Opwindend.Net
Datum: 16-05-2015
Stemmen: 53x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 16100x
Lengte: Lang
Tijdelijk Werk
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Ik was klaar met mijn studie en moest tijdelijk werk vinden omdat ik eerst een paar maanden door Europa wilde gaan reizen. Samen met mede studenten en m’n studie vriend Hans bespraken we dat de dorps kroeg voor een zaterdag ons domein zou worden. Eerst even uit de doeken doen wie ik ben. Mijn naam is Sven en ik ben 19 jaar. Heb een licht getinte huid. De rede?? Mijn pa kwam uit Suriname en m’n moeder is Nederlandse. Zij is altijd een vrouw geweest die alles zelf regelde en vond zelfstandigheid heel belangrijk. Pa verliet ons mini gezinnetje toen ik bijna 1 jaar oud was dus ik leefde mijn hele jeugd in een één ouder gezin.

Dat had veel voordelen want met moeder kon ik alle kanten op en alles was bespreekbaar. Maar omdat het afstudeer feest er aan kwam moest er nogal wat geregeld worden. Toen ik thuis kwam zei moeder” Ik ben gebeld door het dorpscafé en jullie kunnen er terecht maar er zijn drie voorwaarden. A) Om twee uur sluiten ze. B) Ik ga helpen in de bediening. C) Jullie moeten helpen opruimen. Dat waren goede afspraken en ik ben trots op m’n moeder dus dat zij er bij was is voor mij geen enkel probleem.

Eindelijk het was zaterdag en toen ik m’n moeder zag die zich gekleed had om tijdens het feest te bedienen was ik apetrots. Wat is ze mooi want het is een vrouw van 38 maar iedereen schat haar een jaar of dertig. Eenmaal in het dorpscafé zag ik dat er al veel studie genoten aanwezig waren. Er werd gezongen, gedanst en behoorlijk gedronken. Op een gegeven moment zag ik dat één van mijn studie maatjes (Hans) met m’n moeder aan het dansen was. Dit vond ik vreemd omdat ik op oudere vrouwen val en niet wist dat Hans ook die gevoelens had. Hij liet z’n hand op haar onderrug vlak boven haar billen rusten en ze zwierden zo tussen de feestgangers door.

Mijn oog was echter op (Thea) de eigenaresse van deze uitspanning gevallen Een vrouw die iets ouder was dan m’n moeder maar ook grote borsten had die goed zichtbaar waren doordat er een extra knoopje open stond. Regelmatig zette ik lege glazen op de bar en merkte dat Thea het wel kon waarderen en regelmatig naar me glimlachte. Omdat ik me daar prettig bij voel ging ik aan de bar zitten en knoopte een gesprek met haar aan. Ze was eigenaresse en sinds december alleenstaand en moest dus alle zijlen bij zetten.

Feestavonden als deze waren dan ook meer dan welkom. Even later vroeg ze of ik zin had in een zomer baantje omdat dan ook het terras weer open ging. Er waren in het zomerseizoen altijd veel fietsers die hier dan even iets dronken op het terras. Ik zei dat ik dat wel wilde maar geen biertjes kon tappen.

Een kwartiertje later zei ze” Kom er even bij staan dan leer ik je hoe je biertjes tapt” Ik stapte achter de bar en gelijk riep iedereen dat ik een drankje moest weggeven. Thea zei gelijk dat dat wel goed kwam en zette mij achter de tap en na een vijftal mislukkingen stond er dan eindelijk een koninklijke pils op de bar. Tijdens de tap lessen voelde ik een paar keer de borsten van Thea tegen mijn rug. Toen iemand een sinas bestelde zei ze” Onder de bar rechtse deur bovenin links” Ik pakte het flesje en zag gelijk toen Thea iets van de grond pakte dat ze kousen droeg. Doordat haar rokje op haar knie viel zag ik boven het kousenboord een mini stukje bloot been. Ik voelde dat er iets in m’n jeans gebeurde waar ik blij van werd. Ik was alert en later op de avond mocht ik nog twee keer dit pracht beeld aanschouwen. Mijn moeder had denk ik iets door want die zei na een tijdje tegen Thea” Ik zie dat je al hulp hebt en jullie kunnen het wel vinden samen denk ik” We lachten alle drie en Thea zei” Het is een lekker ding en wat belangrijk is hij is sociaal. Ik heb denk ik een goeie assistent in huis gehaald”

