Opwindend.Net
Datum: 05-02-2017
Stemmen: 94x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 13070x
Lengte: Lang
Een Duitse Ontmoeting - 1
Door Pat911 - Mijn Profiel Pagina

Een aantal jaar geleden moest ik, man van 40 en vrijgezel, voor mijn werk naar Duitsland. Niet zomaar een dagje, maar voor een project van een aantal maanden. Omdat ik geen zin had om elke dag heen en weer te rijden besloot ik doordeweeks in Duitsland te blijven. In de buurt van het kantoor waar ik moest werken, zat een groot hotel. Compleet met sportruimte, zwembad en sauna. Als ik dan toch niet naar huis kon, dan maar iets waar ik me in ieder geval 's avond niet zou vervelen.

Al na een paar dagen had ik een lekker ritme opgebouwd. 's Morgens vroeg opstaan, naar kantoor lopen waar ik brood en beleg had klaarliggen. Fijn aan het werk, 's middags warm lunchen met collega's zodat ik 's avonds in het hotel meestal kon volstaan met wat vers fruit. Daarna de sportzaal in op de bovenste verdieping, vervolgens afdalen naar de benedenverdieping om een paar baantjes te trekken in het zwembad. De avond sloot ik eigenlijk altijd af met een paar saunasessies, dompelbad en jacuzzi. Heerlijk ontspannen kon ik dan terug naar de hotelkamer.

Op een avond na het zwemmen douchte ik me af, schoot mijn badjas in en liep naar de sauna voor de opgieting. Ik ging staan bij een klein groepje dat daar ook heen wilde. Een van de wachtenden was een iets gezette maar wel vlotte meid, met een leuk koppie. Ik keek eens goed naar haar, en geheel tegen mijn normale doen in besloot ik om die avond te gaan proberen contact met haar te krijgen. In de sauna ging ik schuin tegenover haar zitten, zodat ik af en toe naar haar kon kijken. Blijkbaar voelde ze zich niet helemaal op gemak in de sauna, want ze hield haar handdoek om haar lichaam. Daarbij kon ze niet voorkomen dat haar grote ronde borsten er bijna bovenuit puilden.

Terwijl ik haar opnam keek ze plots naar me terug. Omdat ik het erg stom vond om mijn hoofd weg te draaien, lachtte ik vriendelijk naar haar. Gelukkig lachtte ze ook terug. Tijdens de opgieting keek ik af en toe naar haar, en ze zat ook geregeld naar mij te kijken. We glimlachten na elkaar, en toen ik haar een knipoog gaf werd haar glimlach groter. Na de opgieting bleef iedereen nog even zitten/liggen in de sauna, maar langzaam ging iedereen naar buiten. Toen de leuke meid ook wegging besloot ik maar gelijk mee naar buiten te lopen. Aangrenzend aan de saunaruimte was een halfopen ruimte met nog een sauna, een koude douche, een bak met ijs/sneeuw en de jacuzzi. Iedereen spoelde zich snel af met koud water en ging vervolgens de jacuzzi in. Ook de leuke meid en ik zorgde ervoor dat ik naast haar kwam te zitten. De jacuzzi moest handmatig worden gestart met een knop ergens langs de zijkant. Een van de andere saunagangers had die taak op haar genomen.

Er konden maximaal acht mensen in de jacuzzi en dan zat ie ook echt vol. Dus toen er steeds meer mensen in kwamen werden we allemaal iets naar elkaar gedrukt. Mijn been raakte het been van de leuke meid. Ik mompelde een verontschuldiging maar ze zei dat ze het niet erg vond. Ik nam me voor om zolang mogelijk met haar in het bad te blijven zitten. Nadat de jacuzzi een aantal keer was herstart begonnen de eerste mensen af te taaien. Toen bijna iedereen weg was, bleef enkel nog een andere man bleef bij ons in bad, en ik hoopte maar dat hij weg ging voordat de leuke meid er genoeg van had. Het geluk was met mij en nog 1 bubbelsessie verder hield ook hij het voor gezien. De jonge meid had inmiddels de taak om de jacuzzi telkens opnieuw aan te zetten op zich genomen. Hiervoor moest ze zich telkens iets verdraaien en dan zag ik haar heerlijke borsten net boven het water uit komen.

