Opwindend.Net
Datum: 06-04-2016
Stemmen: 20x
Cijfer: 7.3
Gelezen: 5951x
Lengte: Lang
Een Stille Wens - 2
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Stille Wens - 1

Deze gebeurtenis sluit aan op de vorige. Ik moest dit in meerdere delen schrijven omdat het anders te lang werd. Zoals je hebt kunnen lezen zijn mijn vrouw Sanne en ik op dit moment met een experiment bezig. Zij is bezig met een man Ben die zijn vrouw is verloren en haar wil neuken. Als je het verhaal leuk vond is dit het vervolg.

Nadat Sanne en ik onze plannen hadden gemaakt kochten we een webcam en een kastje dat alles doorstuurde naar een harddisc. We probeerden alles uit en het werkte boven verwachting. Ik heb alles op mijn werk getest en Sanne kon thuis alles zien. Tot slot van de opname liet ik mijn stijve piemel zien en Sanne kon niet wachten tot ik thuis was. Het mooiste was dat alles op de disc stond en we er een dvd van konden branden. Hierover later meer.

Het was woensdag en Sanne zou weer naar Ben gaan. Ze was goed voorbereid en had de broche op haar tas gespeld en zou deze zo neerzetten dat alles goed in beeld zou komen. Er zat een systeem in haar tas zodat alles opgeslagen werd op een harde schijf die we dan thuis terug konden kijken. Ik had deze week vroege nacht dat wilde zeggen dat ik van 13.00 tot 21.00 werkte. Om een uur of twee wist ik dat ze bij Ben zou zijn en belde ik haar nog even. Ze was blij dat ik belde en zei dat alles klaar was voor de opnames. Ze was geil en ik wenste haar veel plezier en stond met een halve stijve pik op m’n werk. De hele middag dacht ik aan wat ze zou doen en was blij dat ik naar huis kon.

Thuis gekomen zat Sanne op de bank en had een wijntje voor ons ingeschonken en ik kuste haar en ging lekker naast haar zitten en toen zette ze de tv aan en zag ik de slaapkamer van Ben. Vanaf dit moment was ik zo opgewonden dat ik niet van Sanne af kon blijven. Sanne ging woensdag weer naar het huis van Ben en zette haar tas strategisch neer zodat ik thuis alles kon zien. Dit hadden we zo afgesproken en omdat ik middag dienst had kon ons systeem alles opnemen.

Toen ik om 22.00 thuis kwam zat Sanne in een pikant setje op de bank te wachten. Ik startte de boel op en zag dat Sanne aan het werk was. Even later hoorden we gerommel en kwam Ben thuis. Sanne verliet nu de slaapkamer en riep dat ze met de was ophangen bezig was. Ben kwam boven en begroette haar maar Sanne zei gelijk” Niet amicaal worden. Ik ben jouw meesteres en als je verder wilt gaan zou ik eerst maar gaan douchen en scheren want anders gebeurd er niets. Ik wil dat je jezelf eerst doucht voordat je deze kamer weer inkomt en dat is niet alleen nu maar altijd. Je mag niet met jezelf spelen en ik wil dat je over vijf minuten terug bent”.

Toen Ben terug kwam in de slaapkamer wilde hij gelijk aan Sanne d’r borsten zitten maar dat wilde ze niet en zei” Wie bepaalt er hier wat er gebeurt”? gelijk zag ik haar boze blik en Ben wist gelijk zijn plaats en zei” U meesteres”. Hij deed een stapje terug en ging als een school jongetje met z’n handen op zijn rug staan.

Sanne lachte naar mij en zei toen “ Spoel maar een stuk door want zo heb ik hem wel 15 minuten vernederd. Wat me opviel was dat zijn pik steeds met schokjes omhoog kwam. Daarna vroeg ik of hij condooms in huis had en toen hij ontkennend antwoordde moest hij zich aan kleden en ze gaan kopen. Toen hij terug kwam heb ik hem vastgebonden met z’n enkels aan de bed poten en z’n benen wijd gespreid. Ik merkte dat het hem opwond en toen heb ik hem met een opgerolde krant een paar petsen op z’n piemel gegeven en ik weet zeker dat hij zo behandelt wil worden.

