Opwindend.Net
Datum: 31-05-2016
Stemmen: 70x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 14475x
Lengte: Gemiddeld
Weekendje Weg - 2
Door NoMercy001 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Weekendje Weg - 1

Sluitingstijd van de bar nadert, het laatste rondje kan besteld worden. Ingrid is aardig teut van de Malibu, Suzan kijk slapend uit haar ogen met een geile blik, Paul zie je gewoon denken dat de avond nog wel wat seks mag bevatten. En ik, ik sla alles gade en kijk zonder schaamte nog is naar het kale kutje van Suzan als ze haar laatste cocktail van tafel pakt en achteruit zakt in de bank.

De bar gaat nu echt sluiten en we worden vriendelijk verzocht te gaan. Begrijpelijk, het is 2 uur in de nacht. Paul en Suzan blijken op dezelfde verdieping van het hotel te verblijven als wij en gaan met de lift naar boven. In de lift pakt Ingrid haar jurk vast en zegt teut, er zit een vlek op en tilt de jurk op. Niet in de gaten dat ze compleet vol in beeld zonder schaamte in haar blote kut staat.

Paul kijkt niet naar de vlek op de jurk, maar verlekkerd naar een mooi kutje. Suzan doet er een schepje bovenop als we uitstappen door te zeggen, moet je uitdoen die jurk, de vlek moet uit. Ingrid duizelt een beetje op haar benen. Dan ben ik naakt zeg Ingrid. Nou dan doen we dat toch samen en Suzan doet haar rokje uit. Ingrid volgt door haar jurk los te proberen te maken.

Voor ik er erg in heb heeft Paul de rits losgemaakt en zakt de jurk over haar schouders op de grond. Mijn pik staat stijf in mijn broek nu op de 3e verdieping in een hotelgang twee vrouwen in hun blote kutjes lopen. Paul zegt, nog wat na drinken op onze kamer? De dames in koor, ja lekker. Ik zeg ook geen nee.

Op de kamer aangekomen nemen we wat te drinken uit de minibar. Paul en ik nemen plaats op de 2 fauteuils omdat Suzan en Ingrid al op bed zijn gevallen. Ingrid heeft toch wel een maatje grotere tieten dan Suzan. Suzan zal net een iets grotere cup maat B zijn of kleine C, wel met harde tepels.

De TV gaat aan voor wat muziek en zo praten we nog wat verder. Paul en ik hebben dezelfde interesse in de F1 waar we even in verdwalen. Hoe lang het duurde weet ik niet, maar een zacht gekreun vult de kamer. Ik tik Paul aan die het blijkbaar nog niet doorhad en wenk met mijn hoofd naar het bed. Playboy kanaal staat aan en Suzan speelt met de borsten van Ingrid.

Ingrid streelt met 1 hand door het haar van Suzan en met de andere over haar eigen buik. Hierdoor voelt Suzan dat ze door kan gaan en speels gaat ze verder. Het strelen gaat over in zacht zoenen en sabbelen. Ingrid wrijft over haar kutje en Suzan kust zich een weg omlaag. Paul en ik zitten op ons gemak heerlijk te kijken naar het tafereel. Vermoedelijk hebben we beide wel dezelfde fantasie in ons hoofd.

Suzan zit op haar knieŽn, deels schuin met haar kont richting Ingrid. De hand van Ingrid speelt met het kutje van Suzan, terwijl Suzan op haar beurt met haar tong Ingrid aan het verwennen is. Suzan geniet er blijkbaar van, want niet veel later zijn de dames in standje 69 bezig. Dit had ik niet achter Ingrid gezocht, dit moet ongetwijfeld door de drank komen. Maar wat maakt het uit als de kamer gevuld wordt met een orgasme van Suzan. Ze komt klaar op de tong en vingers van Ingrid.

Als haar orgasme is weggeŽbd draait ze zich om en gaat met volle overgave het kutje van Ingrid likken. Ik zie aan Ingrid dat het niet lang gaat duren dat ook zij gaat komen. Naast me zit Paul met zijn lul uit zijn broek zichzelf zachtjes af te trekken. Ik probeer me in te houden, ook al kost dat moeite, mijn lul is als een harde honkbalknuppel.

Dan begint Ingrid te schokken en te kreunen, ze grijpt de lakens en ik zie haar vuisten wit wegtrekken door het knijpen. Daarna verslapt ze. Suzan draait zich om en ze liggen in elkaars armen te genieten. Suzan kijkt ons aan en vraagt wat we er van vinden, alsof dat niet te zien is aan ons. Ingrid vraagt aan Paul of hij haar kutje net zo mooi vind als van Suzan. Paul reageert met de opmerking dat hij het eerst beter moet kunnen zien.

De dames gaan verliggen, naast elkaar op bed, op hun rug, de benen wijd en over de bedrand. Suzan komt met haar hoofd iets omhoog en zegt heren, nu willen wij jullie ook wel eens naakt zien. Paul staat op en doet zijn broek uit. Ik denk, mee doen, niet zeuren, gewoon meedoen. En wij beiden staan nu naakt naast elkaar naar twee mooie kaal geschoren natte kutjes te kijken.

Paul stapt naar voren en tot mijn grote verbazing niet richting Suzan, maar pakt Ingrid haar benen vast, duwt ze omhoog tegen zijn schouders aan. Voor ik kan reageren zie ik Paul zijn lul verdwijnen in de kut van Ingrid en begint haar te neuken. Zijn lul stampt in en uit de kut van mijn vrouw! Ingrid kreunt en kreunt, ze duwt hem niet eens weg. Harder en harder gaat Paul te keer.

