Opwindend.Net
Datum: 17-02-2016
Stemmen: 72x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 14466x
Lengte: Gemiddeld
Jong En Fruitig - 1
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Ik was al een jaar of veertig toen dit begon. Dit waar gebeurde verhaal is ook nu weer bijzonder actueel. Dat is de rede dat we besloten hebben dit nu te publiceren.Regelmatig hoorde ik van een nichtje van m’n vriendin dat ze geld te kort kwam. Ze studeerde en er waren in Groningen veel studenten die werk zochten dus de spoeling was dun. Toen m’n vriendin de relatie beëindigde bleef ik alleen over. Een paar weken later werd er gebeld en bleek dat Brenda voor de deur stond. Ik begroette haar en samen hebben we wat gegeten. We zouden een terrasje pikken en gezellig wat gaan genieten. Ik merkte wel dat er regelmatig jonge mannen naar Brenda keken maar daar reageerde ze niet of nauwelijks op. Toen het tegen zessen liep vroeg ik of we samen iets zouden eten waar ze blij verrukt op reageerde.

We zochten een knus restaurantje op en tijdens het eten bespraken we hoe het nu in Groningen ging. Bren vertelde dat iedere maand een gevecht was. Vooral omdat de druk van de huur die ze samen met twee andere studenten moest opbrengen eigenlijk te hoog was. Toen ik vroeg hoeveel dat dan was zei ze” € 400. per maand. En als er iets kapot gaat moeten we vaak lang wachten op reparatie en meestal zelf de schade betalen”. Dat vond ik ongehoord en besloot dat ik haar terug zou brengen en proberen een oplossing te zoeken. Toen ik het huisje bekeken had zag ik er wel iets in en bedacht dat ik het wel wilde kopen en laten opknappen. Ik hield dit idee voor mezelf en zocht contact met de verhuurder. Drie weken later was de overdracht en ik schreef de studenten aan dat er naar een ander rekening nummer de huur overgemaakt moest worden. Ik had Brenda niet geïnformeerd en liet alles even zoals het voor de overname liep.

Een aannemer repareerde het dak wat al jaren lekte en op de boven verdieping werd een douche/toilet en een kamer getimmerd. Zo kwam er op de eerste verdieping ruimte vrij en werden daar twee appartementen gecreëerd. De huur bleef het zelfde en Brenda verhuisde naar de zolder verdieping. Na een paar weken belde ik haar dat ik in de buurt was en even langs wilde komen. Ze was blij verrast dat ik contact hield ondanks dat de relatie met haar tante voorbij was. Ze maakte iets te eten en samen met de andere bewoners hebben we gegeten. Dit hadden ze besloten na de verbouwingen en iedere week was er iemand anders verantwoordelijk voor het avond eten. Dat scheelde in de kosten en was ook gezelliger. Na het eten gingen de andere studentes naar beneden en bleef ik met Brenda achter. Ze vertelde dat ze regelmatig merkte dat één van de meisjes met een wat oudere man afsprak die dan met haar ging eten en winkelen en haar wat geld toe stopte.

Ik vroeg een beetje door en toen zei Bren” Ik wil dat ook wel maar ik weet niet of zo’n man wel te vertrouwen is. Daar komt bij dat hij wel leuk moet zijn. Zoals jij bijvoorbeeld”. Ik vroeg toen” En als hij dan wat meer wil wat zou je dan doen?” Ze keek me aan en zei toen “ Daar heb ik nog niet aan gedacht maar bedoel je seks?” Dat zou kunnen en dat moet je daar wel eerst over gesproken hebben en het wel of niet willen”. Brenda was ongeveer 1.75 lang en was slank en had donker haar dat bijna tot haar billen kwam en redelijke grote borsten en een lekker kontje. Ik veranderde van onderwerp en vroeg hoe het wonen nu ging na de verbouwingen.

Ze vertelde dat ze als er iets was ze een nieuw telefoon nummer moesten bellen en de voicemail inspreken en dat er dan snel iets gebeurde. We zaten nog te babbelen en te drinken toen Brenda vroeg” Hè John moet jij nog rijden want je zit wel te drinken maar zo kan je niet naar huis rijden”. Ik zei dat ik wel een hotelletje zou zoeken maar Bren vertelde dat er geen kamer meer te krijgen was omdat er iets belangrijks was en alles verhuurd zou zijn. Ik belde wat en het bleek dat Brenda gelijk had. Toen zei ze “ Ik slaap op de bank en jij in mijn bed want jij past niet op de bank en ik wel”. Discussie was niet mogelijk en een uurtje later besloten we dat we zouden gaan slapen.