Omdat het wat rustiger was in de jacuzzi had ze ook iets meer afstand genomen en ik zocht naar een manier om weer dichterbij te komen. Toen de jacuzzi weer uit ging en zij zich wilde omdraaien zei ik 'laat mij maar'. Ik verschoof haar kant op, tilde mijn arm uit het water en achter haar hoofd langs en drukte op de knop. Bij het terughalen van mijn arm ging ik langs haar schouder. Weer verontschuldigde ik me, maar ze glimlachte alleen naar me. Ik draaide wat meer naar haar toe, waarbij ik 'per ongeluk' mijn been tegen haar been stootte. Ze trok haar been niet terug en dat voelde als een aanmoediging. Ik tilde mijn arm weer uit het water en legde die op haar schouder, langzaam wreef ik over haar schouder en haar nek. Ik boog me naar haar toe en tegelijkertijd trok ik haar hoofd ook naar me toe. Ze liet zich gewillig leiden en we begonnen elkaar hartstochtelijk te kussen.

Ik sloeg mijn andere arm ook om haar heen en onder water liet ik mijn hand langzaam over haar zij glijden, naar beneden naar haar stevige heupen. Toen ik mijn hand weer naar boven bewoog pakte ik haar borst vast. Onder water voelde ik haar handen ook over mijn zij gaan, ze zakte af en stopte niet. Haar ene hand gleed door naar mijn lies en zonder al te moeilijk te doen greep ze mijn inmiddels hard geworden pik stevig vast. Ze maakte langzame trekkende bewegingen. Aangespoord door haar vrijpostigheid liet ik mijn handen ook naar beneden glijden tot tussen haar benen. Zonder moeite gleden 2 vingers naar binnen, en hoewel we al in een jacuzzi zaten meende ik haar vochtigheid te voelen. Ze kreunde en ging door met mij te kussen. Ze sloeg 1 been over mijn benen heen en het leek alsof ze op mijn schoot wilde gaan zitten. Dat leek me niet zo'n veilig plan.

Ik stopte met zoenen en vroeg of ze mee wilde naar mijn kamer, of dat ze liever wilde dat ik naar haar kamer meeging. 'Ik ben geen hotelgast' zei ze, 'ik woon in de buurt en ben lid van de sportschool'. Het was me inderdaad opgevallen dat de sportschool frequent werd bezocht door mensen van buiten het hotel. 'Ik kan ook niet lang meer blijven, mijn oppas vertrekt bijna en ik wil mijn kinderen niet alleen laten'. Natuurlijk baalde ik van dit antwoord, maar ik begreep het wel. We kusten nog wat, voelden aan elkaar en toen gaf ze aan dat ze echt weg moest. We gingen het bad uit en ze sloeg direct een grote handdoek om haar lijf, alsof ze zich schaamde. Later zou blijken dat ze zichzelf iets te dik vond, maar dat vond ik zeker niet. Ze was stevig, maar het was in de juiste proportie. En ze had de grootste en mooiste ronde borsten die ik ooit in levende lijve had mogen aanschouwen. Ze zei dat ze de volgende avond weer zou komen sporten, en ik gaf aan dat ik dan zeker ook zou komen.

Voor mijn gevoel duurde het erg lang voordat het de volgende avond was. Toen ik de sportschool inliep zag ik haar gelukkig meteen. Ze was druk bezig met een stepapparaat. Ik liep naar haar toe en begroette haar enigszins neutraal. Ze had gezegd dat ze kinderen had, dus misschien was er ook wel een man, en die zou er ook kunnen zijn. Niet dat ik het verwachtte, maar je weer maar nooit. Ik ging mijn eigen oefeningen doen terwijl ik af en toe naar keek terwijl ze fanatiek aan het sporten was. Na een klein half uur was ze klaar en op weg naar de lift wenkte ze me. Ik stopte direct met mijn oefening en ging achter haar aan. We stonden met zijn tweetjes in de lift en ze liet er geen gras over groeien. De deuren waren nog niet dicht of ze begon me te kussen. Natuurlijk kuste ik terug. Ik drukte haar tegen de wand en wreef mijn pik tegen haar kruis. Ze greep mijn billen vast en drukte me nog dichter tegen haar aan. Toen de lift stopte, stopten wij ook. Ik had nog net de tijd om mijn handdoek voor mijn kruis te houden, anders zou de zwelling in mijn sportbroek zeker zijn opgevallen bij de aanwezigen in het welness gedeelte.

