Opwindend.Net
Datum: 28-08-2016
Stemmen: 33x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 10093x
Lengte: Lang
Loes, Vriendin Van Ilse
Door Venom - Mijn Profiel Pagina

Ik heb eindelijk nog eens tijd om een vervolg te maken op 'de advertentie 1 en 2'. Kijk op mijn profiel om deze te kunnen lezen. Veel plezier.

Het verhaal gaat verder in het perspectief van Ilse.

Hoi allemaal, met Ilse. In het vorige deel heb ik jullie verteld hoe ik een heerlijke date heb gehad met Tom. Ik ben toen een aantal keer waanzinng lekker klaargekomen door zijn heerlijke behandeling van mijn kontje.

De dag verliep verder super tot ik thuis kwam en mijn vriend op mij zat te wachten met voor hem een stapel papieren. Wat heeft dit allemaal te betekenen riep hij en mij de papieren toewerpend. Kijkend wat het was zag ik dat hij al mijn mails met Tom had uitgeprint en dus ook wist waar ik zojuist vandaan kwam. Ik kan niet geloven dat je mij dit hebt aangedaan, je hebt me tot heel diep gekwetst. Het spijt me liefje, ik ben fout geweest probeerde ik nog mezelf te excuseren.

Stop maar zei hij, je bent een vuile slet en wil niks meer met je te maken hebben. Je krijgt 5 minuten om een tas te maken en het af te trappen waarna hij opstond en wegliep.

Enigsinds bedroefd om wat ik hem had aangedaan was ik ergens toch blij dat ik het gedaan had. Ik pakte mijn spullen bijeens en vertrok naar mijn beste vriendin Loes die iets verderop woonde.

Ik belde aan en Loes deed even later de deur open en keek me verbaasd aan omdat ik daar laat in de avond stond met een tas vol kleren. Maar lieverd wat is er gebeurd, kom toch snel binnen. Ga zitten en dan haal ik een wijntje. Even ter detail: Loes is een knappe lang harige brunnette, 1m75 groot een 68kg maar met naar mijn mening gezegend met een grote stevige E-cup en een volle kont.

Loes komt terug en geeft me het wijntje en zet zich tegenover mij en aangezien het al laat is heeft ze een nachtkleed aan die haar heel mooi staat.

Vertel eens wat er is gebeurd zei ze. Ik begon aan het hele verhaal en merkte tijdens het verhaal dat ze het ongemakkelijk kreeg en over en weer schoof over de zetel. Ik bleef verder vertellen en naarmate het verhaal geiler werd zag ik haar tepels door het kleedje uitsteken, hoorde haar ademhaling onrustig worden en merkte ik op dat ze met haar hand langzaam haar bovenbeen was aan het strelen. Ze was hartstikke geil geworden van dit alles en ik kreeg door dat ze niet meer alles gehoord had toen ze ineens verbaasd op keek toen ik de woorden zei: en zo kwam ik dus voor je deur terecht. Enigzinds verward keek ze me aan. Mijn god Ilse, dit had ik nooit van je verwacht.

Ik begon de lachen en dronk mijn wijntje verder leeg.

Pff ben wel echt moe geworden zei ik. Haha hoe kan het ook anders na wat jij allemaal hebt uitgespookt vandaag zei loes met een dikke knipoog. We ruimden op, friste ons snel op en gingen naar bed.

Het was best warm in de logeerkamer dus sliep ik enkel in mijn string. Ik lag de hele tijd te draaien en keren van de warmte en ik kon maar moeilijk de slaap vatten en besloot om snel een glas water te halen in de keuken. Zachtjes liep ik de kamer uit om loes niet wakker te maken. Al sluipend om mijn tenen liep ik langs haar kamerdeur die een beetje op een kier stond. Terwijl ik langsliep hoorde ik Loes zwaar ademen en meende ook licht gekreun te horen. Ik stopte even om te luisteren en ik hoorde hoe ze met haar eigen aan het spelen was. Mijn verhaal was blijkbaar wat langer blijven hangen dan ik dacht.

