Opwindend.Net
Datum: 12-07-2018
Stemmen: 58x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 17588x
Lezers Online: 1
Lengte: Zeer Lang
Verjaardagsfeestje Van Joyce In De Sauna - 2
Door Lekkerstel0207 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Verjaardagsfeestje Van Joyce In De Sauna - 1

Raad jullie sterk aan eerst deel 1 te lezen zodat je de verhaal lijn goed kan oppakken.

Vanmorgen hebben wij Bert ontmoet in de sauna. Nadat we zijn gaan eten rond lunch tijd volgt hieronder onze belevenissen van die middag.

Het is nu wel duidelijk dat Bert deze dag niet alleen verder zal doorbrengen. We praten over Bert zijn relatie met zijn vrouw en wij vertellen over onze bijzondere relatie. Nu weet Joyce ook dat Bert een gewone man is die af en toe de bloemetjes buiten zet. Na het eten gaan we even lekker buiten in de zon liggen uitbuiken. Tot het moment dat Joyce vraagt of wij toe zijn aan een saunaatje. Daar zeggen wij mannen geen nee tegen. Joyce stelt de saunagrot voor, die is niet heel warm. Lekker groot en als je boven in gaat zitten kijk je op andere bezoekers neer maar zij kunnen jou haast niet zien. Wij vinden alles goed en volgen Joyce als twee makke schapen.

Handoeken en badjassen kunnen niet mee de grot in, dus die gaan uit in het voorhal. pfff ik krijg het al zwaar om Joyce weer helemaal naakt te zien. Joyce gaat ons voor de grot in. Bij binnenkomst moeten mijn ogen even wennen aan het schaarse licht en de stoom maar dan zie ik twee stellen van onze leeftijd of iets ouder zitten. Joyce loopt meteen de trap op om boven in de grot te gaan zitten. Ook Bert volgt Joyce maar al te graag. Als Joyce voor hem de trap op loopt kijkt hij recht van achteren tegen haar billen en glimmende kutje. Ook ziet hij haar kutlippen goed zitten. Boven aan gekomen bukt Joyce voorover om de matjes waar je op kan zitten voor ons neer te leggen. Bert kijkt nu recht in haar uitdagende kut. Ik zit vreselijk in mij zelf te lachen dat ze hem zo aan het uitdagen is. Joyce gaat zitten en zet ons aan beide kanten van haar neer. Omdat je in de ze sauna grot niet echt goed kan liggen blijven we alle drie naast elkaar zitten. Joyce legt dan haar hand op elk van onze bovenbeen en begint te wrijven. Daarna verplaatst ze haar handen richting onze pikken. Waarna ze tegelijk onze half harde neukstaven zachtjes begint af te trekken. Ongeveer het zelfde als Bert vanmorgen had gedaan in het bubbelbad maar dan bij haar. Maar al snel stopt ze daar mee omdat er beneden beweging is.

De twee stellen die al in de grot aanwezig waren vertrekken en tegelijk komt er een nieuw stel binnen. Zij lopen ook de trap op en gaan halve wegen zitten. Kijken naar ons even aan en gaan dan zitten. Ik schat beide rond de 35 jaar. Zij is klein rond de 1,65 heeft blond haar tot over de schouders en lekker borsten. Een dikke c cup maar hangen zeker nog niet. In hoeverre ik kon zien had ze een heerlijke kale kut. Veel meer heb ik door de stoom en het zwakke licht niet van haar gezien. De man van het stel is een goed gespierde man. En dan schiet het mij weer te binnen en kom ik tot de conclusie dat het stel is wat na ons de boot was ingegaan. Nu zitten wij met zijn drieën boven in de grot sauna en alleen het stel onder ons. Wat het nog geiler maakte was dat het stel met hun benen wat uit elkaar ging zitten. Precies onder het licht van een spotje. Hierdoor keken wij van boven recht op hun mooie lichaam en buiten haar prachtige borsten kon je net haar spleetje zien.

