Opwindend.Net
Datum: 21-02-2016
Stemmen: 33x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 7439x
Lengte: Lang
Jong En Fruitig - 2
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Jong En Fruitig - 1

Als je het eerste deel gelezen hebt sluit dit deel er naadloos bij aan.

Nadat Brenda en ik elkaar heerlijk bevredigd hadden gingen we eerst een drankje doen om even bij te komen en wat te kletsen. We waren de woonkamer ingelopen zonder ons te kleden dus ik kon mijn blik niet van haar heerlijke lichaam houden. Alle verhoudingen waren zo mooi. Toen Bren wat ingeschonken had kwam ze bij me op schoot zitten en kusten we elkaar en vroeg ik of ze een vriend had. Ze lachte en vertelde dat het een paar maanden geleden uit gegaan was omdat hij z’n studie niet afmaakte en in België was gaan werken. Eerst kwam hij wekelijks naar Groningen maar na een aantal weken was de regelmaat er uit en bleek dat hij in Antwerpen een vriendinnetje had. Hij was wel wat ouder als Brenda( 35) terwijl zij pas 24 was.

Ik kon me deze beslissing niet voorstellen en was ergens blij dat ze vrijgezel was. Ik bewonderde haar lichaam en zag dat ze weer stijve tepels had en vroeg of ze het koud had. Daar reageerde ze lachend op en zei” Dat eigenlijk niet maar ik ben nog behoorlijk geil. Ik heb weken zelf met m’n kutje liggen spelen en wil nu die heerlijke dikke paal van jou wel in m’n gleufje voelen. Kom John ik niet wachten”. Gelijk voelde ik haar hand om mijn penis en maakte ze trekkende bewegingen. Ik tuitte mijn lippen en zoog aan haar tepel en met mijn andere hand streelde ik haar billen.. Ze stond op en zei” Ga je mee naar bed of ga je me hier op de bank neuken”?

Meer aanmoedigingen had ik niet nodig en pakte haar op en droeg haar naar de slaapkamer. Ze sloeg haar benen om me heen en in de slaapkamer zakte ze naar beneden. Ik voelde hoe mijn stijve pik naar beneden gedrukt werd en toen plotseling tegen mijn buik kletsten. “Geil zijn we hé”? Toen we op bed lagen nam ze mijn piemel gelijk weer in haar mond en likte er aan. Ik zocht haar clitje op en likte er aan en bracht twee vingers bij haar naar binnen. Omdat ze behoorlijk nat was gleden mijn vingers gemakkelijk naar binnen. Ik trok mijn vingers er uit en bracht een vinger naar haar sterretje. “Daar word ik heel geil van maar ik ben er nog nooit geneukt omdat m’n ex dat niet wilde” zei ze. Ik vroeg toen of ze het wel wilde en toen ze vertelde dat ze als ze masturbeerde wel eens een dildo in haar kontje had gestopt was voor mij duidelijk dat dit een wens van haar was.

Eerst kwam ze op me zitten en leidde mijn harde staaf in haar warme strakke kutje. Ze bleef me aankijken en zei” Dit is wat ik zo graag wilde en nu volkomen onverwacht gebeurd het. Dit mag de hele dag duren. Zolang als jij kan gaan we vandaag en vannacht neuken. Ik heb nog een viagra pil in m’n kastje liggen en als je wilt gaan we die gebruiken. Die heb ik eens gekocht toen ik geil was maar m’n ex was te dronken en de volgende dag vond hij het eng en heb ik hem bewaard voor betere tijden”. Ik voelde de wanden van haar kutje knijpen.

Wat een heerlijke vrouw had ik op mijn pik zitten. Na een tijdje wilde ze doggy en nam ik plaats achter haar en bracht mijn piemel weer in haar kutje. Wat ik toen dacht was de volgende stap om ook in haar kontje te neuken en trok mijn penis er helemaal uit en smeerde onze sappen over haar sterretje. Daarna drukte ik hem weer in haar grotje en kwam ze weer klaar. Ik herhaalde deze actie een paar keer tot ze zei” Als je wilt mag jij m’n kontje ontmaagden. Maar doe het wel voorzichtig want dit is daar echt mijn eerste keer”.

Nu trok ik mijn pik er uit en zette hem tegen haar sterretje. Zachtjes drukte ik door en toen ik haar kringspier gepasseerd was wachtte ik even. Met m’n ene hand masseerde ik een borst en met de andere zocht ik haar clitje op. Toen ik haar zo verwende drukte ze haar billen naar achteren en voelde ik hoe ik steeds dieper ging. Nu werd Brenda spraakzamer en zei” Neuk me hard en diep en spuit m’n kontje vol met die grote pik van je”. Ik voerde het tempo op en speelde ook met haar clit en ik voelde dat ze zelf ook met haar kutje speelde en ze kwam keer op keer kreunend klaar. Ik merkte dat het bij mij ook begon te borrelen en zei haar dat en toen barstte ze los. “Spuit in m’n kont ….kom dan pers alles uit die pik van je. Ik voel hem dikker worden……… ik spuit ook …………kom dan John SPUIT in m’n kanaal die warme sperma”. Ik kwam en het leek wel of ik dagen niet klaar gekomen was.

