Opwindend.Net
Datum: 20-03-2015
Stemmen: 135x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 21023x
Lengte: Lang
Thuis Verpleging
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Omdat ik alleen staand ben had ik na een ziekenhuis opname thuis verpleging nodig. Ik ben een opgeruimd type en het was geen probleem dat er vreemde mensen over de vloer komen. Eerst zal ik me even voorstellen.

Ik ben Rob een ondernemer in het dagelijks leven en buiten het werk sport ik in de sportschool en ga vaak trektochten maken op de fiets of met de 4X4 met de fiets op het dak. Ik ben veertig jaar en heb een half Indische moeder dus een tintje. Ik was benieuwd wie er zou komen en de eerste dag was er een vrouwtje. Daar na een ander en de derde dag weer een ander. Ik heb toen de thuis verpleging gebeld en kenbaar gemaakt dat ik dit niet prettig vind. Hier was begrip voor en ik zou één vaste verpleegster krijgen die mij vijf dagen per week zou helpen en voor het weekend ook 1 persoon.

De volgende dag was de dame (Joke)die de tweede dag geweest was er weer. Ze was blij dat er regelmaat kwam in de verzorging. Dat was voor beide leuker zo bleek. Ik heb verzorging aan mijn rug/ onder mijn arm nodig. Eerst was het een beetje aftasten maar het klikte tussen ons. We spraken af dat ze een sleutel kreeg dan kon ik boven blijven als ik wakker werd en zij kon dan om een uur of negen binnen komen. In het begin belde ze en begon beneden al te roepen dat ze er was maar na een dag of drie kwam ze binnen en voor dat ze boven was had ik haar al gehoord.

Joke complimenteerde mij omdat alles er netjes uitzag en het absoluut geen mannen huishouden was. Ik vertelde dat ik een tante als hulpje had en die zorgde ook dat alles er uitzag zoals het is. Toen we aan de koffie zaten en het gesprek z’n voortgang boekte vroeg ik hoe oud Joke was. Ze was 36 en moest alleen voor haar zoontje van 6 jaar zorgen en op een of andere manier zag ik dat ze moeite had om dit te vertellen. “ Als je er niet over wilt praten doen we het niet hoor” zei ik maar Joke raapte zichzelf bij elkaar en vertelde verder.

Mijn man heeft mij een jaar geleden verlaten omdat hij er moeite mee had dat ik mannen en vrouwen waste en daarom naakt zag. Omdat hij weg is gegaan werk ik nu alleen nog in de morgen bij twee mensen want daarna komt mijn zoontje thuis eten en om dan weer op het werk in te plannen was geen doen. Ik was verbaasd en vroeg “ Waarom is ie dan zo jaloers? Hij wist toch dat je voor verpleegkundige studeerde” Ze kleurde en zei toen dat ze tijdens haar werk vaak vrouwen in hun onder kleding zag en toen ze een patiënte in een leuk setje had gezien dit aan haar man had verteld. Die had furieus gereageerd en gezegd” Ik ben toch niet met een pot getrouwd” Joke had nog gezegd dat is onzin en ik ben toch ook niet kwaad als jij porno kijkt. Hij ontplofte en de dag erna was bij thuiskomst de linnenkast half leeg en het hele huis overhoop gehaald en haar man was vertrokken. Ik heb hem nog twee keer aan de telefoon gehad. Hij vertelde de eerste keer dat ik wel post van zijn advocaat kon verwachten en de tweede keer dat hij geëmigreerd was.

Ze begon te huilen en ik sloeg mijn arm om haar heen en gaf haar de box tissues. Ik voelde haar borsten tegen mijn arm en merkte dat het mij wel een prettig gevoel gaf. Joke zei dat ze weg moest en mij morgen weer zou bezoeken. Toen ze opstond en haar jas aandeed knuffelde ik haar en zei” Meid je komt morgen lekker hierheen en dan praten we verder”

De volgende dag was Joke een kwartiertje vroeger en ik had bij mijn boodschappen een taartje besteld voor bij de koffie en een zak lekkernijen voor haar zoontje .

Toen Joke voor de koffie zorgde pakte ik het taartje er bij en sneed twee lekkere punten en vroeg “ Wil jij er ook slagroom op” en zo zaten we even later te genieten. Toen ze tegen over mij zat keek ik zover als mogelijk tussen haar dijen maar zag ik haar slipje net niet. Ik stuurde het gesprek weer een beetje de seksuele kant op en vroeg even later of ze misschien bi was want ik kende iemand en die vrouw was bi. Joke kleurde en zei toen” Ik denk het wel want als ik wel eens op het net surf kijk ik veel naar seks van bi vrouwen “ Toen zei ik “ En daarna moet je met je zelf aan de gang denk ik” Ze kreeg een vuur rood hoofd en zei toen heel zachtjes” Ja maar ik heb nog nooit iets met een vrouw gedaan” Ik kuste haar op d’r voorhoofd en merkte dat Joke zich tegen mij aandrukte. Ik kuste haar weer en Joke opende haar lippen en ik voelde haar tong tussen mijn lippen door flitsen. We gingen deze tongfight aan en ik liet mijn hand zakken en legde deze op haar borst en voelde hoe haar tepel verstijfde. Nu verstijfde er bij mij ook wat en toen ik doorging met deze tepel massage begon Joke zachtjes te kreunen.

