Opwindend.Net
Datum: 16-03-2017
Stemmen: 60x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 14830x
Lengte: Lang
Meer Duitse Avonturen
Door Pat911 - Mijn Profiel Pagina

Het vervolg van mijn belevenissen met de Duitse Tanja. Ik ontmoette haar terwijl ik werkzaam was in Duitsland in de sauna dat bij mijn hotel hoorde. De vonken sloegen over, en de eerste avond die ze op mijn kamer doorbracht was de seks-avond van mijn leven (tot dat moment). Benieuwd naar mijn kennismaking of andere avonturen met haar... Lees mijn eerdere verhalen. Alles waargebeurd, hoewel ik in beschrijvingen en gesprekken wat dichterlijke vrijheden heb gebruikt.

---

Na onze eerste 2 ontzettend opwindende avonden ontmoetten Tanja en ik elkaar wel vaker. Soms eerst in de sportzaal, soms in de sauna, en soms ook direct op mijn kamer. Met of zonder Tanja probeerde ik elke avond wel even te ontspannen in de sauna. Niet op een erotische manier, maar in de sauna vond ik het ook altijd fijn om naar andere dames te kijken.

Op een avond klopte Tanja al vroeg op mijn deur. Ze kwam binnen, kuste me op de lippen, ik beantwoordde de kus en wilde mijn tong tussen haar lippen duwen, maar ze hield af. Op mijn verbaasde gezicht reageerde ze door te zeggen dat ze zeker ook voor de seks kwam, maar ze wilde wel eens wat anders doen met mij, sterker nog, ze wilde me meenemen de stad in. De stad was in dit geval Dusseldorf. Niet de stad waar ik werkte, of waar zij woonde. Maar dat was het probleem, daar kenden mensen haar. Als ze ons samen zagen, zouden die iets tegen haar man kunnen zeggen. In de sportschool kende ze maar 1 persoon, een goede vriendin die wist dat ze vreemd ging. Niet dat het met mij was, maar wel dat ze een ander had. Die vriendin zou niets doorvertellen, Tanja's man had een vaste minnares en had zelfs geprobeerd haar vriendin te versieren. De vriendin was veilig, maar Tanja wist niet wie we tegen zouden komen als we in de stad wat gingen drinken of zo.

Hoewel ik eigenlijk ontzettend veel zin had om met haar te vrijen op dat moment, begreep ik haar ook wel. Verder dan de sauna en hotelkamer kwamen we niet. Af en toe escorteerde ik haar naar haar auto en dan zoenden we daar nog wat, maar daar hield het ook wel mee op. Weer begeleidde ik haar naar haar auto, stapte in... en dit keer reden we samen weg. Voor ik het wist waren we in Dusseldorf, en omdat Tanja daar wel regelmatig kwam voor haar werk, wist ze ook goed de weg. We hadden al snel een parkeerplaats gevonden, en liepen gauw door naar de winkelstraten. We waren nog vroeg en het liep tegen kerst, de winkels waren nog wel even open. Op verschillende plekken stonden kleine kerstmarktjes met gluhwein en lebbekuchen. Maar we hadden weinig oog voor dat soort zaken, we waren blij dat we bij elkaar konden lopen, elkaars hand vast konden houden en af toe elkaar een hartstochtelijke zoen konden geven, in het openbaar. Af en toe wreef ik met mijn hand over haar stevige billen, en soms kneep ik er in. Heerlijk. Ik zorgde eigenlijk altijd wel dat het opviel, een beetje exhibitionistisch trekje.