De hoeveelheid sperma die uit mijn penis kwam leek niet te stoppen. Het waren zes of zeven stralen. Brenda kwam ook weer spuitend klaar en ik wist niet wat me overkwam. Toen ik mijn penis uit haar kontje trok kwam er een straaltje zaad mee. Brenda lepelde met haar vinger langs haar dijbeen en stak haar vinger toen ij d’r mond. “Wil je ook proeven”? zei ze en bracht haar vingers weer naar beneden en presenteerde ze aan mij. Ik opende mijn mond en proefde mijn eigen zaad vermengd met haar sappen en was nog nooit zo opgewonden als op dit moment. We pakten baddoeken en besloten om te gaan douchen. “Eerst even dat pilletje in nemen want dit kan gaan uren duren” zei ik. Ze pakte hem en ik slikte hem weg voordat we de douche in stapte.

Tijdens het douchen konden we niet van elkaar afblijven en bespraken we alles wat we van elkaar wilden weten. Ik keek op mijn horloge en zag dat het bijna zes uur was en vroeg” Hoe doe je het vandaag met eten”? Totaal vergeten. Shit nu moet ik wat verzinnen want ze rekenen op mij”. Ik stelde voor om bij de Chinees wat te bestellen maar ik zag dat ze daar geen geld voor had. ”Laat mij maar gaan want het is ook mijn schuld dat dit zo gelopen is” Terwijl Brenda de tafel dekte bestelde ik het eten en toen de huisgenootjes een kwartiertje later boven kwamen legde Brenda uit dat ze de tijd vergeten was en een onvergetelijke tijd met mij had gehad en lachten we allemaal hartelijk. Toen stond de Chinees voor de deur en was het etenstijd. Na het eten dronken we nog een bakkie en zei huisgenootje Christa” Ik denk dat we moeten gaan want ik zie dat Brenda andere dingen op de planning heeft staan”. We ruimden de tafel af en Brenda voelde speels aan mijn piemel en zei” Ik denk dat deze jongen wel weer aan het werk kan”.

Ze trok haar badjas uit en hielp mij ook even uit de kleren en zei “ Die doen we morgen pas weer aan. Vanaf nu gaan we alleen spelen en seksen. We hebben nog veel te doen met elkaar. Wanneer moet je eigenlijk weer werken? Ik heb morgen middag weer college”. Ik vertelde dat ik net een APP had verstuurd en dat ik mijn eigen werktijd kon bepalen als ZZPer.

Brenda ging nu op bed liggen en begon mij af te trekken en zei toen” Ik vind het geil als jij je aftrekt dan masturbeer ik ook en komen we op en over elkaar klaar. Als jij komt spuit je over mij en kom ik spuit ik over jou. Dit was nieuw voor mij maar het leek wel of mijn penis groter was dan ik gewent was. Ik hoorde Brenda kreunen en plotseling kwam ze met haar voeten over de rand van het bed en squirtte mijn benen nat. Ik had dit wel eens op een filmpje gezien maar nooit live meegemaakt. Mijn penis verhardde en bijna gelijk begon ik te spuiten. Op haar tieten en haar gezicht en probeerde ook op haar venus heuvel te spuiten. Weer leek er geen einde aan dit orgasme te komen. Brenda zei” Kom schat neuken met die dikke pik van je. Ik hielp haar overeind en duwde achter langs mijn stijve penis in haar kutje. Gelijk trok ik aan haar tepels die als torentjes op haar borsten stonden en beet zachtjes in haar oor. Ze was zo geil dat ik merkte dat ze weer met haar clitje speelde en het ene orgasme volgde het andere in razend tempo op. Ik bracht mijn penis nu in haar kontje en alles ging als vanzelf. We voelden elkaar perfect aan en niets was onbespreekbaar. Om een uur of twaalf stopten we om wat te gaan slapen.