Toen we ons weer concentreerde op de film deed Sanne haar boven kleding uit en stond voor hem in haar halve cup bh met net kousen zonder slip. Ben z’n pik steigerde en gelijk reageerde Sanne door er weer een pets op te geven met die krant. Toen ze zich voor zijn gezicht begon te vingeren was het hek van de dam en smeekte Ben of hij klaar mocht komen. Sanne ging steeds sneller ademen en ik wist dat haar orgasme nu snel zou komen en enkele seconden later kwam ze luid kreunend klaar. Nu pakte ze een condoom en bukte naar Ben z’n stijve pik en pijpte het condoom om z’n harde pik. Zo snel als ze daarmee begon stopte ze weer en zei” Waag het niet om klaar te komen want je straf zal erger zijn dan wat je tot nu toe meemaakte”.

Gelijk antwoordde Ben “Nee meesteres” Nu pakte Sanne zijn piemel vast en begon hem af te trekken. Er kwamen tranen uit z’n ogen en hij vroeg” Meesteres mag ik klaar komen want ik kan het niet meer inhouden” Sanne stopte en zei toen” Ik begin straks weer met trekken en als ik het zeg mag je klaar komen” Toen ze het trekwerk hervatte merkte ze dat Ben bijna kwam en zei toen” Spuit Ben Spuit nu”. Gelijk zag ik hoe hij schokkend zes stralen zaad in het condoom spoot. Sanne haalde het condoom van zijn stijve pik en zei dat hij het dit keer zo moest opruimen dat het niet op bed kwam en gaf hem het gebruikte condoom. Ik wist niet wat ik zag maar Ben deed de open kant van het condoom in z’n mond en liet het leeg lopen.

Sanne maakte zijn enkels los en zei toen dat hij haar klaar moest likken. Gelijk zakte Ben op z’n knieën en deed de benen van Sanne iets uit elkaar en vol overgave begon hij te likken. Ik zag dat Sanne zelf haar tieten masseerde en even later kwam ze ook schokkend klaar.

Sanne stapte terug en zei toen” Ik denk dat het vandaag genoeg is geweest. Ik kom zaterdag terug en dan niet om te werken maar dan spelen we verder. Het is nu tijd om te douchen en aan te kleden en daarna ga ik naar huis” Ik hoorde de douche lopen en even later zag ik Ben zijn knip pakken en drie twintigjes pakken. Toen Sanne binnen kwam was ze aangekleed en vroeg Ben” Is dit voldoende” en overhandigde haar het geld. Ze knikte en zei voordat ze weg ging” Koop in een shop een tube glijmiddel en een zweepje zodat we zaterdag verder kunnen gaan. Als mij nog iets te binnen schiet koop ik het zelf wel. Tot zaterdag.

Wij hadden genoten en gelijk pakte ik Sanne bij d’r hand en bracht haar naar de slaapkamer. Tijdens het uitkleden zei ik dat ik verwacht had dat Ben haar had mogen neuken. Sanne lachte en zei “Ik ben er nog niet helemaal uit. Maar zolang hij mij niet neukt en naar mijn lichaam hunkert weet ik dat dit spel door kan gaan en ik verdien nu extra geld met mijn lichaam. Ik denk dat ik nog een dildo ga kopen en een kap om over zijn hoofd te doen. Dan kunnen we hem meteen van twee kanten filmen en dan kan jij er bij zijn want dat is wat ik uiteindelijk wil. Ik hoop dat hij z’n inkopen al voor zaterdag gedaan heeft want dan kan mijn experiment doorgaan”.