Bij de man was zijn hele pik goed zichtbaar die helemaal kaal was geschoren. Net als de rest van zijn lichaam. Hij had kort stekel haar en hier en daar een tattoo. Zijn pik was niet de kleinste. Zelfs in slappe toestand was goed in te schatten dat net als zijn postuur hij goed was bedeeld. Joyce had goed door dat onze focus even niet bij haar lag. Ze pakte tegelijk onze pikken stevig vast en begon ze langzaam af te treken. Terwijl wij ons aan het opgeilen waren op die mooie meid onder ons.. Joyce weet dat ik geil vind om afgetrokken te worden terwijl ik naar andere meiden of porno films kijk en neemt Bert nu ook mee in dit voor mij geil spelletje.

Dan ineens……. bewegen de twee onder ons en praten even zachtjes tegen elkaar. Snel verbergen we onze pikken, in hoeverre dat lukt maar het is vals alarm. Het stel heeft geen oog voor ons. Als het stel onder ons weer ontspannen onderuit gaat liggen pakt Joyce de draad weer op en trekt ons weer rustig verder af. Nu stop ik ook een hand tussen Joyce haar benen en zij doet haar benen uit elkaar en legt brutaal haar benen over die van ons heen. Hierdoor staat haar kut wijd open. Mijn vinger gaat over haar clitje en nu zitten we met ons drieën op te geilen aan het stel onder ons…..

Dan in ene keer draaien draait het stel zich tegelijk om en kijken recht naar onze stijve pikken en in Joyce haar wijd openstaande kut. KUT WE ZIJN BETRAPT!!! Het stel beginnen te praten tegen elkaar. We konden het niet goed verstaan wat ze zeiden. Maar wat we er wel van konden opmaken waren de worden “dat hij gelijk had”. Kennelijk hadden ze ons al in de gaten gehouden sinds wij uit de boot stapte. Maar al snel kwam het verlossende antwoord dat we verder moesten gaan met wat we niet laten konden. Dat ze zich vereerd voelde dat wij zo bezig waren. Tegelijk stonden ze op maar in plaats van weg te gaan kwamen ze naar ons toe.

Mijn hart bonkte hevig. Tot ik zag dat de pik van de man behoorlijk hard en groot was. Dat stelde mij en beetje gerust. Maar tot onze verbazing waren ze niet boos. In plaats daar van stelde zich voor aan ons als Silvia en Mark. Nadat wij onszelf stotterend hadden geïntroduceerd spoorde ze er op aan om niet te lang te wachten omdat we nu de sauna grot voor ons alleen hadden. Ohhhh zij waren kennelijk iets van plan met ons…

Silvia pakte Joyce bij haar hand en trok Joyce van de bank af ze draaide Joyce om en positioneerde Joyce voor mijn pik. Zelf ging Silvia voor Bert staan en ze ging iets naar achter, boog naar voren, en voor hij het wist hingen haar tieten pal voor zijn neus te bengelen. Nog geen paar tellen later verdween zijn pik in haar mond. Silvia liet er duidelijk geen gras over groeien. Na een paar keer over Bert zijn pik te hebben gelikt spoorde ze Joyce aan het zelfde te doen, maar dan bij mij…. Ook Joyce boog voorover maar ging net als Silva niet door haar knieën. Hierdoor stonden de twee kontjes van de dames naast elkaar vrij in de ruimte.

Mark stond achter de dames en bekeek het schouwspel van de meiden die inmiddels gulzig aan onze pikken zogen te observeren. Zijn pik was door hem en het uitzicht behoorlijk hard... Nu heb ik geen kleintje maar zijn pik was net als zijn postuur iets uit de kluiten gewassen. Ik schat zo’n 21 cm en ook nog een slag dikke dan die van mij. Niet veel later ging Mark achter Silvia staan en pakte haar bij de heupen. Zijn pik stond van nature recht voor uit. Zijn heupen gingen naar voren en daardoor ramde hij zonder waarschuwing in een keer zijn pik tot aan zijn ballen bij haar naar binnen. Ik zag aan Silvia dat dit heftig was...en een klein gilletje kwam uit haar mond. Wel werd het geluid gedempt door Bert zijn pik die diep in de mond van Silvia zat. Zo'n pik als Mark moet wel tot tegen de barmoedermond rijken… na een paar flinke stoten……