Bij een Kaufhoff aangekomen (een soort Duitse bijenkorf) bedacht ik me dat ik wilde kijken naar kleding. Ik kon wel wat nieuwe overhemden gebruiken. Tanja vond het wel leuk om mij te helpen wat uit te zoeken dus we gingen naar binnen. We keken wat rond en na een tijdje hadden we wat leuke overhemden en zelfs een broek uitgezocht. Tanja keek al rond, op zoek naar de kleedkamers. Ondanks de kerstinkopen was het erg rustig in de Kaufhoff, blijkbaar genoten de Duitsers liever van Gluhwein en lekkere hapjes in de straten van Dusseldorf. Ik paste wat overhemden, liet ze tussendoor zien aan Tanja en hing diegene die het niet gingen worden weer op hun hanger. Als laatste paste ik de broek, maar die was duidelijk te klein. Op dat moment trok Tanja het gordijn open en stapte de paskamer in. 'Past het niet' vroeg ze, terwijl ze keek naar de broek die niet verder kwam dan mijn bovenbenen, 'ik help je er wel even uit'. Ze trok de broek naar beneden, en vervolgens ook mijn onderbroek. Dat was onverwacht. Snel zakte ze op haar knieŽn en stopte mijn verraste en nog slappe penis in haar mond. In enkele seconden was die niet slap meer en Tanja had moeite 'm helemaal naar binnen te slobberen. Maar ze had goed kunnen oefenen op me de afgelopen tijd en na een paar diepe halen kwam ik tot achter in haar keel. Gulzig likte ze mijn penis en zoog aan mijn eikel. Ik was bekomen van mijn eerste verrassing en pakte haar hoofd vast zodat ik haar tempo een beetje kon sturen.

Net toen ik wat harder haar mond wilde neuken hoorde ik voetstappen voor de paskamer. Een verkoopster vroeg of alles lukte. Ik stamelde wat. Tanja trok snel haar hoofd terug, 'Mijn man heeft wat moeite met de broek, een moment, dan kom ik een grotere zoeken'. Ze stond op en trok mijn onderbroek omhoog, pakte de broek mee en verliet de paskamer. Terwijl ze wegliep met de verkoopster hoorde ik haar zeggen dat de broek te strak in het kruis zat. Niet veel later hoorde ik twee paar voetstappen, Tanja gaf een broek aan en praatte ondertussen wat met de verkoopster. Deze paste wel en na afgerekend te hebben verlieten we de winkel. 'Dat was een verrassend en leuk intermezzo bij het passen van kleding' zei ik en pakte haar kont vast met 1 hand. Zachtjes kneep ik erin: 'zo wil ik wel vaker kleren kopen'. Tanja glimlachte: 'ik weet niet wat me overkwam, maar toen ik je zo zag staan wilde ik je proeven.' - 'Dat wil ik ook wel' antwoordde ik, 'moet jij nog kleren passen?' Ik lachte erbij, maar was eigenlijk best serieus. Het leek me ontzettend geil om in een paskamer Tanja's kut te gaan uitlikken. Ze ontweek de vraag, en vroeg of ik haar wilde trakteren op wat drinken.

We doken een Duitse kroeg in, zo een met veel hout aan de wand en banken tegen de muur. Hier en daar wat oude foto's aan de want en hertengeweien van een lokale jager. We doken een nis in, gingen naast elkaar op de bank zitten, en bij de serveerster bestelden we allebei een bier. Ik keek de serveerster na, die traditioneel gekleed ging in Dirndl. Was een leuk blond meisje, kleine borsten maar flink bij elkaar gehouden zodat het nog wat leek. Haar borsten vielen totaal in het niet bij die van mijn voluptueuze Tanja. Ze zag me kijken en kneep even zacht in mijn kruis: 'Ik zie je wel kijken' zei ze. Ik draaide naar haar toe, 'ik moet toch zien hoe andere meisjes eruit zien zodat ik zeker weet dat de mooiste naast me zit' complimenteerde ik haar. Ze vond het een mooie redding. En hoewel Tanja zeker een mooie meid was met heerlijke grote borsten deed haar cupmaat niet alles voor me. Aantrekkingskracht is meer dan een stel mooie borsten of een leuk gezichtje. Tanja had beide en hoewel dat bij onze eerste ontmoeting natuurlijk wel de aandacht had getrokken vond ik haar als persoon ook al leuk genoeg. We kregen ons bier geserveerd en praatten wat over koetjes en kalfjes. Ik bracht het gesprek weer terug op het pijpen in de paskamer. Intussen wreef ik met mijn hand over haar bovenbenen en af en toe raakte ik haar kruis. Het leek me echt ontzettend geil om haar op eenzelfde manier in een winkel te beffen, maar ze gaf aan daar geen behoefte aan te hebben. Eigenlijk wilde ze dat ik mijn bier opdronk en dat we terug gingen naar het hotel, want ze had wel zin in seks.

