Opwindend.Net
Datum: 09-04-2015
Stemmen: 52x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 10112x
Lengte: Gemiddeld
Korte Opname
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Omdat ik veel buiten werk heb ik nogal vaak last van stof in m’n ogen. Het advies was om uit te kijken voor een ooglidcorrectie. Eerst even vertellen wie ik ben. Mijn naam is Roberto en ik ben 50 jaar. Woon alleen en ben ZZP-er in nieuwbouw en verbouw werkzaamheden. Mijn vriendin ben ik 4 maanden geleden verloren na een kort maar heftig ziekbed. Wij waren vrijbuiters en genoten volop van onze boot en van diverse korte vakanties per jaar. Seks was er volop maar als haar dochter er was stond de rem er op maar ook zij was zoals haar moeder een vrij gevochten type. Eigenlijk twee druppels water alleen de jongere uitgave. Bianca was 40 jaar en haar dochter Bep is nu 23. Die zie ik eens per week als ze in het weekend tijd heeft komt ze gezellig buurten.

Toen ik dus besloten had naar de privé Clinique te gaan deed Bep en beetje geheimzinnig over de zorg als ik weer thuis was. Zij ging mee naar de opname en zou me na de correctie weer thuis brengen. We zou met mijn auto gaan omdat ik daar beter in kan zitten omdat dit een Amerikaanse pick-up is. Voor Bep was het de eerste keer dat ze in zo’n grote bak reed maar ze zei “ Ma kon er in rijden dan kan ik het ook” En ik moet zeggen dat ze het geweldig deed. We gingen naar binnen en toen het intake gesprek begon stelde Bep zich voor als mijn vriendin en glimlachte naar mij. Toen de gastvrouw even iets te drinken haalde zei Bep” Dit is gemakkelijker en het gaat haar verder geen flikker aan wat onze verhouding echt is. Ik moet na het gesprek me omkleden en Bep bleef aan mijn zijde of alles de gewoonste zaak van de wereld was.. Toen ik opgehaald werd voor de behandeling kusten we elkaar op de wang en weg was ik. Ik dacht dat Bep later terug zou komen om me op te halen maar ze bleef wachten zei de gastvrouw.

Toen ik op de ontwaak kamer was hoorde ik haar zachtjes in de verte tegen me praten maar ik viel steeds weer weg. Deze intervallen werden steeds korter en op een gegeven moment pakte ze mijn hand en vroeg of het een beetje ging. Mijn ogen waren afgedekt en ik hoorde alleen wat Bep besprak met een verpleegster. Ze vertelde dat we samen woonden en zij alle verzorging zou regelen. Hier wist ik niets van en Bep vertelde in de auto dat ze dat zelf wilde en ook bij mij kon zijn omdat ze alle examens had gehad en alleen op de uitslagen hoefde te wachten en dat ik deze behandeling had verdiend omdat ik zo goed voor haar moeder had gezorgd. Ik was afgebluft en vertelde dat mijn zusje elke dag voor me zou zorgen. Het bleek dat Bep dit omgezet had en dat mijn zus alleen op visite zou komen.

Thuis kleedde Bep me uit en werd ik in bed gelegd. Ik wist niet wat me overkwam want we hadden elkaar wel naakt gezien als Bep bij ons was maar wat mij nu gebeurde was ik niet op voorbereid. Dat zei ik ook en Bep lachte en zei gelijk” Hij is niets verandert sinds de laatste keer alleen toen was ie half stijf en nu niet dus ik hoef er niet aan te wennen” Ik voelde dat ik kleurde en Bep liep de slaapkamer uit en verzorgde iets te drinken.

Tegen een uur of vijf vroeg ze wat ik wilde eten en we besloten het makkelijk te houden en pizza te bestellen. Toen deze bezorgd werd kwam ze bij me op bed zitten en aten we gezellig terwijl we naar de radio luisterden. Na een poosje werd er op de radio gesproken over seks met jongeren en Bep pakte de telefoon en reageerde op de uitzending. Ze vertelde dat zij bij haar “stiefvader” op bed zat en legde uit wat daar de rede van was en dat ze dit uit vrije wil deed. Even later kreeg ik de telefoon in m’n hand gedrukt en vroegen ze mij of we ook seksueel tot elkaar aangetrokken werden. Ik zei dat ik Bep goed kende en haar wel eens naakt had gezien op de boot toen haar moeder nog leefde maar nooit iets met haar had gedaan. Toen Bep het gesprek weer over naam sloeg ik het dekbed terug om te plassen en Bep zei gelijk” Een momentje want ik moet hem even helpen” Ze pakte de plas fles en deed m’n piemel er in en ging weer verder met het gesprek.