………schok ik mij dood. …….Mark trok zijn pik uit Silvia... verplaatste zich achter Joyce en keek mij recht in de ogen. Die klerenkast gaat mijn meisje pakken dacht ik…. Mijn hard begon weer te bonken. Of dit nu van verlangen of van angst was weet ik niet……..Nee schudde ik nog met mijn hoofd… .Ook bij Joyce pakte hij haar stevig bij de heupen vast. Ondertussen was Silvia met haar gezicht naar Joyce toe gegaan om haar gerust te stellen… Joyce en Silvia wisten allebei wat er ging gebeuren…. en ik ook.. Mark keek mij recht in de ogen aan en zij ik ga jouw sletje uitwonen. Hij had de laatst letter nog niet uitgesproken of een ijzige gil kwam uit Joyce haar mond en galmde door heel de grot.. Met een harde stoot ramde Mark zijn neukstaaf wat voor Joyce moet hebben gevoeld als een honkbalknuppel in een keer bij haar naar binnen...Joyce stopte acuut met mij te pijpen om zich op Mark te concentreren. Hierdoor kreeg ik de mogelijkheid haar in zoverre dat kon gerust stellen. Maar vooral de gelegenheid om haar goed vast te houden. Terwijl Mark zijn neukbewegingen begon op te voeren. Ik zat eerste rang om dit schouwspel recht voor mijn neus goed te observeren. Mark begon Joyce steeds sneller te neuken nadat ze gewend begon te raken aan zijn voormaat neukstaaf. Ik Pakte Joyce haar borsten die flink heen en weer bewogen op het tempo van Mark, en kon het niet laten om haar tepels iets te hard te bewerken.

Ook Bert was even stil van wat er gebeurde maar voor hij het wist verplaatste Silvia met haar benen over hem heen. Ging ze op zijn schoot zitten. Ze schoof naar voren en voor hij het wist zat Bert letterlijk met zijn neus tussen haar borsten. Ze ging iets omhoog en toen ze zakte voelde hij een warme gloed langs zijn pik zakken en zat die harde pik in haar neukgrot. Silvia begon daarna Bert te bereiden. Hij nam haar linker tepel in je mond waarop zij weer reageerde door haar kutspieren aan te spannen. Hierdoor kreeg Bert het heel moeilijk. Silvia waarschuwde dat hij niet in haar mocht klaarkomen. Ze had nog andere plannen met hem vandaag. Silvia wist wel een oplossing om Bert wat te laten afkoelen en verlaagde het tempo aanzienlijk. Hierdoor bleef zijn pik heerlijk hard in Silvia haar kutje. Zo kon Bert genieten van die paar strakke borsten voor je neus. Nu de druk in zijn ballen weg zakte kon hij ook weer genieten van Joyce die door Mark steeds harder en sneller werd genomen van achteren in haar kutje,

Je zag aan haar hele lichaam dat ze het zwaar had. Alleen ik zat er verloren voor. Maar ik kon Joyce daardoor wel goed steunen dat ze niet van het zitje kukelde. Ondertussen was ik zelf maar met mijn paal gaan spelen, Joyce zat met haar hoofd letterlijk boven mijn pik maar die had het te zwaar om zelf nog op haar benen te kunnen blijven staan. Mark voerde het tempo nog meer op en deed er ook nog een schepje boven op door Joyce met twee handen bij haar haren te pakte en die hij als een soort teugels gebruikte. Ik weet dat ze dat heel lekker vind. Ik zag aan haar gezicht dat dit de druppel was en ze zakte letterlijk door haar benen toen ze trillend en schokkend klaar kwam. Maar daar had Mark geen boodschap aan en pakte haar weer bij haar heupen en trok haar kont omhoog. terwijl hij haar bleef doorneuken. Joyce smeekte Mark om te stoppen maar die zei dat hij mij net gezegd had dat hij zijn sletje zou uitwonen en daar was hij nog niet klaar mee. En ja hoor.. Niet veel later door die worden in combinatie met het grove geweld in haar kut zakte Joyce weer schokkend door haar benen en kwam voor de tweede keer binnen een minuut klaar.