Waar Tanja voorheen altijd via de ingang van de sportschool het hotel binnenkwam, nam ik haar nu mee door de vooringang. Ik groette de receptioniste en terwijl we op de lift stonden te wachten wreef ik over Tanja's kont. Net als in Dusseldorf zorgde ik ervoor dat dat goed zichtbaar was, ik voelde de ogen van de receptioniste in mijn rug prikken. Al in de lift begonnen we hartstochtelijk te zoenen. Op mijn verdieping aangekomen bleek de gang leeg tussen lopend naar de kamer gingen we gewoon door. In de kamer trokken we de kleren van elkaars lijf. Ik dook snel de badkamer in om een condoom te pakken. Toen ik de kamer terug in kwam lag Tanja al op haar rug. Ik dook tussen haar benen en begon haar wild te beffen. Ik voelde haar kutsappen langs mijn kin lopen. Terwijl ik haar likte rolde ik het condoom al af over mijn penis. Toen Tanja mijn hoofd pakte en me omhoog trok kon ik dan ook in een moeite door bij haar binnen glijden. Ik stootte een paar keer en mijn Duitse orgasmewonder kwam al klaar. Ze pakte mijn billen vast en duwde me hard op haar: 'ga door, blijf me neuken want ik wil blijven komen...' fluisterde ze in mijn oor, waarnaar ze mijn mijn oor bijna opzoog in haar mond. Meer aansporing had ik niet nodig en ik bleef hard stoten. Haar eerste orgasme was blijkbaar licht, ze kreunde wel maar bleef verder vrij rustig genieten van onze vrijpartij. Ik richtte me op en ging op mijn knieŽn zitten met mijn kont op mijn hielen. Ik pakte haar heupen en trok haar iets omhoog zodat ik haar stevig kon blijven neuken. Ik pakte haar harder vast en trok haar bij elke stoot stevig tegen me aan. Bij elke stoot zag ik een trilling door haar borsten gaan, wat een ontzettend geil gezicht.

'Ik zou je zo graag klaar willen zien komen' zei ik tegen haar, ondertussen bleek ik haar neuken. Het leek wel een toverspreuk want na nog een paar stoten kwam ze klaar. Dit orgasme was heftiger en haar heupen maakten schokkende bewegingen. Ook nu stopte ik niet en het kostte haar moeite om me weg te duwen. Ze draaide weg, zwaar ademend. Ik ging achter haar liggen, mijn lul rustte in haar bilspleet. Ik schoof 1 arm onder haar door en de andere sloeg ik over haar heen. Langzaam masseerde ik haar borsten en wreef met mijn pik tegen haar aan. Haar ademhaling werd langzaam aan rustiger. Toen ze weer was bijgekomen wilde ze terugdraaien: 'ga maar op je rug liggen, ik kom op je zitten'. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd en ik draaide op mijn rug. Ze kroop op me, hield mijn pik omhoog en schoof langzaam naar beneden, ze draaide rondjes. Intussen wreef ik over haar heupen, en toen naar boven om haar borsten opnieuw vast te houden. Zachtjes en plagend trok ik aan haar tepels. Ze tilde haar heupen op en ik voelde mijn pik uit haar kut schieten. Ze wreef met haar handen tussen haar benen, ik had niet direct door waarom. Ze pakte mijn pik weer vast en ging weer op mij zitten, maar zo makkelijk gleed ik niet naar binnen. Toen pas had ik door dat ze probeerde mijn lul in haar kontgat te krijgen. Ik voelde dat mijn eikel naar binnen gleed en ze ging gelijk weer omhoog. Weer ging ze met haar handen over haar kut en bracht wat vocht over naar haar strakke gaatje. Opnieuw ging ze op me zitten en nu gleed mijn lul makkelijker haar kont in. Ze draaide rond en ging telkens wat lager tot mijn pik diep in haar achterste zat. Wat een ontzettend strak gevoel.

