Opwindend.Net
Datum: 25-02-2015
Stemmen: 52x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 13496x
Lengte: Lang
De Advertentie - 1
Door Venom - Mijn Profiel Pagina

Dit verhaal is een fantasie waar ik al een tijdje mee rond loop, vrouwelijke lezeressen die zich hierin zouden vinden mogen zich altijd melden ;)

Om te beginnen maar even een korte beschrijving. Mijn naam is Tom, ben 28 jaar en afkomstig uit Belgisch Limburg.

Ik heb een goede relatie in alle aspecten en dus ook op sexgebied mag ik niet klagen maar toch zijn er een paar zaken die ik zeer opwindend en geil vind

waarmee ik bij mijn vrienin niet terecht kan, namelijk dat ze niet slikt en haar totaal niet langdurig anaal mag verwennen.

bij mijn ex kon ik het er wel mee doen en ik genoot hier altijd heel veel van en dit mis ik na al die tijd wel.

Hier volgt mijn fantasie.

Na maanden met dit gevoel en meerdere geile gedachten aan het opnieuw beleven hiervan heb ik eindelijk het gedaan, een advertentie online geplaatst.

de advertentie las als volgt: gebonden jongeman van 28 zoekt single of gebonden meid of vrouw van 21 tot 35 voor een heerlijke anale ervaring.

dit alles op een trage en rustig opbouwende manier waarbij jou genot op de eerste plaats komt. spreekt je dit wel aan? aarzel niet en contacteer mij.

Uiteraard werd hier niet snel op gereageerd en heb de advertentie zelfs meerdere keren moeten plaatsen maar uiteindelijk kreeg ik toch reactie

ven een zekere ilse.

we raakten via mail aan de praat en zo ben ik al van alles te weten gekomen over haar.

ze had donkerblond haar, was een 1m68 groot, woog 58kg en had een grote c-cup. ze vertelde dat de meeste keren waarvan ze met zichzelf speelde ook wel eens een vinger kon afdwalen naar haar

strakke kontje en ze dan altijd heftig klaar kwam. ze is net als mij gebonden en haar vriend wil dit onder geen omstandigheden met haar proberen, hij vindt het maar vies zei ze.

ik legde mijn situatie uit en zij kon er wel begrip voor opbrengen maar we zeiden wel dat het maar bij 1 keer zou blijven omdat we allebei veel elkaars partner hielden.

na lang zoeken naar een datum waarbij we beide enkele uren weg konden zonder argwaan te wekken, werd de afspraak gemaakt. zij was ook uit de zelfde provincie als mij dus besloten we ergens op een terrasje

af te spreken.

ik was wat vroeger en zocht een fijn plekje uit waar we rustig konden praten over wat er zoal te gebeuren stond zonder rare blikken te krijgen. ik bestelde wat te drinken en las rustig de krant die op tafel lag.

tot ik opeens een hemels vriendelijk stem "hoi" hoorde zeggen. ik keek op en daar stond ze. nog mooier dan op de foto die ze had doorgestuurd. ze had een heerlijk mooi jurkje aan waarin haar borsten goed uitkwamen

ik stond recht en kuste haar op haar wang en we gingen zitten. we waren beide heel zenuwachtig omdat dit toch nieuw was voor ons beide om vreemd te gaan.

we raakten na een tijdje toch gezellig aan de praat zoals voorheen via mail en dus besloot ik maar eens te beginnen waarvoor we hadden afgesproken.

ik vertelde haar dat ik al menig keer ben klaar gekomen met naar haar foto te kijken en te fantaseren hoe het zou zijn om haar anaal te mogen verwennen. zij vertelde mij dat ze hetzelfde deed en dat ze zelfs

tijdens de sex met haar vriend aan deze dag dacht en hoe het ging zijn en daardoor nog geiler werd.

Ze legde toen haar hand op mijn schoot, ik voelde mijn lul al direct groeien, en ze boog naar me toe en gaf me kus en fluisterde in mijn oor dat ze al terug nat was aan het worden.

We betaalde de rekening en ging naar mijn auto en vertrokken naar de kamer die ik geboekt had. tijdens het rijden wreef ze al over mijn harde lul die duidelijk te zien was in mijn broek.