Ik keek naar binnen en een klein lampje scheen in de kamer. Het licht weerkaatste van haar bezweette lichaam waardoor ik haar op zijn hondjes op haar bed zag zitten. Haar kont hoog in de lucht naar de deur gericht en eenmaal gewend aan het weinige licht zag ik haar met een kleine dildo hard op en neer gaan in haar strakke kont terwijl ze wild met 2 vingers haar kutje bewerkte. Ik werd enorm geil van dit zicht en stak mijn hand in mijn string en begon met mijn kutje te spelen, met mijn andere hand speelde ik met mijn stijve tepels. Loes ging hevig tekeer en kreeg orgasme na orgasme maar hield niet op en bleef doorgaan. Ik kwam klaar met een lichte kreun van al dit lekkers en sloop terug verder door naar de keuken. Onderweg naar de keuken bedacht ik een geil plannetje en hoopte stiekem dat het ging werken.

Onderweg naar boven kwam ik Loes tegen. Ze schrok toen ze mij zag, ook dorst gekregen van de warmte vroeg ik? Ja, dat kun je wel zeggen antwoordde ze en liep verder. Met een grote lach op mijn gezicht liep ik naar mijn kamer en nam mijn telefoon en deed een mailtje naar Tom.

Met als volgt:

Hoi Tom,

Ik wou je nog even bedanken voor afgelopen dag en ik weet dat we het bij iets eenmalig gingen houden maar er is iets gebeurd in de tussentijd waardoor ik niet anders kan dan je hiervoor te vragen.

Toen ik thuis kwam stond mijn vriend me op te wachten met onze mails in handen en wist dus van onze afspraak en heeft me het huis uit gezet waardoor ik nu bij mijn beste vriendin logeer. Haar heb ik het hele verhaal verteld wat ik met jou heb meegemaakt en en blijkbaar had dit een geile uitwerking op haar want ik heb haar zojuist begluurd terwijl ze hevig bezig was met een dildo in haar kont en ik dacht dat jij misschien wel in was om haar samen met mij eens een goeie beurt te geven zoals je met mij hebt gedaan.

Ik weet dat het veel gevraagd is maar denk er eens overna en hopelijk sta je ervoor open.

Geile XXX Ilse

Ik viel uiteindelijk in slaap en In de ochtend ging ik naar de keuken en Loes was al wakker en had een lekker ontbijtje klaar gemaakt. Ik schoof bij aan tafel en even later keek ik mijn mails na en jawel hoor ik had een mailtje terug van Tom. Het enige wat erin stond was: Waar en wanneer en wat had je in gedachte?

Ik kon een lach niet onderdrukken en Loes vroeg waarom ik ineens zo lachte. Een kleine verrassing antwoorde ik haar.

Ik antwoordde Tom Dat het deze avond moest gebeuren om 21u en ook een lijstje met spullen die ik nodig had.

De dag verstreek snel, we waren gaan winkelen en terrasjes meegepikt en tegen de avond zijn we gezellig iets gaan eten. Eens terug bij haar thuis hadden we nog even tijd voor het 21uur was en besloot Loes te confronteren met het feit dat ik haar betrapt had vorige nacht.

En was het lekker vroeg ik haar. Ja het eten was echt lekker zojuist. Haha daar heb ik het niet op zei ik haar, ik bedoelde afgelopen nacht. Loes kleurde rood en ontweek mijn zicht. Ik zette me langs haar neer en legde mijn hand op haar been. Ik zag hoe je lekker met die dildo bezig was en dat liet me ook niet echt onberoerd en nadat ik lekker was gekomen heb ik een plannetje uitgewerkt en juist op dat moment gaat de bel. Loes verschrikt en ik stel haar gerust dat dit de verrassing. Ik doe de deur open en neem als eerste de tas in ontvangst van Tom.