Toen het kwart voor twee was ging de bel voor de laatste ronde en verlieten de meeste jongeren het café. Hans hielp mijn moeder met al het glaswerk en ik hielp achter de bar. Toen zei Thea tegen Hans en m’n moeder” Ik denk dat wij het samen wel verder redden “ Hans bood aan om ma naar huis te brengen en ik zou later op de fiets komen. Even later deed Thea de voordeur op slot en samen ruimden we alles op. Daarna dronken we nog wat en vroeg Thea of ik een vriendin had. Ik zei van niet want het wilde niet echt lukken.

Ze vertelde dat haar man overleden was en ze ook al vijf maanden geen man had gehad. Er waren mannen zat maar die wilden altijd wat zij niet wilde. Ik informeerde wat ze daarmee bedoelde en ze vertelde dat de meeste mannen in het café kwamen. Dan tegen sluitingstijd als ze half dronken waren aan haar borsten wilden zitten. Dat is niet erg als er wederzijds een beetje gevoel bij zit maar niet denken “ Die zal ik eens even aan d’r tieten zitten” Zo werkt het niet. Ik heb wel behoefte aan liefde en genegenheid maar het moet van twee kanten komen. We namen afscheid en Thea gaf me drie zoenen en ik sprak af om de volgende dag om een uur of twaalf langs te komen om het zomerwerk te bespreken.

Toen ik thuis kwam zette ik m’n fiets in de schuur maar als je de tuin in loopt gaat het buiten licht vanzelf aan. Ik pakte mijn sleutels en zag Hans opstaan. Toen ik weer uit de schuur kwam stond Ma naast hem en ik zag dat ze naar de achterdeur kwam. Deze opende ze en zei” Hoi schat, Hans staat op punt om weg te gaan” Hans groette en ging weg. Ik zag dat Hans hals over kop weg was gegaan want zijn glas was nog drie kwart vol. Ook moeders haar zat door elkaar en haar BH lag onder het kussen van de bank. Ik pakte nog iets te drinken en vroeg of ma ook nog iets wilde. Ik schonk twee drankjes in en bij binnenkomst was de BH weg en liep ma naar het boven. Toen ze iets later terug kwam zei ik” Wat hebben jullie gedaan ma” Ze kleurde en zei we hebben gezoend Sven. Er was de hele avond al een spanning tussen ons en toen we hier op de bank zaten gebeurde het. Maar waar is je BH gebleven vroeg ik want die had je de hele avond aan en lag net nog onder het kussentje.

Ma keek me aan en zei” Wat ik je nu ga vertellen is erg vertrouwelijk en mag je wel weten maar, niets of niemand verwijten over maken, beloof me dat” Ik beloofde het en toen kwam het verhaal op tafel. “Ik was aan het dansen en na een paar dansjes voelde ik dat Hans een stijve had. Dat vond ik een prettig gevoel en we dansten steeds closer. We schuurden wat en toen ik naar het toilet ging heb ik m’n slip in m’n tas gedaan en de rest van de avond serveerde ik in m’n blote kutje. Toen jij bij Thea bleef om op te ruimen zag ik de flikkering in haar ogen en dacht dat ze op je geilde en hoopte dat je iets langer weg zou blijven. Hans speelde met m’n borsten en even later deed ik m’n BH uit".

"Ik ben super gevoelig op m’n tepels en toen Hans mijn tepels likte en er zachtjes in beet en aan die andere tepel trok kwam ik verschrikkelijk heftig klaar. Zijn hand zakte naar m’n kruis en ik opende zijn broek en Hans had net zoals jij geen slip aan en ik pakte zijn piemel vast en begon er mee te spelen en zachtjes te trekken. Hij stak z’n hand onder mijn rok en even later vingerde hij me met twee vingers in m’n kutje. Ik zie dat jij ook geil bent van dit verhaal want jij hebt ook een stijve” Ik kreeg een rooie kop en zei gelijk” Daar gaat het nu even niet om maar wat gebeurde er toen” “ Ik zat tegen mijn tweede orgasme aan toen het licht in de tuin aan ging. Hans heeft toen snel z’n broek dicht gedaan en ik moest mijn bloes dicht knopen. Ik was zo geil dat hij me had mogen neuken als er wat meer tijd was geweest voordat het licht aan ging in de tuin. Maar Hans wist ook dat jij hem gezien had en nam afscheid toen jij binnen kwam want hij had nog steeds een stijve penis”.

