meter lang en heb donker blond stekeltjes haar en bruine ogen en een heerlijke kale pik die net een slag groter is dan de gemiddelde man in Nederland. Als wij onszelf moeten omschrijven zijn we een rustig normaal stel. Waar je niet zou verwachten dat onze gezamenlijke hobby “Seks” is. En denk dan vooral niet aan “gewone“ seks.

Hieronder beschrijf ik een gebeurtenis die ik en “Joyce” deels hebben beleefd en een deels (nog) fictief zijn. Joyce en ik zijn een lekker dagje naar de sauna geweest. Deze dag heb ik haar cadeau gegeven voor haar verjaardag. Inclusief een speciale verrassing.

Joyce had zoals gewoonlijk alles al weer goed voorbereid, de sporttas was al ingepakt met handdoeken en badjassen. Voor onderweg had ze wat lekkerste eten geregeld. We vertrokken lekker vroeg om dat we dan vlak na het open van de sauna om 10:00 kunnen genieten van de rust en elkaar.

Nadat we hadden ingecheckt, ons hadden uitgekleed in de kleedkamer en ons in onze badjassen hadden aangedaan. Gingen we op zoek naar de douches. Bij de douche konden we alles weer uit doen. Altijd lekker om dan helemaal naakt daar te staan terwijl andere naar je kijken en langslopen. We pakken altijd eerst even een sauna om op te warmen door de warmte maar ook elkaar.

We kozen een sauna waar we iedereen goed konden zien aankomen. En eenmaal binnen was het nog niet heel warm. De sauna was nog net niet helemaal op temperatuur. Met ongeveer 50 graden gaf ons dat de mogelijkheid om even rustig bij te komen en van elkaar te geniet…

Warmte maakt ons altijd bloed geil en Joyce op dat moment nog voorover gebogen om haar handdoek de bank uit te spreiden of ik haalde al een vinger door haar spleetje. Ik had al meteen een natte vinger. Joyce was nu al nat !!! Ongelofelijk net binnen en nu al zo geil zei ik. Daarop duwde ik mijn middelvinger in haar kut, ik moest haar gewoon even van binnen voelen.. Voor Joyce ging dit iets te snel dus draaide van mij weg en ging op de bank zitten. Pakte mijn armen en trok mij naar haar toe. En voor ik het weet verdween mijn inmiddels half harde pik in haar mond.. Na een paar pijp bewegingen kwam er een harde pik uit haar mond.. “Zo is het wel even genoeg voor nu” zei ze, Waarop ik van haar een knipoog kreeg. Genoeg gespeeld voor zo vroeg op de ochtend. De komende 20 min genoten we heerlijk warmte in de sauna.

Het was nog erg rustig in op het sauna complex, op weg naar de koude douch kwamen we een man op middelbare leeftijd tegen. Hij kwam net uit het zwembad, was alleen had wel redelijke lichaamsbeharing ten opzichte van mij maar zijn pik en er om heen was helemaal kaal geschoren. De man had ongeveer mijn lengte maar was iets tengerder van postuur. Er volgde een terloopse blik...en een glimlach en hij wenste ons een goede morgen en een fijne dag hier in de sauna.

Na een verfrissende koude douche is het heerlijk om even te gaan dobberen in het zwembad, het was een stralende dag en de lucht was knal blauw. Na een paar minuten te hebben gedobberd kwam die zelfde man die ons daar net ter loops had aangesproken weer het zwembad in. Even later kwam hij naast ons staan en begon ons aan te spreken over het mooie weer en of wij vaker naar de sauna gingen.. En zo begon er een gesprek op gang te komen. Hij Stelde zich voor, Bert was zijn naam en wij volgende met ons aan hem voor te stellen. Daarna vroeg ik nog heel brutaal aan Bert of hij allen was gekomen vandaag. Zodat het allemaal iets duidelijker zou zijn voor Joyce. Dat was inderdaad het geval. Zijn vrouw moest werken en hij had een dagje vrij genomen van het werk om bij te komen. Hij was gister teruggekomen uit het buitenland i.v.m. een congres. Bert liet ook duidelijk merken dat Joyce een mooie verschijning was en gaf haar verschillende complimentjes. Na op deze manier nog een tijdje te hebben door gepraat vroeg Bert of hij ons wat te drinken mocht aanbieden. En daar zei Joyce geen nee op. We verlieten het zwembad en ik liet expres Joyce als eerste gaan. Bert volgde en aangezien je een trap op moet lopen moest Bert wel een goed uitzicht hebben gehad op de achterkant van Joyce. Ik volgde als laatste. We trokken onze badjassen aan en volgde onze weg naar het restaurant. Hier gingen de gesprekken verder onder het genot van een bakje koffie. Het was goed merkbaar dat er een klik was ontstaan tussen ons drieën.