Bert en Silvia keken dit allemaal aandachtig aan en Silvia zei: “dat doet Mark nu ook altijd bij mij”. “Zo Geil om te zien dat hij het bij Joyce ook doet”. Mark trok zijn pik uit Joyce en zette Joyce even aan de kant. “Even afkoelen jij ….. “ Riep Mark tegen Joyce. Daarna werd ik ook gevraagd om mijn plekje af te staan. Bij Mark liep het zweet met bakken van zijn gespierde lichaam. En was zichtbaar even toe aan iets rustiger. Mark ging zitten pakte hij Joyce bij haar pols en trok hij haar naar zich toe. “ga jij maar lekker uitrusten op mijn schoot” zij hij. Mark positioneerde Joyce haar kut recht boven zijn pik en duwde haar naar beneden. Wij alle drie zagen hoe 21 cm verdween in Joyce... Mijn pik was bij dat aanzien al meteen hard.

Bert zat net als Mark ook nog diep in Silvia. Zij zorgde er nog steeds voor dat Bert langzaam werd bereden en zijn pik warm gehouden. Terwijl naast jullie Joyce werd gepaald door Mark. Silvia en Joyce keken elkaar aan en begonnen simultaan beide heren te bereiden.

“Nu is het jou beurt” zei Mark. “Kies maar welk sletje jij wilt nemen”. “Nou eigenlijk alle twee” - “Maar dan moeten jullie wel plek voor mij maken“. Antwoorden ik. Mark en Silvia begonnen te lachen. “Er is plek genoeg over voor je” zegt Silvia en ze pakt haar billen en trekt ze uit elkaar. Het zelfde doet Mark bij Joyce en ik kijk naar twee sterretjes die smachten om door mijn pik gevuld te worden. Joyce begint meteen met een groot protest “dat ze vandaag niet toe is aan anale seks” in de hoop de pijnlijke actie die dit met zich mee brengt te kunnen ontlopen. Maar Mark snoert Joyce haar mond door haar een lange tongzoen te geven. Wat Silvia de gelegenheid geeft mij aan te moedigen om Joyce als eerste te nemen.

Aangezien het vandaag Joyce haar verjaardag feestje is bedenk ik mij niet langer en buk om met mijn tong het sterretje in te smeren met speeksel. Dan ga ik achter Joyce staan. Mijn pik laat ik eerst even langs de buitenkant van haar kut en de pik van Mark glijden. Zodat er natuurlijk glijmiddel kan worden gescoord. Dan zet ik mijn pik tegen haar sterretje die nog steeds door Mark zijn handen word opengehouden. Joyce probeert nogmaals mij er van te weerhouden om van achteren bij haar naar binnen te gaan. Maar wederom geeft mark haar een tongzoen en op dat moment duw ik voorzichtig mijn pik een stukje naar binnen. De kop van mijn eikel zit nu net in haar kontje en dan wacht ik even. Mark die zijn pik nog volledig in Joyce haar kut heeft zitten stopt ook even zodat Joyce op haar gemak kan wennen aan het vullen van haar kontje. Even later krijg ik van haar het teken dat ik verder mag gaan. Ze weet dat er nu toch geen weg terug meer is en dat ze dubbel word genomen door twee pikken die boven gemiddeld groot zijn. Ik duw door en Joyce heeft het echt even zwaar. Ondanks dat zit mijn pik even later helemaal in haar kont. Dat voelt erg strak voor ons alle drie. Heel even laten Mark en ik haar nog bijkomen en dan beginnen wij tegelijk met onze neukbewegingen. Ze wordt nu ge-sandwich en als we zijn nog geen 30 seconden verder zijn voel ik Joyce trillen en komt heel heftig klaar. Aangezien ik nog meer opties heb verlaat ik Joyce net als Mark en Joyce ploft als een uitgewoond sletje naast Mark neer. Ik zie aan haar ogen dat ze voor nu even genoeg heeft gehad.

