Opwindend.Net
Datum: 29-01-2017
Stemmen: 41x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 9189x
Lengte: Gemiddeld
Zondagochtend
Door Leo - Mijn Profiel Pagina

Er is niks lekkerder dan zondagochtend wakker worden en weten dat je die dag geen verplichtingen hebt. Zo ook bij Frank en Thea. Voorzichtig opende Frank zijn ogen. Het licht schemerde de kamer al in. Het was net alsof hij net in bed was gekropen. Eigenlijk was het ook zo. Even gezellig naar de cafť om de hoek met Thea was weer uitgelopen. Ze hadden het leuk en te gezellig gehad. Maar misschien iets gezellig te zo te merken aan zijn kater.

Voorzichtig ging Frank het bed uit en zette de balkondeur van de slaapkamer op een kier. Hij kon de trambellen horen van de aankomende en vertrekkende trams die door de stille straten galmden. In de verte hoorde hij de slagen van de Westertoren. Beter kan je niet wakker worden in de hoofdstad. Misschien als je direct aan een gracht zou wonen. Maar ze zaten daar prima. Hij liep naar de keuken toe om alvast de tafel te dekken voor het ontbijt. Hij vulde de waterkoker met water en vulde de koffie apparaat bij. Broodjes en beleg zouden later volgen als ze aan tafel zaten.

Hij liep naar de badkamer om zich enigszins op te frissen. Een douche zou hem wel goed doen. Hij nam een warme lange douche. Dat deed hem goed. Hij droogde zich af, sloeg de handdoek om zijn middel en liep naar de keuken. Toch maar even een glas sap en een cracker nemen en een aspirientje. Hij was wat slapjes op de benen mede door zijn kater.

Hij nam het mee de woonkamer in en plofte op de bank. Hij nam wat sap en at zijn cracker op. Ondertussen bekeek hij of er iets te lezen viel vanuit sociaal media.

Niet veel blijkbaar. Hij besloot nog even bij Thea te gaan liggen.

Die lag half ontbloot op haar buik nog te slapen. Haar lange haren half golvend over haar rug. Door de lakens kon hij net de spleet ban haar billen zien. Wat was dat toch een lekker ding. Voorzichtig ging Frank op zijn rug ernaast liggen. Hij deed zijn handen onder zijn hoofd en staarde naar het plafond. De gedachte om een bootje te huren kwam weer bij hem op. Het zou een mooie warme dag worden. Wat is er leuker dan door de grachten te varen en toerist spelen in eigen stad. Het idee beviel hem wel. Hij moest het straks maar voorstellen aan Thea. En misschien nog ergens eten en drinken halen voor aan boord. In gedachte was Frank zo bezig met de voorbereidingen dat hij niet in de gaten had dat Thea inmiddels ook wakker was.

Ze draaide zich om een kroop tegen hem aan. Hij rook lekker fris. Frank kuste haar op haar voorhoofd en stelde zijn plan voor. Ze vond het leuk. Lekker dobberen door de grachten. Ze hadden nog wel even tijd. De winkels gingen pas laat open. Hij kon ook niet eerder bellen om te reserveren.

Ze gaapte even en rekte zich helemaal uit alvorens weer tegen hem aan te gaan liggen. Ze legde haar hand op zijn kruis.

Aanvankelijk kwam er geen reactie. Ze besloot iets gerichter te voelen. En eindelijk voelde ze zijn lul. Frank lag daar een beetje gedachteloos in de hoop dat zijn kater spoedig zou afzakken. Hij voelde hoe zij aan zijn lul voelde en kneedde. Maar het was nog niet voldoende om een stijve te krijgen. Thea merkte ook dat er geen reactie kwam. Ze wilde het wel uitlokken. Ze vond het altijd wel geil om zijn harde lul te voelen en te strelen. Ze plaagde hem daarmee regelmatig in de ochtend. Gewoon dat ding hard maken. Altijd geil en leuk. Niet dat het altijd in seks eindigde. Hoefde ook niet.

