Opwindend.Net
Datum: 21-05-2007
Stemmen: 75x
Cijfer: 7.0
Gelezen: 40645x
Lengte: Gemiddeld
Parenclub - 2
Door Thomas - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Parenclub - 1

Wij waren al vele malen, tot volle tevredenheid, naar de parenclub geweest, toen er iets gebeurde waar wij wel eens over hadden gesproken maar waarvan wij nooit hadden gedacht dat het werkelijk zou gebeuren. Wij kwamen bekenden tegen. Wij hadden afgesproken in een dergelijk geval zo normaal mogelijk te doen en meteen duidelijk te maken dat "het geheim" bij ons veilig zou zijn. Wij waren die keer aan de vroege kant en er waren nog niet zo heel veel mensen toen er een stel binnen kwam die, gezien het feit dat zij door de eigenaar werden rondgeleid, voor de eerste keer op bezoek kwamen. Als vanzelf keken zowel mijn vrouw (laten wij haar maar Eva noemen) en ik naar het stel en tegelijkertijd herkenden wij hen.Het was de onderwijzeres van onze jongste met haar man. Aangezien wij in een donkere hoek achter de bar zaten zagen zij ons niet en hadden wij even rustig de tijd te overleggen wat te doen. Ze gingen verder de ruimtes bekijken en Eva besloten dat, zodra zij zich hadden omgekleed, wij hen zo normaal mogelijk zouden begroeten. Dat laatste leek mij wat moeilijk omdat ik Jet (de onderwijzeres) altijd al een onwijs lekker ding had gevonden en ik mij al zat te verlekkeren bij het idee dat ik haar slanke lijf in weinig verhullende lingerie zou mogen aanschouwen. Daar kwam nog eens bij dat Eva ooit eens had gezegd dat zij best wel een beetje geilde op Jet en zij het gevoel had dit wederzijds was.

Wij wachtten rustig af tot Jet en Ronald van de kleedruimte de bar binnenkwamen en liepen toen op hen toe. Ronald droeg, net als ik een boxershort en waar Eva een witte lingerieset droeg, was Jet in nauwelijks verhullend zwart gekleed. Jet droeg, even als Eva, hoge hakken
Waardoor haar slanke benen nog langer leken. Haar stevige tietjes waren bijna helemaal zichtbaar in het minuscule BH'tje en de string deed haar stevige billen heerlijk uitkomen. Toen wij op een meter afstand waren, herkenden zij ons en een verbaasde blik verscheen op hun gezichten. "Als jullie tegen niemand iets zeggen', begon ik, 'houden wij ons ook stil.' Eva vertoonde haar aller charmantste lach en ik zag de ogen van Ronald over haar lichaam dwalen. Hij kwijlde nog net niet maar het was overduidelijk dat Eva geheel voldeed aan zijn geile verwachtingen. "Wat leuk', riep Jet enthousiast en zij viel Eva om de hals. "Ik zei al tegen Ronald', ging zij verder, "als wij ooit bekenden tegenkomen zijn het Eva en Thomas maar dat het ooit echt zou gebeuren, had ik nooit verwacht. En dat bij de eerste keer.'
Wij zoenden elkaar wederzijds op de wangen en het bleek dat Jet en Ronald ook al de nodige ervaring hadden maar dat dit hun eerste bezoek was aan deze club. Zij zaten beiden op een barkruk en Eva ging voor Ronald staan die direct zijn handen op haar heupen legde en door de stof van de BH heen, even haar tepels likte. Jet keek lachend toe en trok mij aan de rand van mijn short naar zich toe en stak haar andere hand in mijn boxer om even mijn pik en ballen te strelen. Mijn leuter begon gelijk te steigeren en Jet trok mijn boxer even naar beneden om hem weer omhoog te doen nadat zij mijn eikel had gekust. Ze stond nu op en liep naar Eva die gelijk reageerde door zich naar haar toe te draaien. Ze keken elkaar even geil aan en vonden elkaar toen in een innige omhelzing die zij bekroonden met een vette tongzoen.