Ze trok ook haar jurkje wat omhoog en liet me de natte plek in haar string zien.

De rit leek eindeloos te duren maar als snel waren we aangekomen op de kamer en eens binnen volgde onmiddellijk een hartstochtelijk tongkus en we betastte elkaars lichaam.

We bleven zo even staan kussen toen ze stopte en zei: doe met me wat je wil!

Dit liet ik me geen 2 keer zeggen en meteen draaide ik haar om en kuste haar wild in de nek en greep met beide handen stevig haar heerlijke borsten vast. Ze kreunde zachtjes onder dit alles en al snel trok ik haar jurkje uit en

gooide het op de grond. ik trok haar weer tegen me aan en haar kont duwde tegen mijn stijve aan die nu toch wel plaats te kort had in mijn broek.

Ik duwde haar bh omhoog en kneedde haar grote zachte borsten. mijn god wat voelde ze lekker aan. Ik speelde met haar tepels en kneep en draaide er een beetje mee en met elke beweging die ik maakte begon ze steeds harder te kreunen.

Ik bleef haar nek kussen en 1 hand dwaalde af naar haar string. ik wreef over het natte stof waarna ze me toe fluisterde om haar te vingeren. ik duwde mij hand in haar string en een rilling ging door haar lichaam uit gevolgd door een luide zuchtende kreun.

Al spelend met haar clitje voelde ik haar nog natter worden waarna een tijd ik een vinger diep in haar strakke natte kutje verdween en ik haar langzaam stond te vingeren terwijl ik met haar tepel speelde. Al snel volgde een 2de vinger en niet veel later begon ze te trillen op haar benen en kwam ze met een luide kreun klaar.

Ze draaide zich om en we kuste elkaar weer hartstochtelijk. Ze deed haar lingerie uit en begon toen mij uit te kleden. ze trok mijn bloes uit en zakte door haar knieŽn om mijn broek los te doen en mijn sijve lul te bevrijden uit zijn benarde positie

Ze trok mijn boxer naar beneden en keek even naar mijn stijve. blijkbaar was ik met mijn toch niet al te grote lul van 17x4 cm, groter geschapen dan haar vriend. Ze keek me recht in de ogen toen ze een kusje op mijn eikel gal en toen hem langzaam tussen haar zachte lippen nam en met haar tong over mijn eikel begon te likken.

dit voelde echt hemels aan en liet dit ook merken door lichtjes te kreunen; ze begon me steeds dieper te pijpen en ik voelde me alleen maar stijver worden. Haar woorden van: doe met me wat je wil. schoten me terug te binnen en ik nam haar hoofd vast en begon rustig haar mondje te neuken en af en toe verdween mijn lul in helemaal in haar mond.

Ze keek me aan en knipoogde naar me. Dit was voor mij het teken om me helemaal te laten gaan en ik begon steeds sneller in haar mond te bewegen en ook steeds dieper haar keel in waardoor ze soms moest kokhalzen.

ik keek verder naar onder en zag dat ze met haar borsten aan het spelen was en ook weer haar eigen aan het vingeren was. Ik stoote nog harder in haar mond en liet mijn lul soms enkele seconden diep in haar keel zitten tot ze geen lucht meer kreeg en liet toen los. Mijn lul was bedekt met haar speeksel en de tranen stonden in haar ogen. ik neukte haar mond terug verder en op een gegeven moment pakt ze mijn billen vast, trekt ze uiteen en steekt een vinger in mijn kont. Dit was teveel voor mij en met een harde stoot stak ik mijn lul zo diep ik kon in haar keel en kwam voor de eerste keer klaar.

Straal na straal verdween diep in haar keel, die ze natuurlijk netjes doorslikte.

Uitgeput gingen we beide op bed liggen om te bekomen. Ze lag op haar rug met haar ogen dicht te genieten en ik begon haar zachtjes terug te strelen over haar donszachte huid. Over haar borsten en tepels, die direct reageerde en terug stijf werden. ik nam ze 1 voor 1 tussen mijn vingers en trok er lichtjes aan waardoor

er weer een lichte kreun uit haar mond ontsnapte.