Na wat te hebben gedronken nodigde ik Bert uit om met ons mee te gaan naar een bubbel bad. Bij het bubbelbad moesten de badjassen natuurlijk weer uit. ik zag aan Bert dat hij Joyce van top tot teen aan het bekijken was en hij probeerde dat niet eens te verbergen! In het bubbelbad aangekomen zitten we helaas niet alleen. Er zijn nog drie gasten in het bad. We gaan zo zitten dat Joyce tussen ons in zit en als de bubbels beginnen te komen leg ik mijn hand op haar bovenbeen. Ik draai mijn hoofd en mijn lichaam richting Joyce en Bert toe om het gesprek weer op gang te brengen. Ik zie hoe Bert geregeld naar Joyce haar borsten kijken die heerlijk op de golven van het bubbelbad mee bewegen. Even later leg ik mijn hand op Joyce haar andere been en dat doe ik om te bevestigen wat ik al hoopte. Ik bots tegen Bert zijn hand. Bert had net als ik inmiddels heel stoute ook Joyce haar bovenbeen vast. Snel ga ik weer terug met mijn hand naar Joyce haar andere been welke aan mijn kant zit. We kletsen een tijdje door totdat ik ineens zie dat Joyce haar gezicht vertrekt….en ik herken die uitdrukking uit duizenden. Ik weet zeker dat Bert bent zijn hand niet meer op haar bovenbeen zit, maar deze is verplaatst naar kutje…. De toon is gezet.

Aangezien we niet alleen zijn in het bubbelbad draaien Bert en ik ons een beetje van Joyce af om niet te veel op te vallen. Niet veel later verlaten de overige sauna gasten ons bubbelbad en zijn we eindelijk alleen met zijn drieën. Gelijk draait Bert zijn lichaam weer naar Joyce toe.. Ik verlaat mijn plek en verplaats mij recht tegen over Joyce en Bert.. Ik doe dit om dat het anders te veel opvalt dat twee mannen en een vrouw tegen elkaar aan zitten terwijl het bad helemaal leeg is... En zo kan ik jullie goed in de gaten houden en vooral kijken naar de gezichtsuitdrukking van Joyce, die niet veel later meteen vertrekt.

Ik weet nu zeker dat Bert zijn vingers weer haar kut hebben gevonden. Ook zie ik dat Joyce haar hand en arm verdwijnt in de richting van Bert…. Ik ga wat dieper in het water liggen om naar jullie te kijken en tegelijk mijn inmiddels kei harde pik langzaam af te trekken. Bert er beter voor zitten zodat hij wat beter bij Joyce haar kutje kan komen... Bert en Joyce proberen een gesprek te voeren maar een echt goed verhaal is het niet meer Met speelse blikken en voor het oog onschuldige badgasten die vriendelijk praten... maar onder water speelt zich iets heel anders af... dan zie ik Bert een beweging maken waar Joyce met haar hele lichaam op reageert …. Ik weet dat Bert zonet met een paar vingers haar kut is binnengedrongen en waarbij haar g-spot wordt bewerkt.

