Opwindend.Net
Datum: 06-04-2017
Stemmen: 36x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 11670x
Lengte: Zeer Lang
Een Duits Intermezzo - 1
Door Pat911 - Mijn Profiel Pagina

Het vervolg van mijn belevenissen in Duitsland. Zoals met Tanja die ik ontmoette terwijl ik werkzaam was in Duitsland en we elkaar tegenkwamen in de sauna bij mijn hotel hoorde. De vonken sloegen over, en de eerste avond die ze op mijn kamer doorbracht was de seks-avond van mijn leven (tot dat moment). Benieuwd naar die kennismaking of andere verhalen over ontmoetingen in Duitsland? Lees mijn verhalen.

----------

Nadat Tanja mij had toegelaten in haar derde en meest strakke gat in haar lichaam, had ik haar beloofd dat ik de volgende keer ook alle gaten zou gebruiken. En ik schrijf 'mij had toegelaten', maar eigenlijk was zij het die simpelweg op me ging zitten en haar kont opvulde met mijn pik. Het was voor mij de eerste keer dat ik anale seks had en ik nam me plechtig voor om de volgende keer actiever te zijn.

De volgende keer zou helaas lang op zich laten wachten. Het was voorjaarsvakantie in Duitsland en Tanja ging met haar vreemdgaande man en kinderen een weekje weg. Ik zat dus een week alleen in het hotel en zonder vooruitzicht op een ontmoeting met Tanja had ik eigenlijk ook niet zo'n zin om van de sauna gebruik te maken. Maar ja, alleen op een hotelkamer zitten is ook maar beperkt leuk, hoeveel tv-series of films je ook op je laptop hebt staan. Dus op naar de sportruimte en in mijn sporttas nam ik ook een badjas en grote handdoek mee. Eerst naar boven om te sporten, op maandag was er altijd een steples. Vaak was ik de enige man die meedeed. En als er al meer mannen meededen, was ik vaak de enige met gevoel voor ritme. De stepoefeningen waren simpel dus de instructrice gebruikte mij vaak als voorbeeld voor mensen achter me.

Deze maandag was niet anders, ik was de enige man. Het was sowieso rustig in de sportschool. Waarschijnlijk vanwege het mooie weer. Ik dacht zelfs dat ik de enige deelnemer aan de les zou zijn maar vlak voor tijd druppelden er nog wat Duitse huisvrouwen binnen. Degelijke vrouwen, niet echt spannend om tijdens de les naar te gluren in de spiegel, behalve... de laatste vrouw die binnenkwam was weliswaar op leeftijd, ik schat rond de 60, maar met een goed figuur en een mooie donkerrode krullen (geverfd, dat kon niet anders). Tanja was 35 jaar, maar bij vrouwen kijk ik niet naar leeftijd. Eerder naar uitstraling, en dat zag er bij deze vrouw goed uit. De andere vrouwen had ik allemaal al wel eens gezien in de les, maar deze was nieuw. De instructrice ving haar op en hielp haar met de step neer te zetten. Achter mij en al op voorhand zei ze dat als de vrouw het niet kon volgen ze maar naar mij moest kijken. Ik keek over mijn schouder en lachte vriendelijk naar de vrouw. De les begon en in de spiegel kon ik zien dat ze in het begin wat moeite had, maar ze pakte het snel op. En zoals gezegd, de stepoefeningen waren niet al te moeilijk. Daarbij stond ik nog eens voor haar, dus het kon eigenlijk niet misgaan :)

Na ons een uur in het zweet te hebben gewerkt, rondde de instructrice de les af. Ik deed nog wat extra rekoefeningen op de step en ruimde toen mijn spullen op. De nieuwe vrouw was nog in gesprek met de instructrice en toen ik langsliep om gedag te zeggen hield ze me tegen. 'Ich muss Ihnen danken' (ik wil u bedanken) - Duitsers zijn nogal formeel in gesprekken, dus iedereen is al snel een U. 'Als u niet voor me had gestaan was ik af en toe echt de draad kwijtgeraakt.' - ik lachtte naar haar en zei dat het niets was. 'U kon toch alles makkelijk meedoen, dat kon ik in de spiegel goed zien.' Intussen had de instructrice haar tas gepakt en ze verontschuldigde zich en vertrok.