Ik werd na anderhalf uur wakker omdat ze weer aan mijn piemel lag te zuigen. Ik draaide zodat we 69 kwamen te liggen en bevredigde Brenda weer middels een likbeurt. Dit konden we beide waarderen en het hele spel begon opnieuw. We hebben ook veel gesproken over hoe nu verder. We kwamen tot de conclusie dat we eigenlijk samen verder wilden en onze interesses op het zelfde vlak lagen. Toen keek ik haar aan en zei” Brenda ik moet je nog één ding bekennen. Ik ben niet helemaal eerlijk tegen je geweest en dat wil ik gelijk op biechten”. Ik zag dat ze schrok en ze keek me ongelovig aan en zei “Ga je weer bij me weg”?? Met deze vraag overviel ze mij maar gelijk zei ik “ Dat dacht ik niet maar ik ben sinds twee maanden jullie nieuwe huisbaas en als jij het ook wilt wil je dan mijn vriendinnetje zijn”? ze lachte en pinkte een traan weg en zei toen” Daar moeten we nog een weekje voor seksen om dat te kunnen beantwoorden “.

Ze stond op en zei” Ik heb nog een paar speeltjes in de kast liggen waarvan er één ingepakt is en nooit gebruikt en omdat we zo geil zijn denk ik dat we alle remmen los moeten gooien”. Ik was benieuwd waar ze mee terug zou komen en verbaasd zag ik een dikke vibrator en een grote voorbind penis. De laatste zat nog ingepakt en Brenda zei. Als ik deze voorbind ga ik jou ook in je kontje neuken. Ik was jaren geleden tijdens de avondjes parenclub al eens een paar keer in mijn kont genomen en daarom was het niet echt nieuw voor mij maar ik vertelde wel dat het jaren geleden was dat ik iets in m’n kont gehad had.” Dat vind ik geil en ik zal net zo voorzichtig zijn als dat je bij mij was”. Ze pakte een afstand bediening en deed batterijtjes in de voorzet en zei” Mijn kutje is er klaar voor even je sterretje insmeren en neuken maar” Vakkundig bewerkte ze mijn kont en even later voelde ik haar vinger naar binnen glijden.

Deze herinnering maakte mij wild van verlangen en Brenda merkte dat ook en stak er een tweede bij in. Met haar vrije hand masseerde ze mijn stijf staande pik en enkele seconden later zette ze de voorbind tegen mijn ster en zei” Denk je dat je er klaar voor bent?”.

Ik zei kom maar op en voelde hoe ze hem voorzichtig naar binnen schoof en even wachtte toen ze er met die eikel een stukje in zat. “ Ik denk dat ik hem nu aan ga zetten want ik wil het ook wel voelen”. Gelijk voegde ze de daad bij het woord en voelde ik een aangenaam getril in m’n kontje. Het was echt heerlijk en Brenda duwde hem dieper en zei” Geil hé. Ik ga de dildo in mijn kontje doen en ga je daarna lekker diep neuken”. Ik voelde dat er veel gebeurde en toen begon ze te neuken of haar leven er vanaf hing.

Regelmatig kwam ze weer klaar en ze hitste me op door geile taal uit te slaan en trok aan mijn stijve pik. Ik voelde dat ik ook weer klaar ging komen en Brenda zei “ Spuit maar dan kan ik het zo oplikken want niets gaat hier verloren” Ze bracht haar vrije hand voor mijn piemel en gelijk spoot ik weer. Na deze sensatie zei Brenda” Je bent geslaagd. Ik heb geen contract maar ik wil dit iedere dag mee maken en de speeltjes zijn er alleen nog als we samen zijn” We zijn even onder de douche gestapt en daarna in slaap gevallen. Toen ik me in de morgen omdraaide omdat de zon in m’n gezicht scheen zag ik dat Brenda mij aankeek en toen zei ze “ John ik wil dat dit niet meer over gaat. Mijn studie duurt nog een jaar. Ik wil dat je bij me komt wonen als dat met jou werk mogelijk is. Ik wil je meisje zijn. Ben jij dan mijn mannetje” ik kuste haar lippen en zei dat ik niets anders zou willen en op deze manier ging ons leven een nieuwe fase in.

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1730x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
8.3
:: Geile EvelienDoor: Barteljoris
Gelezen: 6485x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Vingeren, Ontmaagding, Lesbisch
19-06
9.2
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 2019x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.7
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 10643x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3034x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.4
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 7951x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.2
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 7197x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.9
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 4596x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3085x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
8.2
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 10812x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.2
:: Een Toevallige Toy BoyDoor: Harry
Gelezen: 10214x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.6
:: De Nacht Na...Door: Jef
Gelezen: 4516x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Squirten, Likken Neuken
16-06
7.8
:: Geweldig Afscheidsfeestje!Door: Yourcaptain
Gelezen: 5957x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.0
:: Geil - 48 - Hesther - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1516x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Bevrediging, Hoereren
15-06
8.3
:: Een Vrouw Neukt...Door: Harry
Gelezen: 14406x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hakjes, Brede Heupen, E Cup,
15-06
7.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net