Ik moedig jullie aan om door te gaan. Ik geef aan dat de omgeving door mij in de gaten houden word gehouden zodat jullie lekker jullie gang kunnen gaan... Het bubbelbad ligt een beetje afgelegen en vanuit mijn positie kan ik het enige toegang pad goed in de gaten houden. Inmiddels komt er geen worden meer uit Joyce haar mond, alleen nog maar gehijg.. en zie ik dat ze kort even Bert zijn mond opzoekt om hem een tongzoen te geven.. Ik moedig Bert aan om door te gaan en Joyce dat ze zich maar lekker moet laten verwennen Niet veel later begint Joyce te schokken en komt ze heftig klaar…. Net op tijd omdat er nieuwe gasten aan komen….. en te gelijk vallen ook de bubbels uit.

Wij mannen kunnen niet opstaan omdat we allebei keiharde pikken hebben dus vragen we lief maar dwingend of Joyce op de knop wilt drukken om de bubbels weer aan te zetten. Hiervoor moet ze wel over Bert heen buigen. Dat doet ze op zo'n manier dat haar borsten rakelings langs Bert gezicht gaan. Op de terugweg naar haar plekje blijft ze even een paar seconden recht voor Bert staan zodat hij recht op haar kale kut uitkijkt… Ik zie aan de grijns op haar gezicht dat zij zich kostelijk vermaakt….. Joyce weet dondersgoed dat er nog twee volle pikken op haar staan te wachten die vandaag nog geleegd moeten worden.

We zitten nog even lekker onderuit in het bubbelbad en al snel verlaten de andere sauna bezoekers ons bubbelbad. Joyce staat daarna op met een geile lach op haar gezicht. … Wederom maakt de inkijk van haar kale kut ons nog geiler. Bert zijn ogen glimmen ondeugend. Ze weet dat ik de toegang nog in de gaten houdt. Ze pakt Bert zijn hoofd vast en drukt haar lipjes om zijn mond. Zijn handen pakken haar billen en Bert duw zijn tong in haar natte gleufje. Met lange halen beweeg hij zijn tong van boven naar beneden tussen haar lipjes. Af en toe zuig hij wat extra op haar clitje. Bert proeft de geile smaak van haar kutje. Ik bekijk het geile schouwspel aan en mijn stijve pik steekt af en toe boven de waterlijn uit als een soort periscoop. Dan horen we wat geluid.. komen er weer bezoekers aan? Joyce laat zich in het water zakken. Quasi nonchalant genieten we van de bubbels. Het was loos alarm, de mensen lopen door en komen niet naar het bubbelbad. Bert heeft een idee en fluister het in Joyce ’s oor. Ze knikt instemmend. Ze pakt in elke hand een harde pik. Ze staat op en “begeleid” ons uit het bubbelbad. Geil om te zien hoe ze ons op die manier mee neemt.

We lopen naar de kapstok waar onze badjassen hangen. Nadat we die hebben aangetrokken lopen we samen naar de saunaboot. Deze boot vaart in een kwartier van de ene kant van het meer naar de andere kant. Tijd genoeg om uitgebreid van elkaar te genieten. We hebben geluk. Het is niet druk bij de boot en we zijn de enige bezoekers voor de afvaart. We lopen snel naar binnen. De warmte van de sauna voelt heerlijk. Joyce opent onze badjassen en streelt met haar handen over onze buik en liezen. “Even voelen of jullie nog zin hebben” zegt ze plagerig, terwijl ze met haar vingers onze ballen kneedt.

Ze wordt niet teleurgesteld want er komen twee stijve pikken uit de badjas tevoorschijn. De boot vertrekt en Joyce gaat op de houten bank zitten. Ze trekt ons naar haar toe en we gaan uitdagend voor haar staan. We laten onze badjas van ons lichaam glijden, zodat Joyce overal goed bij kan…. Bert geeft haar een geile tongzoen terwijl ze haar handen over mijn harde paal laat glijden. Dan laat ze haar warme mond over mijn eikel zakken. Haar tong speelt langs mijn stam en likt over de rand van de eikel. Bert streelt haar borsten en maak haar tepels nog stijver. Hij gaat naast haar zitten en breng zijn mond naar haar borst. Zijn andere hand glijdt over haar buik naar beneden. Ze zakt iets verder onderuit en spreid haar benen nog wijder. Gulzig verdwijnen twee vingers tussen haar geile lipjes. Ze slaakt een kreetje en zuigt nog steviger aan mijn harde pik. Zo te zien vind Bert het geil om te zien hoe ik word gepijpt omdat inmiddels ook zijn paal strak overeind staat.