'Doet u vaak mee aan dit soort lessen?' vroeg de vrouw aan mij. Ik antwoordde dat als ik hier was ik altijd wel een lesje mee wilde doen. Blijkbaar was mijn Duits niet zo goed als ik dacht, want de volgende vraag was of ik uit Nederland kwam. Ik begon te lachen, 'Ja, inderdaad. Ik ben hier regelmatig voor mijn werk. Dit is een fijn hotel met een mooie sportruimte, dus ik kom hier graag.'

'Ik verblijf hier ook voor mijn werk, en ik had wel behoefte om te sporten.' antwoordde ze. We waren inmiddels onderweg naar de kleedkamers, maar ze stopte bij de lift. Toen ik door wilde lopen naar de herenkleedkamer zei ze 'oh, ik heb me gewoon op mijn kamer omgekleed, nou tot ziens, misschien zie ik u deze week nog wel een keer bij een les.'

'Oh, gaat u nu al naar uw kamer? beneden is er ook een zwembad en sauna.' ik hoopte dat ik haar mee kon lokken want ik vond haar wel aantrekkelijk. En nu Tanja er toch niet was vond ik het wel fijn om naar een andere vrouw te kijken en mee praten.

'Ik heb geen zwemkleding bij me'. Lag het aan mij of keek ze teleurgesteld. 'Maar dat is niet nodig voor de sauna, ik ga vanavond ook niet zwemmen, misschien vindt u het leuk om mee te gaan?' vroeg ik heel direct, 'ze hebben beneden ook wel badjassen te huur en handdoeken te leen'. Ze leek even te twijfelen. 'En niets lekkerder dan een warme sauna na een inspannende les, goed voor de spieren'.

Dit leek haar over de streep te trekken. 'Ja, als u het zo brengt, ik ga wel mee'.

Ze wachtte bij de lift terwijl ik mijn sporttas uit de kleedkamer haalde. In de kleine lift stonden we vlak bij elkaar en ik maakte van de langzame lift gebruik om me voor te stellen. Ze heette Trudl, een echte ouderwetse Duitse naam. Ik stelde ook maar gelijk voor om niet meer U tegen elkaar te zeggen, maar simpelweg je en jij. 'Die directheid van de Nederlanders, daar kunnen wij Duitsers nog wat van leren' zei ze. 'Ik moet je gelijk geven, maar aan de andere kant vind ik de Duitsers toch meer open en eerlijk in hun gesprekken, ondanks dat ze iets formeler klinken'. Dat vond ze leuk om te horen, maar dat vond ik ook daadwerkelijk.

Bij de balie van het saunagedeelte hielp ik haar met het regelen van een badjas en handdoek. Ik kende de meeste mensen die er werkten inmiddels wel, ik zat al zoveel weken in het hotel, en ze zouden niets op haar rekening zetten. In de kleedkamer trok ik mijn sportspullen uit en mijn badjas aan. Bij de douches zag ik Trudl, we gingen tegelijk een hokje in om ons eerst af te spoelen. Raar eigenlijk dat er allemaal kleine douchehokjes waren, en niet een grote ruimte, want even later zou iedereen elkaar toch in de sauna zien.

