Opwindend.Net
Datum: 09-12-2012
Stemmen: 37x
Cijfer: 7.3
Gelezen: 6589x
Lengte: Lang
Henrieke Een Wereld Meid!
Door KoenO - Zoek naar meer...

Eigenlijk is het ongelofelijk, we kennen elkaar al minstens 12 jaar. Zei kwam van een andere basisschool dan ik. Maar op de middelbare school kwamen we al snel met elkaar in contact. In eerste instantie niet in een direct contact, maar via via mijn klasgenoot vond haar vriendin leuk en zo stonden we in de pauze altijd met z’n vieren te kletsen. Vervolgens wisselden we telefoonnummers uit en natuurlijk ook email adressen. Het contact werd intensiever, maar meer dan vriendschap was het eerst niet. Dit was het eerste wat ik dacht toen ik wakker werd in onze hotel kamer in Parijs. Ik was gelukkig!

Het bleek dat zij al een vriendje had. Zij, haar naam is Henrieke. Henrieke had al een vriendje, een jaar waren ze al samen en zoals in elke tiener relatie hadden ze vaak ruzie om de kleinste dingen. Hier praten Henrieke en ik vaak samen over. We werden snel goede vrienden en gingen vanaf ons vijftiende jaar vaak samen opstap. We hadden echt een goede band, bijna een broer zus band.

Ook ik had verkering, Natascha heette zij. In die periode was ik een onzekere doch lieve jonge die wel verder wou gaan dan alleen maar zoenen, maar te onzeker was om de volgende stap te nemen. Ik had een leuke relatie met Natascha, maar op een onverklaarbare reden liep het stuk. Ook de verkering van Henrieke liep op hetzelfde moment stuk, hierdoor hadden we veel steun aan elkaar.

Dat was eigenlijk het eerste moment dat ik gevoelens voor haar begon te ontwikkelen, maar ik wou hier niet aan toegeven omdat we zulke goede vrienden waren. Mensen om ons heen vroegen wel vaak of we een relatie hadden, maar dit moest ik altijd met negatief beantwoorden.

Nadat we beiden de havo hadden afgerond gingen we onze eigen weg. Henrieke wou graag het huis uit, dit had ze al jaren in haar hoofd zitten. Wat in haar hoofd zat gebeurde dan ook. Ze ging studeren en verhuisde naar Utrecht. Zelf bleef ik thuis wonen, ik ging studeren in Groningen en vanuit Leeuwarden waar we woonden was dat makkelijk heen en weer reizen. Dit scheelde een hoop geld, hier kon ik leuke dingen van doen. Doordat Henrieke was verhuisd en we beide druk waren met onze studie verwaterde het contact langzaam. Waar we elkaar eerst elke dag op school zagen en anders wel contact hadden via MSN of sms werd dit nu snel minder. Beide kregen we weer een lange relatie.

Beide waren heel onzeker over onze relatie en hierdoor kwamen we weer meer met elkaar in contact. Mijn vriendin had op een of andere manier een afkeer voor Henrieke, of ze gevoeld heeft dat ik stiekem verliefd was op Henrieke weet ik niet, maar onze relatie liep na een tweetal jaren stuk. Zij dacht dat ik homo was, seks had ik af en toe met haar, maar dat was niet om over naar huis te schrijven. Simpel neuken en het liefst niet te vaak, ik voelde me er niet lekker bij. Ik was verlieft op iemand anders, maar probeerde die gevoelens weg te drukken. Henrieke was heel moeilijk en wilde met haar vriend geen seks hebben. Haar vriend had deze behoefte wel en had niet het geduld om te wachten op Henrieke. Hij zocht zijn heil bij andere meisjes. Dit kon hij ongestraft doen omdat hij in Amsterdam woonde en Henrieke eigenlijk alleen in het weekend zag, als hij naar Utrecht ging.

Henrieke werd elk jaar mooier, toen ik haar leerde kennen was ze iet wat mollige, maar door de jaren heen werd het een hele mooie vrouw om te zien. Groot is ze niet, ik denk rond de 1,67. Door haar half lange blonde haren zag ze er altijd stralend uit. Onze lieve heer heeft haar ook gezegend met een mooie boezem. Ze zei altijd dat ze een cup B had, maar volgens mij was het een dikke C. Haar stralend blauwe ogen maakte het plaatje compleet. Hoe ouder we beide werden hoe meer ik verliefd werd op haar. Zelf was ik heel onzeker, altijd was ik al wat stevig geweest. Ik sportte veel, maar toch bleef ik met een stevig figuur zitten. Dit was een van de redenen waarom ik onzeker was om mijn liefde voor Henrieke kenbaar te maken.