We wisten nu wat we aan elkaar hadden en gingen slapen. Boven zei ik “ Ma ik heb denk ik een zomer job bij Thea en morgen ga ik er om twaalf uur heen om alles te bespreken” Nu kwam ma naar mijn kamer en deed haar bloes uit en zei terwijl ze in d’r blootje stond” Werk bespreken of spelen zoals ik met Hans deed” Ik keek haar aan en zei “ Ik ga werk bespreken en ik hoop dat er nog iets anders van komt en dan hoop ik dat ze net zulke heerlijke tieten heeft als jij. Dat ze ook niet te erg hangen en dat haar kutje ook zo mooi glad is als jou fantasiepark. Het is dat je m’n moeder bent want ik zou met jou ook wel een beschuitje willen eten”. We kusten en ik ging naar m’n bed. Ik kon de slaap maar niet vatten en even later lag ik te masturberen en dacht aan Thea en m’n moeder terwijl ik klaar kwam en m’n sperma op mijn buik spoot.

De volgende ochtend was ma al beneden en maakte een ontbijtje voor me en zei” Wil je er een beschuitje bij?” We lachten en na het ontbijt vroeg ik “ Ma wil je verder gaan met Hans of was het gewoon een geile bui die je had” Ze bekende “ Ik wil wel iets zeker nadat ik z’n piemel in m’n hand had maar Hans is erg jong en moet zelf ook verder denken dan aan die geile moeder van z’n vriend”. Ik keek haar aan en zei toen” Mam ik geil ook op jou en masturbeer ook wel eens en denk dan dat ik met jou in bed lig. Dat heeft Hans dus ook. Wat er straks bij Thea gaat gebeuren weet ik niet maar als ik de kans krijg om met haar te doen wat Hans met jou deed doe ik het ook. Alleen hoop ik dat er niemand langs komt” Ik kuste haar en ging naar Thea.

Ik belde aan en ze deed gelijk open We liepen door naar de tuin die geheel omringd was door coniferen en ander groen. Ze vertelde dat ze me zag komen en even iets had omgeslagen omdat ze zat te genieten van het zonnetje. Toen ik eenmaal zat haalde Thea een drankje en we waren er snel uit. Ik zou €12 per uur verdienen en de tip zouden we delen. We zaten lekker en Thea zei “ Heb je het niet warm Sven. Je transpireert zo. Doe maar wat uit hoor je bent niet de eerste man wiens body ik zie en hopelijk ook niet de laatste”. Ik deed m’n shirt uit en zo zaten we te zonnen. Ik zei dat het hier warmer was dan in onze tuin en Thea zei” Dat komt door die coniferen. Mijn man en ik zaten hier altijd naakt te zonnen maar toen jij kwam heb ik deze kaftan omgeslagen. Heb jij wel eens in je blootje in de zon gelegen?”. Ik zei dat het bij ons niet echt mogelijk was maar me er niet voor schaamde. Gelijk stond Thea op en deed haar kaftan uit en stond daar in haar slip en BH. Ze wierp de kaftan op een krukje en vroeg” Kan je het aan, de volgende stap? Ik hoop dat jij dan wel mijn voorbeeld volgt” Ik knikte en zei” Ik heb wel een stijve gekregen en die kan ik niet verbergen”. Thea lachte en zei “ Ik heb twee stijve tepels kijk maar” En twee seconden later lag haar BH op de kaftan en zag ik haar heerlijke tieten. Thea draaide een rondje en vroeg” Goed gekeurd of had je iets anders verwacht” Thea bracht haar handen naar boven en pakte beide tepels vast en tilde haar borsten iets op en zei “ heerlijk .Ben jij ook zo geil?” Ik knikte en ze liet haar handen langs haar heupen zakken en stak gelijk haar vingers tussen haar slip en ik keek gebiologeerd hoe ze haar kutje aan mij liet zien. Er was geen haartje te zien. Ze kwam iets dichterbij en zei” Wil je even lekker aan m’n kutje voelen?”