Toen we ons hadden afgespoeld en naar de sauna liepen kwamen ons een aantal mensen tegemoet. Er was net een opgieting geweest. We moesten een paar minuten wachten zodat de saunameester de luchtvochtigheid wat naar beneden kon brengen. We stonden nog steeds met z'n tweetjes toen we de sauna in konden. Trudl hield haar lichaam nog enigszins bedekt met de handdoek half om haar heen geslagen. Natuurlijk had ik wel een blik geworpen toen ze haar badjas uitdeed en wat haar sportkleding al deed vermoeden was ook in het naakt de waarheid gebleken. Ze had een mooi lichaam, slank, kleine maar mooie ronde borstjes. Naast Tanja zouden de borsten van Trudl niet opvallen, maar wat ik zo snel had gezien zagen ze er nog heerlijk stevig uit. In de sauna had ze haar handdoek dus half omgeslagen, maar omdat ze natuurlijk niet direct op de houten bank wilde zitten, zat ze wel topless. Ik deed of ik me nergens iets van aantrok, spreidde mijn handdoek en ging liggen. 'Ik hoop niet dat je het erg vind dat ik zo languit lig, maar zo rusten mijn spieren het beste uit'. Ik keek naar haar en zag haar terugkijken. 'Nee hoor, je moet gewoon liggen zoals je wilt' antwoordde ze, 'ik ga eerst even acclimatiseren. De warmte is weldadig maar ik moet er eerst aan wennen.' Ze leunde achterover en sloot haar ogen. Ik deed hetzelfde en bleef zo een paar minuten liggen, ik merkte dat ik bijna in slaap begon te vallen. Dat zou niet zo'n mooie indruk maken, dus ik opende mijn ogen en keek naar het plafond, ademde een paar keer rustig en zachtjes in en uit en ging rechtop zitten. Ik merkte op dat Trudl naar me keek: 'ik vind het echt heerlijk, maar voor mij is het lang genoeg, ik neem even een stortdouche.'

Ik maakte aanstalten om op te staan, maar ze gebaarde dat ik kon blijven zitten: 'nee, geniet jij nog maar even, ik ga zo bij de bar een fruitshake of zo bestellen, wil jij ook wat? Dan bestel ik vast'. Ik gaf aan dat ik ook wel zin had in iets fruitigs en bleef nog even zitten. Toen ik dacht dat ze inmiddels wel een koude douche had gehad en was bijgekomen verliet ik ook de sauna. Ik volgde haar ritueel, koud water over mijn bezweette lichaam, even rondlopen in de buitenlucht en daarna droogde ik me af. Ik zag Trudl in het sportbarretje zitten aan een klein tafeltje voor het raam. Er stonden 2 halve liter pullen voor haar, normaal zou ik daar een heerlijk Duits bier uit drinken.

We praatten wat over koetjes en kalfjes, wat voor werk we deden. Trudl had een of andere leidinggevende functie bij een groot concert en hielp nieuwe vestigingen met het opstarten daarvan. Daarvoor was ze dan vaak een week aanwezig en daarna kwam ze soms nog wel eens langs. Het klonk als inspannend werk: 'Maar, ben je zo'n week dan niet gewoon van 's morgens vroeg tot 's avonds laat daar mee bezig? vroeg ik dan ook.

'Bij sommige vestigingen wel, maar ik probeer om nooit te veel over te werken. Anders ben ik na een halve week al helemaal kapot.' gaf ze als verklaring. 'Liever ga ik dan ontspannen in mijn hotel of een stuk lopen. En over ontspannen gesproken, ik ga deze avond afsluiten.' Ze stond op. 'Ik vond het erg leuk vanavond, misschien zien we elkaar morgen wel weer.'

Ik had niet zo'n zin om haar weer bij toeval te ontmoeten: 'Zullen we anders morgenavond in de stad wat gaan drinken, een kopje koffie of wat sterkers. Zullen we afspreken in de lobby om 7 uur?' Ik zag dat ze twijfelde, maar ze stemde wel in met mijn voorstel.

------

De volgende dag na het werk friste ik me op, douchen, leuke kleding aan en om klokslag 7 uur zat ik in de lobby te wachten. Trudl kwam pas om kwart over 7 de lift uit. Enigszins gehaast liep ze naar me toe 'sorry dat ik zo laat ben, maar het was vandaag ontzettend druk, dus ik was pas laat terug in het hotel'. Ik keek haar diep in de ogen: 'Dat is toch geen probleem, excuses niet nodig. Maar als je zo moe bent, wil je dan wel wat drinken of ga je liever ontspannen op je kamer of lekker naar de sauna?'

Ze schudde haar hoofd: 'Nee, ik heb wel zin om met jou iets te gaan drinken' ze glimlachte naar me, 'maar geen koffie.' liet ze erop volgen.

