Opwindend.Net
Datum: 03-04-2017
Stemmen: 83x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 14640x
Lengte: Lang
De Boodschappen Thuis - 1
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Mijn naam is Marja. Ik ben 38 jaar en een gescheiden vrouw zonder relatie. Sinds een week of vier laat ik mijn boodschappen thuis brengen. De reden hiervoor is dat ik een gebroken pols had en moeilijk met een zware tas kon sjouwen. Het idee hiervoor werd geboren toen ik bij ons in het dorp op de weide van het buiten zwembad lag te zonnen. Naast mij kwam een groepje jongelui liggen die luidruchtig waren. Omdat ik een boekje lag te lezen was dit hinderlijk maar omdat iedereen jong geweest is vond ik dat ik geen zeur moest zijn en legde m´n boekje weg. Toen ik even later luisterde hoorde ik dat èèn van de jongens de boven toon voerde en allerlei sterke verhalen vertelde. Omdat ik m´n zonnebril op had kon ik de praatjesmaker goed bekijken. Hij vertelde dat hij voor de supermarkt de boodschappen bij mensen thuis bracht. Het was hem regelmatig overkomen dat hij seks had gehad met de vrouwen waar hij dan thuis kwam.

Zijn vrienden lachten en zeiden dat hij niet zo moest pochen over z´n belevenissen .Daarna zei hij” Vanmiddag moet ik weer naar zo’n wijfie en je zal zien dat ik haar een beurt geef. We gaan naar boven en als zij de gordijnen dicht doet maak ik even later de wip. Ik zal als bewijs het gebruikte condoom aan jullie geven”. Iedereen lachte en ik voelde wat kriebelen tussen mijn benen. Toen ik naar zijn kruis keek zag ik dat hij een behoorlijk dikke piemel had en mijn interesse was gewekt. Wat later zei èèn van z’n vrienden” Heb je die milf daar zien liggen met haar dikke tieten”? Ze lachten en de praatjesmaker zei” dat is net zo’n vrouw als die ik vanmiddag ga verwennen”.Ik voelde dat ik een beetje nat werd en hield mijn benen stevig tegen elkaar gedrukt. Toen de jongelui wat later opstonden om weg te gaan zei eentje” Hè Peter Ik zie jou straks in de super”.

Ik wist nu dat hij Peter heette en toen iedereen weg was stond ik op en kleedde me aan en reed naar de super en zag wat later Peter naar buiten komen. Hij stapte in een bestel auto en ging boodschappen bezorgen. Ik informeerde bij de super of ik mijn boodschappen kon laten bezorgen omdat ik een blessure aan mijn pols had en dat was geen enkel probleem. Ze bezorgden dagelijks na vier uur dus de auto was nu net weg en als ik het op prijs stelde konden mijn boodschappen morgen bezorgd worden. Dat hield in dat alles in de keuken werd bezorgd. Ik bedankte voor de info en vervolgde mijn weg naar huis.

Eenmaal binnen liep ik snel de badkamer in en tijdens het douchen kon ik de drang niet weerstaan en streelde mijn borsten. Automatisch zakte mijn hand naar mijn glad geschoren kutje en enkele seconden later overspoelde een geweldig orgasme mij. Dit was lekker maar eigenlijk nog niet voldoende. Ik wilde meer en liep mijn slaapkamer in en pakte mijn speeltje en zette mijn genot voort met in gedachten Peter van de super.

Dit hele plan zette zich voort en dagelijks vingerde ik en als ik eenmaal in bed lag kwam de dildo of vibrator uit de kast en masturbeerde ik zolang dat ik helemaal suf in slaap viel. Vermoeid en voldaan. Het was vrijdag en ik ging vroeg naar de super en bestelde mijn boodschappen. Aan de kassa hoorde ik dat Peter ze om een uur of vijf zou bezorgen.

Eenmaal thuis verzorgde ik mijn lichaam en zorgde dat ik er sexy uitzag voor als hij zou komen. Ik was al twee keer naar de spiegel gelopen en had een knoopje extra open gedaan zodat je een behoorlijk stuk van mijn borsten kon zien. Ik wist dat er vandaag misschien niets zou gebeuren maar toch deed ik een geil setje aan. Je weet maar nooit. Ik leek wel een puber die haar eerste afspraakje heeft. Ik was geil en ongeduldig. Om even over vijven werd er gebeld. Daar stond hij dan en stelde zich voor en vertelde dat hij de boodschappen kwam brengen. Ze stonden keurig in plastic bakken en hij volgde me naar de keuken Daar zette hij de eerste bak op het aanrecht en liep terug on de tweede te pakken.

