Opwindend.Net
Datum: 04-04-2016
Stemmen: 54x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 13987x
Lengte: Gemiddeld
Een Stille Wens - 1
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Omdat Sanne en ik al een jaar of 25 samen zijn vertellen we elkaar altijd alles. We weten precies waar de schoen klemt als er iets is en meestal is een blik van de één naar de ander voldoende. Zo zat ik een maandje geleden naar een porno filmpje te kijken toen Sanne vroeg zit je weer alleen te genieten. Ik vertelde dat ik een dvd’tje van een collega had gekregen en dat even bekeek. De reactie van San was snel en enkele seconden later keek ze over mijn schouder mee. Het bleken allemaal korte filmpjes te zijn en toen een vrouwtje zich liet nemen door een man waar ze thuis schoonmaakte zei ze “ Dat lijkt me wel geil hoor om zo genomen te worden en er ook nog geld voor te krijgen”. Ik wist niet wat ik hoorde want Sanne maakte ook bij kennissen het huis aan kant.

We waren opgegeild en gingen naar bed en bedreven de liefde vol vuur. Toen het tijd was om te gaan slapen kusten we elkaar en het licht ging uit. Een weekje later belde één van de werkhuisjes dat (Joke) de vrouw des huizes overleden was. Ik was van slag en Sanne huilde. Ik kende het stel wel maar had er natuurlijk niet zoveel van als Sanne. De dag voor de crematie belde Ben (de echtgenoot van de overledene) Of het mogelijk was dat Sanne zou helpen na de crematie met koffie en zo. Dat was natuurlijk geen probleem en dat gebeurde ook.

Twee weken later kwam Sanne thuis met een armband die ze van Ben had gekregen. Deze had ze gekregen voor haar bewezen diensten na de crematie. We bespraken zo even hoe dat gegaan was en Sanne zei. Hij is tegenwoordig steeds vroeg thuis als ik nog aan het werk ben en dat is toch wel vreemd. Zijn vrouw was er zelden en als ze er was bespraken ze altijd van alles en nu bleek dat hij daarvan op de hoogte was en daar was Sanne niet blij mee. Toen ik vroeg waarom niet vertelde Sanne dat ze toen had verteld van dat dvd’tje en toen was Joke er opgewonden van geraakt en had alleen maar door gevraagd. Sanne keek me aan en zei” Ik kon zien dat ze geil was van het verhaal en heb beloofd de volgende dag dat dvd’tje even af te geven”. Dat heb ik gedaan en nu durf ik het niet terug te vragen. Ik weet dat de man in dat filmpje die vrouw die schoonmaakte ook cadeautjes gaf en haar later het bed in praatte.

Dat alles over viel mij en ik vroeg of Sanne daar gevoelig voor was. Ze keek me aan en zei” Ik heb toen na dat filmpje gezegd dat ik het geil vond en ik denk dat hij dat nu ook van mij wil”. Ik zei dat ze in ieder geval niets tegen haar wil in moest doen.” Maar jij dan ? Wat vindt jij er dan van? Als we naar de parenclub gaan ben jij er altijd bij maar nu sta ik er alleen voor”. Ik kuste haar en zei dat ik wel iets zou bedenken. Het zou nu toch nog een week duren voordat hij weer aan de beurt was. De volgende dag zei ik dat ik iets had verzonnen. Als ze hoorde dat hij thuis kwam zou ze mij bellen en ik kon dan horen wat hij wilde en daarna thuis verder bespreken wat we verder zouden doen. De dag voordat ze naar Ben zou gaan merkte ik dat Sanne opgewonden was. Zo merkte ik toen ze in bed stapte dat ze super glad geschoren was. We hebben lekker geneukt en ik sprak nergens over. De volgende dag was ik benieuwd wat er zou gebeuren want ik ging al vroeg de deur uit om te werken maar had toch gemerkt dat Sanne onrustig had geslapen.