'Heb je al eerder aan anale seks gedaan' vroeg ze me. Ik antwoordde dat dit de eerste keer was. 'Voor mij is het ook heel lang geleden, maar ik heb nu pas daar dat ik het gemist heb' antwoordde ze weer op mij. Ze ging wat meer op en weer en ik greep haar kont vast om haar ritme goed te voelen. Elke keer als ze naar beneden kwam ontsnapte er een kreun uit haar mond. Ik bracht een hand naar voren en begon haar te vingeren. Ik voelde mijn lul in haar kont op en neer schuiven en wreef zachtjes over haar klit, steeds iets harder. Ook nu duurde het niet lang voor ze klaarkwam. Toen dat gebeurde liet ze zich met haar hele gewicht nog een keer over mijn lul zakken, nog een harde kreun en ze gooide haar hoofd achterover. Ze pakte mijn hand die haar aan het vingeren was vast, maar trok 'm nog niet weg. Ze hielp zelfs mee met wrijven over haar klit. Tot het te veel werd. Ze trok mijn hand weg, maar bleef wel met haar gevulde kontgat op mij zitten, langzaam heen en weer draaiend.

'Wat een heerlijk idee, dat mijn lul in je kont zit' zei ik tegen haar. Ze bewoog haar hoofd weer naar voren en keek me aan met een glimlach. 'Het is ook een heerlijk gevoel' vertrouwde ze me toe. 'Zal ik je wat actiever in je kont neuken?' vroeg ik haar. Ze knikte. 'Ga dan maar van me af en ga op je knieŽn zitten' gebood ik haar. Ze deed wat ik zei, ze leunde diep voorover en stak hoor kont hoog in de lucht. Ik ging achter haar staan en duwde mijn pik tegen haar anus. Ze hielp iets mee door haar armen naar achter te bewegen en haar billen uit elkaar te houden. Ik duwde mijn pik langzaam naar binnen. Weer voelde ik dat strakke gat om mijn lul en nu al wist ik dat ik het dit keer niet lang vol zou kunnen houden. Ik zag mijn pik in haar kontgat verdwijnen, ik haalde 'm weer langzaam terug en stootte zachtjes opnieuw naar binnen. Bang om haar pijn te doen hield ik het tempo laag, maar zo voelde ik nog heftiger haar strakke kont over mijn eikel gaan. Toen ik voelde dat ik het niet meer kon houden stootte ik nog een keer, iets harder nu, in haar kont. Een grom kwam over mijn lippen en ik voelde mijn zaad in het condoom spuiten. Ze duwde haar kont naar achteren en ik voelde een tweede golf door mijn pik naar buiten schieten. Een trilling ging door mijn benen. Ik was pas 1 keer klaargekomen maar dit was zo intens geweest dat ik nu al wist dat er die avond niet veel meer zou gebeuren.

Ik trok mijn pik uit haar kont, verwijderde gelijk het condoom en gooide het weg. Uitgeput ging ik liggen en Tanja kwam naast me liggen. 'Dit was heerlijk' zei ze 'volgende keer wil ik weer in alle 3 mijn gaten geneukt worden door je'.

'Dat ga ik doen', beloofde ik haar...

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1165x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
7.9
:: Geile EvelienDoor: Barteljoris
Gelezen: 4286x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Vingeren, Ontmaagding, Lesbisch
19-06
9.2
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 1460x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.5
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 10211x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2879x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.3
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 7729x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.2
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 7046x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.9
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 4479x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2869x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
8.2
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 10665x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.2
:: Een Toevallige Toy BoyDoor: Harry
Gelezen: 10101x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.6
:: De Nacht Na...Door: Jef
Gelezen: 4482x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Squirten, Likken Neuken
16-06
7.8
:: Geweldig Afscheidsfeestje!Door: Yourcaptain
Gelezen: 5904x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.0
:: Geil - 48 - Hesther - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1448x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Bevrediging, Hoereren
15-06
8.3
:: Een Vrouw Neukt...Door: Harry
Gelezen: 14362x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hakjes, Brede Heupen, E Cup,
15-06
7.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net