Ze deed nog een stapje naar voren en pakte mij bij m’n broeksband en maakte de knoop van m’n jeans los en deed de rits los en trok m’n broek naar beneden. Mijn piemel sprong tegen m’n buik en ik voelde direct de hand van Thea mijn piemel omsluiten en een trekkende beweging maken. Ik pakte gelijk met één hand haar tepel en hoorde haar zachtjes kreunen. Ik trok en draaide haar tepel en Thea zei” M’n kutje voel aan m’n gleufje hoe nat ik ben. Steek er een vinger in want ik ben vanaf gisterenavond al zo geil. Ik heb al een paar keer gemasturbeerd maar ik wil dat jij me klaar gaat vingeren en me likt en neukt” Ik bracht mijn hand naar haar kruis en voelde de warmte van haar kut waar ik langzaam een vinger in stak en snel haar gezwollen clit vond. Het leek zelfs zo dat haar clitoris haar lipjes iets van elkaar drukte. Ik bukte iets en nam een tepel in mijn mond en verplaatste mijn hand naar haar billen en zocht haar sterretje.

Thea liet me los en pakte het kussen van een tuinstoel en gooide dat op het gras en ging daar op liggen. Ik deed het zelfde en voelde dat ze mijn piemel weer pakte en haar spel voort zette. Ik begon haar weer te vingeren maar bracht nu een tweede vinger naar binnen. Ik kreeg niet veel tijd om zo lekker mogelijk te gaan vingeren want ze begon onregelmatiger te ademen en bewegen en zei “ Oooohh Sven ik kom bijna ga door ga door. Ik kooommmmm en ze kneep haar benen tegen elkaar en ik voelde de behoorlijke vocht productie ,die haar kutje verliet.

Tijd om na te denken kreeg ik niet want ze draaide en het leek of ze aanviel. Ze pakte gehaast mijn pik vast en stopte hem in haar mond en begon te likken. Ik was verbaasd over de manier waarop ze dit deed. Ze pakte met één hand mijn zak vast en masseerde deze en ik voelde hoe ze regelmatig in m’n ballen kneep. Ik wilde haar kutje likken en toen ik haar lipjes spreidde zag ik haar clit die behoorlijk groot was en dus niet te missen Toen ik er aan likte bedacht ik dat ik ook haar anus wilde vingeren. Ik bracht m’n vinger naar haar sterretje en net toen ik haar raakte voelde ik dat ze mijn piemel nog dieper in haar mond nam en mijn eikel in haar keel zat. Ik vond dit heerlijk en duwde mijn vinger in haar kontje. Ik verwachtte meer weerstand maar tijd om na te denken kreeg ik niet want ik voelde dat ik klaar ging komen. Ik zei” Thea ik ga spuiten ik kom ik kooommmmmm” en gelijk spoot ik in haar keel twee stralen en ze werd nog wilder en duwde haar mond zover over mijn spuitende pik dat ik haar lippen tegen m’n buik voelde. Het leek een eindeloos orgasme en ik spoot denk ik vijf stralen in haar hunkerende lichaam.

Ik voelde nu wat er met Thea d’r lichaam gebeurde want ze lag te squirten. Dit had ik wel eens op internet gezien maar nu overkwam het mij en Thea drukte haar spuitende kutje op mijn mond en ik likte zoveel mogelijk van haar heerlijke nectar op. Thea bewoog langzaam haar mond terug en ik zag slijm en sperma slierten aan haar lippen en kon het niet nalaten om haar te kussen. Dit was het moment dat ik mijn eigen sperma proefde. Thea verbrak de kus en ik zag druppels zaad op haar borsten. Ze keek me aan en zei” Geil hé “en gelijk smeerde ze het uit. Ik zag dat er ook aan mijn eikel nog een parel hing en ik bedacht me geen moment en duwde mijn verslappende piemel tegen haar tiet terwijl Thea deze iets om hoog duwde en zo de laatste druppel uitsmeerde. Met een vinger maakte ze een vegende beweging en stopte die gelijk in haar mond. We keken elkaar aan en Thea zei” Kom geile beer we gaan even iets drinken binnen en dan praten we even verder”.

