Opwindend.Net
Datum: 07-01-2017
Stemmen: 52x
Cijfer: 7.3
Gelezen: 11936x
Lengte: Gemiddeld
Marokkaans
Door Soraya - Zoek naar meer...

Gehaast klap ik de laptop op het bureau dicht en grijp naar mijn jas. Eindelijk weekend! Ik doe de lichten uit en loop door de gang naar mijn stagebegeleider. "Fijn weekend Emre!" Ik hoor hem nog wat antwoorden, maar ik ben al weer te ver om te horen wat hij zei. Door het raam zie ik dat het bewolkt is, het zal vast gaan regenen. Ik hol de trap af en zie hem, zoals beloofd, op de parkeerplaats op me wachten. Ik stap met een grote glimlach op hem af en sla mijn armen om hem heen. "Bedankt dat je langs bent gekomen!" Ik geef hem een klein kusje op zijn lippen en stap de auto in. Mo, de 28-jarige man waar ik smoorverliefd op ben, stapt ook in en start de motor van de auto. "Hoe was het op stage?" "Het ging tergend langzaam, vrijdagen zijn altijd heel rustig." Hij glimlacht naar me en vraagt hoe laat ik uiterlijk thuis moet zijn. Ik vertel hem dat mijn ouders vanavond pas thuis zijn en dat ik dus geen haast heb.

Mo zet de rit voort, maar met een andere bestemming: zijn huis. Ik ben hier geregeld te vinden op dagen dat ik vrij of vroeg uit ben. Helaas kan ik thuis niet praten over onze relatie, dat is nog steeds taboe. In gedachten verzonken loop ik achter Mo de deuropening in. Ik hang mijn jas op en neem plaats op de bank. "Ik heb je gemist." "Ik jou ook." "Ik ben blij dat je me vroeg langs te komen." Ik glimlach en verwelkom zijn lippen op die van mij. Een korte, maar tedere kus. Ondanks de taboes zijn Mo en ik erg open als het aankomt op seks. We hebben nog niet geneukt, maar voor alles wat er buiten valt hebben we een poging gewaagd. We genieten van onze tijd samen en genieten van elkaars lichaam. Geen gezeur en geen stress.

Ik glimlach als ik naar hem kijk. Hij kijkt me vragend aan. "Wat is er?" "Niets, ik ben gewoon in een goede bui." Mo komt dichterbij. Ik weet al waar dit heen gaat. "Ik heb je echt gemist", fluistert hij in mijn oor. Ik sluit mijn ogen en voel zijn adem in mijn nek. "Vind je het lekker?" Ik knik alleen maar. Hij neemt mijn gezicht vast tussen zijn handen en begint me te kussen. Ik kus hem vol op zijn lippen terug en zoek met mijn tong naar die van hem. "Als je ouders wisten wat je aan het doen was." De kus wordt steeds heftiger en ik word steeds warmer. Onze handen betasten elkaars lichaam. Mo merkt dat ik geil word en laat me liggen op de bank. Hij komt op me liggen en onze tongen vinden elkaar weer. Zijn lul voel ik door zijn broek heen tegen mijn been harder worden. Ik geniet hier zo van dat ik even stop met zoenen om een kreunend geluid los te laten. Mo reageert hier op door zijn stijve lul nog steviger tegen mijn bovenbeen aan te drukken.

Een voor een knoop ik de knopen van zijn lichtblauwe overhemd los en trek ik de uiteinden uit zijn pantalon. Zijn handen omvatten mijn volle C-cup borsten. "Ik wil dit elke dag", kreun ik. Hij snoert me de mond door me weer te kussen, steeds heftiger. Dit allemaal terwijl hij zijn lid over mijn broek tegen mijn kutje aanwrijft. Mijn hand glijdt als vanzelf naar beneden en streelt zijn lul over zijn broek. Met mijn andere hand maak ik zijn riem los en knoop zijn pantalon open. In zijn boxer zie ik een spoor voorvocht. "Ga zitten", vertel ik hem. Mo gaat weer recht zitten en kijkt me afwachtend aan. Op mijn knieŽn neem ik plaats tussen zijn benen. Terwijl ik hem nog steeds over zijn boxer streel, reikt hij z'n arm uit om mijn borsten te kunnen voelen. "Soraya alles uit," hijgt hij.

Gehoorzaam knoop ik mijn blouse open terwijl ik op zijn schoot ga zitten. Bij het zien van de eerste glimp van mijn borsten heeft hij geen geduld meer. Hij trekt mijn blouse uit en doet hetzelfde met mijn broek. In een zwart lingeriesetje zit ik op zijn schoot. Zijn stijve lul trekt weer mijn aandacht. "Pijpen?" Mo knikt en wacht af tot ik zijn Marokkaanse pik van het gevangenschap in zijn boxer heb bevrijd. Zijn eikel glimt van het voorvocht. Ik fluister naar hem dat ik verslaafd ben aan zijn pik en lik zijn eikel zonder gebruik te maken van mijn handen. In mijn mond voel ik zijn lul nog iets stijver worden.

