Opwindend.Net
Datum: 16-02-2017
Stemmen: 28x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 9743x
Lengte: Gemiddeld
Meet En Geniet
Door Leo - Mijn Profiel Pagina

Als schrijver heb je soms contact met je lezers over de geplaatste verhalen. Hun bevindingen helpen je verder groeien in het ontwikkelen van je schrijfstijl. ?Af en toe leidt het zelfs tot een co-write van een verhaal. Ik kreeg een verzoek binnen van Astrid (laten we haar zo noemen) om een verhaal uit te werken. Het bijzondere van dit verzoek was dat zij mij wilde ontmoeten om een en ander door te nemen. Ze wilde haar vriend met Valentijnsdag verrassen met een persoonlijk verhaal. Ik mocht het verhaal ter plekke uitwerken. Normaal ga ik er niet op in. Maar op de een of ander manier is het tot een afspraak gekomen. Of beter gezegd na enig aandringen van haar kant.

Op de afgesproken tijd belde ik bij haar thuis aan. Ze opende de deur en heette mij welkom. We gaven elkaar een hand en drie vluchtige zoenen op de wang. Ik ging naar binnen maar moest wel mijn schoenen uittrekken. Daarna leidde ze mij naar de open keuken waar ik met mijn tablet aan de tafel kon aanschuiven. Ze bood aan om thee te maken. Astrid was een aantrekkelijke MILF waarvan je wel eens leest in de verhalen. Een mooie dame die er goed verzorgt uitzag. Ik was ook benieuwd hoe ze haar verhaal wilde uitwerken.

Ze ging tegenover mij zitten nadat ze voor ons beiden een kopje thee had gemaakt. ?Ik had de tablet inmiddels aanstaan en ze begon het verhaal door te nemen wat ik tot dan had geschreven. In mijn beleving misten we alleen nog een goed einde van het verhaal. Ik vroeg haar of ze ideeŽn daarover had. Het verhaal op zich was een combinatie van haar ervaringen die op zich een verhaal vormde. Ze besloot het verhaal af te ronden met een ervaring die ze onlangs had gehad. Ze was onlangs voor het eerst in haar kont geneukt en daar voor het eerst volgespoten. Ik noteerde het zo zorgvuldig mogelijk. Toen ze klaar was vroeg ze of ik het hele concept verhaal wilde voorlezen om te horen hoe het was geworden.

Ik begon met het voorlezen. Af en toe keek ik haar aan en ze keek ondeugend en speels terug. Toen ik het stuk voorlas dat ze gebeft werd voelde ik plots haar voet op mijn kruis. Ik hield even in met voorlezen alvorens door te gaan. Ze wreef steeds fermer over mijn inmiddels hard geworden pik. Uit mijn ooghoek zag ik ook een hand onder de tafel verdwijnen. Waarschijnlijk haar broek in.

Ik was klaar met het voorlezen en vroeg wat ze ervan vond. Ze vond het mooi zei ze terwijl haar voet nog op mijn kruis lag.?Ik pakte deze vast en wreef deze wat harder over mijn harde pik. Ze kreunde zacht terwijl we elkaar aankeken. Ben je nat vroeg ik. Ze knikte instemmend. Ik vroeg of ze me wilde pijpen. Ze stamelde een geile ja uit. Ik stond op terwijl ze bleef zitten en liep naar naar toe. Ik deed zo snel het kon mijn broek en boxershort naar beneden. Mijn pik sprong recht overeind.

Ze zoende mijn eikel en pakte mijn pik met twee handen vast. Ze begon me met twee handen af te trekken terwijl ze mijn eikel met haar lippen omklemde. Ze gebruikte haar tong om over mijn eikel te wrijven. Ze liet mijn pik over haar tong zo diep mogelijk naar binnen gaan en bewoog haar hoofd wild op en neer. Afwisselend zoog ze op mijn ballen. Ik vroeg haar of ze geneukt wilde worden. Tot mijn stomme verbazing wilde ze in haar kont genomen worden.

Ze trok haar broek uit en en liep naar de keukenla. Ze gaf me een condoom en een tube glijmiddel. Ze wilde eerst dat ik haar geiler maakte door over haar clitoris te wrijven zodat ze in de stemming kwam. Ik deed een klein beetje glijmiddel op mijn vinger en wreef deze uit over haar clitores. Ik begon erover te wrijven en uit de reacties van Astrid bleek dat ze op gang kwam. Even ging een vinger door schaamlippen heen die vochtig aanvoelden. Ik wreef nu hard door en kon voelen dat ze wellicht ging klaarkomen. Op dat moment duwde ze mijn hand weg.

Ik deed de condoom om en smeerde deze in met het glijmiddel. Ze was ondertussen voorover gaan liggen op de tafel en haalde een van te voren ingebrachte plug er voorzichtig uit.

Ik ging achter haar staan en ging langzaam met het puntje van pik haar anus in. Bij de eerste aanraking kneep ze haar anus samen. Ik stopte even en ging daarna verder. Het voelde goed voor beiden. Ik ging wat dieper en sneller in haar anus. Ik liet mijn pik er weer even uit haalde en smeerde er weer glijmiddel op. En weer ging ik er voorzichtig in. Het ging nu soepeler en ik begon te stoten. Het voelde zeer strak om mijn pik. Ze kreunde van genot, ze vond het prettig. Ze begon zelfs over haar clitoris te wrijven. Voor mij was het net anders, doordat het zo strak was werd mijn pik veel meer gestimuleerd, te veel, waardoor het gevoel voor mij zo intens was dat ik al vrij snel dreigde klaar te komen. Ik gaf dat aan maar ze spoorde mij aan om hard te blijven stoten tot ik klaarkwam. Mijn ballen klapten tegen haar billen aan terwijl ik aan het stoten was. Je kon het ketsen in de stille keuken horen.

Ik kon het niet meer houden zei ik tegen haar. Ik moest mijn pik er gauw uit halen zei. Ze knielde voor hem neer en begon langzaam en plagend mijn half pik te zoenen. Eerst bij mijn ballen en langzaam ging ze langs mijn schacht naar mijn eikel waar ze met haar tong omheen draaide. Mijn pik werd steeds harder en ik trok het niet meer. Langzaam omsloot ze mijn eikel met haar lippen en liet ze mijn harde pik over haar tong haar keel inglijden en langzaam er weer uit waarbij ze op mijn eikel sabbelde. Ze begon met haar hoofd te bewegen.

Ze stopte even en liet mijn pik uit haar mond glijden. Daarbij bleven we even verbonden door dikke slijmdraden. Toen kwam ik. Ik spoot dikke stralen op haar gezicht en in haar open mond. Ze probeerde het op te vangen maar kon niet voorkomen dat haar gezicht ook deels onder mijn zaad kwam te zitten. Ze zoog nog de laatste druppels eruit en likte mijn hele pik schoon. Daarna bewoog ze haar tong over haar lippen heen waar mijn zaad langs liep.

Terwijl zij naar de badkamer liep borg ik mijn schoonlikte pik weer op en noteerde ik gauw wat me was overkomen. Hier moest wel een verhaal uitkomen.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net