Ik begreep deze onderbreking niet maar al snel zou mij duidelijk worden wat er speelde. Thea liep naar de badkamer en ik volgde. We douchten ons en ik speelde wat met haar heerlijke tieten en kreeg weer een stijve. Thea keek me aan en zei” ik zie dat je nog meer wil maar eerst drinken we wat in de tuin en dan spelen we verder”.

Toen we buiten zaten vertelde ze dat Hans een neef was die altijd verlekkerd naar haar keek als ze op feestjes en verjaardagen was. Hij had tijdens logeren gemasturbeerd en toen ze daar naar vroeg huilde hij omdat ie zich betrapt voelde. Ook vertelde hij dat hij geil werd van de moeder van een vriend van hem. We hebben daarna niets meer gedaan maar Hans wilde een tijdje later weer logeren. Hij keek steeds naar m’n borsten en ik werd daar geil van en op een gegeven moment deed ik m’n knieën van elkaar en zag hem kijken.

Ik haakte aan mijn panty en zei dat ik die uit zou doen want een ladder was geen gezicht. Toen ik op het toilet was deed ik m’n string ook gelijk uit en heb Hans toen de rest van de avond opgegeild. Toen de visite weg was bleef hij slapen en heeft hij voor de eerste keer een vrouw geneukt. Daarna vroeg ik hoe het ging met jou moeder en hij zei dat er nog nooit iets was gebeurd. Toen bedacht ik dat het examenfeest hier moest plaats vinden. Toen ik je moeder aan de telefoon had en de afspraak bevestigd kreeg wist ik dat Hans zijn spel zou voortzetten. Ik wist van verhalen dat jij op oudere vrouwen geilde dus ik was blij dat jij de glazen terug zette op de bar om je moeder te helpen. Ik had mijn rokje die avond opgerold aan de bovenkant waardoor hij boven m’n knie kwam. Toen ik even later moest plassen heb ik m’n slip uit gedaan en hoopte dat er iets zou gebeuren. Toen ik wat later bukte wist ik dat mijn rokje iets omhoog schoof zodat je mijn blote been boven mijn kous kon zien.

Omdat Hans spontaan aanbood om je moeder naar huis te brengen hoopte ik dat je me gisteren avond al zou verleiden. Ik ben nu blij dat je vandaag terug gekomen bent. Ik keek haar aan en vertelde wat ik bij mijn thuiskomst gezien had en moeder vertelde wat er gebeurd was. “ Dus Hans heeft haar niet geneukt gisteren?” Ik antwoordde van niet en toen zei Thea” Vindt jij het erg als Hans haar zou verwennen zoals ik jou heb gedaan” Ik schudde mijn hoofd van niet en gelijk pakte ze de telefoon en belde Hans en zei’ Hans ga naar Sven z’n moeder en maak af waar je gisteren mee begonnen bent. Sven is hier en blijft hier nog wel een paar uurtjes. Ga naar z’n huis en vraag naar Sven. Als je binnen bent komt alles goed want Sven belt nu naar zijn moeder om te zeggen dat hij hier ligt te zonnen”

Ik belde m’n moeder en zei wat me verteld was en dacht alleen maar aan het vervolg op wat me deze morgen overkomen was. Ik voelde Thea weer aan mijn stijve piemel zitten en beëindigde het gesprek. Thea vroeg toen” Zullen we lekker buiten gaan spelen of lig je liever in mijn bed” Ik koos voor het eerste en Thea liep toen even naar haar slaapkamer en kwam met diverse speeltjes terug. Ik zag dat ze een paar riempjes en twee dildo’s in haar hand had. Ik werd gek van verlangen en toen we net op de grond lagen begonnen we te zoenen of ons leven er vanaf hing. Ik speelde met haar heerlijke borsten en zij beet af en toe in m’n tepel en masseerde mijn ballen en trok ook regelmatig aan m’n zak terwijl ik haar met m’n vrije hand vingerde.