Tot de dag dat we samen naar Parijs gingen. Jaren hadden we het er over, zij wou graag een keer naar Parijs en nadat ze weer vrijgezel was geworden was de weg voor ons beide vrij om ook daadwerkelijk naar Parijs te gaan. Vanuit Utrecht pakten we de trein, om wat indruk te maken had ik twee eerste klas tickets geboekt voor de Thalys. Heerlijk relaxend gingen we naar Parijs. De sfeer zat er al snel goed in. Omdat ze moe was wou Henrieke even slapen, geen probleem voor mij. Ik moest toch nog wat voor school doen en dit kon ik goed in de trein doen. Langzaam kroop ze tegen me aan en voor ik het wist lag ze met haar hoofd tegen mijn schouder te slapen. Althans dat is wat ik dacht. Terwijl ik me aan het stuk bijten was op een essay voelde ik een hand over mijn been wrijven. Of ze dit nu expres deed kon ik niet taxeren, maar on plezierig vond ik het zeker niet. Toen ik naar haar keek meende ik zelfs een lach op haar mond te zien.

In Parijs aangekomen gingen we opzoek naar ons hotel, met de metro waren we er zo. We hadden een heerlijk knus doch luxe hotel geboekt. Vooraf hadden we aangegeven dat we graag twee losse bedden wouden hebben. Toen we eenmaal bij het hotel waren bleek dit niet te kunnen. We bleken een kamer te hebben met een groot tweepersoonsbed. Aan de receptie vroegen ze ons of we hier problemen mee hadden, voor ons beide was dit geen probleem. Na snel onze kamer te hebben bekeken gingen we Parijs verkennen, we hadden maar vier dagen, deze wouden we graag optimaal benutten. Na wat slenteren en bezichtigen van onder andere de Montmartre gingen we aan hapje eten.

Na het eten gingen we richting de Eiffeltoren om de lichtshow te bekijken. We stonden in een volle metro. Hier door stonden we samengepropt. Bij het aan remmen voor het station bewoog de hele menigte, hier was het volgende teken voor mij dat Henrieke meer wou dan vriendschap. Na het stiekem aaien over mijn been in de trein kneep ze nu “per ongeluk” in mijn kruis. Toen we eenmaal uit de metro waren pakte ze mijn hand beet. Zo liepen we voor het eerste sinds we elkaar kenden hand in hand, iet wat onwennig en met een licht gloed op onze wangen liepen we rond. Nog nooit had ik zoiets gevoeld. Wat een heerlijk gevoel, ik was verliefd. De wandeling kon me niet lang genoeg duren, aangekomen bij de Eiffeltoren gingen we dicht tegen elkaar aanzitten. We genoten van de licht show. Beide waren we verlegen en durfden we elkaar niet aan te kijken. De show was geweldig, we vonden het beide jammer dat het afgelopen was. Aangezien het al vrij laat was besloten we om terug te gaan naar ons hotel.

Vlak bij ons hotel was een kleine nachtshop. Hier kochten we nog wat te drinken voor in het hotel. Eenmaal op onze kamer aangekomen veranderde de situatie. Ik durfde niks te doen, ik was opgewonden maar ergens in mijn achterhoofd had ik nog het idee dat alles vriendschappelijk was. Henrieke dacht hier anders over en nam het voortouw. Ze gaf me heel verlegen een zoen, zo’n zoen die je elkaar geeft als je tien bent en voor het eerst verkering hebt. Het zoenen ging door en werd wilder. Hoelang we hebben staan zoenen weet ik niet meer, het kon me niet lang genoeg duren. Eindelijk had ik de aandacht van mijn droomvrouw. Toen we stopte met zoenen vroeg ze of ik samen me het haar wou douchen. We hadden een heerlijke douche, zo’n ouderwetse grote douche. Verlegen kleden we ons beide uit. Zij deed de douche aan, toen ik de badkamer binnenstapte stond ze met haar rug naar me toe. Toen ik de deur dicht deed draaide ze zich om en zag ik haar voor het eerst in mijn leven naakt. Wat een geweldig lichaam had ze, mijn penis reageerde direct, waar hij eerst nog half stijf was, werd hij nu stijf. En ging hij recht voor uit staan. Henrieke moest lachen en zei: “vind je me zo mooi?”. Het enige wat ik kon uitbrengen is dat ze er beeldschoon uitzag. Nu stonden we samen onder de douche, we begonnen weer met zoenen. Op dat moment was ik de gelukkigste man in de wereld. Na lekker aan elkaar gezeten te hebben onder de douche kwamen we er heerlijk fris uit.