Ik had een halve vrije dag genomen en was net binnen. Om twee uur ging de telefoon en ik voelde gelijk dat het nu ging gebeuren. Ik zag dat het Sannes nummer was en ging op de bank liggen en luisterde aandachtig. Ik hoorde dat Ben de kamer in kwam waar Sanne was en hij begroette haar en vroeg of ze trek had in iets te drinken. Toen hij weg liep zei Sanne” Ik ben op de slaap verdieping aan het stofzuigen” iets later stopte het motorgeluid en hoorde ik Ben zeggen” Zo een lekker bakkie. Ja de slaapkamer moest ook weer een beurt hebben hé”. Sanne zei toen dat ze moeite had de tv af te nemen omdat die hoog hing en achter het bed geen trapje paste. Hierop zei Ben “Dan geef ik je toch een kontje. dat lijkt me geen straf en zo zwaar ben je ook niet. Maar je moet het wel willen. Ik denk echter dat jij er geen moeite mee hebt.

Mijn vrouw en ik hebben hier de dvd liggen bekijken die jij haar gaf en ik moet zeggen we waren bloedgeil van dat filmpje dat jij met haar besproken had. Dit is niet alleen een tv maar ik kan er ook dvd’tjes mee afspelen. Ik heb gisterenavond jou dvd nog bekeken. Zullen we samen een stukje kijken”? Ik hoorde Sanne twijfelend zeggen “ Is dat wel gepast dat ik dit met jou ga bekijken”? “Je bent toch niet preuts hé”? Ik hoorde dat de tv aangezet werd en ben zei “ Even naar het begin terug spoelen. Kom hier op bed zitten dan kijken we samen een stukje”.

Ik zat al met mijn stijve op de bank te spelen en wist dat Sanne geil genoeg zou worden en dat Ben haar zou neuken omdat ze zich gisteren al geschoren had omdat ze een hekel aan stoppeltjes had. Ook de gedachte dat ze een mooi lingerie setje aan zou hebben maakte me super geil.

Ik hoorde Sanne oké zeggen en dat Ben zei “ Wil je een kussen in je rug”? en ik merkte dat Sanne een kussen aangeboden kreeg. Ik hoorde de dvd spelen en Ben verontschuldigde zich omdat hij een “stijve” kreeg. Hij keek waarschijnlijk naar Sanne en zei toen” Ik denk dat jij ook opgewonden raakt als ik zo naar je borsten kijk want je tepels drukken behoorlijk in je blouse” Sanne antwoordde daar gelijk op en zei toen” Ik had tegen Joke gezegd dat het een geile film was en nu zit ik bij jou op bed en zit jij met een stijve naast me “ “Mag ik even aan je tieten zitten”? vroeg Ben. Sanne zei dat ze geil was en dan ook aan zijn pik wilde voelen en ik hoorde dat er kleding stukken uitgedaan werden.

Toen zei Ben “Jezus wat een geile bh heb jij aan zeg. Ik geil op die halve cups mag ik er aan likken”? Ik kreeg nu een spontane zaadlozing en zag voor me wat Sanne voor bh aanhad. Ze stemde toe en zei” Dan wil ik ook wel ergens aan likken maar je mag niet in m’n mond spuiten” Ben beloofde dat niet te doen en vroeg of ze zich helemaal uit zouden kleden. Dat gebeurde want ik hoorde een hoop geritsel en toen verbaasde Sanne me weer en zei” We gaan nu niet neuken want ik voel me wel overvallen. Ik zal je niet met die stijve pik laten zitten maar ik wil het wel in mijn gedachten in laten dalen” Ik wist niet wat ik hoorde want dit had ik niet verwacht. Sanne stelde zich dominant op en bij mij was ze altijd volgzaam.

Ben vroeg of Sanne gebeft wilde worden maar deze boot hield ze af en zei” Ik wil eerst weten hoe die dunne pik van jou reageert en dan zie ik wel verder”. Ben stemde daar mee in en toen begon Sanne hem af te trekken. Omdat Ben zei dat hij ging spuiten merkte ik dat ze er extra werk van maakte en gelijk kwam Ben kreunend klaar. Ik merkte dat Sanne hem en het bed onder gespoten had want ze zei gelijk” En wie gaat dit opruimen”? Ben zei dat hij dat zou doen en vroeg of hij nu mocht neuken maar Sanne zei dat ze vandaag alleen gelikt wilde worden. Dit vond Ben oké. Hij moest op z’n knieën voor haar op de grond gaan zitten en mocht alleen likken en moest z’n handen op haar billen leggen. Ik kon horen hoe nat Sanne was en enkele seconden later kwam ze klaar.

