Opwindend.Net
Datum: 22-08-2010
Stemmen: 55x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 30832x
Lengte: Zeer Lang
Sinterklaasje Kom Maar...
Door Maarten - Mijn Profiel Pagina

Na jaren zelf een Sinterklaas ingehuurd te hebben, vonden we dat we zelf ook wel voor Sinterklaas en Zwarte Piet konden spelen. Het is dankbaar werk, leuk om te doen en je maakt soms gekke dingen mee. Reden te meer om het jaren vol te houden. Zo ook dat ene bezoekje dat ik niet gauw zal vergeten.

Om het verhaal maar niet te lang te maken zal ik meteen to the point komen. Ik speelde Sinterklaas, mijn vrouw speelde zwarte Piet en ons buurmeisje van 16 speelde ook zwarte Piet. Met z'n drieŽn gingen we dan de adresjes langs om op te treden. Kinderen blij, ouders dankbaar en wij een paar tientjes rijker. Leuke schnabbel, vooral voor ons buurmeisje Mirjam. We hadden al twee jaar ervaring en zaten al wat losser in onze rol. We wisten wat kinderen en ouders graag wilden en we konden ook redelijk inschatten bij wat voor soort mensen we thuis kwamen. Dachten we...

Mijn vrouw houdt er wel van om me te plagen. Zo had ze een keer jarretellen en een stringetje aan in de Pietenbroek en ook wilde ze nog wel eens zonder beha op pad gaan. Vlak voor we weggingen kreeg ik dat dan in mijn oor gefluisterd en dan moest ik weer oppassen dat ik geen sexuele gedachten had als we ergens waren. Mirjam en mijn vrouw Jacqueline, Jacky voor vrienden, konden het goed met elkaar vinden en hadden een reuzelol als zwarte Piet. En ik maar die stijve Klaas spelen.

Goed, die bewuste avond waren Jacky en Mirjam naar boven gegaan om zich om te kleden en te schminken. Ik hoorde dat ze een hoop lol hadden terwijl ik nog televisie aan het kijken was. Een Sinterklaaspak heb je zo aan en een beetje wit op mijn gezicht is zo geregeld. Ze gierden het boven uit en giechelden als een stel tieners. Jacky had een paar glaasjes op, niet te veel natuurlijk, en was daardoor vrolijk en uitbundig.

Eindelijk was het moment daar en in een kwartier stond ik omgekleed als Sinterklaas klaar om aan de slag te gaan. De Pieten waren ook klaar en inderdaad, voor we de deur uit gingen, fluisterde Jacky weer wat in mijn oor. Ik wist niet wat ik hoorde en keek haar even ontgoocheld aan. Ze stond te glunderen en zei na enkele seconden: "En zij ook!". Ik wist niet wat ik hoorde maar werd wel zo geil als een beer. Dit werd een interessante avond. We gingen de deur uit en reden naar ons eerste adresje. Eenmaal aangekomen rende Mirjam naar binnen, sjokte ik er achteraan en nam Jacky de briefjes aan en de envelop met geld. Het grote boek werd gevuld met de briefjes en de show kon beginnen. Het was een oerdegelijk gezinnetje met vier kinderen. De een na de ander kwam op schoot, zong een liedje en kreeg een cadeautje. Standaardbezoekje zeg maar.

Het volgende bezoekje begon hetzelfde. Alleen toen we de huiskamer inliepen zagen we geen kinderen. Goed, die zijn dan waarschijnlijk elders in het huis aan het spelen, dacht ik nog. Het leek niet het geval te zijn. Wie er wel waren zal ik even beschrijven. Ten eerste was daar een paar van tussen de veertig en vijftig. Hij een kaal hoofd, in een spijkerbroek en ruiten shirt en zij in een strakke legging, strak truitje en haar haren in een staart strak naar achteren. Ze mocht trots zijn op haar figuur. Het was een vrouw met cup A en niet te brede heupen. Een ander stel was eind twintig; zij had blonde haren tot op over haar schouder, geile ogen en dito mond, droeg een rode jurk met diep decolletť waar ik graag even in spiekte en daar tot mijn genoegen twee grote borsten heen en weer zag slingeren toen ze me een hand gaf. De man die bij haar hoorde was een gespierde donkere man met een strak t-shirt over zijn afgetrainde lijf. Hij had een wijd zittende broek aan. Verder waren er nog twee tieners aanwezig, een jongen en een meisje. Het meisje had een kort strak rokje aan waar haar lange benen onder vandaan staken. Ze had een strak t-shirtje aan waar haar kleine tietjes doorheen priemden. De jongen was nog jonger dan het meisje en meteen bij binnenkomst viel me al op dat hij zoveel mogelijk tietbeweging probeerde bij te houden. Hij gaf zijn ogen goed de kost. De binnenkomst van de Pietjes deden hem dan ook glimlachen van genoegen. De jongen droeg een spijkerbroek en t-shirt met lange mouwen.

Ik informeer nog voorzichtig naar de aanwezigheid van kinderen maar daar wordt lachend op gereageerd. Nee, we moesten het met hen doen en ze wilden toch echt een Sinterklaasviering. Of we dus in onze rol wilden blijven en mee wilden helpen de cadeaus uit te delen. Ok, prima, dan doen we dat. Ik ga dus als Sinterklaas zitten en vraag Jacky of er nog iets in het grote boek staat. "Eh ja Sinterklaas" zegt Jacky en duwt me het boek op schoot waar een briefje ingeplakt zit. Normaal krijgen we ťťn briefje waar alles op staat maar het wordt me duidelijk dat we per persoon een bladzijde hebben gekregen. Ik bekijk de eerste regels en zie staan: "Peter is met z'n brommer gevallen, kwam in het ziekenhuis waar hij een leuke zuster ontmoette." Ik neem mijn rol semi-serieus en zeg met de stem van de Sint: "Peter, kom jij eens bij Sinterklaas." De jonge jongen komt naar me toe en voelt zich niet op zijn gemak. "Wat lees ik hier, ben jij met je brommer gevallen?" Peter doet zijn verhaal dat op een gegeven moment naar het ziekenhuis leidt waar hij Sandra de zuster ontmoette. Hij doet er vaag over dus vraag ik door. "Wat vond je zo leuk aan Sandra, Peter?" "Nou Sinterklaas" begon Peter, "het was zo'n knappe vrouw waar alles aan klopte." "Hoe bedoel je?" vraag ik nog naÔef. "Ze is zo'n 25 jaar, is heel knap en heeft enorme mooie ehh... borsten." "Nou nou Peter, dat was een geluk bij een ongeluk. Heeft ze je goed geholpen?" "Ja Sinterklaas, ze heeft mijn wond ontsmet, en het een en ander verbonden. Verder lachte ze veel naar me." "JA EN DE REST!" roept Chris, de oudste man in huis. Even ben ik benieuwd naar het verhaal maar ik zie dat Peter een rode kop krijgt. De rest is blijkbaar op de hoogte want iedereen zit te gniffelen. "Goed Peter, zing jij maar eens een liedje voor Sinterklaas, dan krijg je je cadeautje." Peter zingt snel een kort Sinterklaasliedje en krijgt een pakje. Als hij het uitpakt zit er een stapel sexboekjes in met op de eerste voorkant een zuster met grote tieten die een jonge jongen aftrekt. Een grote gele ster bedekt het spannendste deel van de foto. Ik voel een prikkeling door mijn lijf gaan en ben benieuwd waar dit vanavond heen gaat. Ik kijk om en zie Jacky met glinsterende ogen. Mirjam kijkt met grote ogen naar het tafereel.

Ik kijk verder op het blaadje en lees dat Peter zich wel eens stiekem aftrekt op de wc. Ik besluit het erop te wagen en kijk welke kant het opgaat deze avond. "Zeg Peter, Sinterklaas leest hier dat je het wel eens met jezelf doet." Peter krijgt een boei maar laat zich niet kennen. "Eh ja, dat eh, klopt Sinterklaas. Het schijnt normaal te zijn voor jongens van mijn leeftijd." "Maar ik begrijp dat de anderen je geregeld horen als je op de wc zit." "Oh" brengt hij uit. "Weet je wat, als je nou even naar de wc gaat met die stapel boekjes dan luisteren wij of het te horen is." Totaal absurd natuurlijk maar ik had zo'n stinkend vermoeden dat dit een hete avond zou worden. De hele groep reageert joelend en met een rode blos en een glimlach loopt Peter naar de wc die direct aan de woonkamer grenst. "Muziekpiet" zeg ik tegen Jacky, "kan jij even aan de deur luisteren of het hoorbaar is?". Jacky speelt het spel mee en gaat voorovergebukt met haar oor tegen de deur aanstaan. Doordat ze vooroverbukt, kan iedereen wat meer van haar lange benen zien die onder haar zwarte rokje uitsteken. Ik kijk naar de groep en zie dat ze een voor een naar Jacky haar billen kijken. "Ik hoor niks hoor Sinterklaas." roept Jacky na een minuut. "Ben je er nog Peter?" roep ik en na een kuchje hoor ik hem terugroepen dat hij er nog is. De hele groep ligt in een deuk waardoor het wat rumoerig wordt. Jacky zegt dat ze nu helemaal niets kan horen. Peter maakt dankbaar gebruik van de drukte om wat plezier te beleven en als nu de rust weerkeert horen we duidelijk zachte kreuntjes en smakkende geluiden van zijn aftrekkende hand. "Ja Sinterklaas, nu hoor ik wel wat." meldt Jacky. "Gaat alles goed?" vraagt Jacky quasi dom, ongetwijfeld nat aan het worden van de gedachte dat er zo'n jonge knul achter die deur zit af te trekken. "Uhuh..." is het antwoord, gevolgd door nog wat zachte kreuntjes. Gespannen kijkt iedereen toe wat er gaat gebeuren. Al snel nadert Peter zijn climax en als hij heftiger begint te kreunen trekt Jacky plotseling de deur van de wc open die niet op slot zit. "Oh jeetje, gaat het wel goed, het klinkt zo vreemd!" roept ze uit. We kunnen slechts Jacky van opzij zien maar ik kan zien dat ze staat te genieten van het aanzicht. Vanuit de wc klinkt een paar stevige kreunen waarna het stil blijft. Jacky doet de deur weer dicht en zegt: "Inderdaad Sinterklaas, Peter maakt toch wel wat geluid bij het plassen." Iedereen lacht zich een beroerte om die onnozele zin. Ook Mirjam lijkt niet angstig te zijn uitgevallen en staat genietend mee te lachen.

Ik sla de volgende pagina open en kan een glimlach niet onderdrukken als ik al wat vooruit lees. "Jerryl, wil jij even bij Sinterklaas komen." "Ja natuurlijk Sinterklaas" zegt de donkere gespierde kerel. Hij gaat naast me staan. "Ik lees hier dat er van jou gezegd wordt dat je groot geschapen bent maar dat niemand dat gelooft." Jerryl kijkt nu toch wel een beetje beholpen. "Wel Sinterklaas, vraag maar aan mijn vriendin Ankie daar of het waar is." Hij wijst naar de sexy vrouw in de rode jurk. "Oh, het is echt waar hoor Sinterklaas." glundert ze. "Wel Jerryl, ik geloof niet dat we je vriendin op haar woord mogen geloven. Die staat vast voor je in. Ik denk dat iedereen het gewoon wil zien dat het waar is." De hele groep brult natuurlijk JA! Jerryl denkt er vanaf te komen door zijn broek tegen zijn pik aan te drukken waardoor een indrukwekkende bobbel ontstaat. "Broek uit! Broek uit!" scandeert de meute nu. "Ik denk dat je er niet aan ontkomt Jerryl" zeg ik hem lachend. Jerryl schuift zijn broek en onderbroek dan maar omlaag waarop een enorme dikke slappe worst tevoorschijn komt. Het is even stil want hij heeft toch wel een enorme leuter. Beteuterd staat hij met zijn broek omlaag. Het is even bewonderend stil maar dan klinkt er gefluit en wordt er geapplaudisseerd. "Vera, kom ook eens even bij Sinterklaas." zeg ik. Vera komt naar voren waarop ik zeg: "Hier staat dat met name jij niet wilde geloven dat hij groot was. Voel voor de zekerheid maar even of hij echt is." Vera kijkt me met grote ogen aan en kijkt dan naar haar dochter Ankie. "Toe maar mam, jij geloofde het toch niet!". Aan haar stem te horen heeft ze al een paar drankjes op en ook de rest is licht beneveld. Vera raakt de grote piemel met een vinger aan en trekt dan haar hand weer terug. "Kom kom Vera, je moet wel echt voelen. Voor hetzelfde geld zit het erop geplakt. Trek er eens aan, zit het vast?" zeg ik. Vera omvat nu de schacht met haar hand en trekt zachtjes aan de worst. Die reageert door harder te worden. Ze houdt 'm vast terwijl de pik met korte schokjes omhoog groeit. "Zit er soms een pompje in, Vera?" Vera kan haar ogen niet meer van de pik afhouden en ik zie haar tepeltjes stijf door de stof van haar truitje steken. Gehypnotiseerd houdt ze de pik vast terwijl die hoger en hoger klimt. Zachtjes trekt ze eraan alsof ze nog steeds controleert of hij echt is. "Ok, ik denk dat het bewijs nu wel geleverd is. Berg maar weer op Jerryl. Vera gaat weer terug naar haar plek terwijl Jerryl moeite heeft zijn harde pik in zijn onderbroek te krijgen. Spontaan springt Mirjam naar voren en voor iemand er wat tegenin kan brengen, pakt ze de pik met twee handen beet en duwt die in Jerryl zijn onderbroek." "Dank je wel Piemelpiet" reageer ik ad rem. Jerryl gaat weer terug naar de bank waar Ankie hem een zoen op de mond geeft en haar hand in zijn kruis legt. Ze knijpt 'm in zijn harde piel en glijdt vervolgens met haar lange nagels over zijn stam. Haar bewegingen zijn loom en niet bedoelt om binnen tien tellen te stoppen. Jerryl krijgt nog een enorme banketstaaf als cadeau waarna we verder gaan met de volgende.