Ik stelde voor om een kamertje te zoeken en Jet merkte op dat dit geen slecht idee was omdat zij op springen stond. Ronald en Eva liepen gearmd voorop terwijl ik met Jet volgde. "Jeetje'zei ze, "dit is toch te gek voor woorden, "Ronald en ik hadden het er over gehad dat wij jullie zo'n lekker stel vinden en nu treffen wij elkaar hier. 't Is toch niet te geloven.' "Het wordt nog veel gekker', zei ik want wij zeiden precies hetzelfde over jullie. Zodra wij het kamertje hadden bereikt, vlogen de weinige kledingstukken uit want iedereen was ondertussen zo geil dat niemand nog wilde wachten. Eva ging met gespreide benen achterover liggen en Jet stortte zich op haar. Haar kortgeknipte blonde hoofd zat meteen tussen de dijen van mijn schat die haar tieten aan Ronald aanbood om op te zuigen.. Deze aarzelde niet en terwijl Eva zijn stijve knuppel aftrok, zoog hij haar tepels. Het verrukkelijke kontje van Jet stak uitdagend omhoog en ineens zag ik twee van haar vingers van onderen af tussen haar benen door haar malse schaamlippen spreiden. Een dergelijke expliciete uitnodiging kon ik natuurlijk niet weigeren en na mijn harde plasser van bescherming te hebben voorzien, stak ik hem met zeer veel genoegen in het sappige pruimpje van de onderwijzeres van onze jongste. Met mijn wijsvinger streelde ik haar anus en pompte ondertussen lekker in haar schede op en neer. Zij kreunde en steunde of zij de marathon liep en mijn handen zochten haar tietjes die verrassend hard bleken. Haar keiharde tietjes pasten net niet in n hand en haar strakke tepels priemden tussen mijn gespreide vingers door. "Ik neuk je helemaal plat' vond ik nodig om mee te delen. Jet ramde haar strakke kontje werkelijk naar achteren en ik begon nog harder op haar in te beuken. Ondertussen had zij Eva laten gaan die nu genietend de pik van Ronald aan het berijden was. Haar grote memmen dansten op en neer met de handen van Ronald er nog op. "Jouw vrouw wordt door mijn man gepaald en jij neukt mij', hijgde Jet. "Wat heerlijk geil allemaal. Ja, knijp in mijn tieten, ram die paal van je in mijn kutje. Oh mijn God wat lekker, wat lekker, wat lekkerrrrrrrrrrrrr'. Rillend en huiverend kreeg Jet haar orgasme terwijl ik mijn zaad in het beschermende condoom loste. Net als Eva en Ronald naast ons, keerde Jet zich naar mij en nadat zij het condoom had verwijderd, begon zij de resten sperma weg te likken.
Ronald en Eva waren ondertussen klaar en Eva kroop naar Jet toe over het matras. Zij stak twee vingers in het kutje van Jet en vingerde haar met overgave. Ik trok mij terug en zag hoe de beide vrouwen in standje negenenzestig elkaar klaar beften. Eva bovenop en Jet onder. Ronald en ik keken toen en genoten.