Terwijl ik de eerste uit pakte kwam Peter weer de keuken in met de volgende bak. Ik zei” Zet die maar even op die stoel dan maak ik hem gelijk hierna leeg. Ga even zitten als je wilt schenk ik iets te drinken voor je in”. Dat wilde hij wel en ik denk dat het ijs gebroken was want al snel babbelden we over van alles en nog wat. Steeds als ik iets onderin een kastje zette zag ik dat hij naar m’n kont keek. Nu was de box die op de stoel stond aan de beurt. Hij had een ruim uitzicht op mijn borsten en toen ik de derde keer iets uit die box pakte keek ik hem plotseling aan en hij kleurde en draaide snel zijn hoofd weg. Ik glimlachte naar hem en zei” Ja ik zie je kijken maar ik denk dat je al een vriendinnetje hebt”. Dat ontkende hij en gelijk zei ik” Hoe kan zo’n leuke knul als jij nou geen vriendin hebben”.

Hij bloosde en zei dat hij pas weer singel was omdat zijn vriendin hem betrapt had. Ze had op zijn telefoon gezien dat hij met andere vrouwen rommelde. Ik zei dat dit niet zo leuk was voor hem en haar maar er moest een rede zijn waarom hij naar andere vrouwen keek. Hij viel op oudere vrouwen en zijn meisje was 17 en hij viel op vrouwen met de dubbele leeftijd. Ik keek hem aan en zei” Ik ben iets meer dan die dubbele leeftijd. Hoe vindt je mij dan”? Hij kon volgens mij niet roder worden en zei” Ik vind U te gek maar weet natuurlijk niet wat U van mij verwacht”.

Ik stapte op hem af en zei” Als je het wilt kan je morgen langs komen en dan kijken we hoe alles loopt”. Dat wilde hij wel en gelijk zei ik” Het enige wat ik niet wil is dat je dit met je vriendjes bespreekt zoals je laatst hebt gedaan in het zwembad. Ik lag vlak bij jullie en hoorde alles wat je vertelde aan je matties. Ook het verhaal van het condoom wat je als bewijs mee zou nemen nadat je seks had gehad met een dame waar je boodschappen thuis gebracht hebt”.

Hij wist zich geen houding te geven en zei” Ik blufte en heb me op het toilet afgetrokken in een condoom en het als bewijs aan de jongens laten zien”. Ik zei” Dat je een condoom gebruikt is goed en daarom werd ik bloedgeil van je verhaal. Morgen zie ik je dan weer. Hier heb je 10 euro om condooms te kopen en ik zie je morgen na je werk als dat uitkomt. Hoe laat zie ik je dan”?

Ik ben pas om acht uur klaar maar ik zal er zeker zijn. Ik stapte naar hem toe en kuste hem en pakte zijn hand en legde die op mijn borst waar een harde tepel op stond. Hij masseerde deze en ik stapte terug en wenste hem een prettige avond en even later reed hij de straat uit. Ik rende naar mijn slaapkamer en masturbeerde die avond zo vaak dat ik niet meer weet hoe vaak ik klaar gekomen ben.

De volgende dag kropen de uren voorbij. Ik wilde zo graag en eindelijk om even over achten werd er gebeld. Ik had de gordijnen in mijn slaapkamer al dicht gedaan en zag dat Peter op de fiets was gekomen. Ik vroeg of hij iets wilde drinken en hij zei” Ik wil graag het zelfde als dat U drinkt”. Ik zei “ Even wachten ik ben in de winkel U en hier in huis ben ik Marja. Ik denk dat ik een wijntje neem dus als jij dat ook wilt komt het goed”. Hij knikte en bekeek me van top top teen e nadat ik iets ingeschonken had ging ik tegenover hem zitten. Mijn rokje kroop iets omhoog maar ik voelde me niet geroepen om daar iets aan te doen. Na ons eerste drankje zei ik “Kom lekker naast me zitten dan kunnen we lekker zoenen”.

Dat gebeurde gelijk en enkele seconden later rook ik zijn lekkere luchtje en kuste hij me zacht op mijn lippen. Ik opende mijn mond iets en gelijk flitste zijn tong naar binnen en begonnen onze tongen een liefdes dans. Ik streelde zijn borst en voelde zijn hand op mijn blouse die mijn borst masseerde. Na zo even bezig te zijn geweest zei ik” Heb je condooms bij je”. Hij knikte en pakte een doosje uit zijn broekzak. Hiervoor moest hij gaan staan en zag ik dat hij een stijve had. Ik kneep er even in en vroeg of hij mee wilde lopen naar boven. Eenmaal op de slaap verdieping kleedden we ons uit en zei ik “ Zullen we eerst douchen voordat we op het bed belanden”?

