Opwindend.Net
Datum: 20-03-2017
Stemmen: 14x
Cijfer: 7.4
Gelezen: 3155x
Lengte: Gemiddeld
Ouwe Bekende - 2
Door TomS - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ouwe Bekende - 1

Hoe ik Henry heb leren kennen heb ik eerder al verteld. Dat is nu zo'n 5 jaar geleden. Sinds die tijd is er erg veel veranderd. Wehebben samen veel mee gemaakt en kennen elkaar best goed. Ik voel me bij hem volledig op m'n gemak en weet dat ik alles bij hem kwijt kan, andersom is dit precies hetzelfde. Na mijn scheiding hebben we zelfs kort een soort van relatie gehad maar dat was natuurlijk niet vol te houden. De afstand, Rotterdam- Groningen, en de situatie was niet goed. Allebei net uit een scheiding en de nodige problemen die daar bij komen kijken zijn geen basis voor een relatie. We hebben op een gegeven moment zelfs een paar maanden totaal geen contact gehad, daar had ik erg veel verdriet van en uiteindelijk heb ik toen een mail gestuurd en zo zijn we weer in elkaars leven gekomen en gelukkig, tot op de dag van vandaag hebben we nog steeds heel leuk contact en zien we elkaar, als we daar beide zin in hebben. Geen gedoe, geen relatie maar gewoon fijn, en heerlijke seks ook nog is.

En zo lagen we die avond enigszins uitgeteld, maar zeker nog niet voldaan na die heerlijke vrijpartij eerder, naakt tegen elkaar aan op de bank te genieten van een drankje. Luisterend naar de heerlijke muziek op de achtergrond. We lagen zo nog een tijdje en als een soort automatisme ging mijn hand op zoek, op zoek naar die heerlijke pik. Ik trok er zachtjes aan en voelde dat er weer wat leven in kwam. We keken elkaar aan en een lange tongzoen volgde terwijl ik doorging met het hard maken van zijn pik. Ik draaide me met mijn hoofd naar beneden en nam die heerlijke pik in mijn mond en begon hem zachtjes te pijpen. Meteen reageerde deze en werd al snel harder. Ik vind het heerlijk om te pijpen en probeerde hem zo diep mogelijk in mijn mond te nemen, wat niet mee viel omdat Henry nogal groot geschapen is. Henry schoof wat naar beneden zodat ik met mijn gezicht boven hem kon zitten en hij mij heerlijk kon likken. Zo lagen we een tijdje, mijn kut werd gelikt, er werd zachtjes gezogen op mijn klit en zachtjes gebeten in mijn lippen. Ik begon heen en weer te rijden en ik voelde een licht orgasme op komen. Hierdoor werd ik zo geil dat ik steeds dieper begon te pijpen, heerlijk geil was dit. En toen vond Henry dat het tijd was voor wat anders.

Henry vroeg me om een beetje onderuit op de bank te gaan liggen. Hij pakte de doos erbij die hij eerder uit de kast had gehaald. Hij haalde hier een vibrator uit. Mijn kut werd ingesmeerd met wat glijmiddel waarna hij deze in mijn kut stopte. Hij begon me er zachtjes mee te neuken en zette de trilfunctie aan, heerlijk was het. Hij vroeg me de virator zelf vast te houden en zo lag ik zelf te spelen. En toen kwam daar uit die doos nog een dildo. Terwijl ik met de vibrator aan het spelen was probeerde Henry de dildo ook in mijn kut te stoppen en verbazingwekkend ging dit best gemakkelijk. En zo lag ik daar te kronkelen met 2 speeltjes in mijn kut. Ik begon behoorlijk te kronkelen, het voelde geweldig. Denk je dat er nog wat bij kan vroeg Henry me en ik keek hem wat verdwaasd aan, nog meer dacht ik maar ik antwoorde met probeer maar. En zo kwam daar nog een dildo, gelukkig een wat kleinere dan de andere 2 speeltjes, uit de doos. Henry lachte bij de aanblik van mijn verdwaasde maar geile blik en smeerde de dildo flink in met glijmiddel. Hij trok me iets verder onderuit waardoor hij beter zicht had en begon voorzichtig om het derde speeltje in mijn kut te krijgen. Even dacht ik dat dit nooit zou lukken maar ineens, voelde ik hem naar binnen glijden. Even deed het pijn maar dit ging al snel over in een vreselijk genotsgevoel. Mjn kut was volledig gevuld en ik begon langzaam te draaien, wat een fantastisch lekker gevoel was dit.

Henry pakte het glijmiddel en deed wat op mijn kontgaatje, hier stopte hij vervolgens een vinger in, ik kreunde van genot, een tweede vinger volgde. Bloedgeil dit, ik kronkelde en vertelde Henry dat ik niet wist hoe lang ik dit nog gin volhouden. Ik voelde langzaam aan een orgasme komen. Hierop deed Henry wat glijmiddel op zijn pik en bracht deze voor mijn kontgaatje. Voorzichtig drukte hij deze tegen mijn kontgaatje. Zachtje probeerde hij deze naar binnen te duwen. Henry kwam nu boven mij hangen waardoor hij de dildo's met zijn buik in mijn kut op zijn plek hielden. Ineens stootte hij iets harder waardoor zijn pik verder in mijn kont kwam. Ik kreunde en duwde mijn heupen iets omhoog waardoor zijn pik nu helemaal in mijn kont zat. Langzaam begon hij nu mijn kont te neuken, de dildo's nog steeds in mijn kut. Ik bewoog mee met Henry waardoor het tempo nu veel sneller was. Ik kon een orgasme nu niet meer tegen houden en hevig kreunend kwam ik opnieuw klaar. Ook Henry had een heftig orgasme en kwam voor de derde keer vandaag klaar. Even bleven we zo liggen om een beetje bij te komen. Henry ging voorzichtig van me af, haalde voorzichtig de speeltjes uit mijn kut en hielp me overeind. Ik moest nu echt even bijkomen, dit was een hele nieuwe en bijzonder geile ervaring.

Nu lagen we dan echt compleet uitgeteld op de bank, we dronken nog een drankje en besloten lekker naar bed te gaan. We gingen heerlijk tegen elkaar aan liggen en zijn zo vrij snel in slaap gevallen. Het was een bijzondere ervaring.

Zoek naar meer verhalen van TomS...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Heerser Harry - 3Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 393x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Diverse Mannen
20-06
7.4
:: Toy Boy - 3Door: Harry
Gelezen: 848x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rimmen, Buurvrouw, Atleet
20-06
7.3
:: Geslaagde Dating AvondDoor: Pijaleu
Gelezen: 508x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-06
8.0
:: De Verstuikte Voet Van JennyDoor: Pijaleu
Gelezen: 1238x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje
20-06
8.5
:: Hete WandelingDoor: Pijaleu
Gelezen: 760x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verbrand, Zwembad
20-06
8.2
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2838x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
8.3
:: Geile EvelienDoor: Barteljoris
Gelezen: 11135x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Vingeren, Ontmaagding, Lesbisch
19-06
9.2
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 3250x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.4
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 11559x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3335x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.5
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 8448x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.2
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 7655x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.8
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 4923x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3539x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
8.0
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 11176x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net