Hoewel de Duitsers erg open zijn op lichamelijk gebied, ze zijn niet voor niets de grondleggers van de FKK ofwel naaktlopen, de mannen en vrouwen hebben toch hun eigen kleedkamer. In de mannenkleedkamer kwam ik even op adem en kon mijn jongeheer ook wat afzwakken. Ik kleedde me uit en trok mijn badjas aan, ik pakte een badhanddoek en ging op weg naar de douches. Ik zag de leuke meid nog niet, ik wist ook nog steeds haar naam niet. Toen ik de douche uitkwam en naar de sauna liep kwam ze naast me lopen. Er stond al een klein groepje mensen te wachten op de opgieting. Ze pakte mijn hand en trok me mee naar de andere sauna, een 70 graden sauna. 'Hier is het lekker rustig tijdens een opgieting' zei ze met een glimlach. Ze spreidde haar handdoek uit op de bovenste bank en ging liggen. Haar borsten hingen opzij, maar ze waren zo groot, dat ze nog steeds bol waren. Ik ging een bank lager zitten, met mijn hoofd bij haar heup. Ik draaide me om en wilde naar haar kijken, maar haar borsten belemmerden mijn uitzicht. 'Hoe heet je eigenlijk?' vroeg ik. Ze richtte zich iets op en keek me aan: 'Tanja', antwoordde ze, 'en jij?'. Ook ik stelde me voor en ze ging weer liggen. Ik legde mijn hoofd tegen haar heup, gelukkig was het warm en kon ik me goed ontspannen, anders had ik direct weer een gigantische erectie gehad. Ik besloot ineens op mijn doel af te gaan: 'Kun je straks wel mee naar mijn kamer komen?' Ze strekte haar hand uit en kroelde door mijn haar en ze stelde een wedervraag: 'waarom denk je dat ik vanavond hier weer ben'.

Dan nog maar een keer direct zijn: 'Omdat je afgelopen nacht niet kon slapen en eigenlijk met me wilde neuken... en vanavond wil je een nieuwe kans'. Ik lachtte en hoopte dat ik nu niet te direct was geweest. Ze richtte zich op en ging zitten, ik draaide me om en keek omhoog. Ik moest moeite doen om niet naar haar kut te kijken die vlak voor me was. 'In 1 keer goed' zei ze, 'ik heb inderdaad slecht geslapen en kon eigenlijk alleen maar aan jou denken en wat je met me zou kunnen doen'.

Ik leunde naar voren en drukte mijn lippen op haar kut. Ik kuste haar tussen haar benen en duwde langzaam mijn tong tussen haar lippen. Ze kreunde en greep met beide handen mijn hoofd vast. Zachtjes duwde ze mijn hoofd tegen haar kut aan. Normaal zou ik dat heel geil vinden, maar op een of andere manier wilde ik controle houden. Ik pakte haar handen en duwde die weg. Ik hield ze vast en begon haar wat heftiger te likken. Ze kreunde harder en vroeg of ik wilde stoppen. Na een laatste lik keek ik omhoog: 'Vind je het niet lekker' vroeg ik haar.

'Ik vind het te lekker' antwoordde ze, 'nog 2 likken en ik was klaar gekomen. Kom laten we afkoelen in de jacuzzi.'