Ik stapte uit mijn slip en Peter liet zijn boxer zakken en daar sprong zijn stijve penis de vrijheid tegemoet. Ik pakte zijn harde pik vast en trok hem achter me aan de badkamer in. Toen het water eenmaal een lekkere temperatuur had draaide ik een handdoek om mijn haren en stapten we onder het stromende warme water. Peter kon niet van mijn borsten afblijven en speelde en likte aan mijn tepels. Toen we onder de douche uit stapten liep ik naar de slaapkamer en toen ik op de rand van mijn bed ging zitten duwde hij me achterover en begon mijn geile lichaam te kussen. Daarbij sloeg hij geen plekje over maar hij draaide heel geraffineerd om mijn kutje heen. Ik werd gek en vroeg hem om door te gaan en enkele seconden later kwam ik voor de eerste keer klaar zonder dat hij mijn kutje had aangeraakt.

Dit was mijn moment en ik draaide en nam zijn harde penis in mijn monden begon volop te pijpen. Nu voelde ik zijn mond op mijn kutje en opende ik mijn benen verder en voelde zijn likkende tong mijn klitje verwennen. Peter zei dat als ik zo door ging hij al klaar zou komen. Dit was voor mij genoeg info en gelijk spoot hij zijn warme sperma in mijn mond. Ik ging door tot er niets meer uit kwam en voelde een vinger in mijn maagdelijke kontje gaan en mijn tweede orgasme op komen. Nooit was ik zo snel twee keer klaar gekomen. Ik weet niet wat er met me gebeurde maar ik voelde dat ik squirtte. Peter gaf niet op en likte mijn kutje droog en zei” Ik hoop dat je het lekker vond maar ik kon het niet meer inhouden”.

“Ik ook niet maar het voelde geweldig schat. Zullen we eerst iets drinken of wil je me neuken”? Peter antwoordde gelijk ”Wat jij wilt want ik vind alles goed vanavond. Zal ik de fles en onze glazen even halen”? En weg was hij. Toen hij boven kwam zag ik zijn piemel nog steeds stijf staan en vroeg hoe lang die staaf van hem was. Hij zei ik ben nog in de groei maar bijna 19cm. Ik keek hem aan en zei “ Ik denk dat het tijd wordt om verder te gaan waar we net stopten”. Peter pakte een condoom en wilde die om doen en ik pakte hem aan en pijpte het condoom om zijn piemel.

Nu vroeg hij hoe ik geneukt wilde worden want er zijn ook vrouwen die graag op z’n hondjes willen. Ik zei dat het me niet uitmaakte als we maar zouden neuken en voordat ik het door had lag ik op mijn rug en voelde zijn eikel mijn schaamlippen uit elkaar drukken en hoe zijn dikke eikel zijn weg naar binnen vond. Centimeter na centimeter duwde hij in mijn hongerig kutje totdat ik voelde dat onze lichamen tegen elkaar an zaten en hij begon te neuken. Dit was een professional. Ik ben geen del maar nooit eerder ben ik zo lekker geneukt.

Na een paar minuten draaiden we en werd ik doggy geneukt en voelde zijn vinger mijn sterretje bewerken en niet lang daarna voelde ik zijn vingertop in mijn kontje bewegen. Ik kwam weer klaar en Peter bleef onvermoeibaar doorgaan. Met èèn hand voelde ik hoe hij mijn tepel bewerkte. Nooit eerder was ik zo heerlijk verwent. Nu voelde ik zijn pik verdikken en spoot hij het condoom vol. Toen hij terug trok en zijn vinger uit mijn kontje haalde vroeg ik hoe hij het vond en Peter zei” Dit is het beste wat ik ooit meegemaakt heb op seks gebied. Ik hoop alleen dat ik na deze avond nog eens terug mag komen Marja. Ik knikte en zei “ Het is pas 10uur en ik hoop dat we nog een paar uurtjes door kunnen gaan”. Hij keek me aan en zei “Sorry maar mijn moeder is jarig en ik heb beloofd dat ik vanavond thuis zou zijn dus ik reken op begrip van jou en beloof dat deze avond zeker een vervolg krijgt als jij dat wilt.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Boodschappen Thuis - 2

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1732x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
8.3
:: Geile EvelienDoor: Barteljoris
Gelezen: 6500x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Vingeren, Ontmaagding, Lesbisch
19-06
9.2
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 2023x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.7
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 10645x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3034x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.4
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 7951x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.2
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 7198x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.9
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 4596x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3087x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
8.2
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 10813x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.2
:: Een Toevallige Toy BoyDoor: Harry
Gelezen: 10214x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.6
:: De Nacht Na...Door: Jef
Gelezen: 4516x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Squirten, Likken Neuken
16-06
7.8
:: Geweldig Afscheidsfeestje!Door: Yourcaptain
Gelezen: 5958x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.0
:: Geil - 48 - Hesther - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1516x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Bevrediging, Hoereren
15-06
8.3
:: Een Vrouw Neukt...Door: Harry
Gelezen: 14407x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hakjes, Brede Heupen, E Cup,
15-06
7.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net