Ik hoorde Ben zeggen dat hij meer wilde maar Sanne zei toen” Het is nu tijd dat ik naar huis ga en ik zal de volgende week beslissen of ik hier wel mee door wil gaan. Mag ik dan nu even afrekenen want ik moet nu naar huis”? Ik hoorde wat geritsel van bankbiljetten of van kleding die aan gedaan werd. Toen pakte ze haar tas op en zei” Normaal krijg ik €12.50 per uur maar je begrijpt wel dat daar deze vrijpartij niet mee betaald kan worden dus dit kost je twee uur extra. Weer hoorde ik hem geld geven en toen zei Sanne bij de voordeur “Ik denk niet dat ik dit iedere week wil maar ik zal er deze week over na denken en je hoort dat volgende week. Goedemiddag “en ze sloeg de deur achter zich dicht.

Ik maakte mezelf en de bank schoon en tien minuten later kwam Sanne binnen met een grote grijns op haar gezicht. Ik kuste haar en ze vroeg of ik alles had kunnen verstaan. Ik zei van wel en gelijk kleedde ze zich uit en stapte onder de douche en riep mij er bij. We hebben elkaar gewassen en Sanne zei toen” Ik wil nu door jou geneukt worden. Je bent mijn man en ik ben je hoertje. Ik ben ook Ben zijn bazinnetje en dat gaat hem geld kosten. Ik wil ook niet dat hij me zonder condoom neukt en ik wil een webcam in de vorm van een broche. Die speld ik op m’n tas zodat jij alles kan zien en horen. Dan kan de telefoon uit blijven en ben ik altijd voor jou bereikbaar ”.

Sanne was zo geil dat we deze avond wel drie keer geneukt hebben op allerlei manieren. Toen zijn we in elkaars armen in slaap gevallen. Dat was ook zo ik wakker werd om te gaan werken. Hier komt zeker een vervolg op en hoop vooral dat dit verhaal voor jullie net zo opwindend was als dat het voor mij was.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Stille Wens - 2

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: ThuiskomenDoor: Eva
Gelezen: 3428x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
7.4
:: Hij Is Weg :-(Door: Michelle
Gelezen: 3499x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal Zaad Slikken
16-07
7.9
:: Dominicaans SexfeestDoor: Rene
Gelezen: 3075x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-07
6.6
:: Amy & De TruckerDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 2316x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
15-07
8.2
:: Geile Evelien - 8Door: Barteljoris
Gelezen: 5746x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Biseks, Jonge Pikken, Lesbische Vrijpartij
14-07
8.9
:: Roemeense Sexslavin - 8Door: Rini
Gelezen: 4019x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-07
8.2
:: Carola En Haar BuurjongenDoor: Mirelle
Gelezen: 16482x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
14-07
8.9
:: Drijfnat Thuis KomenDoor: Daytona
Gelezen: 7886x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-07
7.6
:: Twee Mede Studenten...Door: MblackD
Gelezen: 5566x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-07
7.2
:: Droom WensDoor: Rednas
Gelezen: 3247x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-07
8.3
:: Stille Wateren... - 2Door: Chris
Gelezen: 10972x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
12-07
8.9
:: Klaar(kom)overDoor: Shoestring
Gelezen: 9880x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
12-07
8.8
:: Mijn Man En Zijn MatenDoor: Sofie25
Gelezen: 12930x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Voetbal, Vrienden, Delen
12-07
7.7
:: Droom Wens Door: Rednas
Gelezen: 7021x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-07
8.3
:: Geile Evelien - 7Door: Barteljoris
Gelezen: 9193x
Reacties: 17
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Swingers, Tienermeisje
09-07
9.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 612