Ik focus mij nu op het andere sletje die nog steeds op Bert zijn schoot zit. “Kom maar op met die pik” zegt Silvia, en ik ga nu achter Silvia staan. Silvia pakt Bert bij je hoofd en geeft hem een vreselijk geile tongzoen. En dan voelt Bert ineens het kutje van Silvia heel strak worden. Hij voelt iets warms langs zijn pik glijden. Ook Silvia begint het zwaar te krijgen.. “ohh sorry“ zeg ik heel onschuldig. Ik heb expres het verkeerde gaatje genomen en neuk nu samen met Bert tegelijk in het kutje van Silvia. Even later haal ik mijn pik er uit haar kutje en volgt daarna het zelfde ritueel als bij Joyce, Eerst een klein stukje en dan er helemaal in, Kennelijk word dit kontje vaker gevuld door Mark want erg veel moeite heeft ze er niet mee.. Maar ook voor Silvia is het hoogte punt al snel bereikt en komt zachtjes met een gilletje klaar. Daarna glijd Silvia van Bert zijn schoot en valt letterlijk trillend in de armen van Joyce.

Dat is maar net op tijd want beneden horen we geroesemoes van nieuwe sauna bezoekers die de grot binnen komen. We staan met zijn allen op en gaan de grot uit. “Tijd voor koffie” zeg ik. En iedereen stemt meteen in. Eerst even onder de douche waar ik Silvia en Mark nog beter kon zien en mij vereerd voelde dat ik Silvia zowel in haar kut als haar kont heb mogen neuken. En over Mark….. ik val niet op mannen maar met zijn afgetrainde lichaam grote pik en zijn lengte die een kop groter is dan mij en twee koppen groter dan Joyce, zo‘n geil idee dat Joyce door Mark is uitgewoond…..Mijn gedachten dwalen helemaal af. Pffffff “KOFFIE” roep ik en met zijn vijven zitten we niet veel later in onze badjas aan een welverdiend kopje koffie.

Alleen zitten we nog wel met 3 volle pikken. De dames hebben al meerdere orgasmes gehad, maar Bert en ik nog maar één, Als ik aan Mark vraag hoe het met zijn voorraad zit dan is het antwoord dat die vandaag nog niet is geleegd. Mark moest weer lachen, en zei dat hij bijna zeker wist dat ik en Bert al eerder vandaag waren klaargekomen. Mark en Silvia hadden ons de sauna boot in zien gaan. Dat was op zich niet raar maar ze had ons verdacht horen praten. En om het zeker te weten hadden ze gewacht tot we terug waren. Volgens Mark was het overduidelijk dat ik en Bert, Joyce goed hadden genomen tijdens het varen. Maar Silvia twijfelde. Daarom hadden ze samen een weddenschap afgesproken. Als ze ons konden betrappen op Seks dan mocht Mark van Silvia Joyce neuken. En als dat niet zo was dan mocht Silvia met haar zus een verwen weekendje houden in een Spa. Silva nam het gesprek over en zij “Dat ze ons drieën gevolgd waren de sauna grot in. Bij binnenkomst zagen ze ons boven in de grot zitten. Daarom zijn we expres in de buurt van jullie drieën gaan zitten zodat jullie goed uitzicht op ons hadden. En wij konden jullie op deze manier betrappen. Wat volgens mij goed is gelukt…..Maar bij binnenkomst in de grot was het eigenlijk voor ons al duidelijk dat Mark zou gaan winnen toen wij jullie zo zagen zitten. Daarom hadden we afgesproken om tegelijk ons om te draaien om jullie te betrappen. En de rest weten jullie al. Dat hebben jullie aan den lijve ondervonden..”