Ze friemelde zijn handdoek los. En daar lag dat slappe dingetje. Voorzichtig kneed ze erin en maakte ze korte trek bewegingen. Maar er kwam nog geen erectie. Ze boog voorover en trok nu wat fermer aan zijn lul. En nu kwam het opzetten. Ze zag en voelde hoe hij groter werd totdat zijn lul volledig onder een hoek overeind stond. Ze bleef even doortrekken. Het was nu goed hard. Ze zag zijn dikke eikel recht voor zich.

Ze zag dat er kleine druppeltjes uit zijn eikel te voorschijn kwamen. Ze leunde verder voorover en likte deze met haar tong weg. Spoedig gevolgd door het aflikken van zijn hele eikel. Zo'n gewassen lul smaakte altijd prima. Ze was nu toch weer verder gegaan dat ze wilde. Ze omsloot zijn eikel met haar lippen en langzaam streelde ze deze met haar tong. Al gauw ging zijn lul steeds verder haar mond in. Ze begon hem steeds harder af te zuigen en terwijl ze teder aan zijn lul trok. Ze stopte even en stak een vinger tussen haar schaamlippen. Ze voelde dat ze ondertussen nat genoeg was om op hem te gaan zitten.

Ze ging op hem zitten en met de hand bracht ze zijn lul naar haar schaamlippen en liet zich op zijn lul zakken. Hij gleed er diep in. Langzaam begon ze te bewegen. Ze hield van deze positie. Ze had de volledige regie voor het ritme en tempo. Zijn hand zocht naar haar clitoris en hij begon daar over te wrijven terwijl zij bewoog. Zachtjes kreunde ze. Buiten kon je steeds vaker trams horen bellen. Het leven kwam daar op gang. Zo ook bij Frank en Thea. Ze bewoog steeds ritmischer terwijl Frank haar plekje masseerde. Ze vond dit lekker maar wilde liever dat hij haar met zijn lul verder stimuleerde. Daar hadden ze wel een standje voor.

Ze ging van hem af en legde haar kussen midden op het bed. Ze ging met haar gezicht in het matras liggen, zodat het kussen onder haar buik en haar bekken zat. Met haar knieŽn licht gebogen zodat haar kont hoger kwam. Vervolgens kon Frank haar penetreren. Het was vergelijkbaar met het doggy standje. Ze lag er comfortabel bij terwijl Frank haar neukte. Steeds harder. Ze voelde dat ze gestimuleerd werd. Ze ging harder kreunen terwijl ze voelde zijn lul in en uit haar vagina gleed en spoorde hem aan om door te gaan en niet te stoppen. Ze voelde dat ze ging komen. Wat was dit lekker vond ze.

Tijdens het stootten voelde Frank opeens hoe haar spieren begonnen samen te trekken, steeds vaker tot hij een warme vochtstraal over zich heen voelde komen terwijl zijn lul eruit geperst werd. Nog een straal kwam eruit terwijl ze zwaar kreunde. Ze was klaargekomen, het lukte bijna elke keer in deze positie. Nu moest hij nog. Hij penetreerde haar weer terwijl ze nog zo lag en begon haar weer te neuken. Je kon de soppen horen en het gekets.

Frank begon zwaarder te ademen en Thea wist dat het niet lang meer ging duren voordat hij zou komen. Hij ging er gauw af en ging op zijn rug liggen. Thea begon hem af te trekken terwijl ze met haar lippen zijn eikel omklemde. Ze wilde zijn ontlading opvangen. Ze voelde hoe zijn eikel begon te bewegen en hoe de eerste stralen naar binnen spoten. Straal na straal. Ze probeerde het door te slikken maar het droop gewoon haar mondhoeken uit. Ze zoog de laatste restjes eruit terwijl hij de laatste beetjes eruit perste. Het was voor het eerst in weken dat ze hem weer uitgezogen had. Ze liepen samen naar de badkamer om samen te douchen om daarna te ontbijten.

Terwijl je in de slaapkamer het water van het douchen kon horen kletteren kon je in de verte de trams horen en wederom sloeg de Westertoren. Het beloofde een mooie dag te worden.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net