Opwindend.Net
Datum: 10-02-2017
Stemmen: 32x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 8902x
Lengte: Gemiddeld
Het Weerzien
Door Leo - Mijn Profiel Pagina

Ik was van de week in Amsterdam voor een boekpresentatie. Een goede vriend van mij had zoveel reisverhalen dat hij deze in boekvorm heeft uitgebracht. Het was er gezellig druk. Ik voelde plots een lichte tik tegen mijn schouder. Het was Claudia. We hadden elkaar al een hele tijd niet gezien. Twee jaar terug stuurde ze per toeval haar eerste sextekst naar de verkeerde. Het kwam bij mij binnen en van het een kwam het ander. Een paar keer per maand chatten we even en soms ontmoeten we elkaar voor puur voor de seks.daar seks uit. Een prachtige volle veertiger met lang blond haar. Zoals gewoonlijk perfect uitgedost. We begroeten elkaar hartelijk. Ze nodigde me uit bij haar thuis om bij te praten onder on kopje koffie. Ze woonde eigenlijk op loopafstand en ik weet niet waarom ik daar niet eerder aan had gedacht. Ik bood aan onderweg nog iets lekkers voor bij de koffie te halen. Dat sloeg ze niet af.

Eenmaal bij haar thuis voelde ik de huiselijke warmte. Het was echt koud buiten en hier was het heerlijk warm. De eerste kopje koffie kwam er al aan. Ik hielp haar met het gebak klaar zetten. Ze ging naast me op de bank. Ik nam haar even in me op. Ze mocht er best zijn. Ze zag er goed uit. Mooie volle borsten waar je wat mee kon als je groot geschapen was. Ze hielp me gelijk uit mijn droom door het gesprek te beginnen terwijl we beide genoten van de koffie en het gebakje. We hadden elkaar zeker een half jaar niet gezien en we namen de tijd om bij te praten bij de nodige kopjes koffie.

Gaande weg het gesprek zag ik dat ze wat vaker met haar handen door het haar ging en af en toe draaide ze een krul aan een van haar lokken. Voor mij een indicatie dat ze wat geilig aan het worden was. Ik kende haar langer dan vandaag en wist wel wanneer ze er ongeveer klaar voor is. Ik vroeg het gewoon of ze zin had om naar de slaapkamer te gaan. Ze wond er geen doekjes omheen. Ze wilde wel. Maar zoals ik haar kende moesten we eerst onder de douche. Dat was altijd al haar ding geweest. Ik had er verder geen problemen mee. Meestal begon daar de voorpret al.

Met een vrouw samen douchen is altijd geil. Het aanblik van haar handen in het haar, het hoofd iets naar achteren, terwijl de waterstralen langs haar lichaam lopen, gevolgd door het inzepen van het lichaam en daarna kijken he ze het afspoelt. Nu sta ik daar met haar en het gebeurt voor me. Terwijl ik mijn pik met een douchegel insmeer begin ik langzaam een stijve pik te krijgen. Het kon ook niet anders. Terwijl ze zich aan het afspoelen is ga ik achter haar staan. Mijn handen glijden langs haar zij naar boven tot ik haar borsten in mijn handen heb. Ik speel even met haar tepels en voel hoe ze hard worden. Ik voel hoe ze haar kont omhoog beweegt en ze drukt daarmee mijn harde pik tegen mijn onderbuik. Ze maakt korte op en neer gaande bewegingen met haar kont. Als ik even naar beneden kijk zie ik hoe haar kont langs mijn eikel glijdt. Ik begin haar in de nek te kussen langzaam omhoog richting haar oor waar ik op begin te sabbelen. Ik voel ondertussen dat mijn pik volledig stijf is.

Ze draait zich om en klemt een been om mij heen. Ik voel mijn pik langs haar schaamlippen glijden en voel de stoppels van haar heuvel, terwijl onze lippen elkaar lichtelijk raken heb ik eigenlijk de drang om haar op te tillen en tegen de muur te drukken en haar te nemen. Mijn handen volgen nu de rondingen van haar billen en met een vinger beroer ik haar anus. Ze kreunt instemmend. Ik blijf haar daar even plagen en druk vervolgens een vinger naar binnen. Wederom kreunt ze en drukt me steviger tegen haar aan. Terwijl ik doorga met het vingeren van haar anus vraagt ze of ik mijn pik er niet even in kan doen. Ze draait zich om en brengt haar kont iets omhoog terwijl ze haar benen iets spreidt.

Ik had nog niet eens aan haar clit gezeten. Ik liet even de douchestraal over mijn pik lopen en deed een poging om mijn pik in haar anus te brengen.

Bij de eerste aanraking met mijn eikel kneep ze haar anus samen. Ik stopte even en ging daarna verder. Het voelde best wel goed, ook voor haar. Ik ging wat dieper en gleed langzaam haar anus in. Voorzichtig begon ik te stoten met lange zachte halen. Het voelde zeer strak om mijn pik. Claudia kreunde, ze vond het blijkbaar prettig en ik kreeg de indruk dat was pijnloos was. Ze begon zelfs over haar clitoris te wrijven. Ik probeerde nu wat harder te stoten. Daarbij klapten mijn ballen tegen haar billen aan. Ze kreunde. Voorzichtig liet ik mijn pik eruit glijden. Ik spoelde het even af alvorens zij het opnieuw met de douchegel inzeepte.

