Opwindend.Net
Datum: 18-03-2017
Stemmen: 54x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 16061x
Lengte: Gemiddeld
De Weddenschap
Door Venom - Mijn Profiel Pagina

Sinds enige tijd heb ik een zeer seks gerichte vriendschap met een sexy vrouw die ik heb leren kennen via een advertentie. Ze heeft stevige parmantige borsten en niet te vergeten ook lekker zacht met een paar heerlijke tepels om aan te blijven likken en zuigen alsof je terug een baby was, kleine, ronde billen, met een smalle taille en iets breder vanboven, een echt zandloper figuurtje. Kort blond haar tot in haar nek voltooide het geheel.

We waren op het punt gekomen om wat meer te experimeteren. De seks was geweldig maar beiden wouden we toch iets meer. Om die reden bedachten we tijdens onze sms gesprekken een weddenschap. Als het mij zou lukken om haar 15x klaar te doen komen tijdens onze volgende afspraak, ik haar voor het eerst anaal mocht nemen. Natuurlijk als dit niet lukte moest ik lijdzaam en vastgebonden toekijken hoe zij seks zou hebben met een andere vrouw. Nu hoor ik jullie al denken, 15x is wel heel veel en misschien wat overdreven. Klopt natuurlijk ook maar zij is wel iemand die supergevoelig wordt nadat ze 1x is gekomen en elke keer als we seks hebben gehad is ze toch al vlug 78 keer klaargekomen. 15 keer is dan zeker wel een uitdaging en zij zal natuurlijk ook haar best doen om dit tegen te houden zodat ze zelf kan winnen.

De eerst volgende afspraak ging er hevig en vurig aan toe. Ze was al 9 keer gekomen en ze begon steeds gevoeliger te worden want haar laatste 5 waren zeer kort op elkaar. Zoals voorspeld probeerde ze mij tegen te houden maar zonder succes. Ik dook andermaal tussen haar benen en mijn tong en vingers begonnen hun werk te doen. En hoe. Ze werd natter dan ooit en al snel kwam ze weer klaar. Ze bleef zich verzetten maar nadat ik een derde vinger in bracht en haar 11de orgasme aangebroken was gaf ze alle verzet op en liet alles maar op zich afkomen. Bij elk orgasme wat volgde kwam ze hevig klaar. Het bed onder haar kont was doordrenkt met haar sappen. Haar 15de orgasme was zich aan het opbouwen en met een laatste kleine versnelling van mijn tong en vingers was het gelukt. Kreunend en schokkend onderging ze haar nederlaag. Met een brede grijns keek ik op van tussen haar benen. Volgens mij heb ik gewonnen zei ik haar.

Ze lag nog hevig na te hijgen, "een deal is een deal, en ik heb verloren " zei ze met toch een merkbare tegenzin.

Ik legde mij langs haar en samen knuffelde we nog wat om wat te bekomen. Kom dit weekend terug bij me langs zodat ik mijn beloning kan opeisen zei ik tegen haar. Ze knikte bevestigend, gaf me een zoen en samen stonden we op om te gaan douchen.

Het weekend was aangebroken en zoals altijd was ze mooi op tijd. Ik liet haar binnen en ze liep voor mij de kamer in.
Ik keek naar haar achterwerk en het zag er zoals altijd fantastisch uit. Ik merkte dat ik steeds harder begon na te denken over wat er ging komen. Ik raakte haar schouder aan en ze deinsde terug. "Laten we dit doen en maar snel even achter de rug hebben", zei ze, en pakte de tailleband van haar joggingbroek vast en begon deze naar beneden te trekken

Meestal Is ze niet zo rechtuit maar ik merk dat ze wat schrik heeft voor wat gaat komen, ook is ze casual gekleed, een simpel T-shirt en joggingbroek was iets wat ze in staat was om met de nodige hoeveelheid stijl uit te trekken en zelfs in relatief casual kleren zag ze er heerlijk uit. Ze gleed haar broek samen met haar string naar beneden, ging op bed zitten op handen en voeten, haar hoofd naar beneden en handen voor haar uit het beddengoed stevig vastgrijpend. Ik deed mijn kleren uit en zette mij achter haar neer, grijp mijn lul vast en maakte met het heerlijke aanzicht voor mij hem nog harder.

Ik aanschouwde hetgeen voor mij: zij in doggystand, gezicht omlaag, haar kale kutje tussen haar zachte dijen en natuurlijk de hoofdprijs van de avond was duidelijk zichtbaar tussen een set heerlijke stevige billen. Ik pakte de tube glijmiddel op de bijzettafel, en al snel spoot ik een ruime hoeveelheid in mijn rechterhand en wreef een beetje op mijn lul en rest smeerde ik uit over haar sterretje. Voorzichtig plaatste ik mijn middelvinger op het kleine, pulserende kontgaatje voor mij en stevig begon ik langzaam te duwen.