We besloten samen heerlijk naakt op bed te gaan liggen en nog een film te gaan kijken. Op onze tv zochten we een romantische film uit en startte deze. We kropen lekker tegen elkaar aan en mijn penis begon weer te groeien en drukte tegen haar heerlijke billen aan. Toen draaide ze zich om en begon me weer te zoenen. Ze zei “Koen ik wil dat je me ontmaagd. Ik ben al jaren verliefd op je.” Ik wou dat zeggen, maar ik kon niks zeggen, verbaast, geil, wat was ik niet. Ik was gelukkig, natuurlijk wou ik dit. Ik besloot om haar eerst te verwennen, ik daalde af naar haar vagina. Deze rook heerlijk, ik begon haar te beffen. Normaal was ik hier niet zo van, maar voor Henrieke maakte ik graag een uitzondering. Mijn god, wat vond ik dit lekker. Terwijl ik bezig was ging ze met haar over mijn hoofd heen, dit stimuleerde mij nog meer om mijn best te doen. Met mijn tong verwende ik haar, net zolang tot ze begon te trillen en klaar kwam. Ze was helemaal van de kaart, het duurde een paar minuten voordat ze bijgekomen was. Nu was het mijn beurt vond ze. Het liefst had ik haar meteen ontmaagd, maar eerst wou ze mijn penis verwennen. Onzeker begon ze er wat aan te trekken, ze keek me aan en vroeg of ik graag gepijpt wou worden. Voor ik antwoord kon geven, had ze haar mond al om mijn penis. Ze deed ontzettend haar best en het voelde geweldig. Sneller dan ik wou stond ik op het punt dat ik klaar zou komen. Ik wou niet in haar mond klaarkomen, Henrieke zei dat ik mijn sperma wel over haar borsten mocht spuiten. Dit deed ik dan ook, ik kwam heerlijk klaar. Het was een explosie. We gingen door met zoenen en mijn penis werd al vrij snel weer stijf. Ze keek me aan en zei: “Koen, ik kan niet langer wachten, ik wil je in me voelen”. Ze ging op haar rug liggen, we deden een kussen onder haar rug. Waarom precies weet ik niet, maar dit had ik ooit ergens gelezen. Ik ging boven haar hangen en bracht mijn penis voor haar vagina. Met haar hand begeleide ze hem er vlak voor. Het enige wat ik hoefde te doen was hij naar voren te duwen en dan zit ik in haar. We keken elkaar recht in de ogen aan, dit is wat we beide wilden. Rustig bracht ik mijn penis in haar vagina. Ze was zo ontzettend nat dat ik heel makkelijk naar binnen kwam.

Toen begon ik, eerst rustig op en neer. Ik zorgde ervoor dat mijn penis telkens net niet uit haar vagina ging. We keken elkaar diep in de ogen aan, nog nooit had ik Henrieke zo gelukkig gezien, dan dat moment. Langzaam ging ik steeds harder op en neer. Ze pakte mijn kont beet en duwde mij zodoende tekens net even dieper bij haar naar binnen. Wat vond ik het heerlijk. Doordat ik eerder al klaar gekomen was, kon ik het vrij lang vol houden. Ik voelde haar nagels in mijn billen drukken, dit maakte mij extra geil. Of het nou door de seks kwam of door de temperatuur in onze hotel kamer, beide waren we behoorlijk aan het transpireren. Ik voelde de zweetdruppels van mijn rug naar beden glijden.

We besloten om van standje te wisselen. Henrieke ging nu bovenop zitten, wat had ik een heerlijk uitzicht. Ik pakte haar borsten beet en begon te ze kneden. Ze waren zo heerlijk zacht. Henrieke kreunde licht als ik aan haar tepels zat. Zij bepaalde ondertussen het tempo. Steeds sneller bereed ze me, ik hield het daarom ook niet lang meer vol. Zonder haar ook maar te kunnen waarschuwen spoot ik mijn sperma bij haar naar binnen.

Heel gelukkig keek Henrieke me aan. We knuffelden nog wat alvorens we ons weer naar de douche begaven. Samen stonden we weer onder de douche, waar alles begon. W e spoelden ons lekker af. Ik was twee keer klaargekomen en vond het wel zo fair om Henrieke ook nog een keer klaar te laten komen. Ik ging op mijn knieën zitten en begon haar weer te beffen. Sneller dan de eerste keer kwam ze klaar. Ze moest zich vast houden aan de muur zo hevig kwam te klaar.

We droogden ons af en gingen voldaan in bed liggen. We kropen tegen elkaar aan. Heerlijk vielen we in slaap. Gelukkig omdat we eindelijk toegegeven hadden aan wat we al jaren voor elkaar voelde. In mijn droom ging ik terug naar de dag dat we elkaar voor het eerst zagen. Toen ik de volgende morgen wakker werd lag Henrieke nog te slapen. Wat zag er toch mooi uit, een uur heb ik naar haar gekeken. Mijn buik was vol met vlinders. Toen ze wakker werd gaf ze me een heerlijke zoen.

Dit was de opmaat voor fantastische dagen in Parijs. Inmiddels zijn we twee jaar verder en nog steeds bij elkaar.

Zoek naar meer verhalen van KoenO...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 202x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
n.v.t.
:: Geile EvelienDoor: Barteljoris
Gelezen: 630x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Vingeren, Ontmaagding, Lesbisch
19-06
n.v.t.
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 264x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
n.v.t.
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 9486x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2690x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.2
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 7369x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.2
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 6817x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.9
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 4268x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2543x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
8.1
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 10395x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.2
:: Een Toevallige Toy BoyDoor: Harry
Gelezen: 9876x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.6
:: De Nacht Na...Door: Jef
Gelezen: 4436x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Squirten, Likken Neuken
16-06
7.8
:: Geweldig Afscheidsfeestje!Door: Yourcaptain
Gelezen: 5806x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.0
:: Geil - 48 - Hesther - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1382x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Bevrediging, Hoereren
15-06
8.3
:: Een Vrouw Neukt...Door: Harry
Gelezen: 14262x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hakjes, Brede Heupen, E Cup,
15-06
7.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net