We verlieten de sauna, de opgieting in de andere was nog bezig dus we hadden het rijk nog alleen. We spoelden ons snel af en plonsden in de jacuzzi. We kusten heftig en onder water, verborgen door de bubbels, betastte ik haar borsten en vingerde haar natte poes. Intussen trok zij hard aan mijn lul. Nu was het mijn beurt om te vragen of ze wilde stoppen, ik gaf aan dat ik mijn zaad voor haar wilde bewaren en niet het badwater wilde vervuilen. Gelukkig stopte ze: 'laten we naar je kamer gaan, ik hou het niet langer', ook zij was direct geworden. We gingen naar onze kleedkamers en bij de bar van het welness-gedeelte wachte ik op haar. Gek eigenlijk, ik had haar alleen nog maar naakt gezien en in sportkleding, nu zag ik haar voor het eerst in normale kleding. Ze droeg een strakke spijkerbroek met een witte dunne blouse. Ondanks dat ze een stevig figuur had, stond het erg mooi, ze had kennelijk een goede kledingsmaak waarbij ze haar mooie rondingen nog beter liet uitkomen. Haar blouse was wat wijder, maar de stof spande strak om haar gigantische boezem. Samen liepen we naar buiten en naar de lift. Dit keer moesten we ons inhouden, er waren meer gasten die naar boven wilden. Een stel, ik schatte ze op een jaar of 50. Ik lette op de man en zag zijn ogen afdwalen naar Tanja, eerst neutraal, naar haar mooie gezicht, maar al snel was zijn blik gefixeerd op Tanja's borsten. Zijn vrouw zag het ook en ze pakte zijn hand en kneep erin. Razendsnel richtte hij zijn blik op zijn vrouw. Ik moest glimlachen en gaf Tanja een knipoog. Ook zij had de situatie opgemerkt. De lift stopte op mijn verdieping en het stel bleef in de lift staan. We liepen weg en nog voordat de liftdeuren dichtgingen liet ik mijn over Tanja's billen in de strakke spijkerbroek glijden en kneep erin. Dat moest het stel gezien hebben, hopelijk was zijn vrouw niet al te boos op hem.

Op mijn kamer gooiden we onze sporttassen neer en begonnen te zoenen. Ik probeerde intussen haar blouse los te maken en moest me inhouden de dunne stof niet van haar lijf te scheuren. Ze liet me los zodat ik wat rustiger haar kleding kon losmaken en uittrekken. Zelf hield ik alles nog aan en toen ze naakt voor me stond gaf ik haar nog geen kans mij ook uit te kleden. Ik pakte haar beet en begon haar te zoenen en ondertussen haar borsten te kneden. Pas daarna gaf ik haar de ruimte om mij uit te kleden. Ze trok mijn shirt over mijn hoofd en maakte mijn broek los. Ook die trok ze bij me uit. Ze trok mijn onderbroek naar beneden en moest bukken om die over mijn voeten te doen. Op dat moment pakte ik haar hoofd vast en zorgde dat mijn pik vlak voor haar gezicht kwam. Meer aansporing had ze niet nodig, ze opende haar mond en sloot haar lippen gulzig om mijn lul. Zachtjes begon ik haar mond te neuken terwijl ik haar hoofd goed vasthield. Tanja had haar handen weer vrij en hield mijn billen vast. Bij elke stoot in haar mond duwde ze een beetje mee. Het was nog geen deepthroat, maar dat wilde ik haar ook niet meteen aandoen, eerst moest ze geneukt worden. Hoewel ik voor mijn gevoel uren gepijpt had willen worden, trok ik mijn lul terug uit haar mond. Ik hielp haar omhoog en pakte haar borsten vast, die kregen eerst een mondbehandeling. Met moeite kon ik 1 borst met twee handen omvatten. Terwijl ik aan een tepel zoog, liet ik een hand naar beneden glijden. Ze was ontzettend nat tussen haar benen. Ik ging rechtop staan en duwde haar naar het bed. Toen ze de bedrand in haar knieholte voelde ging ze zitten op bed. Ik duwde haar achter over en ging op mijn knieŽn voor haar zitten. Net als in de sauna gaf ik haar een kus op haar kut. Ik zoog zachtjes aan haar lippen en daarna begon ik met mijn tong haar kut te masseren. Langzaam aan ging mijn tong steeds dieper bij haar naar binnen. Weer pakte ze mijn hoofd vast en dit keer liet ik het toe. Ze duwde mijn hoofd hard tegen haar natte kut. Na een tijdje bracht ik mijn hoofd naar achteren en stond op: 'blijf zo liggen, ik moet even wat pakken' zei ik tegen haar.