Ik ging iets anders zitten en Joke zei “ Krijgen we hier geen gedonder mee” Ik zei gelijk “ Alleen als jij het niet wilt en als we verder niemand iets vertellen zou ik niet weten met wie we dan gedonder krijgen” Oké zei ze en maakte haar uniform open en ik kon vrij met haar borsten spelen die nog wel in haar bh rustten. Ik zag dat de sluiting aan de voorkant zat en opende die en twee heerlijke bollen kwamen mij tegemoet. Ik denk een volle C als het geen D was. Ik streelde haar tepels en bracht mijn mond er naartoe en likte haar lekker hard wordende nippels. Joke begon heftig te bewegen en zei “ Rob ik ben zo geil ik kom nu al haast” Ik ging door en beet zachtjes in haar tepel en gelijk begon ze te schokken met haar onder lichaam en kwam Joke de eerste keer klaar.

Omdat mijn pik had laten weten dat er iets mee moest gebeuren deed Joke haar hand in mijn jogging broek en pakte mijn harde pik vast en bewoog mijn voorhuid heen en weer. Ik ging staan en Joke deed mijn broeken naar beneden en pakte mijn piemel vast. Omdat ik al een druppel voorvocht op mijn eikel had bukte Joke en likte deze er af. Ze keek me schuin aan en bracht mijn penis tussen haar lippen en begon me te verwennen. Eerst likken en daarna zuigen en gelijk maakte ze neuk bewegingen met haar hoofd. Alsof dit niet genoeg was pakte ze mijn ballen en masseerde die met haar hand. Ik zuchtte en zei dat ik dit niet lang vol kon houden en Joke glimlachte en zette er nog een tandje bij.” Ik kom ik kkkooooommmmmmmmm” zei ik en spoot vier harde stralen in haar mondje gevolgd door nog twee zachtere. Joke slikte alles door en ik zag een klein druppeltje uit haar mondhoek komen maar gelijk kwam ze omhoog en kuste mij en voor het eerst in mijn leven proefde ik mijn eigen zaad. “ Was het lekker “ vroeg ze en ik zei” Bedoel je de smaak van zaad of jou pijp sessie?” Ze bedoelde de tweede want ze had er geen rekening mee gehouden dat dit mijn eerste keer kon zijn. Ik kuste haar weer en zei dat alles lekker was. Toen Joke op de klok keek bleek dat ze eigenlijk al weg moest maar zei gelijk “ Al jij het wilt spelen we morgen verder “ Snel kleedde ze zich en binnen een minuutje was ze vertrokken.

Ik zat op de bank en overdacht wat mij deze morgen was overkomen. Morgen was het vrijdag en zou tante ook komen. Wat moest ik hiermee doen. Het was niet mogelijk om tante af te bellen en dat zou ik Joke de volgende morgen gelijk vertellen.

Toen ik de volgende dag de buiten deur hoorde bleek dat tante de eerste was die binnen kwam. Ze kwam naar boven en we praatten wat totdat ik weer de voordeur hoorde. “ Ik ben nog boven” riep ik en ik weet niet of ze het aan voelde maar Joke zei” Ik kom zo naar U toe meneer” Toen ze boven was voelde ik me ongemakkelijk en Joke liep naar tante en stelde zichzelf als wijk verpleegster voor. Tante zei “ Ik ga alvast beneden beginnen en als ik de koffie klaar heb roep ik wel” Tante liep naar beneden en Joke zei gelijk” Ik wist dat er iemand was want er stond een dames fiets op het tuinpad” Ik was blij dat ze zo oplettend was en kuste haar en bedankte haar voor de discrete oplossing

Ik vertelde dat ze nog wel een uurtje of vier hier zou zijn. Ook maakte ik kenbaar dat ik eigenlijk wel verder wilde waar we gisteren gestopt waren. Joke zei dat ze zaterdag eerst met haar zoontje moest gaan voetballen en dat hij daarna bij een vriendje zou gaan logeren want de ouders van dat ventje zouden na het voetballen naar de camping gaan en zondag middag pas terug komen. “ Als je het wilt kom ik het weekend terug. Ik zelf wil het wel” Het werd een vreemde ochtend en ik keek uit naar zaterdag. Joke nam de zak snoep mee die ik had gekocht en gisteren vergeten was te geven en vertrok.