De temperatuur in de woonkamer loopt ondertussen aardig op maar niemand schijnt zich erom te bekommeren. De glazen worden nog eens gevuld en we gaan verder. "Ankie, kom jij nu eens bij Sinterklaas." "Jawel Sinterklaas" is de reactie van de blondine. "Sinterklaas heeft gehoord dat jij graag bloot voor het raam staat en dat je Jerryl helemaal gek maakt door voor hem te strippen. Ben jij zo ondeugend, Ankie?". "Jawel Sinterklaas" antwoord Ankie netjes. "Nou, dan is het denk ik tijd dat je dat maar aan iedereen laat zien. Dan kunnen we eens kijken of je het een beetje kan." Een duivels lachje speelt op de lippen van Ankie als ze instemmend "Ja Sinterklaas" zegt. "Muziekpiet, kan jij wat muziek regelen?" Jacky is al weg en loopt naar de oudste man in de groep waarvan we later horen dat hij Chris heet. Ze schuift bij hem op schoot en samen kijken ze in de cd-collectie. Een zwoel nummer wordt opgezet en Jacky blijft bij hem op schoot zitten. Ankie voelt de muziek aan en begint heen en weer te wiegen met haar heupen. Met lome bewegingen trekt ze stukje bij beetje haar jurkje omhoog. Net als je haar onderbroek zou kunnen zien, laat ze het jurkje weer vallen en buigt ze zich voorover. Ze staat met haar kont naar mij toe maar geeft nu het publiek een blik op haar borsten. Ik vermaak me ondertussen met mijn uitzicht. Ik word echter niet vergeten. Ze trek haar jurkje van achteren op en geeft mij een exclusief uitzicht op haar fraaie billenpartij met string. Terwijl ze overdreven draaiend met haar kont mij vreselijk opwindt, zijn haar handen bezig haar borsten op aantrekkelijke wijze aan de anderen te presenteren. Ik zie een vochtig plekje ontstaan in de witte string. Terwijl ze haar show aan de voorkant blijft opvoeren, stapt ze naar achteren en duwt naar kont zowat in mijn gezicht. Ik moet me bedwingen om mijn baard niet af te rukken en mijn tong in die sappige spleet te duwen. Plotseling gaat ze op mijn schoot zitten en voel ik haar warme billen tegen mijn harde pik. "Oh Sinterklaas, wat heeft u toch een fijne staf!" zegt ze dubbelzinnig. Ondertussen draait ze opwindende rondjes op mijn schoot. Ze pakt nu mijn handen beet en legt die pardoes op haar jurk ter hoogte van haar borsten. Ze steekt haar armen in de lucht en wrijft haar bovenlichaam tegen mijn handen. Deze meid weet hoe ze een vent gek kan krijgen. Ze laat haar arm zakken en trekt de strikjes op haar beide schouders los. De touwtjes dwarrelen over mijn armen. Nu trekt ze van onder mijn armen de stof naar beneden. Het is me duidelijk wat ze wil en werk maar al te graag mee. Met kleine rukjes en sensuele bewegingen op maat van de muziek, trekt ze het rode jurkje onder mijn handen vandaan. Ik voel de tepels tegen mijn hand drukken en zachtjes pak ik de borsten nu in beide handen. Ankie draait nog eens met haar billen over mijn pik en legt nu haar handen op de mijne. Ze staat op zodat ik mijn grip los moet laten. Haar jurkje valt nu op de grond zodat ze alleen nog maar in haar string staat. Ze draait zich om en steunt nu met beide handen op mijn bovenbenen. De rest van de familie kijkt nu naar haar lekkere billen terwijl ik haar blote borsten voor me zie bungelen. Ankie geeft me een knipoog en laat dan haar hoofd in mijn schoot vallen. Haar billen steken in de lucht terwijl ik voel hoe die geile meid onzichtbaar voor de rest naar mijn worst hapt. Terwijl voor de rest de show door blijft gaan, voel ik hoe ze door de stof heen op het puntje van mijn pik zuigt. Ik kreun onhoorbaar en heb sterk de neiging haar borsten vast te pakken. Plots komt ze weer overeind en drukt mijn hoofd tussen haar borsten terwijl ze weer bij me op schoot kruipt. Met pompende neukbewegingen doet ze een fantastische lapdance. De muziek komt nu ten einde waarop Ankie haar jurkje pakt en deze vlug weer aantrekt. De rest heeft haar borsten niet mogen zien maar ik ben tevreden <8-)

Al die tijd heb ik natuurlijk alleen maar aandacht gehad voor die lekkere Ankie. Nu ik weer even op zoek ga naar mijn eigen vrouw, zie ik dat die nog steeds op schoot zit bij de muziek. Ze zit helemaal achteraan dus niemand die ziet wat daar precies gebeurt, behalve ik en Mirjam, want wij kijken natuurlijk de kamer in terwijl de rest naar ons kijkt. Jacky heeft een arm om Chris z'n middel en zodra ze ziet dat ik haar in de gaten heb, trekt ze brutaal de hand van de man omhoog en plaatst die op haar borst. Als ze haar hand weghaalt, laat de man het niet om de borst vast te houden en zelfs te strelen. Het windt me enorm op haar opgewonden te zien raken door de aanraking van die vreemde man. Ze schuift zelfs een beetje heen en weer op zijn schoot. Ze pakt zijn hand beet en trekt die van haar borst af, draait zich om en zegt met een stem van een ware zwarte Piet: "Ik lust nog wel een drankje, zullen we die even inschenken?". De man loopt gretig met haar mee en samen verdwijnen ze in de keuken. Vera kijkt het stel lacherig na maar richt dan haar aandacht weer op mij en de rest. Ik kan alleen maar fantaseren over dat wat Jacky met de man gaat doen in de keuken. Ik zie nog net hoe Jacky de verwarming nog een graadje hoger zet. Iets wat bij ons thuis alleen gebeurt als we naakt in de woonkamer willen zijn...

Ik pak mijn rol weer op en zeg: "Nou nou Ankie, je hebt laten zien dat je inderdaad kan strippen." Ik kijk Mirjam aan zeg: "Piet wie is er nu aan de beurt?". "Nou Sinterklaas, volgens het grote boek is Annet nogal preuts." "NIET WAAR!" roept een uitzinnige Annet. Ze lijkt oprecht boos hierover. "Goed, dat zullen we dan wel zien. Kom maar eens bij Sinterklaas." Annet komt naar me toe en gaat uitdagend voor me staan. Ik draai haar om met haar gezicht naar de kamer. Ik pak haar bij haar heupen en wacht op haar reactie. "Is dat alles?" zegt ze uitdagend. Ik laat mijn gehandschoende handen over haar zij gaan. Ze geeft nog geen kick maar als ik langs haar heen de kamer inkijk, zie ik dat de bewegingen hun effect op de rest hebben. Met geile ogen kijken ze naar het schouwspel voor hen. Jacky en de man zijn nog niet terug uit de keuken en het is daar verdacht stil. Ik streel het meisje nu van achter over haar buik. Ze reageert niet. Mijn handen gaan nu over haar lange benen naar beneden. Ik ben zelf al vreselijk geil van dit jonge ding. Als ik met mijn handen over haar blote bovenbenen ga, komt er nog steeds geen reactie. "Nou, ik geloof niet dat ze preuts is." zeg ik waarop haar moeder roept dat ik beter moet controleren. Dat vat ik als aanmoediging op en met twee handen schuif ik onder het korte rokje. Een klein stukje maar; alleen om haar reactie te testen. Een kleine trilling gaat door het jonge meisje maar ze houdt zich flink. Ik schuif nu met twee handen haar rokje langzaam naar boven. Daar komt een lief roze broekje tevoorschijn. Ik zie een paar heerlijke bolletjes van billen en streel nu weer haar blote bovenbenen. Nog steeds geeft ze geen kick. Ik streel nu voorzichtig met mijn handen tussen haar benen, vanaf haar knie tot 10 centimeter voor haar poesje. Ze houdt zich nog steeds goed. Ik ga nu met mijn handen terug naar haar buik en trek haar t-shirtje een stukje omhoog. Beetje bij beetje kom ik in de buurt van haar borstjes. Als ik de onderkant bereikt heb, kijk ik nog eens goed de kamer in. Ankie zit op de bank dicht tegen haar vriend aan. Quasi nonchalant heeft ze haar hand in de schoot van haar vriend gelegd. Ik zie dat zijn enorme dikke pik zijn broek doet opbollen. Vera zit met droge mond toe te kijken en heeft zelf last van harde tepeltjes. En achteraan staan nu Jacky en de vader des huizes. Hij staat tegen een kast aan terwijl Jacky voor hem staat. Ik zie dat ze een klein beetje voorovergebogen tegen hem aanstaat. Ze staat licht heupwiegend de man op te winden. Hij kijkt met veel plezier naar zijn dochter die ik betast. Ik beweeg mijn handen nu aan de zijkanten van haar borsten. Hulpvaardig legt Annet haar handen in haar nek en laat me volledig mijn gang gaan. Tjezus, is dat kind van ijs? Ik glij nu met mijn handen boven haar borsten langs en beweeg ze dan tergend langzaam naar beneden, over haar tepeltjes. Ik voel een kleine weerstand maar ze houdt zich staande en laat gewoon toe wat ik bij haar doe. Ik heb nu beide borstjes in mijn handen en begin ze zachtjes te masseren.

Jacky gaat samen met Chris op de bank zitten tussen hem en Vera in. Vera heeft een blosje op haar wangen en kijkt gehypnotiseerd naar het schouwspel. Jacky legt amicaal een hand op Vera's bovenbeen. Die lijkt het niet eens in de gaten te hebben. Knus zitten ze met z'n drieŽn tegen elkaar. Ik schuif ondertussen het t-shirtje van Annet naar boven tot boven haar tietjes. Een lief roze behaatje met bloemetjes komt tevoorschijn. Ik laat mijn handen weer over haar tietjes gaan en even gaat er een siddering door haar heen. Peter is ondertussen in de fauteuil geklommen en zit met opgetrokken knieŽn stiekem met z'n pik te spelen. Ankie pakt het grootser aan en heeft haar hand in de broek van haar vriend gestoken. Die ligt loom onderuit tegen Ankie aan en laat het zich lekker gebeuren. Ik zie de beweging van haar hand in zijn broek. Ze zit lekker met zijn ballen en piemel te friemelen denk ik jaloers. Mirjam staat een beetje onbeholpen naast me te kijken. Ik probeer terloops het haakje van het behabandje los te krijgen maar het lukt me niet met mijn handschoen aan. Mirjam bedenkt zich geen moment en trekt snel haar zwarte handschoenen uit en maakt snel het haakje los. Ik verbaas me over Mirjam's gretigheid en ben benieuwd wat er nog meer gaat gebeuren. Mirjam kijkt me vragend aan en ik knik even naar haar. Met twee handen trek ik het behaatje tot boven het meisje haar borsten. Mirjam schuift nu met haar blote handen langs de onderkant van de borsten van Annet. "Hee!" hoor ik Annet. "Nou zie je wel, ben je toch preutser dan we allemaal dachten." zeg ik als ik besef dat het spel voorbij is. "Nee hoor" zegt Annet resoluut, "ik was alleen verbaasd dat ik nog een paar handen voelde." Ik weet niet wat ik hoor en laat Mirjam haar gang gaan.

Ondertussen zie ik dat Vera enorm rood is geworden. De combinatie van drank, sensualiteit, warmte en het kinky tafereel laten haar niet ongemoeid. Jacky heeft haar hoofd dicht bij haar en praat af en toe wat in haar oor. Ongetwijfeld geeft ze kommentaar op wat er voor haar ogen gebeurt. Jacky kennende heeft ze het over mooie borstjes, strelende handen en prachtige benen. Vera krijgt het er warm van. Terwijl ze tegen Vera aan is gekropen, is ze zelf wat meer languit op de bank gaan zitten. Ze heeft zich zo gemanoeuvreerd dat haar rokje wat omhoog was gekropen. Ik zie al een stukje blanke huid boven de kousen die ze aan heeft. Chris zit weer tegen Jacky aan en kijkt verlekkerd naar de ontblote borstjes van zijn dochter. Jacky glijdt een beetje onderuit en leunt wat zwaarder tegen Vera aan. Ondertussen trekt ze een been op waardoor haar rokje omhoog schuift en een stuk been wordt ontbloot. Ze gaat wat verzitten en legt nu haar been over die van de man. Die legt meteen zijn hand op haar bovenbeen. Jacky doet familiair met Vera en heeft nu haar hand nonchalant op het bovenbeen van Vera, die daar totaal geen bezwaar tegen lijkt te hebben.