Snel liep ik de badkamer in en haalde een condoom uit mijn toilettas. Al in de badkamer deed ik 'm om en liep terug de hotelkamer in. Ze lag nog op de rand van het bed, half opgericht. Ze keek me niet aan maar haar ogen waren gefixeerd op mijn erectie. Ik zei niets, knielde voor haar en duwde mijn lul naar binnen: 'dit wilde je toch voelen' - het was niet echt een vraag. Ze liet haar hoofd achterover vallen en ik begon hard te stoten. Haar gekreun was hard en ze kon niet veel meer uitbrengen dan 'ja, neuk me, neuk me' - dit bleef ze herhalen als een soort mantra. Bij elke stoot zag ik haar borsten trillen, wat een ontzettend geil uitzicht. Ik richtte me iets op en probeerde haar naar boven te duwen, wat verder het bed op. Ze werkte goed mee en ik kon op haar gaan liggen, mijn borstkas op haar grote tieten. Ik kuste haar, en ze begon aan mijn tong te zuigen. Een opwindend gevoel, zo erg opwindend dat ik zo hard als ik kon bij haar naar binnen stootte. Ik voelde haar zuigkracht verzwakken en er ging een rilling door haar lichaam. Ik leunde op mijn ellebogen en keek haar aan. Zachtjes mompelde ze: 'ik kom, ik kom'. Dat had ik al begrepen en ik hoopte niet dat het daar mee was afgelopen voor haar. Ik trok me terug uit haar en draaide naast haar, op mijn rug. Ik pakte haar borst vast en begon die te kneden. Ze bleef even wat tam naast me liggen, zwaar ademend: 'geef me 1 minuut', zei ze. Ik ging rustig door met haar borsten te kneden en te strelen en inderdaad, na 1 minuut draaide ze zich op me: 'Ik kan weer, geloof ik.'. Ze pakte mijn lul vast en ging erop zitten, en begon me te berijden. Ik had mijn handen vrij en kon heerlijk haar borsten vastpakken. Terwijl ze me bereed likte ik aan haar borsten en zoog op haar tepels. Ze kreunde hard bij elke neerwaartse beweging. Ik bleef op haar tepels zuigen, maar mijn handen gleden over haar lichaam. Ik pakte haar dikke kont vast en elke keer als ze naar beneden kwam probeerde ik omhoog te stoten en met mijn handen haar nog dieper naar beneden te krijgen. Dit duurde een paar minuten. Ik liet mijn handen nog wat verder glijden en voelde aan haar natte lippen die om mijn lul heen en weer schoven. Ik bracht een vinger naar binnen en dat was voor haar het commando om nogmaals klaar te komen. Wilde schokte ze op en neer, haar hoofd viel naar voren en ze kuste me hard, onze tongen raakten bijna in de knoop. Na een laatste schok bleef ze even stil op me liggen. Daarna rolde ze van me af: 'Nu heb ik iets meer nodig dan 1 minuut' ze moest glimlachen, ik ook.