Ik nam ietsjes afstand en liet haar gaan. Nadat ze het had schoongewassen begon ze er met twee handen aan te trekken. Af en toe beroerde ze mijn eikel. Langzaam ging ze door de knieŽn. Ze nam teder mijn eikel in haar mond en ik voelde hoe haar lippen over mijn eikel gingen en deze krachtig omsloten. Ik voelde haar warme tong erover heen rollen. Mijn pik ging af en toe steeds verder haar mond in. Ze begon nu wat wilder te bewegen. Tussen door omsloot ze even mijn eikel met haar lippen en zoog eraan alvorens het weer in haar mond te laten verdwijnen. Af en toe likte ze mijn pik van boven tot onder en zoog ze op mijn ballen en terwijl ze lichtjes aan mijn pik trok keek ze mij ondeugend aan.

Zou wou nu in de slaapkamer verder gaan. Ze draaide de kraan uit en we droogden ons zo goed en snel af als het kon af. Ik bekeek haar terwijl ze zich afdroogde en probeerde mijn pik stijf te houden door er lichtjes aan te trekken. Ze liet zich op bed vallen en spreidde haar benen wijd open terwijl ze met haar vingers gebaarde dat ik naar haar toe moest komen. Ik begon haar kuiten te zoenen en te likken en werkte onderweg mijn weg naar boven. Ik staarde niet lang daarna direct naar haar volle vochtige schaamlippen. Ik voelde hoe haar handen mijn hoofd grepen en mij dichter bij haar schaamlippen duwde.

Ik opende haar schaamlippen en begon daar tussen van boven naar beneden te likken. Door haar gevoelige dijen te likken en weer richting haar schaamlippen te gaan bouwde Ik het verlangen van haar op. Ze bewoog zichzelf naar mij toe, zodat Ik wist dat ik goed bezig was. Ik likte weer naar boven tot aan haar clit. Vervolgens likte ik weer van buiten naar binnen maar stopte steeds vlak voor haar clit om haar iets te plagen. Ik begon nu aan haar clit te likken afgewisseld door eraan te zuigen en te zoenen. Claudia spoorde mij kreunend en hijgend aan om sneller te gaan. Ik ging door en inmiddels had ik mijn vingers tussen haar schaamlippen schoven en bewoog deze daar ook. Twee vingers werden drie, en drie werden er vier. Het ging goed. Ik stopte met het likken en vingerde haar nu heftiger. Ze kreunde en kromde haar rug. Ik probeerde nu ook mijn duim toe te voegen. Ze begon heftiger te hijgen. Terwijl dat net ging probeerde ik mijn hand verder in te brengen. Ze hield zich nu met beide handen vast aan het bed en terwijl het er serieus op leek dat ik haar voor het eerst aan het vuistneuken was. Ze begon te schokken en te trillen. Ik voelde een warme gloed langs mijn hand gaan en voelde hoe erin geknepen werd. Voorzichtig haalde ik mijn hand uit haar. Ze was behoorlijk intens gekomen. En trilde helemaal. Ze lag hijgend met haar ogen dicht licht glimlachend bij te komen. Ik gunde haar de tijd.

Ze draaide zich om en ging op haar buik liggen. Ze was nog wat slapjes om een andere positie in te nemen. Ze verzocht me haar van achteren te neuken. Ik legde een kussen neer en ze draaide zich om

met haar gezicht in het matras, zodat het kussen onder haar buik en haar bekken lag met haar knieŽn licht gebogen zodat haar kont hoger uitkwam. Ik knielde achter haar en bracht mijn pik naar haar schaamlippen en duwde deze moeiteloos er door en begon haar langzaam te neuken. Ik voerde het tempo iets op. Ze kreunde nu regelmatig tussen het stooten door. Ik probeerde dit tempo vast te houden. Ze spoorde me aan om door te gaan. Ik kon het tempo redelijk lang aanhouden terwijl ze bleef doorkreunen. Ik ging ongemerkt iets harder stoten en na verloop van tijd voelde ik dat ik ging klaarkomen. Ik gaf aan dat ik spoedig zou gaan klaarkomen. Kreunend gaf ze aan dat ik haar moest volspuiten. Ik stoote op het zelfde tempo door tot ik voelde dat ik bijna ging komen en voerde toen het tempo zo hoog mogelijk op terwijl ze harder ging kreunen. Bij elke straal die ik eruit spoot gaf ik een diepe stoot die luidt begroet werd door een harde kreun.

Ik liet me op mijn handen vallen terwijl ik boven haar hing en spoot alles wat ik had in haar. Ik kon voelen hoe warm ze van binnen was. Ik perste nog even het laatste uit mijn pik terwijl ik boven haar hing. Ik bleef even hangen terwijl we beiden aan het uit hijgen waren. Mijn pik begon te verslappen. Mijn eikel voelde gevoelig. Voorzichtig haalde ik mijn pik uit haar terwijl ik ernaar keek. Een lange sliert verbond ons tijdelijk alvorens af te breken terwijl de eerste zaaddruppels langs haar schaamlippen liepen.

Ik ging naast haar liggen met mijn been half over haar billen en masseerde zachtjes haar rug en onderrug. Ze kreunde dat ze dit lekker vond en of we zo even konden blijven liggen. We bleven liggen zonder verdere tijdsbesef.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net