Wie is dat, vraagt Loes. Dat komt later zeg ik. Ik doe de tas open en haal er een blinddoek uit. Opstaan en omdraaien commandeer ik haar. Ik begeleid haar naar boven naar haar kamer en laat haar gewoon staan. Terug beneden ga ik Tom halen en kus hem innig en zeg dat ik hem heb gemist. We gaan samen naar boven en Loes staat nog steeds te wachten.

Tom gaat achter haar staan zoals bij mij laatst en ik ga voor haar staan. Tegelijk beginnen we haar hals te kussen en pakken we haar beet. Ze slaakt een zucht van opwinding, ademhaling verzwaard en haar tepels steken door haar jurkje. Mmm jullie maken me gek zegt ze.

Samen stropen we haar jurkje en string af en laten het op de grond vallen. Ik kan de verleiding niet langer weerstaan en neem haar zachte, grote borsten in mijn handen en kneed er stevig in. Een kreun ontsnapt uit haar mond als ik haar tepels begin te likken. Tom bekijkt dit alles nauwkeurig en kneed haar stevige billen, duwt haar benen uiteen en steekt 1 hand tussen haar benen.

Ik zak verder door mijn benen en kom op de hoogte van haar kutje en ik zie dat Tom er al een vinger diep in heeft zitten. Een vinger glinsterend van het nat van haar kutje. Omhoogkijkend zie ik Loes zwaar ademen. Haar grote borsten gaan hierdoor hevig op en neer, haar hoofd in Tom zijn nek terwijl hij haar hier nog steeds kust en 1 van zijn handen speelt met 1 van haar tepels. Ik voel mezelf nat worden en steek mijn hand onder mijn kleedje en trek mijn string opzij om met mijn kutje te spelen. Tijd voor een stap verder te gaan en meteen begin ik Loes haar kutje te likken. Dit wordt haar teveel en ze begint te trillen op haar benen, luider te kreunen en met ondersteuning van Tom komt ze hard klaar. Samen begeleidden we haar naar het bed en doen de blinddoek af. Ze bedankt en ons beide en vraagt of dit Tom is. Ik beantwoord bevestigend en met een lange tongzoen bedankt ze ons beide. Tom en ik kleden ons helemaal uit en naakt gaan we bij Loes liggen. We strelen en spelen nog wat met elkaar. Ik kan het niet weerstaan en duw Tom achterover, kus hem intens en dwaal af om zijn heerlijke harde lul weer in mijn mond te voelen. Ik pijp hem vol overgave lekker diep en voel langs achter ineens de tong van Loes op mijn kutje. Ze likt me heerlijk naar een hoogtepunt. Ik stop met pijpen en kijk haar aan. Oeps, ik liet me even afleiden deze avond is voor jou naar Loes kijkend. Ik leg me neer en spreid mijn benen en trek Loes tussen mijn benen. Houd jij je hier mee bezig en laat Tom lekker zijn ding met je doen zeg ik haar. Ze likt me verder en Tom trekt haar kontje omhoog en begint met haar kutje te spelen. 1 vinger verdwijnt in haar en al snel een 2de en een 3de. Langzaam vingert hij haar kutje. Ik hoor haar kutje soppen van het nat en steeds harder bewerkt hij haar kutje. Ik ken dit gevoel maar al te goed wat ze nu ervaart. Loes kreunt harder en komt luid klaar. Tom kennende stopt hij niet en op haar hoogtepunt gaat hij nog een snelheid hoger en vingert haar tegen een snoeihard tempo. Haar kutsappen vliegen wild in het rond en kreunt steeds harder en harder. Ooohjaaa oooh hemel wat lekker... Mmmmm sneller, harder, laat me weer komen kreunt ze. Dit wordt al snel teveel voor haar en op zeer korte tijd komt ze hevig kreunend en schreeuwend voor een 2de keer klaar. Uitgeput valt ze neer met een natte plek op de lakens tussen haar benen. Ze hijgt zwaar na en streel door haar haren en fluister zachtjes: dit is pas het begin lieverd, het echte werk moet nog komen.

