Opwindend.Net
Datum: 13-01-2017
Stemmen: 29x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 5852x
Lengte: Gemiddeld
De Blogger
Door Leo - Mijn Profiel Pagina

Nadat ik Gitta had ontmoet besloten we de draad weer op te pakken. We konden het samen goed vinden. Maar Gitta had vanavond een verrassing voor mij. Ik probeerde uit te vogelen wat ze van plan was maar ze gaf geen krimp. Ik zou het wel ondervinden die avond. We hadden bij haar thuis afgesproken.

Op de afgesproken tijd kwam ik daar aan. Ik zag op tafel wat hapjes klaarliggen en de fles wijn stond al op tafel. Zou het een goed gesprek zijn wat ze wilde? Ze begon er eigenlijk zelf over. Ze wilde met mij naar bed onder de voorwaarde dat ik mij door haar aan het bed liet vastbinden. Ik stelde wel een voorwaarde dat ik niks in mijn kont wilde hebben. Ze glimlachte en zei dat ik haar op een idee had gebracht.

We gingen naar de slaapkamer en gingen uit de kleren. Ik werd naar mijn gevoel vakkundig aan het bed gebonden. Net strak genoeg. Net toen ik comfortabel lag deed ze me nog een slaapmasker om. Ik ging mee in het spel. En wist nu totaal niet wat er ging komen. Ik had tot nu toe ook nog geen stijve pik. Ik voelde haar van het bed af gaan en ik was benieuwd wat er nu ging gebeuren.

Ik voelde niet lang daarna iemand het bed opkomen. Er werd iets vloeibaars over mijn pik gegoten en daarna zachtjes ingewreven. Dat was genoeg om mijn pik hard te maken. Het voelde olieachtig aan. Ik werd nu voorzichtig afgetrokken terwijl afwisselend aan mijn pik werd gelikt. Van onder naar boven. Ik voelde dat mijn pik in haar mond ging. Voorzichtig werd er aan mijn eikel gelikt voordat er met de pijpbewegingen werd begonnen. Het was ferm maar prettig al voelde het iets anders aan, alsof het Gitta niet was. Maar dat kon niet. Ik hoorde Gitta tussendoor vragen of ik het lekker vond. Terwijl er zachtjes aan mijn pik getrokken vroeg Gitta of ik haar wilde likken. En toen gebeurde het. Er kwam iemand boven op mijn gezicht zitten terwijl er nog steeds aan mijn pik werd getrokken en gesabbeld.

Ik herkende de vocht van Gitta en likte naar gelang zij bewoog. Zij bepaalde waar gelikt werd. Maar wie trok en sabbelde er aan mijn pik? Mijn pik werd losgelaten en ik voelde iemand hoger komen zitten. Een hand pakte mijn pik en stopte het in een kut. De dame begon mij te berijden met lange halen. Ondertussen hoorde ik klef gekus en gelebber boven me. Gitta was met iemand aan het zoenen terwijl ik geneukt werd en ik haar likte. Ik kon geen kant op. De bewegingen werden steeds sneller en de dame in kwestie kreunde erbij. Ze stopte en ze wisselden van positie. Haar vocht smaakte zoetig, waarschijnlijk van het spul wat ze op mijn pik gesmeerd had. Gitta was nu ook flink bezig. Ik probeerde mee te stoten maar dat ging niet. Ze had het gemerkt want ze stopte. Ik voelde dat ze mijn handen en voeten losmaakten maar Gitta gebood mij het masker op te houden. Ik werd van het bed geleid door iemand die mijn pik vasthield. Ik hoorde iemand weer op bed gaan. Mijn handen werden op het achterwerk van de dame gelegd. Mijn pik werd vervolgens in haar kut geduwd. Gitta fluisterde in mijn oor dat ik haar zo hard mogelijk moest neuken. Ik begon eerst langzaam en daarna steeds harder. Ze ging steeds harder kreunen tot dat geluid gedempt werd en ik Gitta nu ook hoorde mee kreunen. Waarschijnlijk werd zij gebeft of gevingerd terwijl ik de andere dame aan het neuken was.

Ik gaf aan klaar te gaan komen. Gitta gebood me om snel weer te gaan liggen en werd daarbij snel door alle twee geholpen. Ik voelde dat aan beide kanten van mij iemand ging zitten. Ik werd nu door iemand hard gepijpt maar ik kon nu niet meer thuis brengen wie. Ik kon alleen aangeven dat ik ging klaarkomen. Op dat zelfde moment stopte het pijpen en ik voelde dat mijn pik en eikel door een tong werd gelikt. Het zou niet lang meer duren. Ik voelde een tweede tong aan de andere kant hetzelfde doen. Ik kon het niet meer inhouden. Ik voelde de eerste lading zaad over me heen spuiten terwijl beide tongen het bij mijn eikel probeerde op te vangen. Ik wist nu niet meer wie wat deed. Ik voelde dat iemand het zaad op mijn buik weglikte terwijl mijn eikel werd uitgezogen en schoongelikt. Wat een belevenis.

Ik bleef even liggen, moest even bijkomen. Gitta vroeg of ik mijn masker wilde afdoen. Ik trok het van mijn gezicht af en ging rechtop zitten. Daar zag ik Gitta zitten samen met een onbekende dame. We gaven elkaar een zoen en ze stelde zich voor als Tessa. Ik vroeg uitleg aan Gitta. Het bleek dat Gitta Tessa online had ontmoet. Tessa was schrijfster van erotische blog verhalen en wilde een verhaal over een trio schrijven maar had daar nog geen ervaring in. Ik liet me achterover vallen en voelde dat ik weer een harde pik kreeg...

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net