Het was zover en ik was al vroeg wakker. Alleen kwam er in het weekend iemand anders maar om tien uur was de verpleegster al weer weg. Om half twaalf ging de telefoon. Het was Joke die vroeg of de zorg verlener al geweest was. Ik zei “ De kust is veilig” en lachte. Joke vertelde dat ze binnen een kwartier bij me zou zijn. Ik opende de voordeur dat ze zo naar binnen kon komen en ging in de woonkamer zitten. Na tien minuten zag ik Joke aankomen lopen. Wat zag ze er mooi uit. Ik stond op en liep naar de voordeur. Deze ging gelijk openen Joke stapte binnen. Ik was sprakeloos en Joke zei gelijk” Dit is iets andere kleding als dat je gewent bent” We kusten elkaar en ik pakte haar jas aan en hing deze in de kleding kast.

Toen we in de woonkamer zaten vroeg ik wat ze wilde drinken en ze wilde een wijntje als ik dat niet vervelend vond. Voor mezelf schonk ik een whisky en we proostte om een gezellige middag. Joke wilde ook even proeven wat ik in mijn glas had en vond dit ook lekker maar zei gelijk dit is niet goed voor mij want ik kan er niet zo goed tegen.

Al snel kusten we elkaar weer en vroeg ik Joke zullen we deze flessen meenemen naar boven. Graag zei ze en boven deed ze haar jurkje uit en nu zag ik haar in haar hipster en BH voor me staan op hakken met kousen aan. “ Niets meer uit doen schat de rest wil ik graag doen” Ze glimlachte en vroeg” Ben je zo geil dan?” Ik knikte en had alleen mijn boxer nog aan en zo gingen we samen op bed liggen. Ik kuste Joke over haar hele lichaam en ze deed bij mij hetzelfde. Toen ik haar BH af deed pakte ze haar borsten vast en duwde ze tegen mijn gezicht Ik likte en kuste deze en weer beet ik zachtjes in haar tepels. “ OOOOOHHHH heerlijk bijt maar harder ik ben zo geil. Ik kan alleen al op m’n tieten klaar komen. “ gelijk beet ik weer en trok aan haar andere tepel en gelijk kwam ze de eerste keer klaar.” OOOOHHHH Rob ik kom ik kom”

Ik bracht mijn hand naar haar kutje en voelde hoe nat haar broekje was terwijl ze haar dijen tegen elkaar drukte. Ik duwde mijn hand tussen het elastiek van haar broekje en gelijk deed ze haar billen omhoog waardoor ik deze snel uit kon doen. Gelijk zag ik een mooi glad kutje met een glinstering tussen haar lipjes. Ik voelde met mijn vinger en gelijk zei Joke” Een clit piercing. Als je het niet lekker vind kan ik hem er uit halen. Je kunt er ook mee spelen en er aan trekken daar word ik dan weer super geil van” Ik keek haar aan en zei” Ik denk dat ie moet blijven zitten want ik vind het ook geil” Ik zakte kussend af en kwam bij haar genotsgrotje. We draaiden en kwamen 69 te liggen en terwijl Joke mij pijpte likte ik haar lipjes en kneep met één hand in haar tepel. Haar clit ontweek ik maar steeds als ik daar in de buurt duwde Joke haar kutje omhoog. Omdat ik ook met twee vingers haar G spot bereikte was een krachtig orgasme niet vreemd. Toen ik ook op haar klitje beet kwam ze spuitend klaar. Joke voelde dat ik ook klaar ging komen en gezamenlijk zetten we de eind spurt in en toen spoot ik ook in haar mond en over haar gezicht en borsten. Joke smeerde het uit en zei “ Ik wil meer Rob ik wil eigenlijk veel meer. Dat vertel ik in het vervolg van deze story.

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1734x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
8.3
:: Geile EvelienDoor: Barteljoris
Gelezen: 6515x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Vingeren, Ontmaagding, Lesbisch
19-06
9.2
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 2026x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.7
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 10647x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3037x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.4
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 7954x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.2
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 7202x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.9
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 4598x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3088x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
8.2
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 10813x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.2
:: Een Toevallige Toy BoyDoor: Harry
Gelezen: 10214x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.6
:: De Nacht Na...Door: Jef
Gelezen: 4517x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Squirten, Likken Neuken
16-06
7.8
:: Geweldig Afscheidsfeestje!Door: Yourcaptain
Gelezen: 5959x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.0
:: Geil - 48 - Hesther - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1518x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Bevrediging, Hoereren
15-06
8.3
:: Een Vrouw Neukt...Door: Harry
Gelezen: 14409x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hakjes, Brede Heupen, E Cup,
15-06
7.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net