Suzan staat op en ik pak haar hand vast en duwt haar iets verder op bed. Kruipt tussen haar dijen en dan heeft Suzan mijn lul al vast en leidt deze tussen haar natte schaamlippen. Een rilling gaat er door mij heen als ik elke centimeter van mijn lul in haar kutje voelt glijden. Ik moet dromen, denk ik nog en kijkt naast me.

Ingrid zet haar nagels in de rug van Paul en klemt haar benen vast om hem heen. Paul ramt zijn lul nog dieper en gromt. Dan kreunt hij en ik zie hoe hij zijn zaad in mijn Ingrid spuit als hij klaarkomt. Suzan fluistert in mijn oor, neuk me, neuk me, ik wil je. Ik voer het tempo op en met lange diepe stoten gaat mijn lul in en uit haar natte strakke kutje.

Paul valt op bed neer en Ingrid gaat richting de badkamer. Ze neemt een douche en Paul naast me ligt in coma en slaapt. Dit maakt mij geiler, ik lig de vrouw van een andere vent te neuken terwijl hij er naast ligt. Dan focus ik me op Suzan en onze tongen vinden elkaar. Suzan trekt haar benen iets op en ik neuk haar terwijl ik steunend op mijn handen haar aankijkt.

Ingrid wrijft met 1 hand tussen ons in aan haar klitje en niet veel later verkrampt haar gezicht. Ik voel haar kutje melken en persen om mijn lul heen. Ze kreunt, dieper, sneller, gevolgd door een langgerekt jaaaaaaaaa ik kommmm, hmmm. Haar orgasme is fel, ze komt klaar.

Ik voel dat mijn zaad wil komen en legt mijn hoofd naast die Suzan neer, sabbelt zachtjes aan haar oorlel. Ik voel dat ik ga komen, het moment dat mijn zaad gaat en mijn orgasme begint fluistert Suzan ineens, niet in me spuiten hoor, niet doen he. Ik slik de pil niet. Voor ik kan reageren is het al te laat. Mijn eerste stralen warm vruchtbaar zaad spuit diep in de smachtende kut van Suzan.

Suzan kreunt nog, wat doe je nu, niet doen, ik voel je zaad in me en weer een straal warm zaad vult Suzan. Het enige wat ik kan kreunen is, sorry Suzan, te laat. Als nog een straal zaad haar kutje opvult. Dan liggen we in elkaar armen en ik voel Suzan bewegen en zeggen, wat heb je nou gedaan. Ik ga van haar af en zeg, daar was je anders wel te laat mee om dat te vertellen.

We zitten tegenover elkaar op bed. Suzan voelt aan haar kutje en als ze haar hand terug haalt zit die vol met mijn zaad. Mijn lul wordt alweer hard, dit wind mij zo op. Ze staat op en gaat richting de badkamer, ik volg haar omdat Ingrid daar ook is.

Ingrid is afgedroogd en wel en kijkt ons met een verlegen gezicht aan en zegt tegen mij. Hebben we dit echt gedaan wat ik denk. Ja, schat zeg ik, je heb je vol laten spuiten door een andere vent waar ik bij was. Suzan vult aan, ja en hij heeft mij misschien wel zwanger gespoten, ik waarschuwde hem te laat. Suzan stapt onder de douche en spoelt haar kutje zoveel mogelijk leeg.

Terwijl Suzan nog aan het douchen is kleden Ingrid en ik ons aan. Paul slaapt en heeft van dit laatste niets meegekregen. Wij laten het zo en willen vertrekken als Suzan uit de badkamer komt en fluistert, morgen weer? Maar dan moet je wel een condoom gebruiken. Ze geeft ons een kus en zegt zie jullie bij het ontbijt.

Als we aangekomen zijn in onze hotelkamer kijken we elkaar aan en weten eigenlijk niet hoe dit alles zo heeft kunnen lopen. Zonder veel te zeggen gaan we naar bed en zien wel wat morgen gaat brengen.

Misschien wel deel 3.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Weekendje Weg - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Zo Vader Zo Zoon Door: Rednas
Gelezen: 7666x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
22-10
7.8
:: Liefste Mama...Door: ManMetFluit
Gelezen: 7026x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Familie,incest,moeder,mama,zoon
21-10
7.7
:: Mijn Gezin - 2Door: Theo
Gelezen: 4247x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-10
8.4
:: Mijn OntdekkingsreisDoor: Dior
Gelezen: 7911x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontdekken
21-10
8.5
:: Zo Vader Zo ZoonDoor: Rednas
Gelezen: 11037x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-10
8.3
:: KantoorliefdeDoor: Nickey
Gelezen: 7278x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-10
8.8
:: Lucie, Vrouw, 55, Geil - 6Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2601x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-10
8.8
:: Baantjes Zwemmen Door: Anoniempje123
Gelezen: 11280x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opa Zwembad
20-10
8.3
:: Verboden Vruchten #2:...Door: Kas41
Gelezen: 6605x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Blinddoek, Anaal
19-10
8.2
:: Laila Met Dd Borsten - 2Door: John De Groot
Gelezen: 7573x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Moeder Dochter Pijpen Spuiten Aftrekken Tongen Tiener
19-10
8.6
:: Jessica Het ZeilmeisjeDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 8068x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Zeilen, Tent, Beffen, Likken, Doggy, Kreunen
19-10
8.6
:: 50 Keer! Of Meer? Door: Mirum
Gelezen: 7642x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-10
8.5
:: Ellen Heeft Nooit... - 2Door: Buitenman
Gelezen: 8413x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-10
8.8
:: Onze Zonsondergang In...Door: Virusje
Gelezen: 6028x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-10
8.9
:: Geile Evelien - 24Door: Barteljoris
Gelezen: 2427x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Sperma Slikken
18-10
8.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 667