Mirjam gaat prompt op mijn schoot zitten en doet mijn werk nog even licht over. Haar handen gaan over de strakke buik van Annet. Ze laat haar vingers over de rand van het onderbroekje gaan en trekt de stof dan strak omhoog. De stof moet nu strak over haar poesje zitten en wellicht wel een beetje in het spleetje. Van waar ik zit, kan ik niets zien. Ik heb ten slotte mijn buurmeisje op schoot. Dan schiet het door mijn hoofd wat Jacky zei toen we de deur uit gingen: ze hadden beiden geen onderbroekje aan. Ik moest een kreun onderdrukken en besloot werk van Mirjam te gaan maken. Ik begon eerst maar met die onhandige handschoenen uit te trekken. Vervolgens legde ik mijn handen voorzichtig op de zij van Mirjam. Die had daar blijkbaar geen aandacht voor want ze ging onverstoord verder met Annet. Ze liet haar handen over de bovenbenen van Annet gaan en streelde vervolgens over de stof waar het poesje van het meisje moest zitten. Annet zucht even zachtjes maar laat alles gewoon gebeuren.

Ik kijk even naar de bank waar Ankie en Jerryl zitten. Hij heeft zijn hoofd op haar schoot en zij aait met haar hand van zijn borst, over zijn buik tot in zijn broek. Iedere keer als ze heen en weer gaat, zie ik hoe haar borsten vechten om uit het jurkje te vallen. Als ze languit rekt om Jerryl in zijn onderbroek te friemelen, komen haar borsten tot op het gezicht van Jerryl. Die zoent de zachte globes voor zover hij er bij kan. Ankie schuift zo met haar jurkje dat haar borsten nog wat verder eruit puilen. Een opwindend gebeuren kan ik je vertellen. Met een hand maakt ze zijn broek open en schuift de twee helften opzij zodat zijn boxershort met bolling zichtbaar wordt. Plagend gaat Ankie met haar lange nagels over de onderbroek.

Ondertussen zie ik hoe Chris zijn hand over het bovenbeen van mijn vrouw laat glijden. Al heen en weer bewegend gaat hij steeds meer naar boven. Het rokje van Jacky komt steeds meer bloot te liggen zodat ik ondertussen de contouren begin te zien van haar blote poes. Ze had immers geen onderbroekje aan. Jacky praat nog wat in Vera haar oor en geeft haar dan zachtjes een zoentje in haar nek. Vera blijft gehypnotiseerd naar haar dochter kijken en maakt geen aanstalten Jacky weg te sturen. Jack schuift nu haar hand wat hoger op Vera haar been. Zachtjes knijpend in het bovenbeen maakt ze Vera langzaam gek van verlangen.

Ik heb ondertussen mijn handen verschoven naar Mirjam haar billen. Ik streel de stof over haar billen en trek dan met zachte rukjes aan de stof. Mirjam wipt een beetje op en zo kan ik haar rokje onder haar billen vandaan trekken. Ze zit nu met haar blote billen op mijn schoot. Ik voel verlekkerd aan de zachte warme huid van Mirjam. Die is op haar beurt bezig het onderbroekje van Annet tergend langzaam naar beneden aan het trekken. Ze laat het broekje rond de bovenbenen van Annet zitten en als ik even om Mirjam heen kijk, zie ik een paar lekker strakke billen. Annet staat een beetje met haar benen uit elkaar en kreunt af en toe zachtjes. Mirjam laat haar handen nu over de bovenbenen van Annet naar boven glijden en blijft op de hoogte van het jonge poesje hangen. Ik stel me zo voor dat ze zachtjes aan de puberhaartjes plukt boven het kutje. Ik heb een enorme harde pik en voel nu hoe Mirjam op mijn schoot begint te schuiven, over mijn bobbel. Ik kan echter niet veel uithalen vanwege die stomme Sinterklaassoepjurk die ik aan heb. Mirjam kantelt een beetje voorover zodat mijn pik nu meer contact maakt met het jonge meisje. Gelukkig heb ik een dunne boxershort aan waardoor ik wel redelijk gevoel heb van wat er met mijn jodokus gebeurd. Ik voel de warmte van Mirjam over mijn pik glijden en daar moet ik het mee doen.

Ankie op de bank glijdt weer eens naar voren en heeft de touwtjes van haar jurkje aan de voorkant losgemaakt. De grote borsten slingeren nu, nog net bedekt door de stof, in de jurk. Ze buigt weer voorover en nu vallen haar borsten uit het jurkje, op het gezicht van Jerryl. Die zet zijn grote lippen aan de tepels en zuigt zachtjes de tepel naar binnen. Ondanks alles wat voor mijn neus gebeurd, kan ik de kreun van Ankie duidelijk horen. Ankie verschuift een beetje en buigt nu ver voorover. Met haar hand vist ze de pik van Jerryl tevoorschijn. De grote bruine monsterpik komt tevoorschijn en steekt ver boven de boxershort uit. Ankie streelt de stam en buigt er nu naar toe om een kusje op de eikel te geven. Het voorzaad glibbert over de rand dat Ankie met haar tong er vanaf likt. Ze lijkt zich niets meer aan te trekken van de aanwezigheid van de anderen. Jerryl speelt met haar grote borsten en duwt zijn onderlichaam omhoog om zijn pik meer in de mond van Ankie te krijgen.

Mijn blik dwaalt af naar Vera. Die stille genieter zit zich langzaam erg op te winden en doet er niets aan. Jacky krijgt haar wel zover, glimlach ik. Ik zie Jacky haar hand al door de lies van Vera glijden. Die heeft haar benen ondertussen al wat uit elkaar gezet en geeft Jacky nu de ruimte die ze nodig heeft. Ze draait haar hoofd naar Jacky en de vrouwen zoenen elkaar op de mond. Ik zie een duivels glimlachje over het zwart geschminkte gezicht van Jacky. Haar rode tong likt de lippen van Vera, die nu aarzelend haar lippen wat opent. Terwijl Jacky haar vingers over de stof tussen de benen van Vera laat glijden, zoent ze haar nogmaals op de mond. Vera sluit haar ogen en zoent Jacky nu vurig terug. Een tongzoen volgt waarna Vera los lijkt te komen. Haar hand zoekt nu de borsten van Jacky op terwijl Jacky haar hand over de gladde stof van Vera haar pakje laat glijden. Met ťťn hand maakt ze het bovenste knoopje los. Ze streelt de hals van Vera en maakt dan nog een knoopje los. Knoopje voor knoopje komt het bovenlichaam van Vera bloot te liggen.

Vera haar man zit ondertussen ook niet stil en heeft nu het jurkje van Jacky omhoog geschoven. Hij heeft nu net als ik vrij zicht op Jacky haar kale poes. Met zijn vingers speelt hij nu met de poes van mijn vrouw. Vanaf waar ik zit kan ik zien dat ze behoorlijk nat begint te worden. Hij neemt er de tijd voor en ik weet dat Jacky het heerlijk vindt als er de tijd voor wordt genomen als er met haar natte kut wordt gespeeld. Vertel mij wat!

De knoopjes vorderen nu gestaag en ik zie nu hoe Jacky het kledingstuk openschuift en omlaag zoenend naar de kleine borstjes van Vera schuift. De tepeltjes zijn helemaal hard van opwinding en steken ver naar buiten. Jacky zoent het gebied rond de borsten terwijl Vera Jacky bij haar hoofd pakt en de zwarte pruik aftrekt. Met haar vingers glijdt ze door de haren van Jacky, haar dichter tegen zich aan drukkend. Jacky spreidt haar benen nu wijd voor de man van Vera. Twee vingers tegelijk steekt hij in de natte spleet van mijn vrouw. Relaxed heen en weer schuivend, vingert hij haar tot zijn hele vinger naar binnen verdwijnt.

Ik word afgeleid door een beweging op mijn schoot. Annet heeft haar onderbroekje uitgetrapt en buigt zich nu voorover. Mirjam buigt met haar mee en schuift zo meer voorover op mijn schoot. Een paar dunne stukjes textiel scheiden mijn pik nu van de natte, blote muts van mijn buurmeisje. Ze schuurt over mijn pik waarop ik mijn handen onder haar truitje schuif. Ik voel dat ze geen beha aanheeft en lekker zachte jonge borstjes heeft. Met twee handen speel ik met de borstjes. Mirjam zoent de billen van Annet en streelt verliefd het zachte vlees van de bovenbenen. Nooit gedacht dat Mirjam zo'n vrije meid is. Ik rol de zachte tepeltjes tussen duim en wijsvinger en hoor een goedkeurend kreuntje. Als ik eraan denk dat dit meisje straks misschien over mijn genotsknuppel glijdt dan slaat mijn hart pardoes een slag over.

"OK OK, IK BEN PREUTS!" schreeuwt Annet opeens. Iedereen was wel ergens mee bezig en schrikt zich nu wild. Ankie vliegt half overeind, de man van Vera trekt zijn hand onder de rok van mijn vrouw vandaan, Peter springt een halve meter omhoog en die arme Mirjam springt letterlijk van mijn schoot af. Annet plooit alles weer recht en gaat achterin de kamer aan de keukentafel zitten. Mirjam durft haar niet aan te kijken en staat beteuterd naast me. Zelfs Jacky strijkt voor de goede orde haar rok maar even over haar bovenbenen, gaat wat rechter zitten en schuift haar benen naast elkaar. Ik moet bijna lachen om Jerryl die probeert zijn harde pik in zijn broek te werken. Ok, tijd om in te grijpen. "Nou Annet, ik ben het niet met je eens hoor, je bent een grote meid en wat mij betreft niet preuts." zeg ik met de stem van Sinterklaas. De sfeer lijkt weer wat te ontspannen.

"Goed, en wie is de volgende in het boek?" vraag ik maar nonchalant aan Mirjam. Die kijkt me verbouwereerd aan maar komt ook geleidelijk terug in haar rol. "Wel Sinterklaas, ik zie hier staan dat Vera heel goed kan masseren." "Nou Vera, kom jij maar eens bij Sinterklaas en Muziekpiet, als jij je dan laat masseren dan kan Mirjam even rusten op de bank. Oh en Piemelpiet, doe meteen het licht een beetje minder want bij het masseren is meestal niet veel licht." Mirjam loopt bij verschillende lampen langs en zet de dimmers wat lager. Het is nu een stuk schemeriger in de woonkamer. Ze schuift naast de man van Vera op de bank. Vera komt naar voren en heeft de onderste knoopjes van haar blouse dicht gedaan. "Goed, eens kijken wie er nogal gespannen is... ah Peter, da's duidelijk. Kom jij maar even hier om te ontspannen." Het leek me beter Peter hierbij te betrekken en Jacky te laten waar ze was. Vera haalt een matje achter de bank vandaan dat waarschijnlijk daar ligt om oefeningen te doen in de huiskamer. Ze legt het matje op de salontafel en gebaart Peter te gaan liggen. Zelf gaat ze op haar knieŽn naast de tafel zitten. Peter is vreselijk gespannen en Vera doet haar best om hem daadwerkelijk te masseren. Ze kneed zijn schouders en rugwervels. "Wacht even Vera, volgens mij doet een echte masseur het op de blote huid. Peter, doe even je shirt uit jongen, dan kan je moeder je beter masseren." Peter doet wat hem gevraagd wordt en gaat weer op zijn buik liggen. Vera werkt met haar duimen op Peter z'n schouderbladen. Ze gaat er echt in op.

Ik kijk de kamer weer eens rond en zie dat het dimmen van het licht in ieder geval Ankie heeft aangezet tot actie. Ze ligt weer half over Jerryl heen en krabbelt hem met haar nagels over zijn buik. Hij ligt met zijn gezicht tussen haar borsten die nu als zachte meloenen tegen zijn gezicht aanliggen. Annet zit zo te zien ongeÔnteresseerd aan de eettafel. Mirjam zit naast Jacky en kijkt met toenemende interesse naar Ankie en Jerryl. Jacky heeft de hand van Chris alweer tussen haar benen liggen en geniet van zijn gefriemel. Jacky heeft haar hand nu ook op zijn broek gelegd en knijpt de man in zijn harde piemel. Die zijn lekker bezig denk ik. Voor mij werkt Vera aan haar zoon. Aangezien de warmte van de verwarming nu wel begint te werken, loopt Vera rood aan. "Vera meisje, trek gerust je blouse uit als je het warm hebt." Vera trekt de blouse uit en staat nu in een dun doorschijnend flanellen hemdje. Ik zie haar harde tietjes door de stof priemen. Even later zie ik haar wat vocht van haar voorhoofd wegvegen. "Als je het nog steeds warm hebt, moet je misschien ook maar je broek even uitdoen. Ik neem aan dat je er nog wel wat onder aan hebt. We zijn hier met bekenden onder elkaar en Sinterklaas en de Pieten hebben heus wel eens een onderbroek gezien." zeg ik wat tuttig maar ik blijf een beetje in mijn rol. Vera trekt haar broek uit en daar staat ze in een kanten string. Het gevalletje zit strak om haar kontje en waarschijnlijk dankzij Jacky ook enigszins in haar spleetje getrokken.

Peter kijkt zo te zien naar wat zijn zus aan het doen is met haar vriend. Die hebben het te druk om zich om de anderen te bekommeren. Jerryl speelt met het koordje dat de voorkant van de jurk bij elkaar houdt, ondertussen heeft hij de borsten vrij gemaakt en zuigt nu met zijn grote zachte lippen aan de tepels. Ankie schuift wat op haar kant en zoent Jerryl op zijn buik. Ze heeft zijn pik weer uit zijn broek gehaald en trekt die nu langzaam met grote halen af. Nu het wat donkerder is hebben ze allemaal wat meer vrijheid. Vera is nu bij de onderrug van Peter aanbeland waarop ik zeg dat Peter zijn spijkerbroek uit moet doen, zodat zijn moeder zijn bovenbenen kan masseren. Peter doet maar wat graag wat hem gevraagd wordt en probeert onhandig zijn stijve in zijn onderbroek onzichtbaar voor de rest te houden. Alsof dat nog wat uitmaakt. Als hij weer op zijn buik gaat liggen, staat Vera voorover om zijn billen te masseren. Ik leg voorzichtig mijn hand op Vera haar billen en zeg haar dat ze het goed doet en dat ze het Peter naar de zin moet maken. Ook Vera kijkt nu af en toe naar Ankie en haar donkere minnaar. Ze moet er behoorlijk opgewonden van worden.

