Opwindend.Net
Datum: 07-03-2017
Stemmen: 46x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 12340x
Lengte: Gemiddeld
De Sportschool
Door Leo - Mijn Profiel Pagina

Na een goede workout in de sportschool fietste ik terug naar huis. Onderweg kocht ik nog een smoothie voor na het douchen. Eenmaal thuis nam ik een warme douche. Daarna trok ik mijn tijger onesie aan en ging op de bank liggen met mijn ipad en genoot ik van mij smoothie.

Ik kon niet helpen te denken aan een grappige situatie eerder vandaag in de sportschool. Ik zag een lekkere gespierde kerel bij het sporten met een behoorlijke bobbel in zijn broek. Hij zat heel uitgebreid naar mijn billen te kijken tijdens de oefeningen. Ik moet zeggen dat ik het best geil vond en ik mij extra uitsloofde bij de oefeningen. Even later tijdens de beenoefeningen zag ik dat hij naar mij spleet zat te kijken telkens wanneer mijn benen wijd open waren. Ik liet expres mijn hand langzaam over mijn schaamstreek gaan terwijl ik naar hem keek. Ik zag hoe hij moest slikken en hij werd vuurrood. Toen liep hij helaas weg. Waarschijnlijk om zich af te trekken denk ik zo. Jammer, want ik had hem graag een handje geholpen na een paar weken te hebben drooggestaan.

Dat bracht me op een leuke challenge. Op Tumblr word ik word namelijk een beetje overladen door berichtjes van lekkere kerels, maar als ik die allemaal moet beantwoorden ben ik hele dag bezig. Maar misschien er zitten er wel een paar tussen die in Amsterdam of in de omgeving wonen die een keer willen komen om mij na een workout te nemen en mijn mond vol met zaad te lozen. En daar kan ik echt van genieten. Het werd weer eens tijd om aan een grote pik te zuigen.

Maar hoe pak je dat aan zonder dat een groot aantal mannen zich bij de sportschool melden. Aan de andere kant mijn foto stond niet online dus kon ik de de keuze maken mocht ik aangesproken worden. Ik besloot een oproep te plaatsen waarbij ze me moesten aanspreken me met pijpsletje. Ik kon ze altijd wegsturen en zeggen dat ik hun vieze praatjes niet waardeerde maar met een echte hunk zou ik wel meegaan. Als beloning zou ik degene leeg zuigen in zijn auto onder de voorwaarde dat hij een geschoren pik zou hebben.

Uiteraard kreeg ik weer veel reacties op Tumblr maar op de sportschool was ik nog niet aangesproken. Tot ik gisteren merkte dat dezelfde gespierde kerel mij weer zat te begluren. Wederom kon ik bij vlagen zijn grote bobbel in zijn broek zien. Ik besloot hem weer lekker op te geilen. Ik genoot ervan en zelf werd ik er ook best geil van. Opeens was hij weer verdwenen. Jammer, het was best een lekker ding. Ik was klaar voor de dag en pakte mijn spullen en liep naar mijn fiets. En daar stond hij. Hij vroeg mij of ik pijpsletje was en ik vroeg hem gelijk waar zijn auto stond.

Dit kon best leuk worden. Stilzwijgend liepen we naar de parkeerplaats waar zijn Mini stond. Deze vierdeurs SUV was bijzonder ruim en misschien konden we meer doen. We stapten in en hij zei een stil plekje te weten hier niet ver vandaan. Inderdaad binnen een paar minuten stonden we op een afgelegen plekje. Hij schoof de schuifdak open en stapte uit en klapte de achterbank naar beneden waardoor achterin een enorme ruimte ontstond. Ik keek nog goed rond of ik niemand spotte. Het leek me inderdaad afgelegen genoeg om los te gaan.

We gingen beide naar achteren toe hij ging liggen en schoof zijn jogging broek naar beneden. Zijn kaalgeschoren pik kwam te voorschijn en stond al redelijk overeind. Ik knielde bij hem neer en pakte zijn pik met twee handen vast en begon hem af te trekken. Hij had een dikke brede paal. Het werd tijd om die pik in mijn mond te nemen. Ik spuugde over zijn eijkel en wreef erover. Ik likte eerste zijn pik en met met mijn tong draaide ik over zijn eikel.