Ik en Joyce voelde ons heel klein worden en ik neem aan ook Bert. Kennelijk waren onze non-verbale communicatie zo duidelijk geweest dat wij om seks hadden geschreeuwd. Silvia zei dat ze het geweldig vond in de grotsauna en er heerlijk van ons drieën had genoten. Deze ervaring had veel liever dan een weekendje met haar zus op stap. Ze vond het alleen jammer dat er geen sperma was gespoten. Waarop schoten we alle 5 vreselijk in de lach. We brulden het uit. Zo hard dat andere gasten zich een beetje aan ons ergerde. Nadat het lachen was gezakt en de andere gasten weer verder gingen met hun eigen gesprekken. Pakte ik de kans om nog wat voor te stellen om te doen aan het sperma te kort van Silvia.

Ik stelde voor om naar de ruimte te gaan waar een grote warme plaat was, Het is daar net zo heet en net zo veel stoom als in een Turk stoombad. Als we wat willen doen dan kan het geen uren duren. In de sauna grot was dat anders. Als daar iemand binnen kwam dan had je wel even tijd voordat je werd ontdekt en helemaal boven in. Bij de plaat zoals Joyce en ik die ruimte altijd noemen is het risico veel groter om betrapt te worden. En aangezien het Joyce haar dag is stel ik het volgende voor…

Maar dan word ik door Joyce onderbroken. Hoezo, is het mijn dag vraagt Joyce. Zij voelt kennelijk de bui al weer hangen boven haar hoofd. Nou ik moet je eerlijk bekennen dat wij hier zijn vanwege je verjaardag. Maar dat wist je al. Maar wat je niet wist is dat Bert en ik elkaar al ruim een jaar kennen. Dus die ontmoeting in het zwembad vanmorgen was niet toevallig. Ik vertelde dat ik Bert al een keer had ontmoet om te kijken of er een klik was en heb hem ook foto’s van jou laten zien om te kijken of er voor hem ook een klik was met jou.

En ik zag aan Joyce haar ogen dat ze boos wilde worden maar ook wist dat ik zulke dingen uitspook. Dat is mede waarom zo veel van mij houd. Een rood hoofd kreeg ze er overduidelijk wel van. Van ons zegt Mark en Silvia wist Joyce niets hoor. Met een valse glimlach. Ik heb de beloning van mijn weddenschap eerlijk verdient. Inmiddels hadden we al twee ronden drinken besteld en iedereen had het ondertussen koud gekregen. Dus…. Stelde ik voor om nu maar snel naar de Plaat te gaan,.

Ik verdeelde op voorhand de rollen. Aangezien jij Bert een beetje bent achtergesteld in de Sauna grot ten minste als dat kan terwijl je de hele tijd door zo’n stuk als Silvia word geneukt, mag jij als eerste ….. En wil jij dan als tweede vroeg ik aan Mark. Dan maak ik het af en dan geven we alles wat we hebben verzameld aan

Silvia. De mannen en Silvia stemde gelijk in... Ook vroeg ik aan Silvia of zij ondertussen de deur in de gaten kon houden zodat er geen ongenodigde gasten bij ons verjaardag feestje kunnen komen. Maar Joyce begon zich al te verzetten tegen mijn plan. Kom op schat laat het over je heen komen zei ik lekker dubbelzinnig. Met zijn allen moedigde we Joyce aan om met ons mee te komen. Al snel liet Joyce onder lichte groepsdruk haar protest gaan en vertrokken we met zijn vijven naar de plaat. Daar aangekomen trok een ieder zijn badjas uit en sprongen gezamenlijk onder de douch.

Silvia ging alvast op onderzoek uit of de ruimte van de plaat leeg was. We hadden weer mazzel. Kennelijk hadden we een hele rustige dag uitgekozen. Ik liep achter Silvia aan en zorgde er voor dat de plaat wat koeler werd door er koud water over heen te spuiten. Bert nam Joyce onder haar hoede en begeleide haar naar binnen. Mark volgde als laatste. Het was er warm zoals we al hadden verwacht en veel stoom.

