Opwindend.Net
Datum: 19-03-2017
Stemmen: 65x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 16989x
Lengte: Kort
Snelle Beurt In Het Bos
Door Verhalendoortom - Mijn Profiel Pagina

Beste lezer,

Dit verhaal was bedoeld voor de categorie kort, maar is toch hier terecht gekomen. Dit verhaal is dus met opzet zo kort gehouden. Voor een 'vluggertje' zeg maar ;)

Al sinds hij begon aan het wandelpad liep zij voor hem uit. Met haar lange blonde haren los over haar schouders en haar luchtige jurkje boven haar sandalen liep ze als een engel door het bos. Hij zorgde wel dat hij niet te ver achter bleef, anders was hij zijn mooie uitzicht kwijt. Zelf was hij gekleed in een blauwe korte broek, strak wit shirt en open schoenen. Met 25 graden was het natuurlijk niet te doen om veel meer te dragen. Omdat het in de schaduw van het bos een stuk koeler is besloot hij een stuk te wandelen.

Als je het wandelpad volgde liep je door allerlei verschillende stukken natuur: zo was je in een bos, dan weer op open vlakte, dan weer in het bos, langs het water enzovoort. Na een tijdje kwam hij in een heel dichtbegroeid stuk bos, waar je net kon lopen. Alleen het hele smalle pad was nog begaanbaar. Omdat het pad in bochten liep was hij de dame uit het oog verloren. ‘Jammer’ dacht hij. Tot hij de volgende bocht om ging.

Daar stond de vrouw, op een paar meter voor hem. Ze had zich omgedraaid en stond te wachten. Hij kwam dichterbij en dacht dat hij haar nu wel in moest halen, maar zij had andere plannen. Ze keek hem strak aan, haar vingers pakten de rand van haar jurkje en trok alles langzaam omhoog. Langzaam kwam haar naakte lichaam tevoorschijn.

Alsof het vanzelfsprekend was kwam ze dichterbij en plaatste ze haar lippen op de zijne, terwijl ze haar armen om zijn nek sloeg. Een lange tongzoen als gevolg, met zijn handen op haar heupen. Ze verbrak de zoen en opende haar mond. ‘Ik weet hoe raar dit is, maar ik ben gewoon te geil. Het warme weer maakt me zo heet en nat en aangezien ik single ben worden mijn verlangens niet vervuld. Als jij ze wil vervullen moet je snel zijn voor andere wandelaars ons zien. Hij knikte.

De vrouw trok zijn shirt over zijn hoofd en zakte door haar knieën, trok zijn broek en boxer naar beneden en begon te pijpen alsof haar leven er vanaf hing. Haar lippen om zijn eikel deden hem genieten. Samen met haar ogen die hem aankeken geilde het hem enorm op. Hij had het misschien al door, maar zij was hem aan het klaarstomen voor een snelle neukbeurt. Met haar tong cirkelend om zijn eikel liet hij al zijn bloed naar zijn lul stromen, tot ze dacht dat hij er klaar voor was. Zijn lul liet ze uit haar mond glijden, waarna ze overeind kwam. Aan zijn pols trok ze hem naar een dikke boom, waar ze voorover gebogen tegenaan ging leunen. Ze keek achterom en zei ‘neem me!’ op een strenge toon.

Natuurlijk deed hij dat maar al te graag. Hij ging achter haar staan en begeleidde zijn lul naar haar schaamlippen. Ze voelde hoe zijn eikel er zacht tussen werd gedrukt. Tegelijkertijd werd ze vastgepakt aan haar heupen, waarna ze in een ruk naar achter werd getrokken. In één keer werd ze volledig opgevuld. Bijna zakte ze door haar benen van het geile gevoel, de schok die door haar lichaam ging. Een luide kreet kon ze dan ook niet binnenhouden, wat ongetwijfeld door andere wandelaars is gehoord.

Ritmisch dreunde de harde paal heen en weer diep haar kut in. Een geweldig gevoel gaf het voor haar, waardoor ze al snel haar hoogtepunt voelde aankomen. Kreunend kwam ze klaar, haar sappen langs zijn paal stromend zoekend naar een uitweg. Haar spieren verslapten waardoor ze niet overeind kon blijven staan. Hij ving haar op met zijn handen om haar borsten. Door haar samengetrokken kutspieren en de warme sappen hield hij het ook niet meer en spoot hij een flinke lading diep bij haar naar binnen. Het stroomde deels weer naar buiten, druppelend op de grond.

Toen ze haar kracht weer in haar benen terug voelde komen liet ze zijn lul uit haar glijden, draaide ze om en gaf hem een kus. ‘Bedankt.’ Zei ze. Hij zei haar dat hij haar juist moest bedanken en drukte zijn lippen weer op de hare. Verwikkeld in een zoen hoorden ze andere wandelaars in de verte.

Ze trokken dus hun kleding weer aan en liepen samen verder het wandelpad af. Zij met een spoor van druppels geil druppelend uit haar kutje….

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net