Ik zou eerst in de douche gaan en als ik klaar was zou Brenda even gaan. Ik liep in m’n slip naar haar bed en even later hoorde ik het water spetteren en wist dat Brenda nu in d’r blootje stond. Ik voelde dat ik een beetje een stijve penis kreeg van deze gedachte en moest aan iets anders denken. Even later kwam ze de slaapkamer in met een doek om haar haren en één om haar lichaam geslagen. “Ik slaap altijd in m’n blootje maar dat kan nu niet omdat jij hier bent dus ik moet even een slip en een T-shirt pakken” Toen ze de kleding kast opende viel de doek die haar lichaam bedekte op de grond en zag ik haar naakte lichaam. Ze keek me aan en zei “Sorry” ik lachte wat en zei” Ik zie dit liever dan het journaal” We lachten en Bren kwam naar me toe en kuste me en wenste me welterusten..

Ik heb een onrustige nacht gehad en was al vroeg wakker en toen ik naar het toilet liep merkte ik dat ik een behoorlijke ochtend erectie had. Toen ik bijna bij de douche was zei Brenda” Hoi goeie morgen John. Kon je een beetje slapen?” Ik draaide me naar haar toe en zag haar T-shirt op de grond liggen en merkte dat ze naar m’n piemel keek en zei” Ik heb eerst een beetje moeten wennen aan een ander bed want deze is een beetje door gezakt maar ik wel wat kunnen slapen. En jij hoe ging het met jou? Het shirt is mislukt zie ik ” Ze kleurde en zei als je goed kijkt zie je m’n slipje er naast liggen want ik ben het niet gewend en ik moest iets aan doen omdat jij er was. Maar omdat je nu al wakker bent overval je me een beetje”. “Ik moet eerst even plassen dan praten we daarna wel verder” zei ik en liep de badkamer in.

Toen ik terug kwam en in een stoel ging zitten zag ik de kledingstukken nog op de grond liggen. We besloten om te ontbijten maar Brenda moest ook plassen en ze zei” Sorry maar ik moet piesen en je hebt me gisteren ook al in m’n blootje gezien dus…. Daar gaat ie dan” Ze sloeg het dekbed van zich af en pakte haar T-shirt van de grond en deed dit eerst aan. Toen ze haar slip aandeed moest ze gaan staan en zag ik dat ze een streepje had. Gelijk zei ik “Dat ziet er goed uit Bren”. En weg was ze. Even later kwam ze de kamer weer in en zei” Wat ik net zag was ook niet te versmaden”. Ik stelde voor om ergens te gaan ontbijten en even later stonden we samen in de badkamer. Na een kwartiertje liepen we gearmd naar een restaurantje waar ze ontbijtjes serveerde en hebben we gegeten. Ik moet wel zeggen dat ik steeds aan haar heerlijke lichaam moest denken en een half stijve penis had.

Toen we wat later het centrum in liepen stelde ik voor om een nieuw bed te kopen voor haar. Ze wilde daar niets van weten en toen zei ik” Ik heb begrepen dat je huisgenootje regelmatig cadeaus krijgt van een oudere man. Je zei toen dat je dat ook overwogen hebt dus nu geef ik je een cadeau en ik vind dat je dat moet accepteren. Ik heb een hotelletje uitgespaard en bij je mogen slapen dus denk ik dat het wel kan “. Gelijk pakte ik de deurknop van de winkel vast en opende de deur. Brenda volgde en we zochten samen een bed voor haar. Ik vroeg of het één of twee persoons moest zijn en even later was de koopgesloten Het werd een twee persoons box spring. De winkelier bood na wat aandringen van Brenda aan om hem dezelfde dag nog te bezorgen. We kochten er gelijk twee setjes hoeslakens bij en nieuwe dekbedden. Samen doolden we door de stad en Brenda besloot om die dag geen college ’s te volgen.

