Opwindend.Net
Datum: 07-01-2017
Stemmen: 83x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 9188x
Lengte: Lang
60+ Voelt Als 20 - 2
Door NoMercy001 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: 60+ Voelt Als 20 - 1

Na weer een heerlijke dag snowboarden met Ingrid en Henk valt de duisternis snel in. Het wordt tijd om weer richting het hotel te gaan. Daar aangekomen kleden we ons om en gaan heerlijk eten. Het is warm binnen en alle gasten zitten met een rood hoofd van de warmte na heel de dag in de koude buitenlucht. Ingrid neemt een wijntje en Henk een groot glas bier. Dat heeft zeker zijn uitwerking. Beide gaan naar hun kamer, wat mij de gelegenheid geeft om is te kijken in de sauna of daar nog wat te beleven valt.

Het voelt best lekker om naakt rond te lopen en hopelijk zie ik nog een paar mooie naakte vrouwen. Ach, iedere man en vrouw in een sauna kijkt rond naar anderen, ik ben geen uitzondering. Alleen er is niemand. Een beetje teleurgesteld in mijn gedachte, had toch wel gehoopt dat Joke er zou zijn, wie weet wat er weer had kunnen gebeuren.

Ik neem plaats in de sauna en ga lekker liggen. De warmte doet me goed en mijn kleine gekrompen pikkie van heel de dag in de kou buiten zijn, komt weer tot leven. Mijn lul en zak groeien door de warmte, mijn leuter wordt zelfs half stijf en ligt plat op mijn buik.

Zachtjes streel ik mijn pik terwijl ik denk aan gisteren toen mijn lul lekker in Joke zat. Mijn lul raakt er ook opgewonden van en staat nu hard en stijf overeind met een grote harde paarse eikel. Dan schrik ik op als ik mensen in de sauna ruimte hoort. Vlug gooi ik een handdoek over mijn stijve heen.

Via de glazen deur kijk ik de ruimte in naar de douches. Daar zie ik twee vrouwen zich van hun handdoeken ontdoen. Zie ik het goed? Ja, het is Joke met haar dochter. Ze wassen zich en praten vol met elkaar. Joke draait zich om en zie ik het goed? Zie ik het heel goed? Ze heeft haar kutje geschoren. Wooowwh, die 60+ kut ziet er van deze afstand heerlijk uit zo lekker kaal in de vrije natuur.

Haar dochter draait zich nu ook om en wat? Joh, die heeft haar spleetje ook geschoren. Ik begin hoop en opwinding te voelen. Zouden ze beide ……? Mijn lul twijfelt niet, is onder mijn handdoek hard en stijf. Ze komen mijn kant op, wat moet ik nu? Ach, bekijk het maar, ze kunnen hooguit boos worden.

Ik ga rechtop zitten met mijn stijve pik als een harde speer omhoog. Ik wacht ze op en zie wel hoe ze reageren. De deur gaat open en als Joke met 1 stap binnen is kijkt ze me aan met grote ogen, nou niet mij, maar ze kijkt duidelijk naar mijn harde lul. Haar dochter stapt ook binnen en kijkt net zo.

Zo dames, ik zie dat jullie mijn vraag van gisteren antwoord heb gegeven te zien aan die mooie gladde poesjes van jullie. Dus moeder en dochter zijn wel in voor wat lekker vertier.

Jokes ogen worden groter en ze lacht, haar dochter is wat zenuwachtig. Ik schijt peuken, wat als ze nu gaan gillen? Maar nee, Joke zegt tegen haar dochter, kijk is, is het geen prachtig exemplaar? Zou dat ding net zo voelen als gisteren? Haar dochter reageert, ma doe effe normaal. Ik ben hier alleen om jouw je pleziertje te gunnen. Aan mijn lijf geen polonaise. Ik kijk wel of jullie niet betrapt worden.

Joke neemt plaats naast me en kan het niet laten om gelijk mijn lul voorzichtig aan te raken. Een siddering gaat door mijn lichaam als haar fluweel zachte handen over mijn eikel streelt. Joke glundert en begint me zachtjes af te trekken. Ze mompelt aan 1 stuk door, wat is je ding hard, owww wat voelt ie hard, van mijn man wordt ie niet meer zo hard.