Ik liet zijn pik via mijn tong helemaal in mijn mond glijden. Ik zoog aan zijn eikel en begon met mijn hoofd te bewegen. Ik begon hem harder af te zuigen en afwisselend af te trekken. Af en toe likte ik zijn pik helemaal af terwijl ik rond zijn eikel bleef trekken. Wederom nam ik zijn eikel het in mijn mond. Ik kon voelen dat zijn pik aanzwelde en dat zijn pik keihard aanvoelde. Plots pakte hij mijn hoofd vast en stootte lichtjes met zijn pik tegen mijn binnenwang. Ik merkte dat hij begon te hijgen en weldra zou het kunnen gebeuren. Terwijl hij stootte wreef ik over zijn eikel met mijn tong. Uit het niets voelde ik plots zijn warme stralen tegen mijn wang en gehemelte vloeien. Hij liet mijn hoofd los terwijl hij nog wat stralen eruit spoot. Ik kon niet voorkomen dat er wat van zijn zaad mijn mondhoek uitliep terwijl ik gretig het meeste probeerde door te slikken. Ik likte zijn pik schoon terwijl ik zag en voelde hoe het slapper werd.

Hij vroeg mij of hij mij kon beffen. Nou dat sla ik nooit af en was benieuwd wat hij ervan ging bakken. Ik trok ook mijn trainingskleding uit en lag naakt op mijn rug steunend op mijn armen met mijn benen wijd.

Al zoenend en likkend ging hij via mijn borsten, waar hij eerst aan beide tepels zoog en likte, verder via mijn buik naar beneden. Eenmaal daar begon hij aan mijn schaamlippen te zuigen. Eerst aan de ene kant dan de andere. Met zijn tong bewoog hij van links naar rechts en langzaam naar boven door mijn opening heen. Ik begon zachtjes te kreunen. Wat was dit toch elke keer weer lekker. Mijn clit werd nu gelikt, er werd aan gezogen en wisselend werden mijn schaamlippen gelikt. Hij had zijn vingers ingebracht en hij bewoog deze rond mijn gevoelige plekje terwijl hij met zijn tong nu mijn clit beroerde. Ik voelde voelde de intensiteit steeds heftiger worden. Een warmte golf overspoelde mij terwijl ik begon te schokken. Hij vingerde mij nu wat harder. Ik gaf aan te gaan klaarkomen en hij moest doorgaan. Hij plaatste zijn tong weer tegen mijn clit en zoog eraan. Ik gaf aan dat hij moest doorgaan terwijl ik mijn benen probeerde wijd te houden voor het grote moment. Hij liet mijn clit los en vingerde door tot ik klaarkwam en het uitkreunde. Ik spoot hem ook iets onder geloof ik.

Ik had niet in de gaten dat hij inmiddels weer een stijve pik had. Voordat ik het wist

Trok hij mij iets naar hem toe met mijn vagina ongeveer op ter hoogte van zijn middel. Ik voelde plots de penetratie en in een soort van reflex stak ik mijn benen omhoog en daarna ben ik ze gaan kruizen. Hij hield mijn benen vast bij mijn enkels. Zijn penis werd gevangen in mijn vagina. Ik hoorde hem nu goed grommen van genot terwijl hij mij neukte. Ik kon hem goed voelen doordat mijn vaginawanden en mijn clitoris werden gestimuleerd. Ik voelde hoe hij harder ging stooten tot het moment dat hij kermde klaar te gaan komen. Ik voelde de laatste harde stoot terwijl hij zijn nieuwe zaadstralen in mij uitspoot. Na een paar lichte stootjes waarbij hij alles wat hij nog over had in mij had achtergelaten trok hij zich terug. Voorzichtig liet hij mijn benen los. Ik moest even bijkomen.

We kleden ons na een paar minuten weer aan en hij bracht me weer terug naar de sportschool. Ik stapte daar uit. Hij glimlachte en knipoogde naar mij. Ik glimlachte terug en deed de deur dicht en liep naar mijn fiets. Ik wilde snel naar huis voor een warme douche.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net