Ik heb het altijd al lekker gevonden om te pijpen, maar de grootte van Mo's pik was in het begin van onze relatie een uitdaging. Hij houdt ervan om hem diep in mijn keel te stoppen. "Dieper in je pijpbekkie." Ik zuig z'n pik zo diep als ik kan mijn mond in. Ik geniet ervan en dat is zichtbaar en hoorbaar. Mijn kutje is nat. Terwijl Mo zijn pik nog in mijn mond heeft, buigt hij voorover om me tussen mijn benen te voelen.

"Ah zeiknat, precies zoals ik je kutje wil." Likkend aan zijn ballen kijk ik in zijn ogen. Hij is bloedgeil. "Ik kom bijna, ga liggen." Ik gehoorzaam weer netjes en ga languit op de bank liggen. Dit keer is het Mo die tussen mijn benen plaatsneemt. Over mijn string streelt hij mijn natte poes met 3 vingers. "Als je ouders wisten wat ik hier met je aan het doen ben", herhaalt hij weer. Hij trekt mijn string omlaag en gooit mijn benen in de lucht. "Beffen", hijg ik. Hij legt 1 vinger op mijn clitje en wacht mijn reactie af. Ik kreun bij iedere aanraking. Het puntje van zijn tong vindt zijn weg over mijn vagina. "Dit is zo fucking geil, je likt m'n poesje gewoon." Mo zuigt aan mijn clit en maakt me helemaal gek. "Ik ga je doorboren met 3 vingers." Met korte halen likt hij mijn clit. Zijn middelvinger streelt mijn schaamlippen. Ik hoor het soppen. "Je bent echt zeiknat hŤ, vind je het lekker als ik je poesje lik. Je mag dit niet van je ouders, maar je bent verslaafd." Ik geniet van Mo's aanrakingen. Zijn vinger verdwijnt diep in mijn natte Marokkaanse kut. Terwijl hij me vingert blijft hij mijn clitje zuigen. Dit houd ik niet lang vol en kom schokkend klaar op zijn mond.

"Zo geil Soraya, maar je bent nog niet klaar." Ik kijk naar zijn lul. Een mooie, dikke, lange, getinte en besneden pik. Helemaal stijf en klaar om te vuren. Ik kan er niet langer alleen naar blijven staren en neem hem al gauw weer in mijn mond. "Pijpslet, je bent er gek op." Het geile taalgebruik van Mo maakt me weer nat. "Ik ben er gek op, ik wil je lul in mijn mond voelen. Spuit lekker in mijn mond. Je pik is zo stijf." Mo neukt me in mijn mond. Met mijn hand aan zijn pik probeer ik nog enige controle te houden, maar hij blijft stoten tot ik moet kokhalzen. Hij blijft me maar zijn pijpslet noemen en ik vind het lekker.

"Ik ga je gore bekkie zo volspuiten heb je dat begrepen?" Ik knik gehoorzaam terwijl Mo zijn pik uit zijn mond haalt. "Open." Ik op mijn mond en speel met zijn ballen terwijl hij aan zijn pik trekt. "Ga je je broertje en zusje thuis kussen terwijl je mijn sperma in je bek hebt gehad?" Ik knik en blijf met zijn ballen spelen. "Spuit mijn mondje vol. Ik wil je zaad proeven." 5 zaadstralen. 3 in mijn mond, 1 over mijn gezicht en 1 over mijn borsten.

Voldaan kijkt Mo me aan. "Smeren." Ik slik zijn sperma door en smeer het zaad op mijn borsten uit. "Ik breng je veilig naar huis." Ik glimlach en raap mijn blouse van de vloer. Terwijl ik deze weer aan trek, knijpt en streelt Mo mijn billen. "Lekkere Marokkaanse billen." Ik duw ze in zijn gezicht en knoop mijn blouse vast. "Hoe vaak je ook klaarkomt, je blijft geil", lacht hij. "Misschien moet je me dan maar eens gaan vullen met je vlees." Mo knoopt zijn broek vast en grijpt naar de sleutel van zijn auto. "Eerst veilig naar huis. Je ouders moeten niet achterdochtig worden als je wil dat ik je laat klaarkomen." Ik geef hem nog een korte tongzoen en stap dan samen met hem zijn woning uit.

Zoek naar meer verhalen van Soraya...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (11)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net