De temperatuur van de sauna maakt ons extra heet. Onze lijven zijn warm en er glijden langzaam druppeltjes vanaf. Onze ademhaling versnelt en het verlangen groeit. Joyce duwt Bert op zijn rug. Hij ligt languit op de bank en zijn pik staat verlangend omhoog. Ze kruipt over hem heen. Haar borsten hangen boven zijn gezicht. Hij kan het niet laten om een plagerig likje over haar tepels te geven. Ze wrijft haar buik over de zijne. Haar lipjes spelen plagerig met het topje van Bert zijn eikel. Dan duwt ze haar kont naar achteren en laat ze zijn stijve pik in haar natte kutje verdwijnen. Ahhhh dit voelt zalig roept hij hard in de ruimte. Aangezien we bijna midden op het water varen is er niemand die dat kan horen. Bert zijn handen strelen haar haren en Joyce geeft hem een lange hete tongzoen.

Ik kniel boven Bert zijn hoofd. Zijn gezicht zit tussen mijn benen en mijn ballen hangen boven Bert zijn gezicht. Hij ziet hoe Joyce mijn pik gulzig pijpt. Haar lippen schuiven prachtig heen en weer over de harde stam. Elke keer als mijn eikel iets tevoorschijn komt glimt hij lekker van haar speeksel. Bert zijn hand verschuift van haar borst naar mijn ballen. Deze actie had ik niet verwacht. Hij streelt mijn ballen zachtjes en voelt ze meebewegen in het ritme waarin Joyce mij pijpt. Dan haalt ze mijn pik uit met een luide plop uit haar mond. Ze geeft Bert een tongzoen en hij moet nu wel mijn geil proeven in haar speeksel.

Dan draait ze zich om. Met haar hand pakt ze Bert zijn pik en trekt hem langzaam af. Bert kriebelt over haar buik om aan te geven hoe lekker het voelt. Ik pakt haar heupen vast en brengt mijn paal naar haar lipjes. Met een diepe stoot duw ik mijn keiharde paal in 1 keer naar binnen. Ik hoor haar kreunen en voel haar spieren aanspannen. Ze zuigt Bert zijn pik diep naar binnen. Hierdoor trekken haar kutspieren extra aan wat haar kutje nog strakker maakt voor mij. Haar warme mond voelt zalig bij Bert en zijn ballen worden strak van elk likje dat ze hem geeft. Bert ziet boven zijn gezicht hoe ik mijn pik tussen haar lipjes op en neer laat bewegen. Haar binnenkant is mooi roze en nat. Bert benadrukt dat hij geil word van dit uitzicht en hoe ik haar neuk.

De boot is nu over de helft van het meer…. En ook wij schieten aardig op in de richting van een hoogtepunt. Als Bert over zijn buik kijkt ziet hij hoe Joyce hem pijpt. Die aanblik maakt het gevoel nog intenser. Ook de geur van haar natte kutje vlak boven zijn neus maakt hem extra geil. Ik verhoog het tempo en ik hoor mijn heupen tegen haar billen kletsen. Joyce hijgt steeds meer en meer. Haar hand wordt strakker om zijn pik gehouden. We naderen alle drie ons orgasme. Bert is er als eerste. Met een harde kreun schiet hij zijn warme zaad in haar gulzige mond… Ze blijft pijpen en slikt zijn geile lading ongegeneerd lekker door. Dan komt Joyce ook met een luide schreeuw klaar… terwijl ze haar mond van zijn pik haalt druipt er nog een geile sliert van haar lippen.

