Opwindend.Net
Datum: 26-08-2015
Stemmen: 21x
Cijfer: 6.9
Gelezen: 8706x
Lengte: Gemiddeld
Stagebezoek Bij M'n Vriendin
Door Maarten - Mijn Profiel Pagina

Dit is mijn verhaal.

Mijn vriendin zit voor een half jaar in het buitenland voor een stage.

Dit verhaal is waargebeurd ik heb enkel de namen aangepast!

Het is een uur of 11 en je wordt langzaam wakker. Niet omdat je wekker gaat maar omdat je overal kusjes krijgt!

Een beetje verward doe je je ogen open en ziet iets wat je totaal niet verwacht. Verschrikt grijp je me vast omdat je ziet dat ik het ben die je wakker kus!

Zo blij als een kind begin je te gillen en me te knuffelen. "Verrassing!" Zeg ik blij.

"Ik kon vrij krijgen en heb Michelle gevraagd je rooster om te gooien." De rest van de week ben je van mij en bij het horen van dat nieuws begin je te grijnzen!

Ik kan m'n ogen en m'n handen niet van je afhouden. Ik heb je gemist, en hoe.

Je rent naar de badkamer en duikt onder de douche terwijl ik in je bed lig, wachtend tot je terug komt! Met een beetje geluk blijft m'n geur in je bedje hangen voor als ik weg ben.

Als je klaar bent pak je m'n hand en laat je me zien waar je nou eigenlijk terecht bent gekomen. Je stelt me voor aan je collega's en allemaal zeggen ze hetzelfde!

"Ohh, dit is hem dus!!"

Stiekem moet ik er wel om lachen en heb je hand ondertussen nog steeds niet losgelaten.

Samen gaan we ergens wat eten en het voelt alsof ik in de 7e hemel ben met jou in m'n aanwezigheid.

Als we naar het hotel gaan komen we aan op de geboekte kamer en ben niet ontevreden met wat ik zie. Het is een mooie kamer met een groot bed, een badkamer met ruime douche en een groot bad! Ik draai me om naar je en loop op je af. Ik zoen je! Een lange intieme tongzoen vindt plaats en langzaam wordt het een gretige zoen! Ik grijp je vast om je middel en laat m'n handen naar je billen glijden.

Ik knijp in je billen en til je op. Met je benen om mijn middel heen gevouwen loop ik richting het bed en samen ploffen we neer.

M'n handen glijden over je lichaam en ik begin me langzaam te storen aan de stof die tussen m'n hand en je huid zit!

Je stopt met zoenen en stapt het bed uit. Voorzichtig kleed je je uit en aandachtig kijk ik naar elke sensuele beweging die je maakt. Als je slipje uitgaat zie ik dat je je vanmiddag hebt geschoren. Zo lekker glad! "Ohh.. Dat heb ik gemist!" Klinkt het en je loopt op me af.

Je knoopt m'n broek los en trekt hem van me af. M'n shirt weet ik zelf snel uit te trekken en je grijpt door de stof van m'n boxer m'n half stijve pik vast. "Hier wil ik de rest van de avond van genieten!" Zeg je hees.

Je trekt m'n boxer uit en het wordt me allemaal teveel. Je hebt nog niks gedaan en m'n pik is staalhard! Je pakt met je ene hand m'n pik vast en met je andere hand kneed je m'n ballen! Een kusje op m'n eikel volgt, net als een likje en vervolgens glijdt m'n pik bijna helemaal in je mond!

"Mhhh.." Kreun ik. En geil kijk je naar me. Als je even stopt laat je alles uit je mond lopen, zo over m'n pik heen. Glibberig en geil trek je me af terwijl je tong naar m'n ballen gaan. Niet veel later duw je m'n benen uit elkaar en begint m'n sterretje te likken! Ik geniet als een koning te rijk. Je spuugt erop! Kreunt en gewillig lik je me!

Als je stopt is het mijn beurt! Ik wil rechtop komen om van positie te wisselen.

"Nee! Wacht maar!" Zeg je..

"Ik weet wel wat beters!"

Langzaam hurk je boven m'n gezicht, recht met je sterretje boven m'n lippen..

"LIK." Zeg je en laat me dat geen 2e keer vertellen. Voorzichtig zak je wat door en rij je heen en weer, afwisselend lik ik je kutje en je sterretje. Je gaat zitten en drukt je kutje op m'n mond, glijdt op eigen tempo heen en weer en stilletjes geniet je. M'n vrije handen glijden over je lichaam en geef je een flinke klap op je billen! Een kreun van goedkeuring volgt en ben in alle staten. Eenmaal bij je borsten aangekomen kneed ik ze en neem je tepels tussen m'n vingers. Ik draai er zachtjes maar toch stevig aan en kan het niet laten om er af en toe even in te knijpen.