'Heel fijn' antwoordde ik, 'ik heb ook liever geen koffie.' Ik maakte een kleine stap naar achteren. 'Mag ik dan voor we gaan nog even zeggen dat je er mooi uitziet.' Ze keek verrast op en bedankte me. Ze zag er ook mooi uit, een beetje zakelijk. Een strakke kokerrok, mooie blouse en hoge hakken. Gelukkig was het niet zo ver naar het centrum. Ik had in het begin met collega's wel eens een ergens een biertje gedronken en wist wel wat leuke plekken. Ik vroeg Trudl waar ze zin in had, bier of wijn. 'Ik heb zin in lekkere rode wijn, in een rustig tentje'. We liepen door naar een wat afgelegen restaurantje waar ik wist dat ze lekkere wijnen hadden. We hadden allebei al gegeten maar het was rustig in het restaurant en we konden wel een tafel krijgen. Trudl liep met iemand mee om haar jas op te hangen en ik maakte van de gelegenheid gebruik om aan de ober aan afgezonderd tafeltje te vragen, wat we ook kregen. Ik bestelde alvast een fles wijn en een kaasplankje, dat zou er toch wel ingaan. Toen Trudl aan tafel zat kwam de ober met de wijn en schonk twee glazen in. Trudl nam een flinke slok, liet hem wel even in haar mond hangen en slikte toen door. Ze keek verontschuldigend. 'Ik ga echt wel genieten, maar ik had even behoefte aan een eerste grote slok. Ze moest duidelijk haar hart luchten, de nieuwe vestiging waar ze alles in goede banen moest leiden werd bemenst door onervaren werknemers en ook privť had ze het druk. 'Mijn man voert geen flikker uit thuis, hij is al jarenlang huisman, maar ik moet nog steeds van alles aansturen. Hij snapt gewoon niet dat ik ook wel eens dingen uit handen wil geven.' Net dat moment koos de ober uit om de kaasplank te serveren, met een kleine buiging zette hij het neer en vertrok weer.

'Dit bedoel ik' zei Trudl, 'jij bestelt gewoon iets, neemt een beslissing, heerlijk...' Ze pakte mijn bovenarm, wreef even kort en kneep erin. Ik besloot om te proberen te rest van de avond door te gaan met de leiding te nemen. Blijkbaar was dit ook voldoende voor haar, ze had het er even uit kunnen gooien.

'Wat doe jij trouwens normaal gesproken als je hier zit, want jij zit hier toch elke week in het hotel?' Ik knikte bevestigend.

'Ik heb eigenlijk een vaste routine, overdag werken, 's avonds wat lichts eten, beetje sporten en ontspannen in de sauna. En tussen de saunagangen door een beetje lezen of praten.'

'En heb je dan geen vriendin thuis zitten?' Nu schudde ik mijn hoofd. 'Nee, ik ben vrijgezel, anders had ik deze baan ook niet genomen.'

Ze leek nieuwsgieriger te worden, 'en hier, heb je hier ook niet een ... euh, vriendin of zo. Er lopen leuke receptionistes rond.' Ik moest even nadenken wat ik zou zeggen en blijkbaar wachtte ik iets te lang. 'Aha, je hebt dus iemand hier' ze glimlachte, 'en toch ga je met mij wat drinken. Ik voel me gevleid.'

Nu ze wat opener begon te worden, dacht ik dat ik ook wel wat directer zou kunnen zijn. 'Ik heb hier wel iemand, maar dat is niet serieus, gewoon af en toe een gezellige avond. En daarbij, ik besteed graag mijn tijd met een mooie en intelligente vrouw zoals jij.'

Met een klein knikje nam ze mijn compliment in ontvangst.

De ober had de fles wijn laten staan en ik schonk ons nog eens bij. 'Wil je me dronken voeren?' vroeg Trudl. Ik moest lachen, 'ik denk dat ik eerder omval, als ik 2 glazen op heb, loop ik al niet meer recht.' Trudl moest ook lachen, 'dat wil ik wel zien, maar ik kan je niet terug naar het hotel dragen.'