Bert gaf Joyce aanwijzingen om op haar rug te gaan liggen op de plaat. Hij wist wel wat ik van plan was. Bert en ik hebben over deze fantasie al veel chatsessies gehad. Ik pakte Joyce haar linkerbeen en vroeg aan Mark om het zelfde te doen met haar rechterbeen. Aangezien Joyce helemaal plat lag met haar benen wijd uit elkaar getrokken door Mark en mij kon Bert bij al haar intieme plekken komen.

Bert pakte zijn kans om zelf te ondervinden hoe lekker het zou voelen bij Joyce. Zoals we zo vaak hadden besproken en gezien op de foto’s was hij erg benieuwd hoe het zou voelen om Joyce heel diep te pijpen. Zijn vrouw wilde dat nooit dus dit was zijn kans. Daarbij kwam dat Bert zijn pik nog wel wat opwarming kon gebruiken. Hij ging achter Joyce haar hoofd zitten op zijn knieën. Met zijn handen pakt hij haar borsten bij de tepels vast. Hij positioneerde zijn half harde pik boven haar mond en stopte hem er in. Gulzig begon Joyce zijn pik te pijpen.

Mark kon het ondertussen niet laten om Joyce haar kutje met zijn vingers alvast te warmen voor wat er zo meteen gaat gebeuren.

Al snel was Bert zijn pik kei hard. Hij boog wat voorover om in een goede hoek te komen en duwde zijn heupen naar voren zodat zijn pik helemaal tot aan zijn ballen in Joyce haar mond zat. Het was een geil gezicht om zijn pik helemaal in haar keel te zien verdwijnen. Hierna haalde hij zijn pik uit haar mond. Zijn pik zat nu helemaal onder het slijm. Omdat de tijd beperkt was verplaatste Bert zich snel tussen Joyce haar benen die door Mark en mij nog steeds omhoog en uit elkaar werden gehouden. Zo lag Joyce helemaal klaar om Bert te ontvangen. Snel ging Bert met zijn pik die mega slijmerig was langs haar kutlipjes maar tot ieders verbazing ging hij steeds lager en lager.

Wederom verraste Bert ons. De kop van Bert zijn pik stond voor de deur van Joyce haar sterretje en voordat iedereen het goed door had hoorde we een bekende gil uit Joyce haar mond. Bert was zo brutaal geweest om zijn pik in Joyce haar kont te duwen en hij begon vrijwel meteen haar kontje te neuken. Niets voorzichtig opbouwen. Daar was nu geen tijd voor. Joyce draaide haar ogen weg, ze wilde eigenlijk protesteren, maar ze werd vastgehouden, ze was inmiddels aardig uitgeput, het was bloedheet en ze wist dat ze er toch niets tegen in kon brengen. Dus liet ze het maar gebeuren.

Eigenlijk kon je bijna zeggen dat ze hier vrijwillig werd verkracht. Maar ik weet dat ze dit juist bloed geil vind om tegen haar zin in genomen te worden. Helemaal door meerdere mannen. Haar tieten bewogen mee met Bert zijn neukritme. Al snel kondigde bij hem het zaad aan on bevrijd te worden. Bert wist vanuit de vele chatsessies dat ik het geil vind als meerdere mannen Joyce volspuiten met hun zaad. Dus vlak voor hij Joyce vandaag voor de tweede keer volspoot verwisselde hij zijn pik en stopte deze in haar zeiknatte kut. Na nog een paar flinke neuk bewegingen spoot hij zijn ballen leeg maar nu in haar kut.

Nadat Bert zijn laatste druppel zaad had gedumpt wisselde hij snel van plek met Mark. Gelukkig was Mark al aardig opgegeild van Bert zijn actie. Maar kon het toch niet laten om ook Joyce haar mondje even uit te proberen. Ook Mark ging op zijn knieën met Joyce haar hoofd daar tussen.

Maar voordat ze haar mond open deed om zijn forse pik te ontvangen vroeg ze of aan Mark of hij haar alsjeblieft NIET in haar kont wilde neuken zoals Bert net had gedaan. Die had voor vandaag echt meer dan genoeg gehad. Mark stelde haar gerust dat ze haar verzoek zou respecteren, maar dat hij daar wel voor in de plaats haar keel ging neuken met zijn pik van 21 cm als tegenprestatie. Veel keus had ze niet. Haar kontje was te pijnlijk om nog eens genomen te worden en al helemaal niet door Mark.