Toen het gesprek afgelopen was zei ze” Zo die hebben iets om over te lullen en na te denken”. We luisterde verder naar het programma en het bleek dat de meeste luisteraars die in de uitzending kwamen er gewoon een geil verhaal ophingen. Bep verzorgde nog een koffie en toen deze op was vertelde ik dat ik moe was en wilde gaan slapen. Dat was geen probleem en een minuutje later hoorde ik dat ze alles opruimde en het licht uit deed. Ze kuste me welterusten en ik ging lekker op mijn rug liggen en overdacht wat me vandaag allemaal was overkomen.

Ik werd wakker omdat ik moest plassen en wilde rechtop gaan zitten en de fles pakken toen Bep vroeg” Wat ga je doen” Ik verteld dat ik moest plassen en gelijk voelde ik het lichaam van Bep tegen het mijne maar ik voelde ook dat ze naakt was. Ze pakte mijn piemel weer vast en leidde hem de fles in en hield hem nu vast en zei” Plassen maar” Dat ging vanzelf en Bep zei” Ik voel gewoon dat er iets doorheen gaat” Ik kon het alleen maar beamen en voelde dat ik klaar was en perste de laatste druppeltjes er uit.” Hij wordt dikker dat voelt lekker” zei Bep en kneep er twee keer in en haalde de fles weg. Ik merkte dat ze uit bed stapte en naar het toilet liep en de fles leegde en terug kwam.

Toen stapte ze bij me in bed en vroeg of ze bij me mocht liggen. “ Als dat is wat je wilt zou ik gek zijn als ik nee zou zeggen maar ik krijg hier wel een stijve van” Ik voelde haar hand naar mijn penis komen en ze omvatte hem en trok voorzichtig het voorhuidje terug. “Lekker zeg die grote pik van jou in m’n hand. Moet je m’n kutje eens voelen die is helemaal nat”. Ik bracht m’n hand naar haar benen en bewoog hem naar boven en kwam bij het lekkerste plekje van haar lichaam. Ze deed haar benen van elkaar en liet toe dat ik aan haar schaamlippen zat. “ Je bent zeker lekker nat en geil ” Ik opende haar lipjes en streelde eerst haar kale kutje waar geen stoppeltje te vinden was en duwde mijn vinger naar binnen

.

Ze begon met haar lichaam neuk bewegingen te maken en te kreunen. Hierdoor voelde ik me uitgenodigd om nog een vinger in haar warme strakke kutje te steken en begon met mijn duim haar clitje te masseren waarna Bep luid kreunend en zuchtend klaarkwam. Ik lag daar met nog steeds mijn dicht geplakte ogen toen Bep overeind kwam en haar lippen over mijn harde pik liet glijden.

Ik voelde hoe diep ze hem in haar mond nam en vertelde dat ik dit niet lang ging vol houden. Ze trok zich even terug en zei” Spuit je leeg in mijn mondje zodat ik je nu echt kan proeven” en begon nog wilder te zuigen. Dat werd me te veel en ik voelde mijn pik dikker worden en de eerste stralen zaad spoot ik in Bep d’r mondje. Ze was niet te stoppen en toen en niets meer uit kwam kuste ze me en proefde ik mijn eigen zaad.” Lekker hé “ zei ze. “

Morgen naar de clinique en dan snel verder waar we nu stoppen want ik voelde dat je nog veel in te halen hebt en ik wil het allemaal niet missen. Mamma vertelde dat je een echte lover was en dat wilde ik ook voelen. Ik hoop dat we dit nog vaak kunnen herhalen. We kusten nog een keer en zijn toen lepeltje lepeltje in slaap gevallen.

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1712x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
8.3
:: Geile EvelienDoor: Barteljoris
Gelezen: 6424x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Vingeren, Ontmaagding, Lesbisch
19-06
9.2
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 2003x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.7
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 10627x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3030x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.4
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 7945x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.2
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 7190x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.9
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 4594x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3077x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
8.2
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 10806x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.2
:: Een Toevallige Toy BoyDoor: Harry
Gelezen: 10212x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.6
:: De Nacht Na...Door: Jef
Gelezen: 4515x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Squirten, Likken Neuken
16-06
7.8
:: Geweldig Afscheidsfeestje!Door: Yourcaptain
Gelezen: 5955x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.0
:: Geil - 48 - Hesther - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1515x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Bevrediging, Hoereren
15-06
8.3
:: Een Vrouw Neukt...Door: Harry
Gelezen: 14402x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hakjes, Brede Heupen, E Cup,
15-06
7.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net