Ik bracht mijn vrije hand naar haar billen en voelde aan haar sterretje waar ze heftig op reageerde. Met het vocht uit haar kutje maakte ik haar anus nat en drukte een vingertop naar binnen. Dit beviel haar want ze duwde haar kont naar achter en gelijk schoof m’n vinger helemaal naar binnen. Het ging allemaal zo gemakkelijk dat ik een tweede vinger liet volgen. Thea zei “ Heerlijk als je m’n kontje bewerkt maar ik wil eerst dat je me neukt met die heerlijke dikke pik van je. Je kan wel een vibrator in mijn kont doen als je me neukt dan voel je de trillingen in die dikke knop van je en komen we nog heftiger klaar” Ze duwde me op m’n rug en kwam over me heen zitten en plaatste haar natte kut boven m’n steigerende penis. Om te plagen kwam ze steeds een klein stukje naar beneden en nam met één hand mijn piemel vast en steeds als ze even zakte bewoog ze mijn eikel langs haar clit. Ik duwde de vibrator in haar ster en zette hem aan.

Dit werd Thea te veel en weer squirtte ze en ik voelde haar sappen langs mijn pik tussen mijn billen lopen. We kreunden en plotseling liet ze zich in één keer helemaal over m’n pik zakken. Nu voelde ik de trillingen waar ze over sprak en begon haar diep te neuken. Thea begon steeds harder te neuken en begon te roepen “ Neuk die natte kut van me met die lekkere harde jonge lul van je” eerst schrok ik hiervan maar even later deed ik net zo hard mee en zei dat ze me harder moest neuken met die spuit kut van d’r. Het resultaat was dat we steeds harder kreunden en ik zei dat ik snel zou komen. Thea riep” Spuit m’n kut vol. Bijt in m’n tepel en neuk m’n ster ik kom ook ik kooommmmmm weer. Dat was ook mijn moment en weer spoot ik stralen sperma in haar heerlijke lichaam. Ik voelde haar spieren spannen en er leek geen einde aan mijn orgasme te komen. Toen de samen trekkingen weg trokken en mijn penis iets verslapte trok ze zich terug en nam gelijk mijn piemel in haar mond en likte hem droog. Voor mij was dit ook een uitnodiging om haar kutje te likken. Ik likte ook aan haar clit die volgens mij steeds groeide na ieder orgasme. En binnen een paar seconden spoot Thea voor de derde keer in m’n mond. Ik likte wat ik kon en even later draaide ze van me af en kuste en bedankte ze mij voor de vrij partij en zei” Ik weet zeker dat we een goede werkgever /werknemer relatie zullen hebben.

We gingen douchen en toen we net onder het stromende water stonden ging de telefoon. Nadat we klaar waren met douchen droogden we elkaar af en in ons blootje zaten we even later in de tuin. Thea had haar telefoon in haar hand en belde de gemiste oproep terug. Dat was Hans. Na het beëindigen van het gesprek glimlachte ze en zei” Hans heeft je moeder net zo verwent als jij mij hebt gedaan. Ik heb afgesproken in het restaurantje de Gouden pan. Daar zien we je moeder en Hans over een uurtje. Wat daar besproken is lees je in het vervolg van deze belevenis.

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Geile WerksterDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 12281x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrijen, Neuken, Klaarkomen
22-06
7.9
:: Heerser Harry - 3Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2004x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Diverse Mannen
20-06
7.8
:: Toy Boy - 3Door: Harry
Gelezen: 3442x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rimmen, Buurvrouw, Atleet
20-06
8.1
:: Geslaagde Dating AvondDoor: Pijaleu
Gelezen: 2998x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-06
8.4
:: De Verstuikte Voet Van JennyDoor: Pijaleu
Gelezen: 6262x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje
20-06
8.4
:: Hete WandelingDoor: Pijaleu
Gelezen: 3960x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verbrand, Zwembad
20-06
8.5
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3801x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
8.3
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 4112x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.5
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 12491x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3650x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.6
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 8897x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.3
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 8668x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.8
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 6024x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 4088x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
7.9
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 11753x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net