Met een geile blik en glimlach op haar gezicht antwoord ze: laat maar komen. Ik kijk naar Tom en zeg dat ze er klaar voor is. Hij lacht en trekt Loes meteen terug op zijn hondjes, spreid haar billen en begint als een gek haar sterretje te likken. Als ik zie dat ze van geilheid op haar onderlip bijt, kus ik haar intens en lang. Tom likt haar sterretje nog steeds en maakt ondertussen zijn vingers nat in haar kutje waarna hij een vinger langzaam haar kontje induwt en langzaam op en af beweegt om haar op te rekken. Ooh wat lekker zegt ze tussen ons kussen door. Tom gaat een stap verder en steekt er al snel een 2de vinger in. Steeds dieper en sneller gaan zijn vingers in haar strakke kontje.

Ik wil wel eens van dichtbij bekijken hoe Tom te werk gaat en ga in 69-positie onder Loes liggen en beide nemen we het er dan ook maar van om elkaars kutje te likken maar ik heb wel een schoon zicht van hoe haar kontje wordt bewerkt maar dat was zonder Loes gerekend die een vinger nat maakt en ineens tegen mijn sterretje voel duwen en langzaam erin glijd. Ik kreun goedkeurend dus Loes vingert me lekker door terwijl ze mij likt. Tom is intussen begonnen haar sterretje goed op te rekken en vingert haar nu in een moordend tempo naar haar volgende orgasme. Loes vingerde mijn kontje sneller en likte me ook sneller en samen kwamen we hevig klaar. Mmmm fuck dat was heerlijk, beter dan mijn dildo van gisterenavond zei ze.

Laten we het dan nog maar eens overtreffen zei Tom. Hij spuugde op haar sterretje en wreef het lekker uit en zette zijn op springen staande lul tegen haar strakke kontje en duwde cm voor cm in haar. Dit was een geil zicht omdat ik nog steeds onder haar lag. Ik schoof iets verder en eens Tom zijn lul er volledig inzat likte in aan zijn ballen. Hij trok terug en begon langzaam haar kontje te neuken om haar op te rekken. Na een paar stoten trok hij volledig terug en stak zijn lul in mijn mond. Ik proefde nu voor het eerst de smaak van Loes haar kontje en het smaakte best lekker. Hij stak zijn lul terug in haar kontje en met korte harde, diepe stoten nam hij bezit van haar kontje. Loes kreunde het uit bij elke stoot die ze kreeg. Haar volle billen kletsten tegen Tom zijn heupen. Ooooh neuk me harder. Geef het me hard en diep schreeuwde ze. Zo gevraagd en zo zal geschiedde. Tom pakte haar bij haar heupen en neukente haar als bezeten. Beide luid kreunend van genot kwamen ze tot een geweldig orgasme. Loes trilde hard en voelde straal na straal in haar kontje gespoten worden. Moe maar voldaan trok Tom terug en het sperma liep langzaam uit Loes haar kontje. Ik kon de verleiding niet weerstaan en likte het langzaam op, hield het in mijn mond om dan onder Loes te kruipen en het sperma met haar te delen. Tom lag langs ons dit allemaal te aanschouwen. Eens we gedaan hadden gingen we langs weerzijden van Tom zitten kuste elkaar nog eens en begonnen dan met zijn 2 Tom zijn lul terug op sterkte te krijgen. Om eerlijk te zijn duurde dit niet zo heel lang want geef toe, wie vind het nu niet geil om 2 geile meiden met je lul bezig te zien. Kruip er maar weer op zei ik tegen haar en laat je kutje ook maar eens zijn deel krijgen. Zonder aarzelen kroop ze over hem en begeleidde zijn lul in haar kutje. Ze ging meteen tot onder omdat ze zo nat was en bereed zijn lul als een ware amazone. Haar grote borsten veerde op en neer en Tom nam ze vast en kneedde ze lekker hard en ruw. Wat Loes niet wist is dat er nog een verrassing in de tas zat. Een voorbinddildo van 25cm lang en 5cm breed. Ik deed hem aan en smeerde er flink wat glijmiddel op om soepel haar kontje te kunnen penetreren. Loes had niets in de gaten tot ik haar achterover duwde en de koude dildo tegen haar sterretje begon te duwen. Verschrikt kijk ze achterom en toen ze de grote van de dildo zag, zag ik een lichte aarzeling ik haar ogen maar eens ik doorduwde en de dildo in haar kontje verdween rolde haar ogen weg van genot. Jullie zijn fantastisch kreunde ze. Zo lekker ben ik nog nooit genomen. Eens volledig erin liet ik haar wennen aan de grote en begon langzaam haar kontje te neuken. Tom hield zich al die tijd stil in haar en liet mij mijn gang gaan. Langzaam stootte hij ook in haar en niet veel later hadden we een goed tempo te pakken en neukte haar stevig door in beide gaatjes. Loes was door het dolle heen en schreeuwde waarschijnlijk heel de buurt bijeen. Orgasme na orgasme kreeg ze tot ik genoeg kreeg van dit naar mijn mening trage geneuk. Ik stoote diep in Loes, boog voorover en vroeg aan Tom of we het eens goed af te maken. Hier was hij wel voor te vinden en Loes ook want ze smeekte er zelfs om toen ze het hoorde. Doe wat jullie willen en laat me waanzinnig komen.