Ik likte lichtjes aan haar tepels en legde me op haar neer. Al kussend over haar hele lichaam baande ik me en weg naar onder. Ik gaf een kusje op haar clitje en likte toen langzaam haar inmiddels natte kutje en proefde voor het eerste haar heerlijke sappen. ik stak ook 2 vingers in haar en ze begon weer heerlijk zacht te kreunen.

Haar ademhaling werd steeds heviger maar ik wilde haar niet laten komen. Ik bleef haar likken en toen ik merkte dat ze bijna kwam stopte ik. Ze keek me vragend van waarom ik was gestopt en ik gaf terug kleine kusjes op haar clitje en natte lipjes. ik duwde haar benen wat omhoog en daar kwam haar sterretje tevoorschijn.

Ik gaf er een kusje op en meteen wist ze wat er stond te gebeuren.

ze nam haar benen zelf al vast en ik begon langzaam aan haar kontje te likken. een diepe zucht van haar volgde en ik begon steeds sneller haar sterretje te likken. Ze smaakte daar al even lekker als aan haar kutje. ik bleef haar likken en af en toe verdween een stukje van mijn tong in haar strakke kontje.

Ze begon steeds luider te kreunen als teken dat ze het lekker vond. ik stopte met likken en zei tegen haar om op haar handen en knieŽn te gaan zitten en haar kontje de lucht in te steken. ze deed dit heel snel want ze was er supergeil van geworden.

Even bleef ik kijken naar deze prachtige meid die hier voor mij met haar kontje in de lucht zat, klaar om zich volledig te laten gaan en zich aan mij over tegen geven terwijl ik haar heerlijk kontje verwen!

Ik zette me achter haar neer en nam met beide handen haar billen vast en begon ze rustig te masseren, waarbij mijn duim soms zachtjes over haar sterretje wreef. ik trok haar billen van elkaar en likte zachtjes aan haar gaatje. weer begon ze zachtjes te kreunen.

Steeds sneller en sneller begon ik haar sterretje te likken, mijn tong verdween ook regelmatig erin en ze kreunde en hijgde steeds harder en harder. ik zei haar van haar billen zelf uiteen te houden waardoor ze nu met haar gezicht plat op het kussen lag en haar kont nog hoger in de lucht.

Ze deed wat ik haar vroeg en ondertussen verdween mijn hand tussen haar benen, op zoek naar haar natte kutje. Ze was nog steeds goed nat en zachtjes speelde ik met haar clitje en al snel verdwenen 2 vingers erin en begon ik haar wild te vingeren. na een tijd merkte ik dat ze ging komen en stopte toen ook met vingeren.

Ik trok mijn natte vingers eruit en smeerde haar sterretje in met haar eigen geile sappen. ik likte nog 1 maal aan haar sterretje en begon toen langzaam mijn vinger in haar strakke gaatje te duwen. Al snel merkte ik dat ze zich opspande en zei tegen haar dat ze zich moest ontspannen omdat het anders pijn ging doen.

Even later was ze ontspannen en duwde ik mijn vinger er helemaal in. ik liet ze even wennen en begon toen rustig haar kontje te vingeren. het ging al snel heel soepel en aan haar gekreun te horen was het voor haar ook heel geil. Een 2de vinger volgde en weer liet ik haar even wennen alvorens sneller in en uit te gaan.

om haar helemaal te laten genieten stak ik nog eens 2 vingers in haar natte kutje. ze was nu langs 2 kanten gevuld en dit was teveel voor haar, ze kwam luid schreeuwend en schokkend klaar.

Terwijl ze klaar kwam bleef ik onverstoord verder doen en al snel kreeg ze opnieuw een hevig orgasme. ik trok mijn vingers terug en begon haar kutje en sterretje te likken terwijl ze bijkwam van haar orgasme. Toen ze wat gekalmeerd was, legde ik me langs haar en kuste haar hevig zodat ze haar eigen ook kon proeven.