Jacky heeft ondertussen de pik van Chris uit zijn broek gevist en trekt hem nu relaxed af terwijl hij zijn vingers door de gleuf van mijn vrouw haalt. Mirjam zit er naast en kijkt er verlekkerd naar. Het laat haar niet onberoerd. Ze zit in de hoek van de bank en heeft haar benen opgetrokken naast zich liggen. Ze verandert haar houding in een kleermakerszit en heeft haar handen in haar schoot liggen. Ze verdwijnen onder haar rokje. Haar ogen zijn afwisselend gericht op de pik van Jerryl en die van de man van Vera. Als Ankie weer een keer naar voren buigt, zuigt ze aan het puntje van Jerryl z'n pik. Die slaakt een tevreden diepe zucht. Ze likt nu geil de rand van zijn ondertussen ontblote eikel en neemt er ruim de tijd voor hem lekker nat te likken. Jerryl sabbelt ondertussen aan de meloenen van Ankie.

Vera haar massage is veranderd in een sensueel strelen van de billen van Peter. Ze moet opgewonden zijn geraakt van alles wat ze meemaakt. Dit is voor mij het teken om actief deel te gaan nemen. Ik streel Vera haar billen en laat mijn hand langs de ronding van haar bilnaad op en neer glijden. Na een aantal keer laat ik mijn vingers verder tussen haar benen verdwijnen. Als reactie gaat ze wat wijder staan om me meer ruimte te geven. Ik voel nattigheid langs de binnenkant van haar dijen lopen en even denk ik dat het de warmte is. Met mijn vingers glijd ik langs de string en glibber lekker langs haar schaamlipjes. Als reactie gaat Vera Peter ook meer tussen zijn benen strelen. Ze heeft haar hand tussen Peter zijn bovenbenen geschoven en bewerkt nu het gebied waar vermoedelijk zijn ballen liggen. Peter heeft zijn benen ook meer uit elkaar gedaan en geniet van de aanraking van zijn moeder. Als hij zijn kont even omhoog beweegt, pakt Vera tussen zijn benen door naar de voorkant. De jongen kreunt hardop. Ik heb mijn vingers nu onder de string geschoven en glibber tussen de kutlipjes van Vera. Die beweegt nu haar natte pruim tegen het ritme van mijn vingers in.

Ankie schuift de grote leuter van Jerryl in haar mond en slobbert duidelijk hoorbaar op zijn dikke lul. Ze schuift nog ťťn keer een beetje op en tilt dan haar been op. Jerryl bedenkt zich niet twee keer en schuift nu met zijn hoofd tussen de benen van Ankie en begint daar met zijn lange tong haar kutje te likken. De twee schuiven snel meer tegen elkaar aan en gaan helemaal op in hun standje 69. Hij friemelt nog wat met het koordje van de jurk en daar valt de jurk in tweeŽn uiteen. Ze ligt met haar blote bovenlijf over hem heen, haar borsten drukken op naakte huid. Het windt Mirjam zo te zien behoorlijk op. Ze heeft haar rokje wat omhoog geschoven en zit nu vrijelijk haar kutje te vingeren. Ze plukt aan de donzen schaamhaartjes en laat een vinger tussen haar jonge kutlipjes glijden. Eerst ťťn en dan verdwijnen er twee vingers naar binnen. Met haar vrije hand speelt ze onder haar truitje met haar borsten.

"Ik denk dat Peter nu aan de andere kant gemasseerd moet worden, denk je niet?" zeg ik. Peter draait zich om en Vera begint zijn bovenbenen te masseren. Ze heeft alleen maar oog voor die bobbel in zijn broek. Als ze hem over zijn onderbroek streelt, schuif ik voorzichtig haar onderbroekje naar beneden. Vera stribbelt niet tegen. Het kanten gevalletje valt rond haar enkels op de grond. Ik heb ondertussen de mijter van mijn kop getrokken en de vervelende baard in een hoek gegooid. Ook het rode gewaad heb ik uitgetrokken zodat ik nu in een een lang wit nachthemd zit. Ik pak Vera haar billen met twee handen vast en zoen haar nu op haar blote kont. Ik zoek haar bilnaad en beweeg me langzaam meer naar onderen. Onder haar door streel ik nu haar lipjes aan de voorkant en glibber door de hele spleet naar achteren. Jezus wat is ze nat! "Peter, je moet je wel geheel ontspannen. En Vera, ik denk dat je die gespannen spieren in dat broekje ook moet masseren. Die zijn zo gespannen." Vera laat haar vingers over de bult in het onderbroekje gaan. Peter trilt zo te zien van verlangen. Ze laat nu haar nagels over de stof glijden.

Op de bank zie ik dat de donkere pik van Jerryl indrukwekkend diep in de keel van Ankie verdwijnt. Hij likt als een bezetene tussen haar benen en heeft zijn handen nu op haar billen. Chris heeft zijn broek ondertussen uitgedaan. Jacky staat op het punt hem te pijpen. Ik zie hoe ze langzaam naar een geknielde positie zakt op de bank. Daarbij heeft ze haar billen naar Mirjam toe die wild vingerend zichzelf ligt te bevredigen.

Ik zoen Vera tussen haar benen. Ik kan er nog niet goed bij. Daarvoor moet ze meer voorover buigen. Vera lijkt als was in mijn handen en wacht gretig nieuwe instructies af. "Is hij niet enorm gespannen, Vera? Ik denk dat je Peter zijn gespannen spieren eens goed moet masseren." Ik trek de string opzij en glijd met twee vingers in de kut van Vera. De natte spleet gaat gewillig uiteen en zonder moeite stoot ik door naar binnen. Ik neem wat kutvocht mee naar buiten en smeer het rond haar lipjes. Vera blijft over het onderbroekje van haar zoon strelen en knijpt af en toe in zijn dikke pik. Zijn lichte onderbroekje vertoont nu een vochtig plekje. "Je moet dat vochtige plekje maar even uitzuigen Vera, anders worden het nog een lelijke vlek." Vera buigt zich voorover en zuigt nu de onderbroek van Peter. Onder het vochtige plekje zit natuurlijk zijn van voorvocht glibberige eikel. Ze neemt de tijd om op het plekje te zuigen en omvat zijn eikel nu met haar mond. Het plekje wordt er alleen maar vochtiger op. Door het voorover buigen is Vera haar pruim bloter komen te liggen. Ik schuif van mijn stoel op de grond en ga op mijn knieŽn achter Vera zitten om haar kutlipjes van achteren te likken. Ik hoor Vera zuchten en kreunen. Ook Peter laat van zich horen.

Als ik even opzij kijk zie ik dat Jacky Chris ligt te pijpen. Haar hoofd gaat langzaam op en neer waarbij ze Chris voortdurend aankijkt. Mirjam streelt ondertussen de billen en bovenbenen van Jacky. Die meid is ook heet! Terwijl ze wijdbeens op de bank ligt en drie vingers in en uit haar kut laat glijden, kijkt ze verlekkerd naar de kale kut van Jacky. Haar vingers strelen de dikke kutlippen van mijn vrouw die daarop kreunt en met haar kontje wat naar achteren schuift. Jacky speelt met de lipjes en laat haar vinger door de gleuf glijden.

Als ik weer tussen Vera haar benen doorkijk zie ik dat ze Peter zijn onderbroek behoorlijk nat heeft gemaakt. Ik besluit het stel nog verder op te geilen. "Vera, ik denk dat Peter zijn harde spieren moeten worden gemasseerd door wat zachts. Als je nou eens op hem ging zitten en dan zijn harde spieren voorzichtig probeert te masseren." Vera liet het zich geen twee keer zeggen en zette twee benen over haar zoon en liet haar kut langzaam op zijn onderbroek zakken. Zodra ze contact maakte, bewoog ze haar onderlichaam al heen en weer over zijn harde leuter. Ik stond op en ging naast Vera staan. Ze stak een hand onder mijn jurk en zocht mijn onderbroek op. Ik voelde hoe gretig ze haar hand over mijn onderbroek liet dwalen terwijl ze zo rustig mogelijk over de pik van haar zoon gleed. Ik trok de jurk over mijn hoofd uit en stond nu in een t-shirt en onderbroek naast Vera.

Opeens viel het me op dat Annet voor de bank bij Mirjam was gaan zitten. Haar hoofd was begraven tussen de benen van Mirjam. Die had op haar beurt nu twee vingers in de scheur van Jacky gestoken en bewoog die in en uit. Jacky schoof nu heen en weer met aan de ene kant Chris zijn pik in haar mond en aan de andere kant de vingers van Mirjam die in en uit schoven.

Ankie was overeind gekomen. Jerryl ging rechtop zitten en direct ging Ankie op haar knieŽn over zijn schoot. Ik zag hoe ze zich langzaam over de dikke pik van Jerryl liet zakken. Toen hij er diep in zat greep hij haar billen en gromde hoorbaar. Ankie drukte haar borsten in zijn gezicht terwijl ze haar heupen kantelend op zijn pik wipte. Ze neukte hem zonder zijn pik uit haar te laten glijden. De donkere handen van Jerryl hielden haar billen vast en hielp haar mee heen en weer te bewegen.

Ik legde mijn hand op Vera haar kleine tietjes en kneep in de harde tepeltjes. Dit wond haar nog meer op. "Kom Peter, ik denk dat je moeder wel wilt dat je haar ondersteunt. Pak haar borsten maar beet zodat ze niet omvalt." Peter legde voorzichtig zijn handen op haar borsten waarna Vera vooroverboog om zich lekker door hem te laten betasten. Ik deed een stap opzij en keek nu tegen Vera haar billen aan. Ik boog me voorover en greep de zijkanten van Peter zijn onderbroek beet. Vera wipte even op en ik schoof met een ruk Peter zijn onderbroek naar beneden. Vera zat alweer op de harde worst van Peter heen en weer te glijden. Ik trok Peter zijn onderbroek helemaal uit en gooide het achteloos in een hoek. Vera schoof nu met groot enthousiasme, haar bekken kantelend, haar onderlichaam over de harde pik van Peter. Ik ging weer naast Vera staan. Ze greep meteen mijn leuter door mijn onderbroek beet. Peter had zijn handen op de tietjes van zijn moeder en kneep nu onervaren in de puntjes. Vera schoof mijn pik langs de zijkant van mijn onderbroek naar buiten waarop deze tot mijn grote blijdschap de vrijheid tegemoet sprong. Vera boog zich voorover en trok mij aan mijn pik dichterbij. Ik liet me meevoeren en voelde de zachte lippen van Vera gretig op mijn eikel. Door het voorzaad was ik al aardig glibberig. Vera smeerde mijn glibberigheid over haar lippen waarop ik mijn eikel naar voren tussen haar lippen duwde. Langzaam liet Vera me in haar mond glijden. Mijn paal was keihard. In een geile trance gleed Vera heen en weer over haar zoon en met haar mond over mijn pik.

Ankie wipte op en neer dat het een lieve lust was. Het was heel opwindend om haar op en neer te zien gaan op die dikke donkere paal van Jerryl. Maar opeens stond ze op en floepte de pik van Jerryl uit haar kut. Ze deed een stap naar achteren en likte Jerryl over de lengte van zijn donkere neukstaaf. Ik rekte me uit en streelde haar over haar billen. Even keek ze achterom wie dat bij haar deed en stapte toen nog een klein stukje naar achteren. Ze stond vlak bij Peter die nu recht haar natte pruim inkeek. Mijn vingers zochten ondeugend de lippen van Ankie op. Die draaide alleen maar met haar kont. Ze deed nog een klein stapje naar achteren en had nu Jerryl zijn eikel tussen haar lippen terwijl ze nog eens achterom keek. Heel geil om te zien natuurlijk. Peter keek met geile blik tussen de benen van zijn zus, die zo te zien nog niet eens helemaal door had dat ze zo boven zijn gezicht stond. Peter draaide zijn hoofd en kuste zijn zus op haar bovenbeen. Even keek ze vreemd op en schoof opzij. Peter was echter meer van plan en likte nu de vochtige binnenkant van Ankie haar dijen. Ankie zuchtte en bleef toen gewillig staan met haar benen iets uit elkaar. Peter, met zijn handen op de tietjes van Vera, likte met een lange tong het neukvocht dat tussen de benen van zijn zus liep. Het was zo'n geil gezicht dat ik spontaan mijn pik diep in Vera haar mond ramde. Ik streelde Vera door haar haren waarop ze me aankeek met mijn stamper in haar mond. Geil gezicht, iedere keer weer. Ik keek haar doordringend aan en zei: "Wordt het niet eens tijd dat je geneukt wordt?".