Uit de hoek hoor ik, nou ma!! Zo kan die wel, doe is effe gewoon. Laat ie je nou maar gewoon effe snel neuken dan hebben we dat ook gehad. Kunnen we weer gewoon doen. Heel de dag hoor ik niks anders meer van je als dat zijn lul zo hard was.

Mijn hand zoekt haar glad gemaaid 60+ kutje op en voel een paar zachte kale schaamlippen. Mijn middelvinger glijdt tussen haar lipjes door, ze geeft een kreuntje, ze is al nat van opwinding.

Ze fluistert, vlug ik wil je ding voelen en ze gaat achterover liggen en spreid haar benen. Joke laat er geen gras over groeien met wat ze wilt. Ze trekt me mee aan 1 arm en ik schuif tussen haar benen.

Mijn harde pik duwt tussen haar benen en als Joke haar benen iets optrekt floept mijn eikel tussen haar smachtende wachtende schaamlippen. Ze fluistert, duw je ding in me, snel, we hebben niet lang. De rest komt ook zo de sauna in.

Nu begrijp ik haar waarom ze zo aandringt. Ik duw met een stevige stoot door en haar kut wijkt open en met een luide kreun van Joke dring ik diep in haar. Uit mijn ooghoek houd ik haar dochter in de gaten die om beurten naar ons kijkt en weer door de glazen deur naar buiten kijkt.

Joke fluistert, ohh ja, hmmm je ding is hard. Met lange halen gaat mijn pik in en uit Jokes natte geile 60+ spleet te keer. Haar kut moet werken en zal voelen hoe het is om geneukt te worden. Met elke stoot kreunt ze van verlangen en meer, ooow ja dieper, sneller, ooohh ik wil meer.

Hmmm, Thea hij doet het zo lekker, hmmm, ja meer. Ik verhoog het tempo en voel mijn zaad al weer branden. Haar dochter, die blijkbaar Thea heet, zit nu meer naar ons te kijken en zichzelf te vingeren. Het doet haar blijkbaar genoeg om te zien hoe haar moeder onder haar ogen geneukt wordt.

Ook Thea kreunt nu zachtjes en mompelt, ooohh mama als papa dit wist, dan zou je grote problemen hebben. Joke, reageert daarop alsof dit het zetje was om klaar te komen. Oohh, hmmm, jaaa, lekkkeerr, diepperrrrr en een langgerekt gekreun volgt uit haar mond.

Jokes kut voel ik trekken en zuigen aan mijn lul als ze klaarkomt. Dan hoor ik Thea zeggen, ssst stoppen, er komen mensen aan. Het is papa en mijn dochter, doe gewoon nu.

Als door een bij gestoken duwt Joke me van zich af en mijn lul floept uit haar net klaar geneukt kaal 60+ kutje. Ik ga rechtop zitten en kruip de andere hoek in en gooi de handdoek over mijn middel heen.

De saunadeur gaat open en Jokes man Kees komt binnen met zijn kleindochter. Zo zitten jullie hier en Kees knikt vriendelijk naar mij toe en gaat zitten naast zijn vrouw die languit ligt. De kleindochter gaat naast haar moeder zitten.

Die Kees zou echt niet zo vriendelijk knikken en vrolijk zijn als hij wist dat nog geen 10 seconden geleden mijn harde staaf in zijn vrouw zat. En dat zijn dochter toekeek en zichzelf zat te vingeren.

Kees kijkt naar zijn vrouw Joke die naast hem ligt en ik zie hem opkijken. Hij kijkt recht in de kale geneukte natte gleuf van zijn vrouw, waar van de kutlipjes nog smachtend voor meer open staan. Haar kut staat nog wijd open van geiligheid. Maar goed dat ik haar net niet heb volgespoten, anders zou er nu zaad uit haar geile spleetje komen.

Denkend aan wat anders krijg ik mijn harde lul onder controle en verslapt. Nu is het tijd om de sauna uit te gaan en even af te koelen. Zojuist de dans ontsprongen op een berg ellende die had kunnen plaatsvinden. De kleindochter kijkt me na bij het verlaten van de sauna, ze moet zeker wel gezien hebben dat mijn slappe lul toch aardig dik en van formaat was.

Ik neem een koude douche en ga even relaxen op een ligstoel en geniet van wat juist gebeurd is. Een heerlijk glas koud water om het vochtniveau aan te vullen doet me goed. Na een minuut of 10 te zijn weg gesukkeld hoor mensen om me heen. Het is Joke met aanhang die met elkaar in gesprek zijn.