Door haar orgasme knijpt ze nog eens extra met haar kutje… dat is voor mij ook teveel en met een harde straal spuit ik haar zalige kutje vol. Ik blijft heerlijk in haar zitten terwijl mijn pik nog naschokken geeft van al dat lekkers. Hijgend genieten we na van dit heerlijke moment. We hangen zalig op en over elkaar heen. Zachte kusjes en likjes van Joyce maakt zij Bert zijn pik weer lekker schoon. Nadat ik mijn pik uit haar kut hebt gehaald en naast haar komt zitten, krijgt mijn pik ook zo’n zelfde schoonmaakbeurt. Dan trekken we Joyce haar benen uit elkaar. We zien mijn zaad uit haar kutje lopen. Een gedeelte langs haar benen maar ook een gedeelte op de bank van de sauna. Met een geile tongzoen sluiten we deze ronde af.

Nagenietend gaan we nog even op de saunabank liggen, elkaar zachtjes strelen, uithijgen. De boot is inmiddels bijna aan de overkant. We hebben nog even om lekker na te genieten in de warmte…..de rest van de boot tocht terug gedragen wij ons als nette sauna gasten.. We gaan lekker languit liggen op de banken. Joyce houdt onze handen vast en uitgepuft van de actie in de warme sauna laten wij de rust over ons heen komen. Terug bij het begin stappen wij uit en een ander stel stapt in de boot. We duiken met zijn drieën onder de koude douche en slaan een zucht van verlichting dat we eindelijk afkoelen. Iedereen heeft kippenvel, en Joyce haar tepels zijn kei hard. dat ziet Bert ook en hij krijgt een glimlach op je gezicht. Ook Joyce ziet dat wij zware ogen hebben die haar vooral staren rond haar borsten. Joyce begint te lachen en kijkt naar haar tepels en gooit er een schepje boven op door haar borsten op te tillen. Net alsof ze even goed moeten afspoelen maar ondertussen kijkt ze ons aan en gaat met haar tong geil over haar lippen. Nu iedereen inmiddels goed afgekoeld is zoeken we de badjassen op.

Ik stel voor dat we gezellig met zijn drieën wat gaan eten. Joyce gaat in het midden zitten van ons. Het is een stille dag en de tafels naast ons zijn allemaal leeg. We bestellen het eten en raken aan de praat. Kennelijk is Joyce nog niet afgekoeld. Het lijkt wel of haar gezicht steeds roder wordt. In eerste instantie neem ik dat aan maar als ik even later haar badjas verdacht zie bewegen begin ik te twijfelen. Ze heeft mijn hand vast en er af en toe knijpt ze er in en telkens word haar gezicht roder!!,

Ik sla mij figuurlijk voor mijn hoofd. Hoe naïef ik kan zijn. Ik heb zo’n vermoeden, maar dat moet ik zeker weten. Daarom gooi ik per ongeluk mijn servet op de grond. Ik buk onder de tafel en rijk langzaam naar het servet, ik draai mijn hoofd en zie dat Joyce haar benen uit elkaar heeft en er twee vingers van Bert diep in haar kut zitten. Haar kut glimt helemaal, niet zo gek al je bedenkt dat ik even daar voor een lading sperma in dat geile kut heb gespoten. Zo lang mogelijk probeer ik te wachten maar moet uiteindelijk toch omhoog komen. Achter Bert zie ik de serveerster aankomen met ons eten. Om jullie te waarschuwen zeg ik dat dan ook. Bert daagt mij nog even snel uit door de twee vingers die hij uit haar kut heeft gehaald even voor mijn neus af te likken. Zachtjes zegt Bert dat hij niet alleen Joyce proeft maar ook iets anders. Het eten wordt opgediend door een leuke serveerster. Maar we zijn zo geil dat volgens mij nu geen enkele vrouw veilig is voor ons. Dan storten we ons op het eten en bewaren de geile spelletjes even voor vanmiddag.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Verjaardagsfeestje Van Joyce In De Sauna - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 5362x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.7
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9654x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 12803x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15805x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14353x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18177x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11465x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20486x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16551x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9064x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6213x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10937x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11208x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14299x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12735x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net