Mirjam was een geil kind. Ze vingerde mijn vrouw en smeerde het kutvocht op haar eigen kutlippen. Annet likte het er gretig af. Hierna doopte ze haar vingers weer in mijn vrouw haar pruim en wreef vervolgens het glinsterend vocht op de lippen van Annet, boog zich voorover en zoende gepassioneerd Annet vol op haar mond. Wild vlogen er kledingstukken van de meisjes af en een moment later zaten ze in elkaar gestrengeld op de bank met de tietjes tegen elkaar en de tongen in elkaars mond. Jacky was bovenop Chris geschoven en nadat er wat kleding was uitgeschopt, had ze nu die vreemde prikker in de kut die mij toehoorde. Het was maar goed dat ik niet jaloers was; sterker nog, het wond me vreselijk op. Chris liet zich lekker rijden door haar en lebberde haar tepeltjes of zijn leven er vanaf hing.

Die blik van Vera vergeet ik nooit meer. Het was alsof ze op commando klaarkwam. Ik zag hoe ze haar lichaam even omhoog bewoog en met een vrije hand de pik van Peter op het juiste plekje richtte. Sidderend schoof ze behoedzaam over de knalharde pik van Peter. Die keek even verschrikt om stevig kreunend omhoog te stoten. Met mijn pik in haar mond, kreunde Vera een lang uitgesteld genot dat deze avond bewaarheid werd. Ik voelde hoe Vera als een amazone op en neer ging op de pik van haar zoon. Als in slow motion genoot ze intens van iedere beweging. Het was alsof ze iedere seconden wilde vastleggen om er vervolgens jaren van te genieten. Ik was allang blij dat ze nog aandacht voor mijn pik had want het werd er voor mij niet onplezieriger door dat ze zo geil werd van haar zoon.

Peter greep de billen van zijn zus vast en trok haar wat naar zich toe. Terwijl Ankie die donkere heipaal diep in haar keel probeerde te krijgen, richtte Peter zich op en likte zijn zus over haar kutlipjes. Als door een mug gestoken, vloog Ankie overeind om zich vervolgens snel te laten zakken dat Peter erbij kon. Haar kut was nu vlak boven zijn mond en zonder te weten wat hij precies moest doen, likte Peter de kut van zijn zus. Het was al een wonder dat hij het tot hier had volgehouden maar alles bij elkaar kon hij zich nu niet meer inhouden. Met een gesmoorde kreun kwam hij klaar en schokkend liet hij zijn zaad diep in de buik van zijn moeder achter. Die liet de dikke pik zo lang mogelijk in zich zitten en draaide met haar kont om te genieten van de laatste momenten dat zijn pik nog hard was.

Ankie stond weer rechtop en draaide zich om. Ze keek nu onze kant op en het was me wel duidelijk dat Jerryl haar van achteren ging nemen. Ankie's grote borsten bungelden boven Peter z'n gezicht die er meteen mee ging spelen en erop sabbelen. Met een flinke kreun werd duidelijk dat Ankie hier niet vies van was. Vera liet mijn pik uit haar mond floepen en zoende Ankie op haar mond. "Eindelijk hŤ mam?" zei Ankie, doelend op de neukpartij van Vera met haar zoon. Vera kreeg vochtige ogen en bracht een zwak "ja" uit. "Wat heb je hier voor lekkers?" vroeg Ankie, kijkend naar mijn nu wel snoeiharde lul. Vera keek me ondeugend aan en zei dat ze het maar moest proeven. Wauw! Ik vond het niet erg. Ankie boog zich nu naar mijn lul en gewillig nam ik een betere positie in zodat ze er bij kon. Ze zoende mijn blote glibberige eikel en liet 'm even tegen haar natte lippen staan. Vera streelde mijn ballen en zei dat Sinterklaas dit jaar wel heel aardig voor de kinderen was. Ankie zoog me geraffineerd af.

Vera nam de moeite om van Peter af te stappen die onder haar uit wilde. Terwijl hij opstond, ging Vera op haar knieŽn zitten en begon zijn pik schoon te likken. Peter kreunde en keek ongelovig naar het op en neer gaande hoofd van zijn moeder. Zijn halfharde pik verdween keer op keer in haar mond; ze zoog het laatste restje sperma uit haar zoon. Ik zag dat de jongen al snel weer een harde pik kreeg. Stevig kreunend pompte hij nu zijn lul in de mond en binnen een minuut kwam hij voor de tweede keer klaar. Jong zijn heeft zo z'n voordelen. Vera likte met haar tong over de eikel tot de jongen trillend zijn pik uit haar mond terugtrok. Die was wel even klaar nu. Vera niet. Die was zo geil als boter. Helaas kwam ze niet terug voor mijn pik. Ze liep naar haar man die met Jacky bezig was.

Ik had echter geen klagen. Ankie ontfermde zich goed over mijn harde pik. Ik waagde het nu om haar dikke tieten vast te pakken. Met mijn duim en wijsvinger draaide ik plagend haar tepeltjes. Ik zag Jerryl stevig werken. Zijn pik moest haar behoorlijk oprekken. Opeens liet ze mijn pik uit haar mond glijden, draaide zich om en trok Jerryl op de salontafel. Gewillig ging hij er languit op liggen met zijn gevaarte omhoog. Ankie stapte over hem heen en duwde zijn pik weer in haar natte pruim. Ze gebaarde me achter haar te gaan staan. Het werd me wel duidelijk wat ze wilde. Terwijl zij over Jerryl heen gleed en hij op de tepels van Ankie zoog, ging ik achter Ankie staan en zag dat er nog een gaatje over was die iemand al glibberig voor me had gemaakt. Ik duwde mijn pik tegen de bruine krans en voelde hoe de strakke opening gewillig tegen het puntje van mijn eikel aankwam. Bij iedere glijdende beweging van Ankie duwde ik mijn pik wat steviger tegen haar anus. De eikel schoof een stukje naar binnen maar kwam er snel weer uit. De volgende keer duwde ik wat meer en daar zat mijn eikel in haar. Met een paar stoten kwam ik steeds dieper in het nauwe kanaal. Ankie hijgde nu stevig en kronkelde tussen ons in.

De meisjes Mirjam en Annet hadden hun benen verstrengeld. Ik zag een paar handen over de billen van Annet gaan terwijl de lichamen tegen elkaar bleven wrijven. Die hadden elkaar gevonden. Hun tongetjes flitsten over elkaars lippen en hun vingers verkenden het lichaam van de ander. Strelend vonden ze een weg naar elkaars borstjes. Mirjam had nu haar knie wat opgetrokken waarop een hand van Annet over de jonge kutlippen van Mirjam streelde. De natte lipjes weken uiteen waarop Annet met twee vingers door de gleuf gleed. Ze duwde ze voorzichtig bij Mirjam naar binnen die op haar beurt kreunde van genot. Annet sloeg haar beide benen om Mirjam heen waarop Mirjam hetzelfde bij Annet deed. Ze zaten nu dicht op elkaar. Hun vingers friemelden tussen de benen in en beide meisjes waren de wereld om hen heen vergeten. Ik zag hoe de puntige tietjes tegen elkaar plat gedrukt werden en hoe ze hun best deden de warme kadetjes tegen elkaar te wrijven. De handen waren druk bezig en aan de bewegingen te zien waren ze druk bezig een hoogtepunt te bereiken.

Mijn ogen volgden Vera die naar haar man was gelopen. Ze had 'm gezoend en ongetwijfeld verteld dat ze hun zoon had geneukt. Het was overduidelijk dat ze nog niet voldaan was. Met grote lenigheid zette ze haar voet op de leuning van de bank en schoof zo met haar kut voor Chris maar ook Jacky haar gezicht. Chris pakte Vera haar heupen met twee handen vast en zoende haar tussen haar benen. Jacky aarzelde geen ogenblik en likte meteen Vera haar gleuf aan de voorkant. Vera moest steun zoeken om niet meteen om te vallen. Jacky reed relaxed op de harde pik van Chris terwijl ze samen met hem zijn vrouw likten. Jacky wist hoe ze een vrouw moest bevredigen en likte met precisie en toewijding het knobbeltje tussen Vera haar benen. Vera stond zelf aan haar tepeltjes te trekken en haar borsten te strelen. Het was heerlijk om Jacky te zien genieten als middelpunt van dit echtpaar. Vera ging met haar handen door Jacky haar haar en trok haar hoofd dichter naar haar kale kut. Chris sabbelde verlekkerd op Jacky haar borsten die daarop haar heupen steeds sensueler draaide om de pik diep in haar in haar gaatje te laten ronddraaien.

Onder me begon Ankie wilder te bewegen en hoorde ik ook Jerryl grommen. Ik zag dat ze wild aan het tongzoenen waren en niet veel later kreunde Ankie gesmoord in de keel van Jerryl. Die stootte wild omhoog vanonder Ankie. Beiden waren klaargekomen. Ik liet mijn pik uit Ankie glijden en plofte in een vrije stoel en genoot van het uitzicht. Ik ging lekker breeduit zitten en speelde wat met mijn ballen. Mijn pik wipte halfhard op en neer. Terwijl ik Jacky en Mirjam volgde, gleed Ankie dichterbij. Ze keek me aan en likte aan mijn ballen. Op een of andere manier was het haar duidelijk dat ik het graag langzaamaan wilde doen en nam dan ook haar tijd. Het enig wat ze tussendoor zei was: "Je houdt er wel van om toe te kijken he? Om je vrouw met een ander stel bezig te zien." Ik knikte en keek inderdaad naar het geile spel op de bank.

Vera had nog andere plannen. Ze zette haar been weer op de grond en nam Jacky bij de hand. Met tegenzin stapte ze van Chris af en liet zich meenemen naar de keuken. Chris volgde hen gewillig. In de keuken stond een eiland met wasbak en kraan. Vera stapte op een stoel en ging op het eiland zitten. Ze gebaarde dat Jacky aan de andere kant moest gaan zitten. Chris hielp ze om een comfortabele houding aan te nemen. Jacky keek verbaasd naar wat er ging gebeuren maar was te geil om niet mee te willen doen. Vera zette de kraan aan. Het was een kraan om groente te wassen en had daarom een soort douchekop met zachte stralen. De temperatuur werd geregeld en Vera ging achterover liggen. Chris hielp haar daarbij. Haar tepeltjes waren helemaal hard dus het moest haar wel enorm opwinden. Jacky pakte de douchekop en richtte de stralen op Vera haar dijen. Ontspannen lag Vera achterover te genieten van de warme stralen. Chris speelde met haar borsten en kneep zachtjes in haar tepeltjes. Jacky richtte de straal water op Vera haar billen. Vera had haar benen opgetrokken en gespreid. Jacky verminderde de kracht van de straal tot een plagerig straaltje en mikte op de anus van Vera. Die kreunde verrast en trok nu haar benen op en hield deze vast met een hand in haar knieholte. Jacky richtte de straal nog eens op de anus en Vera kronkelde van plezier over het eiland. Jacky boog voorover en kuste Vera op haar kutlipjes. Vera boog zich naar voren om te kijken hoe het eruit zag en zakte toen met een kreun weer achterover. Met haar hoofd achterover kon ze Chris zijn pik likken. Zijn pik gleed over Vera haar gezicht terwijl zij zijn ballen probeerde te kussen. Jacky zwaaide de straal water nu van Vera haar billen, naar haar anus en weer over haar bovenbenen. Ze zorgde er voor dat ze Vera niet op haar schaamlippen sproeide. Vera draaide echter hunkerend met haar onderlichaam om wat van het water op haar poesje te vangen. Chris drukte nu zijn eikel tegen Vera haar lippen. Gewillig liet ze de eikel tussen haar lippen en sabbelde op het uiteinde van zijn pik. De knobbel gleed naar binnen om glimmend van het vocht weer naar buiten te glijden. De tweede keer duwde Chris zijn pik dieper in Vera. Kreunend gleden haar lippen over zijn pik. Jacky stond op en ging met haar knieŽn over Vera heen zitten maar met haar kont naar Chris en Vera toe. Ze gleed met haar poesje over de buik van Vera. Chris liet meteen zijn handen over de heerlijke billen van mijn vrouw glijden. Jacky gleed naar achteren en likte Vera haar gleuf terwijl ze even opkeek om te zien of ik het volgde.

Ankie likte vol overgave mijn rechtop staande leuter. Haar tong gleed langs de onderkant van mijn pik en sabbelde aan het uiteinde van mijn eikel. Terwijl zij relaxed likte en streelde, keek ik toe hoe Jacky overeind kwam. Haar poesje was vlak boven die van Vera. Met de douchekop sproeide ze nog steeds op de gevoelige anus van Vera. Ze legde de douchekop in de spoelbak en leunde voorover. Ik zag hoe ze een straaltje pis liet lopen dat nu op Vera haar poesje terecht kwam. Vera speelde nu met de kutlipjes van Jacky en hield die open alsof ze aan wilde geven dat ze door kon gaan met het geile spelletje. Jacky keek me aan en beet op haar lip. De geilheid droop van haar gezicht. Ik kon zien dat haar tepels helemaal hard waren van opwinding. Een tweede straaltje urine droop uit haar kut op Vera haar natte schaamlippen. Vera gleed nu met haar hand over Jacky haar poesje die pardoes weer een straaltje liet lopen. Vera's natte vingers gleden nu tussen Jacky haar benen en streelden Jacky haar klitje. Weer kwam er een beetje urine vrij en deze keer liet Vera het over haar vingers lopen. Met twee natte handen nam Vera haar eigen borsten in haar handen en smeerde ze in met Jacky haar pis. Geil kreunend sabbelde ze op Chris zijn leuter waarna Chris zijn leuter even uit Vera haar mond liet glijden om een likje van de tepels van Vera te nemen.