Ik stond op en haalde wat te drinken voor haar. Toen ik naast het bed stond en het glas voor haar hield, pakte ze mijn lul vast: 'wees gerust' zei ze, 'deze jongeheer mag ook wel klaarkomen, maar eerst wil ik nog wel een keer'. Ik vroeg haar of dat gewoon was voor haar, om zo snel achter elkaar klaar te komen. Maar ze gaf aan dat dit voor haar nieuw was, maar dat ze er wel erg blij mee was. Ze dronk een paar slokken water. Ik stond nog naast het bed en ze trok me op haar: 'ik wil je nog meer voelen' ze smeekte het bijna. Ik voelde met mijn hand tussen haar benen en ze leek nog wel natter geworden. Mijn nog steedse stijve penis bracht ik in positie, ik duwde heel zachtjes tegen haar lippen aan. Nu smeekte ze echt: 'neuk me, ik wil je diep in me voelen, neuk me hard'. Meer had ik niet nodig en duwde in grote stoot mijn pik tot aan de ballen in haar natte gleuf. Ze leek geschrokken en gaf een kleine gil die overging in een heerlijke kreun. Ik trok langzaam terug en net voordat mijn eikel haar warme grot zou verlaten stootte ik 'm weer diep naar binnen. Weer een kleine gil, en weer gekreun. Ik herhaalde mijn beweging, maar net iets sneller, en nogmaals. Steeds iets sneller totdat ik haar in hoog tempo neukte. Ze kreunde bijna onafgebroken en weer duurde het niet lang voor ze klaarkwam. Ze greep mijn billen vast, trok me stevig tegen haar aan alsof ze mij helemaal in haar wilde krijgen. Ik probeerde nog wat te stoten, maar ze had me zo stevig vast dat ik bijna niet kon bewegen. Ik voelde haar lijf kronkelen onder me.

Toen ze haar greep liet verslappen trok ik me terug uit haar. Ik richtte me op en ging op mijn knieŽn zitten, ik trok het condoom af en hield mijn lul voor haar gezicht. 'Nu is het jouw beurt' zei ze voordat ze gretig begon te zuigen. Dit keer probeerde ik wel mijn lul helemaal in haar keel te duwen. Het lukte niet helemaal om al mijn 18 cm in haar mond te krijgen maar het scheelde niet veel. Ik waarschuwde haar dat ik bijna ging komen, maar ze ging stug door met pijpen. Nu was het mijn beurt om een trilling in mijn lichaam te voelen en ik hoorde bijna hoe mijn sperma uit mijn pik spoot. Toen zij mijn sperma voelde sloot ze een laatste keer haar mond diep om mijn lul. Ze bleef zuigen totdat ik geen druppel meer kwijt kon. Ik trok mijn lul terug en hoewel ze al veel moest hebben doorgeslikt, glimlachte ze met een mond vol met mijn sperma. Ze sloot haar mond en slikte alles door. 'Durf je me nog te kussen? vroeg ze. Normaal gesproken zou ik het niet doen, maar de neukpartij met haar was zo opwindend dat ik antwoord gaf door het simpelweg te doen. Weer krulden onze tongen om elkaar. Ze greep mijn lul vast, niet zo stijf als voorheen, maar hij was zeker nog niet volledig slap. Ik voelde ook weer aan haar kut, nog steeds nat, en ik duwde 2 vingers naar binnen. Wild begon ik haar te vingeren en al na een paar bewegingen kwam ze klaar voor een vierde keer, ze leek wel onverzadigbaar. Ik draaide haar op haar zij en ging tegen haar aan liggen. Mijn arm over haar heen en hield haar borst vast. De avond was zeker nog niet voorbij, maar voor nu waren we allebei even uitgeteld.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Duitse Ontmoeting - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1180x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
7.9
:: Geile EvelienDoor: Barteljoris
Gelezen: 4344x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Vingeren, Ontmaagding, Lesbisch
19-06
9.2
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 1474x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.5
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 10220x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2882x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.3
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 7740x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.2
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 7048x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.9
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 4480x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2878x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
8.2
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 10668x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.2
:: Een Toevallige Toy BoyDoor: Harry
Gelezen: 10102x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.6
:: De Nacht Na...Door: Jef
Gelezen: 4483x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Squirten, Likken Neuken
16-06
7.8
:: Geweldig Afscheidsfeestje!Door: Yourcaptain
Gelezen: 5905x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.0
:: Geil - 48 - Hesther - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1448x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Bevrediging, Hoereren
15-06
8.3
:: Een Vrouw Neukt...Door: Harry
Gelezen: 14364x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hakjes, Brede Heupen, E Cup,
15-06
7.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net