Nadat we nog een terras bezocht hadden gingen we naar huis en een uurtje later werd het nieuwe bed bezorgd. Het oude bed werd mee genomen en toen de bezorger weg was liet Brenda zich achterover op het bed vallen en klopte met haar hand uitnodigend op bed dat ik het zelfde moest doen. Toen ik naast haar lag draaide ze naar me toe en voelde ik haar lippen op de mijne. Ik vond het heerlijk maar had hier nog niet op gerekend. Gelijk voelde ik dat haar lippen iets van elkaar gingen en hoe onze tongen elkaar vonden. Ik was waarschijnlijk iets te afwachtend want ze pakte mijn hand en legde die op haar borst. Heerlijk voelde dat aan die grote borst en door haar shirt en bh heen voelde ik haar tepel verharden. Verdere aanmoediging had ik niet nodig Het spel kon beginnen.

Ik bracht mijn hand onder haar shirt en Brenda zei” Kom doe m’n boven kleding uit John daarna ontkleed ik jou” Ze voegde de daad bij het woord en deed m’n overhemd en jeans uit en ging staan en zei” Jouw beurt”. Enkele seconden later stond ik in m’n boxer en zij in slip en bh. We lagen net en ik deed haar bh los en stortte mijn aandacht op haar prachtige tieten. Ik kusten ze en streelde en voelde de hardheid van haar tepels. Even later merkte ik dat Brenda ook op verkenning uit was gegaan en omsloot haar hand mijn harde penis door m’n boxer heen. Ik zakte al kussend af en kwam bij haar slip en met mijn tanden pakte ik het randje vast en trok op deze manier haar slipje uit. Brenda tilde haar billen iets op en gelijk zag ik haar heerlijke kutje valk voor me. Al kussend zette ik de aanval in en kuste haar buikje en zakte af naar haar heerlijke grotje. Eerst kuste ik en gaf likjes en langzaam maar zeker merkte ik dat Brenda meer wilde.

Ik ontweek bewust haar clitje maar toen voelde ik de druk op m’n achterhoofd en zei ze” Doe het John. Doe het …..Lik m’n clit. Ik ben zo geil………. ik kom haast……… doe het …… Ik kom ……ik kom” Gelijk begon haar lichaam te schokken en proefde ik haar liefdes sappen en likte ik door totdat ze iets rustiger werd en het initiatief nam en mijn boxer van m’n kont scheurde.

Ik voelde haar adem op m’n eikel en gelijk likte ze wat voorvocht weg en nam mijn stijve piemel in haar mond en speelde met m’n ballen en trok zachtjes aan mijn zak. Ik ging dit niet lang volhouden en zei dat en ze lachte en zei bijna onverstaanbaar” Spuit dan John …..Spuit maar lekker”. Enkele seconden daarna verliet de eerste straal zaad mijn penis direct gevolgd door een tweede en derde. Brenda zoog maar door en likte en ik voelde hoe diep mijn piemel in haar mond zat en weer verdikte mijn pik en verliet een straaltje zaad mijn penis. Ze bleef nog even zo liggen en likte nog wat en zei toen “ Zullen we eerst wat drinken en een beetje bijkomen voordat we verder gaan?”

Dat lezen jullie in het vervolg/slot.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Jong En Fruitig - 2

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 2965x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.5
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 4423x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
9.0
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 2800x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1755x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
7.9
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 8466x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.4
:: Een Toevallige Toy BoyDoor: Harry
Gelezen: 8003x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.6
:: De Nacht Na...Door: Jef
Gelezen: 3628x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Squirten, Likken Neuken
16-06
7.9
:: Geweldig Afscheidsfeestje!Door: Yourcaptain
Gelezen: 4652x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.3
:: Geil - 48 - HestherDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 610x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Bevrediging, Hoereren
15-06
8.0
:: Een Vrouw Neukt...Door: Harry
Gelezen: 13588x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hakjes, Brede Heupen, E Cup,
15-06
7.9
:: Zonnen Door: Harry
Gelezen: 12477x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
7.4
:: Bouchra’s Eerste Zwarte Man Door: G.B.
Gelezen: 10853x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Moslima, Marokkaanse, Onderdanig
14-06
8.5
:: Een Date Vol OrgasmesDoor: De Zus Van Stacy
Gelezen: 11094x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Openbaar, Neuken, Pijpen, Beffen, Squirt, Squirten, Zusje, Toilet, Restaurant, Nerd
14-06
8.9
:: IjsklontjeDoor: Kiwi90
Gelezen: 7950x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blinddoek, Ijsklontje, Beffen
14-06
8.5
:: Zaterdag Met Een Happy EndDoor: Wim Van Es
Gelezen: 4470x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: MMF, Bondage, Anaal
13-06
7.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net