Wat een contrast vormde dit geile spel met de tedere geilheid van de hitsige tieners Mirjam en Annet. Zachtjes kreunend streelden ze elkaar en golfden ze harmonieus als een siamese tweeling op en neer. Kleine smakkende geluidjes verrieden de soppige status van de tienerkutjes. Nu ze de bank voor zich alleen hadden, waren ze er bij gaan liggen en zoenend en strelend lagen ze dicht tegen elkaar aan. Aangezien de benen in elkaar gestrengeld waren, moesten de kutjes elkaar wel raken en de neukbewegingen die Annet maakte, moest dus wel voelbaar zijn voor Mirjam die met haar rug tegen de leuning van de bank aan lag. Terwijl Mirjam haar handen over de billen van Annet liet gaan en deze dichter naar zich toe trokken hun kutjes nog meer op elkaar te krijgen, zag ik Annet spelen met de borstjes van Mirjam. Met tedere bewegingen ging zij met haar wijsvinger over de uitstekende tepels van Mirjam. Even zakte Annet met haar hoofd naar beneden om de tepel te zoenen. Met haar wijsvinger gleed ze over de natgemaakte, hard geworden tepel. Het tepeltje verstijfde en bewoog mee met de plagerige aanraking van de wijsvinger. Ik zag hoe Annet haar eigen harde tepel tegen die van Mirjam drukte en zo cirkelbewegingen maakte rond het tepeltje van Mirjam.

Toen ik opzij keek moest ik binnensmonds wel een beetje lachen. Daar zaten Peter en Jerryl gebroederlijk naast elkaar met hun halfharde pik in hun hand. Ze trokken zich loom af als een stel tieners die bij het kijken van een pornofilm niet te snel klaar wilden komen. Beiden waren ze onder de indruk van het lesbische spel op de bank. En ik vermoedde dat ze zich er weldra mee zouden gaan bemoeien.

Ankie keek me, sabbelend op mijn ballen, geÔnteresseerd aan. "Wat windt je nou het meest op, je vrouw die het met een ander stel doet, een stel tienermeiden die een lesbische act opvoeren of een stel geile kerels die zich aftrekken" "Je vergeet het uitzicht op een jonge geile vreemde vrouw die je aankijkt terwijl ze mijn ballen zuigt" antwoordde ik droogjes. Ankie lachte even en liet haar tong speels over mijn ontblote eikel glijden. Tjezus wat was die griet heet. Ik moest me wel inhouden om mijn lading niet over haar gezicht te schieten alhoewel het idee me steeds meer aanstond. "Afgezien van die trekkers links van ons word ik toch wel heel erg geil van de andere drie uitzichten, waar ik niet uit kan kiezen." beantwoordde ik haar vraag uiteindelijk.

Mijn blik was meteen weer gericht op Jacky en het echtpaar. Terwijl Jacky met haar kont omhoog zat en de kutlipjes van Vera likte, zoog Vera nog steeds op de pik van Chris.

Chris speelde ondertussen met Jacky haar knobbeltje. Jacky liet weer een beetje urine lopen dat via de nek van Vera tussen haar borsten gleed richting haar buik. Ik zag aan het op-en-neer gaan van de buik van Vera dat ze opgewonden kort adem haalde. Jacky gleed nu met haar borsten over de buik van Vera. Chris had een opstapje gepakt en was daar op gaan staan. Hij richtte zijn pik op het natte gaatje van Jacky en stootte grommend zijn dikke pik in haar. Verrast stopte ze even met het likken van Vera haar lippen. Heen en weer gestoten door de diepe halen van Chris, gleed ze over het lichaam van Vera. Na een aantal diepe stoten, schoof Jacky naar voren. Echt iets voor haar om plagerig midden in een lekkere actie weg te glippen zodat je bijna smeekte om klaar te mogen komen om even later in een nog lekkerdere situatie terecht te komen. Zo ging het nu ook. Ik moest wel lachen om het beteuterde gezicht van Chris, die weer van het krukje af stapte om Vera weer aan zijn pik te laten zuigen, wat ze dan ook gewillig deed. Met een duivelse glimlach gleed Jacky met haar natte kut over de buik van Vera. Ze ging op haar knieeen zitten en zat nu min of meer op Vera haar onderbuik. De gladde natte poezen hingen nu boven elkaar. Met haar vingers friemelde Jacky aan het knobbeltje en de glibberige lipjes van Vera. Ze pakte, voor mij goed zichtbaar, de kutlipjes van Vera en trok deze uit elkaar. Jacky boog wat voorover en kantelde daarbij haar heupen naar voren. Onaangekondigd liet ze haar pis de vrije loop en klaterde zo onverwacht een harde stroom gele zeik over de openstaande kut van Vera. Vanonder Jacky klonk een kreun en was een huivering zichtbaar. Jacky ging weer zitten en had nog wat urine over. Ze liet het lopen en ving het op met haar hand. Vervolgens wreef ze het over de binnenkant van de dijen van Vera. Met twee vingers wreef ze door de zeiknatte kut van Vera die grommend kronkelde onder de duivelse Jacky. Chris kreeg waarschijnlijk niet alles mee van wat er gebeurde maar ongetwijfeld kreeg zijn leuter een ferme zuigbeurt. Ik zag hoe hij genoot van de verhoogde opwinding van zijn vrouw. Hij neukte nu de keel van Vera die zich af en toe verslikte in de paal van haar man. Jacky speelde verder met de kut van Vera. Voor mijn genot likte ze opzichtig haar glimmende vingers af en keek me daarbij strak aan. Ze glimlachte en ik zag dat ze zich prima vermaakte. Ik knipoogde naar haar en genoot op mijn beurt van wat ik zag en het gevoel van de zuigende mond van Ankie, die ook wel door had wat er gebeurde en me heerlijk relaxt likte.

Jerryl was opgestaan en naar de twee vrijende tienermeisjes gelopen. Hij ging op zijn knieeen voor de bank zitten en speelde ondertussen met een hand met zijn ballen. Met de andere hand streelde hij teder Annet door haar haar. Het meisje keek even op en liet Jerryl zijn gang gaan. Hij liet zijn hand over haar schouder gaan en aaide haar over haar rug. Met twee vingers gleed hij langs haar zij en de zijkant van haar borst. Annet liet hem zijn gang gaan. Hij wisselde van hand en streelde nu Mirjam over haar haar. Ook zij keek even op en liet Jerryl zijn gang gaan. Net als bij Annet streelde hij Mirjam over haar rug. Met rustige bewegingen liet hij het meisje wennen aan zijn aanwezigheid. Hij wisselde weer en streelde weer Annet over haar rug. Ditmaal nam hij zijn tijd en kwam steeds lager met zijn hand. Eerst tot vlak boven haar billen maar een paar minuten later had hij de billen vol in zijn handen. Het meisje wreef nog steeds met haar poesje tegen die van Mirjam aan maar had ondertussen ook de hand op haar billen geaccepteerd als onderdeel van hun spel. Jerryl bewoog voorzichtig naar de zijkant en vond zo ook de binnenkant van de dijen van Mirjam. Bij het strelen van de billen van Annet, kwam zijn hand meermaals in aanraking met de dijen. Nu gleed zijn hand van de billen naar de dijen en terug. De hand was volkomen geaccepteerd. Hij nam een van de billen van Annet in zijn hand en liet zijn vingertoppen tussen de bilspleet glijden. Steeds brutaler ging zijn hand lager tussen de bilspleet. Ik zag tegelijk met Jerryl dat Annet meer van de hand wilde en haar benen wat opende om de hand meer ruimte te geven. In gedachten feliciteerde ik Jerryl met zijn subtiele aanpak. Zijn vingers gleden door de bilspleet en kwamen uiteindelijk op het been van Mirjam terecht, dat tussen de benen van Annet lag. Hij nam een stukje bovenbeen van Mirjam mee en gleed toen de omgekeerde weg weer terug door de bilspleet. Een zacht kreuntje klonk uit de mond van Annet. Met haar natte kut schuurde Annet nu over het bovenbeen van Mirjam. Ik kon goed zien hoe de lipjes van het jonge kutje natte sporen achterliet op het been van Mirjam. Jerryl bewoog zijn vingers weer door de bilspleet en zorgde er nu voor de lipjes van Annet te strelen. Vandaar vervolgde hij zijn weg over het bovenbeen van Mirjam en streelde haar met vlakke hand aan de binnenkant van haar dij. Mirjam reageerde door haar been wat op te trekken waarme ze in feite haar kutje meer tegen dat van Annet aanwreef. Jerryl streelde nu de bereikbaar geworden onderkant van het been van Mirjam. Zijn hand kon nu dichter bij haar kutje komen alhoewel Annet er nog volledig bovenop lag. Annet wilde blijkbaar dat Jerryl beter bij haar kutje kon komen, want ze drukte haar kont naar achteren waardoor er meer ruimte kwam tussen haar en Mirjam. Ik zag hoe Annet de aandacht van het tongzoenen verlegde naar het kussen en sabbelen van de borsten van Mirjam.

De vingers van Jacky verdwenen tussen de van opwinding gezwollen schaamlippen van Vera. Ze kon gemakkelijk haar twee vingers in die doos kwijt en vingerde haar even. Glanzend van het zachte kutvocht kwamen de vingers weer tevoorschijn en weer likte Jacky ze opzichtig af. Mijn pik maakte een sprongetje en ik beet op mijn lip om niet klaar te komen. De vingers verdwenen weer en na even wild gevingerd te hebben, smeerde Jacky haar borsten in met het geile vocht. Glinsterend staken haar tepels naar voren. Met een strelend gebaar vingerde Jacky nu Vera en zichzelf. Heel geil. Chris hield het niet meer en kwam luid klaar in de keel van Vera. Die maakte wat kokhalsende geluiden maar zoog vol overgave aan de neukende leuter van Chris. Naschokkend klapte hij voorover en moest zich vasthouden aan het aanrecht om niet om te vallen. Hij liet zich uitgeput vallen op een keukenstoel. Vera moest duidelijk even bijkomen van de activiteiten en liet Jacky maar even haar gang gaan zonder zelf actief te zijn.

Jerryl gleed nu met zijn hand tussen de benen van Annet. De hand gleed over de van geilheid gladde dijen richting het kale kutje. Plagend raakte hij haar kutje niet aan maar gleed met zijn hand weer naar beneden. Daar had hij de ruimte gekregen en kon nu ook de binnenkant van de dijen van Mirjam strelen. Die reageerde door haar been zo ver mogelijk wijd te leggen. Ook bij Mirjam streelde hij tot haar kutje. Zo wond hij beide meisjes op die hunkerden naar zijn vingers op hun poesje. Nu Annet wat gezakt was om de borsten van Mirjam te zoenen, was het voor Jerryl ook makkelijker om de borsten van Annet te bereiken. Hij kuste haar onder haar arm en op de zijkant van haar borst. Annet's ademhaling ging gejaagd. Ik zag hoe ze hijgerig de tepels van Mirjam kuste. Jerryl's geoefende mond omsloot nu de tepel van Annet terwijl hij tegelijkertijd met een vinger tussen haar kutlipjes gleed. Het meisje reageerde met een diepe zucht en drukte haar onderlichaam op de hand van Jerryl. Die liet zijn vinger nu in en uit het jonge kutje glijden en hoorde hoe zijn werk kreunend werd gewaardeerd. "Oh jaa... " was het enige dat Annet uit kon brengen. Zijn mond verrichte wonderen op haar borsten. Steeds gretiger bewoog ze haar onderlichaam op de vinger van Jerryl. Het geile vocht van het meisje glibberde over de vinger en handpalm van Jerryl. Voorzichtig had hij een tweede vinger in de buurt gebracht en na enig masseren was ook zijn tweede vinger bij haar naar binnen gegaan. Hijgend accepteerde ze de donkere indringer. Mirjam genoot mee van haar geile sexpartner die boven op haar lag te kronkelen. Jerryl bracht zijn andere hand op de billen van Annet. Hij gleed over haar zij naar haar buikje en streelde daar het zachte gebied boven de schaamstreek. Annet was er klaar voor en dat wist Jerryl. Hij tilde het meisje zonder al te veel moeite op en trok haar van de bank af. Ze gleed als was in zijn handen naar beneden en landde met haar gespreide kutje op de glimmende eikel van Jerryl. Een langgerekte "ohhhh" ontglipte aan haar lippen terwijl ze gretig met haar natte kut tegen de wachtende piemel aanwreef. De dikke knobbel kon nog niet naar binnen maar de aanblik van het jonge meisje dat haar benen aan beide kanten van Jerryl liet glijden was heerlijk. Ik zag nog net hoe de jonge schaamlipjes opgerekt naar buiten stonden terwijl Jerryl zijn best deed de situatie niet te forceren. Met korte op-en-neergaand bewegingen probeerde het meisje de dikke pik in zich te werken. Haar jonge roomwitte billen trilden als kadetjes bij haar pogingen.

Door de verschuiving werd ook Mirjam meer zichtbaar. Haar roze borstjes waren een geile aanblik. Nu ze wijdbeens lag en Annet naar beneden was gegleden, lag het hoofd van Annet op de natte spleet van Mirjam. Die wilde ook graag meer en nam daarom Annet haar hoofd in haar handen en duwde haar in de richting van haar wachtende speeldoos. Annet was echter te druk met het verwerken van Jerryl zijn pik bezig en had nog even geen oog voor Mirjam. Keer op keer zag ik hoe de donkere eikel tussen de glibberige kutlipjes van Annet gleed. De eikel kwam steeds een stukje verder. De donkere lul was zo hard als staal; de aderen kronkelden als dikke rivieren rond de stam. Nog een klein stukje en de eikel zou tot aan de rand in het jonge kutje zijn verdwenen. Een diepe zucht maakte duidelijk dat het zover was. De eikel van Jerryl was nu in de kut van Annet verdwenen. Voorzichtig bewoog ze nu op zijn pik op en neer. Jerryl gebruikte zijn handen om de borstjes van Annet te betasten en de tepeltjes aandacht te geven. Kreunend als een krolse kat bewoog ze haar jonge heupen op zijn donkere paal. Haar tietjes wipten op en neer.