Ze hapte naar adem, kreunde Lichtjes, mijn vinger cirkelde over haar sterretje, dan druke ik langzaam door en bracht mijn vinger tot aan de eerste knokkel in. Ik liet haar even wennen en spoot nog een kleine hoeveelheid glijmiddel erop. Mijn wijsvinger wreef het wat uiteen en eens het glijmiddel goed verdeeld was over haar ohzo strakke opening gleed langzaam mijn wijsvinger dieper in haar sterretje. Beide vingers betraden haar nog iets dieper en ik begon met licht draaiende bewegingen haar kontje groter te maken. Ze jankte een beetje van de pijn.

"NNNgh ... I- Ik weet het niet, kom op, kom op, dit is ..." jammerde ze maar voor ze verder iets kon zeggen boog ik mij naar haar hoofd en zei: "Je moet een beetje groter gemaakt worden anders doet het nog meer pijn en ontspan je ook zodat het allemaal ook beter voelt, en ze deed het. Ik werkte een derde vinger naast de andere twee, en ze trok lichtjes terug en gromde een beetje. Ik drukte door totdat het topje van die vinger ook in haar zat. Ze begon het uieindelijk wel lekker te vinden want de kreunen van pijn had plaats gemaakt voor zwaarder gehijg, ik zag ook dat haar kutje lichtjes was gaan open staan en al vochtig begon te worden.

Even later begon zachtjes over mijn vingers te rijden. Het teken voor mij dat ze er klaar voor was. Mijn vingers trok ik terug en spoot nog een goede hoeveelheid glijmiddel over mijn keiharde lul en smeerde hem goed in. Haar sterretje stond goed open waardoor ik zonder al teveel moeite mijn eikel soepel in haar strakke gaatje verdween. Ondanks dat ze luid kreunde, kronkelde van ongemak en daarna terug wat licht protest uitte maar er was geen stoppen meer aan. Ik keek gefascineerd als de helft van mijn lul werd opgeslokt door het strakke, prachtige vallei tussen haar perfecte, heerlijke billen. Het heerlijke strakke gevoel vertelde me dat ik dit niet lang ging volhouden maar dat vond ik niet echt een probleem.

Ik kreeg er slechts iets meer dan de helft in en ze hijgde uit: "Niet meer, niet meer", Het vergde veel moed van mij om niet ineens de rest van mijn lul in haar te duwen. Ik hielde me stil en opnieuw nam zij de leiding en bewoog zelf op en af en het effect was absoluut schitterend. Ik trok een beetje uit, waardoor ze even op adem kwam. Ik volgde haar ademhaling en toen ze uitademde duwde ik terug in haar. Ik neukte haar kontje op het ritme van haar ademhaling wat voor haar uiteindelijk resulteerde in een schokkend orgasme.

Zij schokte met haar lichaam, brullede en kreunde luid en kreeg een orgasme als nooit tevoren. Voor mij was dit ook teveel geworden en met een laatste stoot spoot ik al mijn zaad straal voor straal diep in haar strakke kontje. Ik trok even later terug en uit haar sterretje stroomde een dun straaltje sperma alvorens haar kontje zich terug volledig sloot. Toen zei ze, "Neem me niet kwalijk", en liep naar de badkamer.

Toen ze terugkwam kwam ze bij me liggen. Zij op haar zij en ik achter haar. 'Gaat het, fluiterde ik in haar oor.

Ze antwoordde met een nogal sadistische glimlach, "Een deal is een deal", en mijn tijd voor de gelijkmaker komt nog wel.

Dat is een deal zei ik. Tevreden door mijn antwoord gaf ze mij en kusje en draaide haar terug om en knuffelden we verder.

Bij goede reacties komt het vervolg met haar gelijkmaker van de weddenschap.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Geile WerksterDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 11517x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrijen, Neuken, Klaarkomen
22-06
7.9
:: Heerser Harry - 3Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1954x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Diverse Mannen
20-06
7.8
:: Toy Boy - 3Door: Harry
Gelezen: 3372x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rimmen, Buurvrouw, Atleet
20-06
8.0
:: Geslaagde Dating AvondDoor: Pijaleu
Gelezen: 2881x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-06
8.4
:: De Verstuikte Voet Van JennyDoor: Pijaleu
Gelezen: 6113x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje
20-06
8.4
:: Hete WandelingDoor: Pijaleu
Gelezen: 3836x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verbrand, Zwembad
20-06
8.5
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3767x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
8.3
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 4076x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.5
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 12453x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3637x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.6
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 8866x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.3
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 8633x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.8
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 5974x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 4067x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
7.9
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 11710x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net