Opwindend.Net
Datum: 23-02-2017
Stemmen: 35x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 10543x
Lengte: Gemiddeld
De Sauna
Door Leo - Mijn Profiel Pagina

Gitta en ik waren onderweg naar een vakantiepark. We zouden daar een vriendin ontmoetten voor een spannend weekend. Daarmee bedoel ik dat Gitta dit keer wilde dat ik haar filmde terwijl ze met haar vriendin seks had. Ze zouden elkaar een half jaar niet kunnen zien omdat ze voor haar werk naar New York moest.

Ik had er geen problemen mee. Gitta was altijd open en spontaan in dit soort dingen. Naast haar avontuurtjes met deze dame wist ze ook dat ik af en toe ook elders aan mijn trekken kwam. We waren daar open in. Gitta heeft gewoon meer honger naar seks dan ik. Ik liet haar gewoon haar ding doen en probeerde haar niet te temmen. Misschien dat het daarom zo goed gaat tussen ons.

We wilden een eerder inchecken. Zo hadden we nog wat tijd voor ons zelf en konden we de omgeving verkennen. Het was een leuk huisje die we geboekt hadden in het park. Midden in het bos en vrijstaand. Er was genoeg privacy want de huisjes stonden niet te dicht bij elkaar.

Eenmaal gesetteld liepen we naar het hoofdgebouw om daar te lunchen op het terras. Het was een mooie zonnige en niet al te frisse lentedag. Onder genot van een goed glas wijn smaakte de geserveerde carpaccio erg goed. De smoked salmon sandwich die daarop volgde beviel goed. We genoten van het mooie weer alvorens af te rekenen.

Toen we het terras afliepen zag Gitta dat ze ook een sauna hadden. Ze wilde weten hoe dat ging dus liepen we terug naar het hoofdgebouw. We kregen daar tekst en uitleg en tot mijn stomme verbazing boekte Gitta gelijk voor over een uurtje.

We konden op de terugweg de badjassen en handdoeken meenemen. Nou ben ik geen sauna liefhebber maar waarschijnlijk zaten we daar toch maar alleen en misschien zat er wel wat gefriemel in Gitta kennende.

Eenmaal zover zaten we daar. Allebei met een handdoek om ons middel te zweten. Ik probeerde me te ontspannen en leunde achterover terwijl Gitta naast mij op de bank zat. Terwijl ik mijn ogen dicht schrok ik toch even toen haar hand over mijn kruis bewoog. Daar had je het al. Ik had er stiekem op gehoopt. Ik had het nog niet eerder in een sauna gedaan. Ik keek omlaag en zag hoe haar hand onder mijn handdoek verdween en ze probeerde mijn slappe pik hard te maken.

Plots zwaaide de deur open. In een split second trok ze gauw haar hand terug. Alhoewel de sauna toegankelijk was waren er voor die middag geen andere reserveringen op het moment dat wij boekten. Er kwam een echtpaar binnen van rond de veertig. Uiteraard keek ik naar de vrouw. Een mooie volle blonde dame die er goed uit zag. We begroetten elkaar en ze gingen tegenover ons zitten. Hij stelde zich voor als Jack en zijn vrouw Jill.

We stelden ons ook voor. Even viel er de pijnlijke bekende stilte.

Gitta pakte het gesprek op en vroeg of ze vaker naar de sauna gingen. Het antwoord van Jack was verrassend maar triggerde bij Gitta wel een en ander. Jack vertelde dat ze regelmatig naar de sauna gingen. Ze probeerden daar ook seks te hebben als het kon. Anderen mochten meekijken of zelfs meedoen. Hij vertelde dat het vaak geen probleem was en of wij bezwaar er tegen hadden.

Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik dankzij Gitta op het gebied van seks ruimdenkend ben geworden. We hadden onze trio's of ik keek soms hoe ze het met haar vriendin deed zonder verder deel te nemen. Dus waarom ook niet in dit geval. Nog voor Gitta iets kon zeggen zei ik dat het geen probleem was. Gitta glimlachte en keek me ondeugend aan en zei er achteraan dat we wellicht wel mee zouden doen.

Gelukkig was ik al bezweet want anders zou ik nu wel wat zweetdruppels hebben.

Aan de overkant lieten ze er geen gras over groeien. Ze begonnen elkaar te tongzoenen terwijl Gitta en ik toekeken.

Jack opende zijn handdoek en zijn harde pik stond al overeind. Jill liet ook haar handdoek los terwijl ze elkaar nog aan het tongen waren. Jack's handen zochten naar de vochtige schaamlippen van Jill en ik kon zien dat Jack haar probeerde vingeren. Ze hadden in de gaten dat we toekeken zonder te beseffen wat er ging gebeuren.