Jerryl had zijn paal nu halverwege het tienerkutje. Een hand gleed van Annet haar borsten omhoog en vond de binnenkant van de dijen van Mirjam. Die reageerde geprikkeld door haar benen wijd uiteen te leggen. De hand streelde de binnenkant en betastte de natte kutlipjes. De vinger gleed door de spleet. Mirjam kantelde haar heupen om zoveel mogelijk de vinger tegemoet te komen. Annet had nu ook aandacht voor de geile spleet voor haar neus. Terwijl Jerryl de lipjes uit elkaar hield, likte Annet de natte gleuf. Zelf schokte ze nog steeds op en neer op de donkere neukstaaf die steeds dieper kwam. Ze likte nog een keer over Mirjam haar knobbeltje maar kreeg het daarna te druk met haar eigen genot. Ook Jerryl richtte zijn aan dacht nu volledig op Annet. Hij had haar tietjes in zijn handen en kneep zachtjes in de tepeltjes. Terwijl haar neukvocht over zijn dikke pik gleed, had ze de lul nu volledig in haar lichaam. Kreunend en zuchtend bewoog ze haar heupen om de dikke pik diep in haar grotje te houden.

Van het heerlijke spel van Jerryl en de twee jonge meiden ging mijn aandacht weer uit naar de keuken. Jacky was van Vera afgestapt en trok haar nu mee naar beneden op de keukenvloer. Ze ging bij Jacky op schoot zitten en de twee vrouwen zaten nu tegen elkaar aangedrukt. De volle borsten van Jacky drukten nu plakkerig tegen de kleine borsten van Vera. "Toe maar Chris" zei Vera, waarop Chris van zijn stoel opstond en zijn slappe lul richting de vrouwen slingerde. Als kinderen op een koekhapwedstrijd streden ze om de slappe piemel. Giechelend vochten hun tongen om de aandacht van de worst. Daarbij kwamen hun tongen geregeld tegen elkaar en werd er geil even met de tongen gelebberd. Chris vond het wel komisch en stond als een visser zijn slappe lul tussen die vrouwen door de slingeren. Vera ving het uiteinde in haar mond en zoog meteen met volle kracht, tot gierend vermaak bij Jacky, die daarop in de zak van Chris hapte. Chris schrok en trok zijn lul weer terug tot groot vermaak van de geile wijven. Het speet Jacky die aangaf het goed te willen maken met een kusje. Chris zwabberde zijn lul dichterbij en Jacky gaf een dikke kus op de snikkel. Vera bleef niet achter en zoende de lul van de andere kant. Van het wilde lulhappen waren de dames overgegaan in snikkellikken. De een gaf de leuter een lik over de eikel terwijl de ander de zak likte. Ik kreunde wat en voelde weer hoe graag ik klaar wilde komen. Nog even volhouden had ik besloten. "Ik laat je maar even bijkomen" zei Ankie en liet mij alleen achter. Zij vertrok naar Jerryl en de geile Annet.

Vera likte met het puntje van haar tong de opening van de voorhuid, die als een trechtertje om de eikel hing. "Hmmm.." was haar antwoord en likkend en slurpend trok ze voorzichtig de voorhuid achter de eikel. Chris zijn lul maakte een sprongetje en werd half hard. Beide vrouwen likten nu eerst om beurten en daarna gelijktijdig de blote eikel. Jacky nam een groot deel van de eikel in haar mond waarop Vera van de andere kant haar mond opende en zo haar lippen op die van Jacky plaatste. De eikel ging nu van de ene mond in de andere onder goedkeurend gekreun van Chris. De eikel kwam weer vrij en nu likte Vera de opening met het puntje van haar tong. Jacky likte de rand van de eikel en het gevoelige plekje aan de onderkant. Chris kreunde waarop Vera smekend zei: "Toe dan Chris... kom op nou... " Chris deed het. Een klein beetje pis schoot uit het kleine gaatje op het gezicht van Vera. Die gilde het uit: "oh jaaah". Jacky likte Vera haar gezicht en gaf haar een korte tongzoen. Nog een keer schoot er een klein beetje pis uit het gaatje. Ditmaal in Jacky haar open mond. "Mmmmmm..." slaakte die en nu wilde Vera een tongzoen. Vera nam Chris zijn eikel in haar mond en even later stroomde er een klein geel straaltje uit haar mond. Chris trok zijn pik weer terug. Vera spuugde de pis uit over de hals en borsten van Jacky. Die smeerde met twee handen haar borsten in met het gele goedje en leunde achterover. "Uhmmmm, meer!" Chris mikte zijn pik op de borsten van Jacky en liet nu een harde straal urine lopen. Het klaterde op de grote borsten van Jacky en gleed naar beneden tussen Vera en Jacky in. Het vormde een klein plasje in het kommetje tussen de vrouwen. Vera smeerde het geile plakkerige goedje uit over Jacky en wreef haar eigen kut in met het plasje voor het weggedrupt was.

Daar zat ik dan in de stoel met een paal van jewelste. Wat een geil gezicht was dit. Het ontsnapte aan mijn aandacht dat Mirjam opstond en naar me toe kwam. Tot ze voor me stond. Mijn hart sloeg een slag over. Daar stond mijn buurmeisje dan voor me. Het jonge ding met de fijne vormen. Ze ging in mijn blikveld staan zodat ik alleen haar nog kon zien. Ik leunde achterover en wachtte met spanning af wat ze ging doen. Ze keek verlangend naar mijn harde leuter die glom van het vocht dat Ankie met haar gelebber had achtergelaten. Ik volgde haar blik en zag tot mijn trots dat hij inderdaad wel erg hard was. De aderen waren gezwollen en de voorhuid was over de eikel teruggeschoven.

Mirjam ging op mijn linkerbeen zitten en voelde met haar linkerhand aan mijn lul. Bewonderend voelde ze voorzichtig aan mijn neuklat. Met droge keel besefte ik dat ik de wet overtrad. Op een of andere manier ging dat door mijn hoofd. Zestien... ZESTIEN! Ze had mijn dochter kunnen zijn. Maar ik liet haar haar gang gaan. Met betoverende aandacht voelde ze mijn stamper en kloten. Alsof ze een speelgoedbeestje aaide. "Voelt dat lekker?" vroeg ze onschuldig. Ik kon alleen maar ja knikken. Haar fijne handen leken klein om mijn dikke paal. Voorzichtig trok ze de voorhuid over de eikel. Nat van het voorzaad glibberde hij makkelijk terug. Langzaam trok ze de eikel weer tevoorschijn als een ontluikende bloem. Ze leunde tegen me aan en ik voelde haar zachte stevige borst tegen mijn ondertussen ontblote bovenlijf. Als een jong meisje dat bescherming zocht vleide ze zich tegen me aan. Ik legde mijn linkerarm om haar middel. Wat voelde ze lekker strak en jong! Mijn hand bleef op haar heup liggen. Haar hand woog ondertussen mijn kloten die zich in mijn zak ronddraaiden onder de aandacht. Even hoorde ik een giecheltje. Mijn linkerhand vond ondertussen haar bovenbeen dat ik teder streelde. Mirjam draaide zich met haar rug naar me toe waardoor mijn hand meer ruimte kreeg. Ze legde haar eigen hand erop, terwijl ze mijn leuter nu met haar rechterhand vastpakte. Ik voelde haar zachte billen op mijn bovenbeen en keek verlekkerd naar de nu voor mij uitgestalde borstjes. Mirjam spreidde haar benen wat meer en trok mijn hand naar haar jonge kutje. Voorzichtig friemelde ik haar donzen schaamhaartjes die als een klein bosje boven haar natte spleetje uitstaken. Met kloppend hart betrad ik het verboden domein. Mirjam keek naar me op en wilde me een zoen geven. Een vrij lastige actie, gezien haar houding. Haar tongetje gleed over mijn lippen, op zoek naar de mijne. De streling van haar zachte wang over het mijne deed me huiveren. Ik opende mijn mond en beetje en meteen zocht haar wilde tongetje een weg naar binnen. Gepassioneerd gaf ze me een tongzoen die me meer deed dan ik verwachtte.

Ik gleed met mijn hand tussen haar benen en zocht de natte kutlipjes. Mijn middelvinger gleed moeiteloos door de natte spleet. Mirjam plaatste haar benen nog wijder om me alle ruimte te geven. Haar ademhaling ging gejaagd. Met mijn rechterhand zocht ik haar borstjes op. Vanaf haar strakke buikje gleed mijn hand omhoog. Ik voelde de onderkant en streelde voorzichtig de bolling. Mirjam gaf met haar rechterhand zachte rukjes aan mijn keiharde paal. Mijn linkermiddelvinger glibberde door haar natte ingang. Voorzichtig duwde ik mijn vinger naar binnen en voelde hoe nauw ze was. Met langzame bewegingen bracht ik mijn vinger in-en-uit haar kutje. Al bij de tweede keer voelde ik hoe ze haar onderlichaam op mijn vinger drukte. Haar borsten gingen op-en-neer van haar opgewonden ademhaling. Mijn rechterhand had haar rechterborst nu volledig omsloten. Ik voelde haar tepeltje tegen mijn handpalm drukken. Een klein kreuntje ontsnapte uit haar mond. Mijn vinger gleed tergend langzaam dieper in haar nauwe grotje. Als een zuigend mondje sloot haar kutje om mijn vinger. Het kutvocht liep over mijn hand, zo nat was ze. Eenmaal mijn vinger diep in haar kutje begraven, nam ik haar hele kut in mijn hand en begon haar te vingeren. Ze draaide met haar heupen op mijn been en terwijl ze me kreunend weer een tongzoen gaf, voelde ik hoe ze fanatieker werd. Haar lichaam wilde meer en ik voelde met haar mee.

Annet wipte op en neer op de donkere paal. Ze begroef 'm iedere keer tot aan de wortel in haar kutje. Jerryl kroop op zijn knieŽn zonder haar te verlaten. Met rustige bewegingen schoof hij zijn paal in haar. Het meisje kreunde en hijgde en lag met haar bovenlichaam op de bank. Ankie kroop onder Annet en schoof haar hoofd tussen de benen van Annet. Ik kon vanaf mijn plek Jerryl zijn grote ballen zien slingeren. Ankie likte en zoog op zijn ballen waarop Jerryl kreunde en Annet steviger begon te neuken. Het was geil om te zien dat beiden steeds geiler werden wat resulteerde in een heftiger neuken. "Oh mijn god... ohhh... wat is ie grooooot... " bracht Annet nog uit. Een dierlijke kreun steeg uit Jerryl zijn keel. Met stevige halen was hij het meisje aan het neuken. Zijn paal gleed nu soepel uit het gesmeerde spleetje. Een paar keer haalde Jerryl 'm helemaal naar buiten en drukte met zijn eikel tegen de strakke kutlipjes. Ankie likte dan ook over Annet haar klitje. Nog een paar halen en Annet riep: "Ohhh ja, ik ga komen...". Aangespoord door deze woorden neukte Jerryl nu met stevige stoten het jonge grietje. Annet kwam klaar en schokte nog wat na. Jerryl ging ook naar een hoogtepunt en net toen hij zijn zaad diep in het meisje wilde pompen, rukte Ankie de grote donkere pik uit het jonge grotje en trok met twee handen aan de leuter. Een dikke vlok sperma vloog door de lucht op de billen van Annet. Ankie likte de eikel en bleef trekken aan de zwarte paal. Na een paar golven zaad lagen de billen van Annet vol met klodders zaad. Ankie pakte de leuter van Jerryl en smeerde 'm door de klodders sperma. Ze ging op haar rug liggen en keek verleidelijk naar haar donkere minnaar. Ze speelde wat met haar grote borsten met als resultaat dat Jerryl een halfharde leuter hield. Hij duwde de donkere pik in de sappige flamoes van Ankie en neukte haar in een rustig tempo.

