Opwindend.Net
Datum: 23-01-2017
Stemmen: 37x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 5500x
Lengte: Gemiddeld
Een Andere Afspraak
Door Leo - Mijn Profiel Pagina

Het was in de ochtend dat bij Jaco de deurbel ging. Hij had net zijn ontbijt op en verwachtte eigenlijk niemand. Door de glazen voordeur zag hij een jonge vrouw staan. Degelijk gekleed, trendy bril, lang golvend haar en met iets wat op folders leek in haar handen.

Hij opende de deur en wenste haar een goede morgen. Ook zij wenste hem een goede morgen. Ze vroeg hem of hij in de liefde geloofde want we leefden in een wereld zonder liefde. Het kwartje viel. De Jehova's waren weer onder weg. Hij had er geen zin en wilde haar afpoeieren. Maar ze had iets onschuldigs in haar ogen. Hij had ze altijd weggestuurd. Maar hij was benieuwd naar wat deze dame te vertellen had over de liefdeloze wereld. Hij nodigde haar uit om binnen te komen en keek nog de straat om te zien of er nog andere van haar collega's aanwezig waren want ze waren vaak met meerdere. Hij kon verder niemand zien.

Eenmaal binnen bood hij haar iets te drinken aan. Ze wilde een kopje thee en stelde zich voor als Ilse. Jaco zette het water op en en pakte een kop uit de kast. Hij bracht haar een kopje thee en was benieuwd wat ze te melden had. De liefde waar ze het over had ging over een andere liefde die hij kende. Ze vertelde hem hoe zij erover dacht en hoe de wereld er beter uit zou zien en gaf hem een folder om door te nemen. Het had geen zin om erover verder te gaan. Het was een fout geweest om haar binnen uit te nodigen. Tot ze begon over de liefde tussen man en vrouw en hoe zij erover dacht en dat het alleen binnen een huwelijk thuishoorde. Jaco hoorde haar aan en bekeek haar. Hoe kon ze erover praten als ze zelf waarschijnlijk nooit bemind was. Hij stelde de vraag uit nieuwsgierigheid. Er viel een stilte.

Ze vertelde dat ze voor haar bekering wel eens met iemand naar bed was geweest maar dat het liefdeloos was en alleen gericht op was op de genot van de man. Ze wou liever weer wachtten tot ze iemand leerde kennen en haar zelf geven in het huwelijk. Jaco kon dit niet begrijpen. Hoe kon een vrouw zo erover denken. Jaco besloot verder te vragen om te zien hoe ver hij kon gaan. Hij vroeg haar waarom ze niet had aangegeven ook te willen genieten en te willen klaarkomen. Daar had ze net zo goed recht op. Ze bloosde even.

Jaco ging verder. Hij vroeg haar of ze het niet een keer zelf wilde ervaren. Ilse had er wel eens over nagedacht maar verder dan er over te lezen op het internet was ze niet gekomen. Hier zat ze dan midden in een verleiding waar ze aan toe zou willen geven maar ogenschijnlijk niet kon. Maar het gebeurde toch. Ze wilde het ervaren. Ze wilde weten hoe het zou zijn. Maar onder een voorwaarde dat Jaco een keer met haar naar een samenkomst ging.

Ze liepen naar de slaapkamer toe en gingen uit de kleren. Ilse ging een beetje zenuwachtig op haar rug liggen. Jaco kroop tegen haar aan pakte haar borst vast. Hij leunde voorover en kuste haar teder. Hij nam haar borst in de mond en speelde met zijn tong over haar tepel. Af en toe zoog hij er lichtjes aan. Ilse reageerde erop door zachtjes te kreunen. Langzaam zakte zijn hand naar beneden. Hij voelde haar schaamhaar en terwijl zijn hand naar haar schaamlippen gleed opende ze haar benen.

Ze voelde van buiten droog aan maar de vinger die hij even had ingebracht voelde nat aan. Hij zakte langzaam af naar beneden terwijl Ilse sneller begon te ademen. Hij opende met zijn vingers haar schaamlippen en begon langzaam met zijn tong de binnenste schaamlippen en het gebied rond de clitoris te likken. Hij draaide met zijn tong rondjes om haar clitoris. Ze kreunde zacht. Ze was aan het genieten van het likken van het gebied om haar clitoris en haar clitoris zelf. Hij wisselde het af door af en toe met een uitstekende tong penetrerende bewegingen maken in haar vagina. Ze voelde haar spieren samentrekken. Met de toenemende opwinding voelde ze haar vagina vochtiger worden. Ook leek het erop dat haar binnenste schaamlippen waren opgezwollen en toen gebeurde het. Ze klapte haar benen dicht. Er gingen golven door haar heen. Het gaf haar voor het eerst dat speciale gevoel, wat met niets te vergelijken was. Ze schrok een beetje wat haar overkwam. Het leek wel of alle bloed naar haar hoofd gestegen was. Ze had het gevoel dat er van alles met haar lichaam was gebeurd, het schokte en sidderde en ze kon het niet stil houden. Dit gevoel kende ze nog niet. Ze voelde zich gelukkig heel ontspannen en wist voor altijd hoe een orgasme voelde. Ze vroeg of hij het nog een keer wilde doen.

Ze lag nog op haar rug. Voordat Jaco verder ging deed hij een condoom om. Terwijl Jaco op haar ging deed ze haar benen op de schouders van de Jaco. Jaco kon Ilse zo het meest diep penetreren. Doordat hij zo diep zat omsloot haar vagina zijn pik meer. Door de diepe penetratie voelde zijn pik groter aan. Groter dan dat ze ooit gevoelt had. En het voelde goed bij haar. Ze merkte dat ze in een ritme kwam. Ze begon te zweten, haar hartslag nam toe, ze kreunde en ze wist dat het weer ging gebeuren. En voor de tweede keer kwam ze. Het leek ook of ze hem onder piste. Ze had voor het eerst gespoten. Ze voelde hem harder stoten terwijl hij zwaarder ging ademen. Het zou niet lang meer duren. Ze voelde hem kort stoten en schokken. Ze voelde zijn pik pulseren. Hij was klaargekomen.

Ze lagen naast elkaar en Ilse wist dat ze het weer wilde meemaken. Dat intense lekkere gevoel. Ze draaide zich om naar Jaco en vertelde hem dat hij gelijk had gehad. Hij hoefde hun afspraak niet meer na te komen. Ze wilde nu een andere afspraak maken.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net