Even later zaten wij gezellig aan de bar om iets te drinken. Ronald en ik praatten wat en ook Jet en Eva waren in een druk gesprek verwikkeld toen mijn oog viel op een tamelijk jong stelletje van hooguit twintig jaar die wat onwennig stonden rond te kijken. Ik vroeg of het hun eerste keer was en dit werd bevestigd. De jongen heette Arjen en was groot en tamelijk gespierd terwijl het meisje die Ina bleek te heten, vrij tenger was maar een stel borsten die totaal misplaatst leken op haar jonge meisjes lichaam. Jet en Eva bemoeiden zich nu ook met het gesprek en al gauw was het een gezellige boel. Toen Eva aan Ina vroeg of zij het wel eens met een andere vrouw had gedaan en zij dit ontkennend beantwoordde, zag ik hoe Arjen enthousiast opkeek en ik gaf hem een knipoog. Wij gingen naar hetzelfde kamertje waar Jet zich over Ina ontfermde. Ze zaten, op hun knien, met hun bovenlichamen recht omhoog tegenover elkaar. Ronald en ik gingen tegen de wand rustig zitten kijken en Eva zat naast Arjen. Heel rustig en lief streelde Jet het lange donkerblonde haar van Ina die stil bleef zitten.
Daarna gingen haar handen naar de schouders van het tengere meisje om vervolgens langzaam een BH bandje naar beneden te doen. Het tweede bandje volgde en Jet drukte een zoen op het borstbeen boven de tieten van Ina voor zij langzaam de BH over de grote tieten naar benden schoof. Heel beheerst begon zij de grote en stevige memmen te strelen en te kneden om daarna het meisje te zoenen. De laatste had eerst nog haar armen langs haar lichaam maar legde nu aarzelend de handen op de schouders van Jet. Tijdens het zoende duwde jet haar langzaam achterover en langzaam kropen Ronald en ik naar het tweetal toe.Uit mijn ooghoeken zag ik hoe Eva de grote stijve leuter van Arjen tevoorschijn had gehaald en hem begon te pijpen. Ina lag ondertussen achterover op de matras waar Jet haar slipje had verwijderd en het kaalgeschoren kutje begon te likken. Ik ontfermde mij over de linkertiet van het meisje terwijl Ronald de rechter onder handen nam. Ina begon nu te kreunen en twee vingers van Jet verdwenen tussen haar meisjeslippen. Ik had nu twee handen om de grote tiet geslagen en likte en zoog de tepel met overgave. Ik zag dat Ronald hetzelfde met de rechter deed en het meisje ging steeds sneller ademen en hijgen. Jet boog zich naar mij toe en zei: "Neuk haar grotje, steek je dikke paal in dat tienerkutje en laat haar klaarkomen als nooit te voren.' Ik wist niet hoe snel ik tussen de benen van het meisje moest gaan zitten en zodra ik haar geopende malse kutje zag, werd mijn paal harder en grote dan ooit. Voorzichtig stak ik mijn eikel tussen de ingang van het paradijs en langzaam duwde ik mijn genotstaaf in de nauwe schede die mijn grote en harde paal nauwelijks leek te kunnen bevatten. Voorzichtig haalde ik mijn pik iets terug en ramde toen tot aan mijn ballen in haar geile druipende grotje. Zij slaakte een kreet en direct begon ik regelmatig te stoten terwijl ik op haar lag. Ik voelde de vingers van Jet mijn ballen strelen en zag hoe Ronald zodanig naast haar hoofd was gaan liggen, dat zij zijn grote pik nog net in de mond kon nemen. Ik neukte het tienermeisje dat het een lieve lust was en het duurde niet lang of zij gaf tekenen dat zij klaar ging komen. Voor mij een reden om mijn pik terug te trekken en net als Ronald naast haar plaats te nemen. Met Ronald en ik ieder aan een kant van haar bovenlichaam en Jet die inmiddels een dildo in haar kutje had gestoken, lag het meisje te kreunen van genot. Ze kwam klaar terwijl Jet de dildo in haar kutje heen en weer ragde en Ronald en ik onszelf klaar trokken boven haar magnifieke tieten. Ons zaad kletste op haar tieten en in haar gezicht terwijl zij uit puur genot om haar moeder, God en nog meer riep. Ik keek achterom en zag nog net hoe Eva achterlangs door Arjen werd genomen die met wijdopen ogen naar de verrichtingen van zijn vriendin had gekeken. Wij zoenden Ina alledrie en streelden nog even haar tieten en kutje waarna wij ons naar de douche begaven om ons af te spoelen. Daarna gingen wij naar de bar om nog krachten op te doen voor het volgende en laatste rondje.

Zoek naar meer verhalen van Thomas...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Ik Ben Een SletDoor: Arlette
Gelezen: 10884x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Publiek
14-07
8.7
:: Verjaardagsfeestje Van Joyce... - 2Door: Lekkerstel0207
Gelezen: 10840x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bi, Verkrachting, Keel, Pijpen, Sauna
12-07
9.0
:: Verjaardagsfeestje Van Joyce... - 1Door: Lekkerstel0207
Gelezen: 15457x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bi, Verkrachting, Keel, Pijpen, Sauna
12-07
8.4
:: Omdat Ik Hou Van Mijn Man - 4Door: Arlette
Gelezen: 5398x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Onderdanig
12-07
9.0
:: Gas Station QueenDoor: Yourcaptain
Gelezen: 6581x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
11-07
8.7
:: Mijn Eerste Keer Door: MissT
Gelezen: 24395x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-07
8.4
:: Esmeralda - 1Door: Mt1984
Gelezen: 13633x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verzoekje, Groepsex
30-06
7.9
:: 10 Mannen Voor MijDoor: Plixie
Gelezen: 9854x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
29-06
7.5
:: Vrienden - 3Door: Roy
Gelezen: 14851x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
28-06
9.0
:: Festival AvontuurtjesDoor: MissT
Gelezen: 15179x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
28-06
8.6
:: De Motorvakantie - 6Door: Erolover
Gelezen: 10806x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-06
9.3
:: Tessa - 5 (oogpunt Van Tessa) Door: MissT
Gelezen: 5159x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
8.6
:: Date Met Een NymphomaneDoor: Ben
Gelezen: 10944x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
7.5
:: Wij Samen, Maar Niet AlleenDoor: Mirum
Gelezen: 17853x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.0
:: Sexverslaafde TeasyDoor: Harry
Gelezen: 6966x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
6.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 638