Ik zakte wat meer onderuit in mijn stoel. Mirjam zette haar benen over mij heen en ging op mijn buik zitten. Ik zat aan haar ronde zachte billen en voelde hoe mijn buurmeisje met mijn leuter speelt. Ze had 'm in twee handen genomen en trok me voorzichtig wat af. Ik zag dat ze vol bewondering naar mijn eikel keek die ieder keer uit de voorhuid tevoorschijn kwam als ze me trok. Ze duwde de leuter tegen haar natte kutje en ik voelde mijn eikel tegen haar buikje komen. Ze bewoog haar onderlichaam wat naar voren en zat nu met haar natte kutlipjes tegen mijn harde paal. Geil als ze was begon ze ritmisch tegen mijn leuter aan te rijden. Haar kutvocht vermengde zich met mijn voorzaad. Ik boog me wat naar voren en greep mijn pik beet. Mirjam ging weer iets naar achteren zitten. Ik mikte mijn paal tussen haar lipjes en wreef mijn ontblote eikel tegen haar natte grotje. Ik drukte zachtjes tegen haar gaatje en voelde hoe Mirjam tegen mijn eikel aandrukte. Ze kreunde even en was zeer gecontreerd bezig mijn pik in haar kut te krijgen. Ze bewoog weer wat naar voren en daar gleed mijn eikel een centimeter tussen haar natte lipjes. Hij gleed nog niet helemaal naar binnen maar het voelde hemels. Ik liet mijn paal verder aan haar over en nam nu met beide handen haar tietjes en kneep zachtjes in het stevige vlees. Ik friemelde wat met haar tepeltjes en hoorde Mirjam goedkeurend kreunen. Mijn pik gleed nog een centimeter verder. Mirjam wilde 'm blijkbaar voorzichtig bij haar naar binnen laten glijden. Dat ze het niet heen en weer wippend deed, was alleen maar opwindender voor mijn klem zittende eikel. Die werd door dit spel alleen maar groter en kon daardoor minder makkelijk naar binnen. Nog een stootje van Mirjam en ik voelde hoe mijn eikel tot over de rand in haar jonge strakke kutje gleed. Ik beet op mijn lip om de geile gevoelens wat te onderdrukken. Dit ging me nog teveel worden. Mirjam kreunde ook en bewoog haar onderlichaam nu met kleine neukbewegingen op mijn pik. Bij iedere stoot kwam ik iets dieper in dit lekkere tienermeisje. Mirjam schommelde heen en weer waardoor mijn lul een klein beetje in en uitschoof. Ze schommelde steeds wilder en ik voelde mijn pik steeds meer in haar glijden. Mijn handen gleden onder haar billen en ik tilde haar een beetje op. Gewillig werkte ze mee. Ik tilde haar - met haar hulp - tot boven mijn pik en liet haar toen langzaam zakken. Mijn dikke pik schoof nu onder de juiste hoek bij haar naar binnen. Haar zachte natte schaamlipjes sloten zich om mijn eikel en schoven er nu voorzichtig voorbij. Ik voelde gewoon de bonkende hartslag van Mirjam. Met korte hijgerige ademhalingen zakte ze verder en verder. Ook mijn hartslag ging nu gejaagder. God, wat had ik een harde lul! Ik voelde hoe ik voor tweederde in haar zat. Ze zette zich weer van mij af en liet mijn knobbel weer uit haar gaan. We herhaalden het ritueel en ditmaal kwam ik nog dieper in haar. Op eigen kracht ging ze nu omhoog zodat ik mijn handen kon gebruiken om haar te betasten. Ik voelde haar zachte soepel huid op haar heupen, haar slanke taille en haar heerlijke zachte borstjes. Met beide handen omsloot ik ze. Mirjam zakte nu helemaal naar beneden. Ik voelde dat ze tijd nodig had om haar jonge kutje te laten wennen aan de grote indringer. Terwijl mijn lul kloppend op volle sterkte in haar stak, speelden mijn vingers met haar zachte tepeltjes. Mirjam wipte op mijn schoot waardoor mijn pik kleine stukjes op en neer ging in haar. Haar borstjes deinden met haar ritme mee. Ik staarde ernaar en kon er geen genoeg van krijgen. Ik zoende haar borsten en sabbelde wat aan haar vooruit priemende tepeltjes. Mijn handen gleden over haar perzikzachte billen en knepen in het stevige vlees. Mirjam werd geiler en geiler en bewoog steeds wilder op mijn schoot. Ze werd ook steeds natter waardoor alles nog soepeler ging. Kreunend en genietend van mijn sabbelende lippen, wipte ze op en neer op mijn stamper. Haar handen gingen door mijn haar en drukten mijn hoofd tegen haar borsten. "Ohhh... buurman... uhhh... " klonk het uit haar mond. "ohhhh... wat is ie groot..." gaat ze verder. Haar woorden winden me nog meer op; ik moet me nu echt inhouden. "Mijn kutje is veel te klein voor zo'n grote pik..." kreunt ze. Draaiend met haar heupen roert ze mijn staafmixer in haar nauwe gaatje. En dan, onaangekondigd, begint ze wilder op mijn schoot te wippen. Mijn pik komt nu tot diep in haar. Ongelooflijk hoe strak en tegelijk zacht ze van binnen voelt. Ik bijt op mijn lip om het nog langer vol te houden. "ohh. uhmmm... " kreunt ze nu volop en ik probeer het te negeren. "Oh ja... ik voel het... oh... " kreunt ze voor de laatste keer om vervolgens een keer diep in te ademen en stevig kreunend klaar te komen. Ze heeft mijn pik diep in haar zitten en met al haar kracht probeert ze mijn pik diep in haar te krijgen. Ik help gewillig mee door tegen haar ritme in omhoog te stoten. Ik voel dat ik het niet langer in kan houden en het kan me niet schelen ook. Ik til Mirjam op die haar armen om mijn nek slaat en zich slap vast probeert te houden. Ik sta op en neuk haar staand en laat haar daarbij op mijn pik op en neer wippen. Mirjam kreunt nog wat mee en met een oerkreun schiet ik een portie zaad in haar glibberige kutje dat zich diep in haar nestelt. Met wel vijf ongecontroleerde stoten spuit ik al mijn sperma in haar. Ik ga weer zitten en Mirjam wipt nog gretig na op mijn halfharde pik. Ik voel haar jonge lichaam tegen het mijne en behoud daarom nog een redelijk stijve pik. Ze geeft me een zoen op de mond en als ik deze beantwoord, glipt haar jonge tongetje bij me naar binnen. Gepassioneerd maar onervaren roert haar tong zich in de mijne. Het is lang geleden dat een ander dan mijn vrouw me een tongzoen heeft gegeven en het intieme windt me wel op. Met haar onderlijf melkt ze mijn pik. Wat is sex toch heerlijk :-)

Terwijl ik met Mirjam bezig was, liep Chris voorbij de kamer uit. Even later kwam hij terug met een enorme dikke dildo. Het was een donkerbruine dilde van wel 30 centimeter lang en ongelooflijk dik. Aan de ene kant was hij plat en aan de andere kant zat een joekel van een eikel. Langs de stam waren levensechte aderen aangebracht. Een echt monster. De vrouwen lagen op de keukenvloer met hun plakkerig natte lichamen tegen elkaar aan te wrijven. Ze lagen in een standje 69 en likten elkaars kale kut. Als twee lesbiennes lagen ze te kreunen en te kronkelen. Chris bedacht zich geen ogenblik en zette de punt van de grote dildo tegen de natte pruim van Jacky. Die had nog niet door wat haar te wachten stond. Vera likte de eikel van de dildo nat waarna Chris het gevaarte tegen de kut van Jacky drukt. Hij haalt de dikke pik door Jacky haar kutspleet die kreunend haar waardering uit. Ik ben benieuwd hoe ver Jacky zal gaan; ze mag dan wel een geil ding zijn, ook zij heeft haar grenzen. Maar voorlopig wil ze meer. Terwijl ze gewillig Ver haar natte spleet likt, werken Vera en Chris samen om Jacky met de grote dildo te bestoken. Jacky heeft nog geen benul wat er tegen haar grotje wordt aangehouden. Om meer van dat lekkers te krijgen, richt ze haar kont omhoog en kantelt haar heupen. Haar lekkere billen steken fier omhoog en haar kale muts glimt van het vocht. Haar lippen zijn gezwollen van opwinding en staan een beetje uit elkaar. Vera likt met uitgestoken tong over het knobbeltje van Jacky terwijl Chris de dildo nog wat plagerig tussen Jacky's kutlippen doorhaalt. Het spel windt hem wel op want zijn paal komt alweer omhoog. Vera steekt haar arm uit en neemt Chris' zak met kloten in haar hand en masseert erotisch zijn ballen. Dan duwt Chris de eikel van de dildo meer tussen Jacky haar schaamlippen. Jacky kreunt even maar blijft met haar aandacht bij Vera. Chris laat de eikel weer uit Jacky glijden maar duwt 'm nogmaals bij haar naar binnen. Jacky wil blijkbaar meer want ze duwt haar poesje meer naar achteren. Chris bedenkt zich niet en schuift de eikel weer naar binnen maar nu wat verder. Weer een kreun van Jacky. De dikke dildo is een stuk groter dan de dikste pik in ons midden, die van Jerryl. Ik zie hoe Jacky centimeter voor centimeter de donkere dildo naar binnen krijgt. Hij steekt nu zo'n 10 centimeter in Jacky en wordt in en uit haar pruim geschoven. Vera heeft harde tepeltjes van opwinding. Haar hand is om de pik van Chris geklemd en relaxt trekt ze hem af. Geile Chris geniet met volle teugen van de macht die hij over deze vrouw heeft met die kunstpik in zijn handen. Jacky kreunt opnieuw en allemaal kijken we toe hoe de grote dildo in en uit haar schuift. Met slurpende geluiden komt de eikel weer tevoorschijn en likt Vera het geile vocht van mijn vrouw er vanaf. En weer schuift de donkere indringer naar binnen. Jacky begint te hijgen en heeft Vera haar kut met rust gelaten. Chris voert het tempo op en bij iedere stoot komt Jacky naar achteren. Vera haar tongetje flitst over Jacky haar klitje. Ik zie hoe de prachtige borsten van mijn vrouw heen en weer slingeren. Haar tepels glinsteren van het vocht en de nippels zijn stijf van geilheid. Vera heeft haar handen op de billen van Jacky en duwt Jacky iedere keer van de dikke dildo af. De grote dildo glimt van het vocht. Als Chris hem nu weer eens langzaam naar binnen duwt, zie ik hoe de natte kut van Jacky flexibel meebeweegt met de aderen van de kunstpik. "Ohhhh... " is het enige dat Jacky nog uit kan brengen. De kunstpik gaat nu weer met snelle bewegingen in en uit de kut. De hele flamoes beweegt mee met de rubberen lul. "Oehhhhhh... ahhhhh... lekker... " klinkt het en ik zie hoe Jacky start te verkrampen. Chris ziet het ook en duwt de pik nu zo ver mogelijk bij Jacky naar binnen. Met twee handen beweegt hij het gevaarte heen en weer.

En dan gebeurt het. Zo groots heb ik het nog nooit gezien. Jacky komt klaar als nooit tevoren. Ze ademt zwaar en haalt voor een laatste keer diep adem. Ze kreunt luid en gilt het bijna uit. Haar lichaam verkrampt en begint te schokken. Met grote ogen zie ik het allemaal gebeuren. Vera durft Jacky niet meer te likken uit angst dat Jacky flauw valt. Ook Chris beweegt de dikke lul niet meer. Mijn vrouw heeft een orgasme dat ik haar nog nooit gegeven heb. Chris haalt voorzichtig de dikke leuter eruit en schokkend blijft Jacky op Vera liggen. Ze rolt van haar af en ligt op haar rug op de keukenvloer. Ze glimt helemaal van het zweet, urine en kutvocht. Iedereen kijkt vol verwachting wat er gaat gebeuren. Dan ineens komt Jacky haar hoofd overeind "Jezus..." is alles wat ze uit kan brengen. Iedereen haalt weer adem.

Vera neemt Jacky mee naar boven. Samen gaan ze douchen en na vrijen nog wat onschuldig in de ruime badkamer, begreep ik later van Jacky. Daarna ga ik met Mirjam naar boven en na haar lekker tegen me aan te hebben gedrukt en genoten te hebben van haar verrukkelijke lijf, gaat ze op haar knietjes zitten en probeert me onhandig te pijpen. De geilheid straalt nog uit haar ogen. Als mijn lul weer op volle sterkte is, neuk ik haar op mijn gemak en laat haar genieten van een goed gevulde kut. Even later lik ik haar naar een hoogtepunt en kom daarna in haar klaar. We zepen elkaar goed in en komen even later weer enigszins gefatsoeneerd beneden. We nemen afscheid van de familie, waar we nog steeds goede banden mee hebben, en rijden zonder veel te zeggen naar huis.

"Het heeft goed gewerkt" zeg ik als we bijna thuis zijn. "Nou, zeg dat wel" zeggen de twee uitgebluste meiden achterin. We begrijpen allemaal dat ik het over GHB heb, de partydrug, waarvan Jacky me in het begin van de avond had verteld dat zowel zij als Mirjam daarvan een voorzichtige hoeveelheid hadden ingenomen. Alle remmen waren los...

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: De Motorvakantie - 6Door: Erolover
Gelezen: 4134x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-06
9.4
:: Tessa - 5 (oogpunt Van Tessa) Door: MissT
Gelezen: 3195x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
8.5
:: Date Met Een NymphomaneDoor: Ben
Gelezen: 6545x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.2
:: Wij Samen, Maar Niet AlleenDoor: Mirum
Gelezen: 11057x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.0
:: Sexverslaafde TeasyDoor: Harry
Gelezen: 5572x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
6.5
:: De Motorvakantie - 4Door: Erolover
Gelezen: 12605x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.3
:: Tessa - 4Door: MissT
Gelezen: 5981x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kinky, Anaal
13-06
8.9
:: Mijn Eerste Zwarte PikDoor: Mirjan En Jan
Gelezen: 15818x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.3
:: Vier Man!Door: Michelle
Gelezen: 14838x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sperma
11-06
7.5
:: De Motorvakantie - 3Door: Erolover
Gelezen: 14689x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
10-06
9.1
:: De Motorvakantie - 2Door: Erolover
Gelezen: 14980x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
08-06
9.2
:: De Motorvakantie - 1Door: Erolover
Gelezen: 22163x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-06
8.5
:: Pickneuk TafelDoor: MissT
Gelezen: 15444x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-06
8.5
:: Wereld Naakte Tuinieren DagDoor: Willem Deudekom
Gelezen: 12766x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.6
:: DesireeDoor: MissT
Gelezen: 9827x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
04-06
8.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net