Ik zette me goed achter haar, nam haar heupen vast en samen begonnen we haar steeds harder te neuken. Steeds harder en sneller beukte we in op haar gaatjes. De hele kamer, huis en ik denk zelfs buurt vulde zich met ons gekreun en gehijg. Loes kwam als eerste schokkend en trillend squirtend klaar. De wrijving van de het harnas van de voorbind tegen mijn clitje bezorgde mij ook een heerlijk orgasme en als laatste spoot Tom zijn lading diep in Loes haar kutje.

Loes was volledig van de kaart geneukt door ons. We rolde haar aan de kant want ze was als een blok in slaap gevallen op Tom. Dankjewel voor dit alles zei ik tegen hem. Geen enkel probleem zei hij. Hij stond op, kleedde zich aan en vertrok. Ik legde me tegen Loes aan en pakte haar vast en viel heerlijk nagenietend langs haar in slaap.

De volgende ochtend worden we samen wakker en met een geile glimlach op haar gezicht is het enige wat ze zegt: dankjewel lieverd!

Ik weet dat het best een lang verhaal is geworden maar hopelijk hebben jullie ervan genoten en ik kijk uit naar de reacties. Voor een heerlijk gesprek, wil je samen een verhaal schrijven, voor persoonlijke reacties of wat dan ook ben ik bereikbaar op: venom_stories@hotmail.com

Geile groetjes Venom

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Geile WerksterDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 11525x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrijen, Neuken, Klaarkomen
22-06
7.9
:: Heerser Harry - 3Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1954x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Diverse Mannen
20-06
7.8
:: Toy Boy - 3Door: Harry
Gelezen: 3372x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rimmen, Buurvrouw, Atleet
20-06
8.0
:: Geslaagde Dating AvondDoor: Pijaleu
Gelezen: 2882x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-06
8.4
:: De Verstuikte Voet Van JennyDoor: Pijaleu
Gelezen: 6114x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje
20-06
8.4
:: Hete WandelingDoor: Pijaleu
Gelezen: 3840x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verbrand, Zwembad
20-06
8.5
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3768x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
8.3
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 4076x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.5
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 12453x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3637x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.6
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 8866x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.3
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 8634x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.8
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 5975x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 4068x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
7.9
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 11711x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net