Tijd voor mij om de boel te ontwijken en ik ga richting het Turks stoombad. Het ruikt heerlijk naar eucalyptus en is zalig warm. Daar probeer ik verder te ontspannen wat niet lukt omdat ook Thea plaats neemt tegen over mij.

Ze begint tegen me te praten, hoe ik durf om haar moeder in de sauna te neuken. Dat ze een netjes getrouwde vrouw is. Dat het zojuist maar net goed afliep en bijna betrapt was door haar vader en haar dochter. Dat ze gisteren heel de dag aan moest horen van haar moeder hoe ze in tijden niet genoten had van seks.

Ik zeg, joh niet voor het 1 of ander, maar je moeder deed het vrijwillig, daar ben ik niet schuldig aan en trouwens jij zat erbij en jezelf anders druk te vingeren en naar mij en je neukende moeder te kijken. Je kut is nog zeiknat van geiligheid, ik zie je zeiknatte kut van hieruit glinsteren.

Thea verweert zich door te zeggen dat het niet waar is en kijkt naar haar kale kut die een beetje open staat. Ik reageer daarop en zeg, kijk je kut staat open, die wil gewoon een lekkere tampeloeres voelen. Dat kutje van je, wil wel en jij volgens mij ook wel. Hoe lang sta je droog?

Thea reageert met, ga je niks aan en mompelt 3 jaar. Ze zou zo graag willen maar het is duidelijk dat niet durft. Om haar te stangen reageer ik terug, je moeder wil wel hoor, als ze zo meteen met mij samen is en we krijgen de kans dan schuif ik hem er zo weer bij haar erin.

Ik zie gewoon dat haar hoofd rood van verlegenheid is en niet weet wat ze moet. Ik plaag haar verder en zeg, je kutje was anders gisteren nog aardig behaard, nu is ie lekker kaal. Heb je dat voor mij gedaan? Heb je dat samen met je moeder gedaan? Volgens mij is die van je moeder lekkerder, als dat kale kutje van jouw. Of vergis ik me?

Thea weet niet meer wat ze moet zeggen en schuift ongemakkelijk heen en weer. Als ze haar benen wijd doet en haar geile spleetje wijd open te zien is zegt ze, kijk zelf maar. Nu tevreden, je hebt mijn kut gezien nu.

Ik sta op en lacht naar Thea en zeg, ik ga het warme bad in, kom je mee? Zonder op haar antwoord te wachten verlaat ik het Turks stoombad en zoekt het warme bad op.

Daar kom ik Joke en Kees tegen die opschrikken door mijn komst. Duidelijk dat Kees met zijn hand onder water zat waar mijn pik bij Joke heeft gezeten. Een glimlach kan ik niet onderdrukken bij de gedachte. Als ook Thea erbij komt. Van Joke horen we dat hun kleindochter onder de zonnebank ligt. Kees stapt uit het bad en zegt dat hij naar boven gaat en knipoogt naar zijn vrouw Joke.

Zijn lul is half stijf als hij het bad uit stapt, naar de douche loopt en uit het zicht is. Joke fluistert dat ze nog geil is en Thea niet verder komt dan ssstttt ma!!, waarom ga je dan niet mee met pa naar boven?

Joke zegt dat ze met 5 minuten naar boven gaat want vaders neemt een pilletje, maar nog even heel graag mijn lul wil voelen. Een lul die niet met hulp van een pilletje hard hoeft te worden. Thea wil het niet weten allemaal, maar haar rode wangetjes zeggen alles.

Ik zeg tegen Joke kom dan, dan nog even vlug in de sauna. Stap het bad uit en Joke volgt als een opgewonden jonge vrouw achter me aan. Ze huppelt me voorbij en glipt de sauna in. Ik volg nadat ik goed heb rondgekeken of er veder niemand is.

Als ik de sauna binnenstap zit Joke al klaar met opgetrokken benen en haar openstaande geile 60+ spleet. Vlug zegt ze, neuk me nog even, maar niet in me spuiten, maak me geil, dan fantaseer ik zo meteen als Kees me neukt boven.

Mijn pik wil wel en ik trek de benen van Joke iets naar me toe, Joke pakt mijn lul vast en duwt die tussen haar schaamlippen. Op het moment dat mijn lul bij haar naar binnen schuift gaat de sauna deur open en Thea stapt binnen en gaat weer zitten waar ze zat.

