Opwindend.Net
Datum: 10-09-2012
Stemmen: 42x
Cijfer: 7.0
Gelezen: 11665x
Lengte: Kort
Dikke Van De C1000
Door Maarten - Mijn Profiel Pagina

Ik doe al jarenlang boodschappen in de C 1000 en heb daar een Surinaamse meid Shirley leren kennen. Ze werkt als kassiére maar loopt ook regelmatig in de winkel rond. Ze is 26, heeft een redelijke lengte en valt op door haar flinke voorgevel en een enorme bilomvang.

Vanaf dag één dat ik haar zag liep ik met haar te dollen en flirten. Ik zei wel eens dat ze met zo een grote kont een extra stoel achter de kassa nodig had en dan keek ze me half lachend achter haar bril aan. Sinds we elkaars telefoonnummer hadden appten wij elkaar ook regelmatig en soms werd het zelfs een beetje ondeugend.

Als ze me appte en vroeg wanneer ik haar een massage kwam geven, berichtte ik terug dat ik voor haar bil alleen geen fles met voldoende olie kon vinden.

Op een zaterdag in de namiddag was ik weer met haar aan het appen, ze was net thuis van haar werk en ik was net onderweg van het voetbal naar huis. Ik besloot dit keer om op haar uitnodiging in te gaan en reed naar haar huis.

Ze woonde in een soort portiekwoning en daar aangekomen, belde ik aan, ik liep naar boven en op de 2e verdieping zag ik bij nummer 520 de deur een beetje open staan. Ik klopte en Shirley riep dat ik door kon lopen en dat zij eraan kwam.

Ik nam plaats op de bank in de woonkamer,even later kwam Shirley binnen, in een badjas met een baddoek om haar hoofd, ze excuseerde zich want ze was net gedouched en ze vroeg of ik iets wilde drinken.

Nadat ze een glas cola voor mij had gebracht kwam ze naast me zitten en vroeg mij: “zo, nu krijg ik zeker mijn massage?” Ik lachte, maar begreep dat ze serieus was. Ze liep even weg en na enige tijd riep ze of ik even kon komen. Ik liep haar richting uit en in de slaapkamer lag Shirley op haar buik met een badhandoek over zich heen en zei:”Ik ben klaar voor mijn massage, daar staat de olie.”

Ik deed mijn t-shirt uit en liet de badhanddoek iets zakken en kneep wat baby-olie uit de fles, ik masseerde haar zachte breede rug tot aan haar middel en langzaam weer naar boven. Ik was nieuwsgierig of ze een slip aan had dus ging iets lager met mijn duim en voelde niets. Ik ging steeds iets lager en de badhanddoek schoof zo naar beneden totdat haar kolosale kont zichtbaar was en ik deze met 2 handen insmeerde, Shirley genoot zichtbaar. Haar bil was vooral breed en lekker zacht, haar dijbenen net boomstammen, mijn pik was inmiddels keihard en ik vreesde bijna dat ik in mijn broek zou komen. Ze draaide zich om en wilde nu de voorkant, ik wreef haar grote tieten in en voorzichtig haar tepels, ik vond het toen ook tijd om mijn tong te gebruiken dus begon ik aan haar tieten en tepels te zuigen, Shirley kreunde en gromde en duwde haar tong in mijn mond. Wat was deze Surinaamse meid geil!

Mijn hand ging naar haar kletsnatte muts en ze zat nu schuinovereind en bereed mijn hand, “Ik wil geneukt worden, het is te lang geleden”riep ze! Dit liet ik mij geen 2 keer zeggen en schoof snel uit mijn trainingsbroek en deed mijn boxershort uit.

Mijn neukstaaf stond rechtovereind en ik dook bovenop Shirley en schoof mijn pik tussen haar forse dijen haar kutje binnen. Shirley kreunde en kronkelde onder mij en ze kwam al snel hevig klaar.

Ik wilde haar van achteren nemen dus vroeg haar om te draaien, haar bil was nog groter dan ik mij had voorgesteld en leek zo zelfs iets voller. Ik vroeg mijzelf wel af hoe lang ik dit vol zou houden, ik vroeg haar iets naar de bedrand te schuiven, hierdoor kon ik blijven staan, ik trok haar iets naar me toe en schoof mijn pik tussen haar dijen door zo haar natte spleet in, dit was echt zalig, bij iedere stoot voelde ik haar dikke reet kletsen dit was een genot. Ik twijfelde of ik al moest komen want ik wilde haar eigenlijk ook tussen haar gigantische tieten neuken, maar de manier hoe ik haar bereed was heerlijk, die grote plaat in mijn handen, ik hield het niet meer en trok mij pik uit haar kut en spoot een streep hete sperma over haar grote billen en rug.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net