Joyce opende weid haar mond als teken dat ze er mee akkoord ging. De forse staaf van Mark ging daarop al snel steeds dieper in Joyce haar keel, en na een paar neukbewegingen ging hij er steeds helemaal tot aan zijn ballen. Joyce lag af en toe te kokhalzen als zijn pik er even uit gingen. Mark neukte haar keel nu constant. Grote slijm hoeveelheden kwamen er uit tot Mark opsprong en tussen Joyce haar benen kroop, Hij stond op knappen zijn pik ging zoals beloofd niet in haar kontje maar helemaal in Joyce haar kut die nog geheel gevuld was met Bert zijn sperma. Mark gaf nog een paar stoten in Joyce haar zaad kut. En na het verkrampen van Mark wist ik dat Joyce haar kut nu gevuld was met sperma van Bert en Mark.

Ik was zoals afgesproken als laatste aan de beurt. Mark nam mijn plaats in om de benen van Joyce om hoog te houden maar ook om te zorgen dat het sperma netjes in haar kut bleef zitten. Ik zag dat Joyce genoeg had gehad, iedereen was over verhit dus ik begon mijzelf af te trekken om Joyce te besparen en er snel een einde aan te maken. Maar ik was nog niet koud bezig of ik voelde een warme lichaam tegen mijn rug aan duwen en een hand van achteren nam het handwerk aan mijn pik over.

Ik draaide mijn hoofd om en kreeg een volle tongzoen van Silvia. “Ik wil wel even de plek van Joyce overnemen” zei ze, en ze ging vrijwel direct naast Joyce liggen. Gooide haar benen weid uit elkaar en haar kale kut lag open en bloot voor mij. Ze pakte met haar vingers haar lipjes en trok haar kut open om mij te verwelkomen. Ze smeekte letterlijk om geneukt te worden. Dat liet ik mij geen twee keer zeggen en ik ramde mijn pik meteen helemaal tot het einde in haar kut, begon haar hard te neuken en al snel, was ik zo ver om mijn ballen leeg te spuiten, ik haalde nog net op tijd mijn pik uit Silvia en stopte hem in Joyce haar volle zaad kut. Bij het gevoel dat ik in een volgespoten kut zat was de druppel en kwam ook mijn zaad in haar kutje.

Nu was Joyce gebruikt als zaad dump…voor Silvia...Mark en Bert trokken Joyce omhoog op haar knieën ze had moeite om haar kut spieren zo aan te spannen dat er nog geen zaad verloren ging. Haar overvolle kut werd door de heren precies boven Silvia haar hoofd geplaatst. Laat maar lopen schat zei ik tegen Joyce en zij ontspande haar kutspieren. Hierdoor kwam al ons sperma uit Joyce haar kut gelopen. Een klein deel liep langs haar benen naar beneden maar de rest kwam keurig netjes in Silvia haar mond die gulzig alles doorslikte….”Kom we moeten er uit “zei ik. Iedereen was over verhit en Joyce moest door mij en Bert ondersteund worden naar buiten. We zette haar meteen onder de koude douche. Niet alleen om af te koelen maar ook om de sperma die nog steeds langs haar benen liep weg te halen. Al had dat van mij nog wel even mogen blijven zitten.

Na het douchen doken we met zijn allen nog het grote zwembad in om verder af te koelen. Iedereen kwam weer een beetje op adem. Helaas was het voor mij en Joyce tijd om naar huis te gaan naar onze kinderen. Om dan net te doen alsof we heel braaf ouders waren die een dagje hebben gerelaxte in de sauna. In de kleedkamer wisselde we elkaars gegevens uit en namen innig afscheid van elkaar. (Einde)


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 5360x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.7
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9654x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 12803x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15805x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14353x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18177x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11465x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20486x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16551x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9064x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6213x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10937x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11208x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14299x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12735x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net