Jack keek ons glimlachend aan en vroeg of ze verder konden gaan of dat wij mee wilden doen. Gitta die inmiddels redelijk opgegeild was antwoordde dat we zeker mee gingen doen. Ik zag Jack's ogen glinsteren. Ik knikte tegen Gitta en vroeg Jack naast mij te komen zitten terwijl Gitta naar de overkant liep.

Gitta kuste Jill op haar mond en ze begonnen elkaar te tongzoenen. Gitta begon haar weg naar beneden te zoeken bij Jill. Al zoenend en likkend ging ze via haar borsten, waar ze eerst aan beide tepels zoog en likte, verder via haar bezwete buik naar beneden. Eenmaal daar begon ze aan haar schaamlippen te zuigen. Eerst aan de ene kant dan de andere. Met haar tong bewoog ze van links naar rechts en langzaam naar boven door haar opening heen waarbij Jill kreunde. Haar clit werd nu gelikt, er werd aan gezogen en wisselend werden haar schaamlippen gelikt. Ik zag Jill genieten alsof ze het al eerder met een vrouw had meegemaakt. Gitta had haar vingers ingebracht en ze bewoog deze rond Jill's gevoelige plekje terwijl ze met haar tong nu haar clit beroerde. Jill voelde de intensiteit steeds heftiger worden. Een warm golf overspoelde haar terwijl ze begon te schokken. Gitta vingerde haar nu wat harder omdat Jill leek klaar te komen.

Naast mij zag ik Jack vanuit mijn ooghoek aan zijn pik trekken. Hij keek gebiologeerd toe hoe Gitta Jill aan het beffen was.

Gitta plaatste haar tong weer tegen Jill's clit en zoog eraan. Jill gaf aan dat ze moest doorgaan terwijl ze haar benen probeerde wijd te houden voor het grote moment. Gitta liet haar clit los en vingerde door tot ze spuitend klaarkwam en ze het uitkreunde. Hijgend en verbijsterd kwam ze omhoog. Ze wilde meer. Beide dames gingen voorover gebukt op de bank leunen als uitnodiging voor ons.

Ik kon Jill's kont en glinsterende schaamlippen goed zien. Jack keek me aan en ik knikte richting Gitta. Hij begreep meteen de hint. Omdat Jill al warm gedraaid was kon ik zonder veel moeite mijn pik tussen haar warme schaamlippen duwen. Met mijn handen hield ik haar vast en begon ik meteen te stoten. Ik kon er vol in met mijn pik en hoorde haar luid kreunen. Uit mijn ooghoek kon ik zien dat Jack zijn gezicht in de kont van Gitta had begraven. Die vermaakte zich wel. Ik stootte ondertussen gewoon door met lange diepe halen en had geen oog voor wat naast mij gebeurde. Ik had het warm en zweet kwam uit alle gaten nu ik zo hard aan het neuken was. Ik hoorde nu ook Jack's harde gekets naast mij en Gitta kreunen. Die werd nu ook vol genomen.

Ik voelde niet veel later dat ik ging komen en gaf dat aan. Ik vroeg hoe ze het wilde hebben. Ze wou het in haar mond hebben. Ik gaf aan dat het ging gebeuren en ik haalde mijn pik uit haar terwijl ze zich snel omdraaide en voor mij knielde. Ze stak haar tong uit terwijl ik hard aan mijn pik trok. De eerste dikke straal lande vol op haar gezicht gevolgd door een tweede. Snel omsloot ze haar lippen om mijn eikel om de rest op te vangen. Er volgden nog enkele stralen. Ik perste nog een laatste straaltje eruit. Ze had blijkbaar al een en ander doorgeslikt. Terwijl ze een paar keer zoog likte ze daarna mijn eikel schoon.

Naast mij hoorde ik Jack grommen. Ik draaide mijn hoofd en zag ik hoe hij Gitta's borsten onderspoot. Die genoot er duidelijk van.

Voldaan gingen we weer tegenover elkaar zitten. Terwijl ik meer behoefte had aan een zuurstofmasker vroeg Jack of het ons bevallen en of het voor herhaling vatbaar was. Gitta was het zeker bevallen. Mijn ook trouwens want Jill was best een lekker ding. Jack liet er geen gras over groeien en vroeg of we weer konden afspreken. Even bleef het stil. Gitta keek me aan en ik knikte glimlachend en ze antwoordde dat we dat konden doen en of ze bezwaar hadden als wij een een vriendin zouden meenemen. Ik zag Jack's mond opvallen en kon een lach niet onderdrukken.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net