Toen we op bed lagen kon ik haast niet wachten en likte haar borsten en merkte dat Sanne ook meer wilde want ze begon met mijn pik te spelen en zei” Dit is ten minste een lekkere dikke pik. Ik denk dat die van jou iets korter is als die van Ben maar die van jou is lekker geaderd en je hebt zo’n dikke knop. Neuk me maar lekker diep “. Dat was niet aan dovemans oren gezegd en toen ik mijn piemel in haar natte strakke kutje stak kwam ik in het paradijs terecht. Ik wilde van alles doen maar voor ik het wilde spoot het zaad uit mijn penis omdat Sanne’s kutje pulserend mijn pik leeg mekte en zij gelijk ook een orgasme kreeg.

De volgende morgen ben ik naar de seksshop geweest en heb een lederen kap gekocht en twee dildo’s. De eerste was ongeveer 10 cm in de rondte gemeten en ±18 cm lang. De tweede was zeker 10cm langer en wel 17 cm in omvang en deze waren alle twee zoals een echte pik geaderd en met een dikke besneden knop. Ik kocht ook nog een but plug. Sanne wilde steeds een voorbind penis hebben. Ik dacht altijd dat ze mij er mee wilde penetreren en hield die boot altijd een beetje af. Nu was ik zover en nam dit als cadeau voor haar mee. Deze speeltjes wilde ik eerst met Sanne proberen en als ze het niet wilde konden deze mee naar Ben. Ik gooide de speeltjes achter in de auto en wilde net naar mijn werk gaan toen Sanne belde en vroeg of de inkopen gelukt waren. Ik vertelde dat ik haar vanavond zou verrassen en beëindigde het gesprek.

Toen ik thuis kwam merkte ik dat de temperatuur in huis hoger was dan normaal en toen ik de kamerdeur opende zat Sanne in een ondeugend setje en was de tafel feestelijk gedekt. “Dit is jou verrassing want gisteravond heb jij niets meer gegeten en dat zal ik nu even goed maken” Ik kuste haar en zei” Dan heb ik ook inkopen gedaan. Ik weet niet of je het iets vindt maar dit was ik je wel verschuldigd”. Ze vond alles prachtig en toen ik zei dat de but plug voor Ben was glimlachte ze. De dildo’s waren prachtig volgens Sanne en ook de kap vond ze perfect. Ik vertelde dat er nog één ding in het tasje zat en dat mocht ze vanavond in de slaapkamer pas zien. Ik ging snel onder de douche en tien minuten later zaten we te eten. Ik kon mijn ogen niet van het setje dat ze aanhad af houden en vertelde dat ik met een stijve aan tafel zat.” Dan moet je maar snel eten want ik zit met een behoorlijk nat kutje te eten en ik ben nieuwsgierig naar mijn cadeau”

Na het eten waren we net in de slaapkamer toen ik haar de verrassing overhandigde. Dit was een schot in de roos. Sanne zei “ Kijk er zit een penisje in en die doe ik in mijn kutje. Als ik dan trekbewegingen maak gaat dat piemeltje tegen mijn clit en word ik gelijk geneukt” Ik keek haar aan en zei “ Als je mij nu neukt voel jij het zelfde en ik dacht dat je dat graag wilde”. Ze kuste me en zei toen” Dat was een droom om jou ook te neuken zoals je mij soms in m’n kontje neukt. Ik hoop dat wij er samen van kunnen genieten”.

Toen we op bed lagen vertelde Sanne mij haar fantasieën die ze met Ben wilde doen en misschien ook met mij er bij. Ik werd daar zo geil van dat ik zei” Schat ik wil alles met en voor je doen want jou dominante rol vind ik geweldig maar mag ik je nu neuken”? Sanne ging doggy zitten en ik drukte mijn stijve penis in haar natte warme kutje. Ik begon te neuken en Sanne beantwoordde ieder stoot door naar achteren te drukken. Nu zei ze “ Ik wil de voorbind en die wil ik proberen” Ik pakte hem en deed hem om bij haar en Sanne zei “ Ik denk dat hij iets hoger moet dan zit ie lekker op m’n clit”. Ze pakte wat glijmiddel en spoot dat in haar hand en begon de piemel te masseren en sloot haar ogen en werkte zichzelf naar een orgasme. Ik hoorde het piemeltje in en uit haar kutje soppen en wist dat ze super nat was. Ze keek me nu aan en zei” Mag ik jou nu neuken”?