Langzaam aan begon ik terug over haar sterretje te wrijven en opnieuw verdween een vinger in haar kontje. Dit ging uiteraard veel soepeler als daarstraks en ze begon weer harder te ademen en zei toen: je maakt me helemaal gek, waarom heb ik dit nooit eerder gedaan. ik ben van jou, doe wat je wilt!

ik vingerde nog even verder en gaf haar een kus en ging terug achter haar zitten en stak nu 2 vingers in haar kontje en begon terug hard op en af te gaan. Ze kreunde van pijn en genot en smeekte me om haar kontje te gebruiken. neuk mijn kont riep ze opnieuw en opnieuw tussen het kreunen door. Ik trok mijn vingers terug en gaf haar enkele harde klappen op haar billen, zo hard zelfs dat ze rood werden.

ik beval haar om opnieuw haar billen uiteen te trekken. ze keek me aan terwijl ze dit deed en opnieuw smeekte ze me om haar te neuken. ik nam wat glijmiddel en smeerde haar sterretje en mij inmiddels keiharde lul in en zette rustig mijn eikel tegen haar sterretje en begon rustig te duwen. cm voor cm verdween mijn lul in haar strakke kontje.

ze kreunde non-stop en eens ik volledig in haar zat liet ik haar wennen aan mijn lul. langzaam begon ik haar met lange halen te neuken. ze kreunde en hijgde en ze riep ineens: HARDER, neuk me harder. ik begon harder te stoten en nog was dit niet genoeg voor haar ze bleef maar om harder vragen. Ik nam haar heupen vast stootte zo hard en diep in haar kontje als maar mogelijk was.

Zij kreunde en schreeuwde het uit van genot. Ik nam toen haar handen vast en trok haar wat naar achter zodat ze met licht gebogen rug lag en op deze manier kon ik nog harder gaan. Haar billen kletste tegen mijn heup aan omdat ik haar nu over mijn lul trok terwijl ik diep haar kontje neukte. ze kreunde en schreeuwde van genot tot ze intens keer na keer luid klaarkwam.

Na 5 keer te zijn gekomen op deze manier, hield ik het ook niet meer en hard stotend kwam ik heerlijk klaar in haar kont.

Een grote hoeveelheid zaad spoot haar darmen in en door dit gevoel kwam ook zij voor een laatste keer klaar...

of niet??

Ze zakte door haar knieŽn en viel uitgeput plat op haar buik neer. Ik trok me uit haar en legde me langs haar en kuste haar.

Hopelijk vonden jullie het een geil verhaal en bij goede reacties komt er zeker een vervolg want onze tijd samen was nog niet voorbij!

Zoals ik al eerder zei in het begin, als er lezeressen zijn die dit wel eens willen proberen, aarzel dan niet en contacteer mij. ;-)

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Advertentie - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Vakantie Baantje - 1Door: Marco 1968
Gelezen: 60x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
25-06
n.v.t.
:: Sex Chronicles ...Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1922x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Neuken
24-06
6.6
:: Gewoon Op Kantoor - 5Door: Leo
Gelezen: 2663x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kantoor, Pijpen, Neuken, Moppen
24-06
7.7
:: Fijne Seks Door Een OngelukjeDoor: Marlies
Gelezen: 7710x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Hete Vrouw, Dildo, Douche, Veel Klaar Komen
23-06
8.8
:: Hotelhoer Spelen - 2Door: Roy En Tony
Gelezen: 3960x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-06
8.8
:: Geile WerksterDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 16558x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrijen, Neuken, Klaarkomen
22-06
7.9
:: Heerser Harry - 3Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2272x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Diverse Mannen
20-06
7.8
:: Toy Boy - 3Door: Harry
Gelezen: 3894x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rimmen, Buurvrouw, Atleet
20-06
7.9
:: Geslaagde Dating AvondDoor: Pijaleu
Gelezen: 3575x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-06
8.5
:: De Verstuikte Voet Van JennyDoor: Pijaleu
Gelezen: 7172x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje
20-06
8.3
:: Hete WandelingDoor: Pijaleu
Gelezen: 4645x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verbrand, Zwembad
20-06
8.5
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3987x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
8.3
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 4381x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.5
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 12770x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3768x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net