Ze kijkt toe hoe elke keer mijn lul in en uit de geile kut van haar moeder schuift. Joke mompelt, neuk me, neuk me, ik wil je voelen, niet in me spuiten hoor. Ohh als Kees is wist wat ik nu doe, ohh ja dieper. Thea kijkt toe en haar hand zit al weer bij haar eigen kutje. Ook die is geil.

Joke kreunt en perst met haar 60+ kut, mijn eikel schuift weer langs haar geribbelde G-spot en geeft ons beide een heerlijk gevoel. Ik moet me beheersen om haar nu niet helemaal vol te spuiten. Dat wil ik haar niet aan doen nu. Ja ja kreunt Joke, ga door, ik voel het komen, ooow geweldig je ding.

Dan komt Joke klaar op mijn pik die diep in haar schuift. Ik zie Thea haar dijen ook klemmen, die heeft ook niet veel meer nodig. Ik moet me uit alle macht beheersen, mijn zaad roert zich als een laatste samentrekking van Jokes geile kut het einde aankondigt van haar orgasme.

Een vrouw van 60+ met idem kut nog zo geil is had ik nooit kunnen bedenken. Ze heeft een heerlijk lichaam wat niet onder doet van een 40 jarige, zoals haar dochter. Als Joke mij van haar afduwt en ik mijn lul uit haar natte geile geneukte kut zie floepen, stijf omhoog.

Joke geeft me een kus en zegt, dank je wel, ik ga nu vlug naar boven naar mijn man Kees. Ze stapt van de bank af en is weg voor ik er erg in heb. Dan kijk ik Thea aan en stap op haar af. Ze heeft haar hand voor haar klitje en kijkt naar mijn harde staaf die glanst van het geile kutsap van haar moeder.

Thea staat op en kijkt me aan, voor ze wat kan zeggen of doen draai ik haar om en duwt mijn leuter tussen haar billen. Thea fluistert, wat ga je doen? Een vraag waar ze zelf het antwoord op weet als ze mijn eikel tussen haar natte geile schaamlippen voelt drukken. Met gemak wijkt haar kutje open als mijn harde staaf in haar schuift.

Ik fluister in haar oor als ik over haar rug heen hangt, voel mijn pik in je schuiven, de pik die net je moeder nog naaide. Thea leunt met haar handen tegen de 2e bank van de sauna aan en staat met haar rug licht gebogen waarbij haar kontje met elke stoot die ik in haar maakt iets omhoog wipt.

Thea wrijft met 1 hand over haar klitje en hijgt en kreunt, hmmmm, hmmm. Ze is een stuk stiller dan haar moeder. Haar kutje voelt strakker en zachter, een geile spleet die zuigt aan mijn pik. Ze wrijft sneller en sneller over haar eigen klitje en spant haar bekken samen, ze kreunt sneller, sneller.

Dan houd ik het niet meer en het lijkt wel of mijn eikel uit elkaar klapt als met volle kracht mijn zaad diep in Thea spuit. Mijn uitgestelde orgasme trekt van top tot teen door mijn lijf heen als ook Thea haar kont naar achteren duwt en kreunt, ja ja ja oowwh. Thea die ook helemaal wegtrekt door haar samentrekkende klaarkomende kut.

Zo blijven we nog even staan na te genieten en de omgeving totaal vergeten. Ik voel mijn zaad uit Thea’s kut langs mijn lul sijpelen. Mijn hart gaat nog te keer door de hoge temperatuur van de sauna. Dan is het tijd om de sauna te verlaten. Samen lopen we naar de douche om ons af te spoelen.

Die Thea ziet er niet verkeerd uit en die seks zit wel goed, ik kijk toch wel ineens ook anders tegen haar aan. Als we beide opschrikken van Thea’s dochter die achter ons opmerkt, zeg volgende keer ma neem die gozer dan lekker mee naar je kamer. Is wel lullig als je hier betrapt wordt in de sauna.

Met een rood hoofd kijkt Thea haar dochter aan die met goedkeurende glimlachende blinkende oogjes ons beide aankijkt. Haar dochter draait zich om en loopt richting de kleedkamers. Het enige wat ik nog kan uitbrengen is, zullen we hierna samen wat gaan drinken aan de bar?

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net