Ik ging op elle bogen en knieën zitten en voelde hoe Sanne glijmiddel op mijn sterretje spoot en haar vinger naar binnen bracht. Na een paar minuten kwam daar een tweede vinger bij en ik voelde mijn stijve pik steeds schokjes maken en tegen mijn buikje aan komen. “Je bent geil hé” zei Sanne. Een ongekende sensatie ging door mijn lichaam en toen zei ik plotseling” Neuk me Sanne neuk me” Sanne trok haar vingers terug en even later voelde ik dat ze haar "penis" tegen mijn sterretje zette en zachtjes door drukte. Er was even wat weerstand en toen gleed ze helemaal naar binnen. Ik voelde dat haar buik tegen mijn kont kwam en zei toen” Heerlijk schat NEUK ME. LEKKER DIEP”. Ik merkte dat Sanne de snelheid verhoogde en hoorde dat ze veel vocht verloor want de smakkende geluiden wonden ons beide op. Sanne pakte mijn pik en begon te trekken en harder te kreunen. Ik zei dat ik ging spuiten en Sanne riep” SPUIT DAN KOM MAAR ……..IK KOM OOK. Gelijk voelde ik het zaad uit mijn penis spuiten en Sanne bleef trekken en riep” Ik kom weer schat wat is dit heerlijk”

Sanne trok zich terug en gelijk kwam ze onder mij en likte mijn pik af. Ik opende mijn ogen en zag dat ze het sperma dat op het laken gekomen was met haar vrije hand op pakte en over de voorbind smeerde en toen zei” Lik je mij ook even “ daar had ik nog niet aan gedacht maar deed toch gelijk wat Sanne zei. We waren uitgeput door dit heftige spel en douchten en zijn snel in slaap gevallen op een badlaken dat we over de sperma plekken gelegd hadden. De volgende morgen bespraken we wat er de avond er voor gebeurt was en wat we met Ben zouden doen. Dat komt in de volgende aflevering.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Stille Wens - 3

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 2958x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.5
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 4418x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
9.0
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 2800x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1754x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
7.9
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 8465x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.4
:: Een Toevallige Toy BoyDoor: Harry
Gelezen: 7996x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.6
:: De Nacht Na...Door: Jef
Gelezen: 3626x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Squirten, Likken Neuken
16-06
7.9
:: Geweldig Afscheidsfeestje!Door: Yourcaptain
Gelezen: 4650x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.3
:: Geil - 48 - HestherDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 609x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Bevrediging, Hoereren
15-06
8.0
:: Een Vrouw Neukt...Door: Harry
Gelezen: 13586x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hakjes, Brede Heupen, E Cup,
15-06
7.9
:: Zonnen Door: Harry
Gelezen: 12477x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
7.4
:: Bouchra’s Eerste Zwarte Man Door: G.B.
Gelezen: 10851x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Moslima, Marokkaanse, Onderdanig
14-06
8.5
:: Een Date Vol OrgasmesDoor: De Zus Van Stacy
Gelezen: 11094x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Openbaar, Neuken, Pijpen, Beffen, Squirt, Squirten, Zusje, Toilet, Restaurant, Nerd
14-06
8.9
:: IjsklontjeDoor: Kiwi90
Gelezen: 7950x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blinddoek, Ijsklontje, Beffen
14-06
8.5
:: Zaterdag Met Een Happy EndDoor: Wim Van Es
Gelezen: 4470x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: MMF, Bondage, Anaal
13-06
7.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net