Je kutje is kletsnat en samen genieten we met volle teugen.

Met een hand aai ik over je wang en streel je lippen. Een vinger glijdt in je mond en je likt eraan! "Goedzo" zeg ik. "Zo mag ik het graag zien."

De ondertussen doorweekte vinger glijdt over je billen, naar je sterretje. "Mhh.. Stop hem erin Maarten!" Zeg je en dat is wat ik wil horen. Beetje bij beetje glijdt m'n vinger bij je naarbinnen en ik zie en voel hoe je geniet!

Als m'n vinger uit je glijdt ga je van m'n gezicht af! Je kruipt naar beneden en gaat met je kutje boven m'n pik hangen. "Neuk me tijger!!" Klinkt het geil uit je mond. Voorzichtig glijdt m'n pik bij je naar binnen tot hij er helemaal in zit.

Een moment van rust en vrede nestelt zich om ons heen en even blijven we zo liggen.

Voorzichtig begin je te bewegen. M'n pik glijdt in en uit je natte kutje en berijdt me steeds sneller.

Na een tijdje ga je van me af en draait je om. Met je rug naar me toe zak je weer over m'n pik heen. Je maakt je vinger nat en laat hem tussen m'n billen door glijden.

Als vanzelf doe ik m'n benen uit elkaar en laat je vinger te werk gaan.

"Dit vind je lekker hè, tijger?" Vraag je terwijl je vinger helemaal in me zit.

Kreunend van goedkeuring glijdt je vinger in en uit me, over m'n prostaat! Ik word wild! Knettergek gewoon zo lekker is het. Even stop je en draait je weer om, je gaat weer zitten en vol passie zoen je me! Ik omhels je en trek je strakker op me! Ik geniet van elke aanraking en raak helemaal in extase!

Je gaat wat rechter op zitten en ik heb het beste uitzicht van de wereld. Je borsten wiegen ritmisch op en neer en ik begin ze te kneden. Je drukt m'n gezicht tussen je borsten en laat je ondertussen stijve tepels over m'n gezicht glijden!

Ik weet niet waar ik het zoeken moet en begin zo geil als een beer te worden.

Ik pak je beet bij je hals en trek je naar me toe. "Dit vind je lekker, hè sletje!" Vraag ik en kreunend geef je toe dat je intens geniet! Met m'n vrije hand geef ik je een klap op je wang. Niet hard, maar zeker niet zacht. Geschokt maar met vuur in je ogen kijk je me aan.. Je kreunt en sluit je ogen. Ik herhaal!

Weer geef ik je een klap op je wang en je opent je ogen weer. Je zoent me en gaat weer rechtop zitten terwijl je me steeds sneller en ruiger berijdt!

Nog een klap volgt en je kunt een harde kreun niet onderdrukken.

Je zoent me weer. Maar deze keer wilder en geiler dan de keer ervoor! Je opent je ogen en kijkt me geil aan. Je laat je kutje zover mogelijk over m'n pik heen zakken en ik kan een goedkeurende kreun niet onderdrukken. "Mh, ja, Angelique.. Ohhh!" Klinkt het en bij dat laatste spuug je in m'n mond!!

Ik open m'n ogen en geil kijken we naar elkaar! Een ferme klap in m'n gezicht volgt en als reactie daarom beginnen we gewillig te zoenen! "Spuit me vol Maarten! Spuit je warme zaad in mijn geile sletten kutje! Geef je sletje waar ze om vraagt Maarten!" Smeek je me.

Het wordt me allemaal teveel en ik grijp je goed vast. Een laatste keer zet ik flink aan en je billen klappen op m'n benen. Als een beest wordt je geneukt en ik voel dat je komt! "Ja! Ja! Ja, ik kom!" Hijg je en dan spuit ik je vol. Wel 6, nee 7 keiharde stralen van mijn witte goud spuit ik in je kletsnatte kut! Je begint te trillen alsof je bent bezeten door de duivel. Je ogen draaien weg en je snakt naar adem. Je orgasme komt als een explosie en als een lappenpop laat je je over me heen vallen. Uitgeput en nat van het zweet liggen we op elkaar. "Ik hou van je!" Zeg ik. "En ik van jou, liefje" klinkt het uitgeput uit je mond.

"Kom, we gaan douchen! Dan zal ik m'n schoonheid eens lekker wassen.."

Ik hoop dat jullie het wat vonden.

Reacties zijn altijd welkom! :)

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net