'Nou' krabbelde ik iets terug 'zo erg is het ook niet, maar meer dan 2 tot 3 glazen drink ik niet. En zeker niet elke avond, anders kan ik net zo goed niet gaan sporten.' Trudl sloot zich daar bij aan. En eerlijk gezegd begon ik de wijn ook al wel te voelen, een diner van fruit en nu enkel wat kaas is niet echt een goede bodem voor een goed glas. Maar als je een fles wijn met z'n tweeŽn deelt heb je per persoon ook niet meer dan 2 glazen. Terwijl we praatten raakte de fles op en het kaasplankje leeg. De ober had dit gezien en kwam vragen of we nog meer wilden bestellen, of misschien toch nog wat eten. Ik keek Trudl aan, die schudde haar hoofd.

'Nee bedankt,' zei ik, 'misschien een andere keer', ik pakte intussen mijn creditcard en vroeg om de rekening.

We verlieten het restaurant en liepen langzaam terug naar het hotel. In plaats van de winkelstraat zoals we heen waren gelopen leidde ik Trudl om met een kleine omweg door het park. Dat liep toch prettiger en romantischer, hopelijk was ze daar ontvankelijk voor. Bij het hotel opende ik de deur voor haar en net toen ze naar binnen wilde gaan, liep een andere gast nogal wild naar buiten en stootte tegen haar schouder. Ze wankelde en ik sloeg snel mijn arm om haar heen om zodat ze niet zou vallen. De man bromde iets wat op een verontschuldiging leek en liep door. We liepen naar binnen waarbij ik mijn arm om haar heen hield. Ik zag de receptioniste met een nieuwsgierige blik naar me kijken, die had mij natuurlijk al ettelijke malen met Tanja naar boven zien gaan. De liftdeur was nog open en ik drukte op het knopje voor de derde verdieping. 'Naar welke verdieping moet jij?' vroeg ik aan Trudl. 'De vijfde.' antwoordde ze. Ik wist dat daar de wat luxere kamers waren, ik had er zelf ook eens gezeten toen mijn kamer was dubbelgeboekt en een upgrade van het hotel had gekregen. Bij aankomst stond er dan al een fles wijn in de kamer, helaas rechtvaardigde het prijsverschil dat normaal gesproken niet. Op de derde verdieping bleef ik in de deuropening van de lift staan. Ik stak mijn hand uit en wreef kort over Trudl schouders, 'ik vond het een leuke avond' zei ik, 'misschien kunnen we morgenavond wat gaan eten?'

'Dat lijkt me leuk' zei ze, en ze twijfelde even, 'of we kunnen nu op mijn kamer nog een nieuwe fles wijn open trekken?'

Dat idee sprak me natuurlijk veel meer aan, en zonder antwoord te geven stapte ik de lift weer in.

Ze had inderdaad een luxe kamer, nog luxer dan die waar ik in had gezeten. Het was eigenlijk een dubbele kamer met een zitgedeelte en aparte slaapkamer.

'Zal ik zo vrij zijn' met die woorden pakte ik de fles wijn die klaarstond en wilde op zoek naar een flesopener. Maar gelukkig had de fles een draaidop. 'Waar staan je glazen?' vroeg ik. Trudl liep naar een klein bureautje en pakte 1 glas. 'Ik zag maar 1 glas in deze kamer, ik zal even de receptie bellen.'

'Waarom?' vroeg ik, 'we kunnen toch uit hetzelfde glas drinken' en ik pakte het glas al uit haar handen en schonk het vol. Trudl ging op het kleine bankje in haar kamer zitten en ik gaf het glas aan haar. Ze nam een slok, een klein nipje dit keer. Ik vroeg of ze iets op kon schuiven, zodat ik naast haar kon gaan zitten. Het was een kleine bank en we zaten al gelijk dicht tegen elkaar aan. Ze gaf het glas aan mij en ook ik nam een slok. 'Om terug te komen op ons eerdere gesprek' begon ik, 'jij houdt dus van een man die beslissingen neemt en gewoon iets doet?' Ik boog opzij en zette het glas op een tafeltje, en ik keek weer naar Trudl. Ze knikte naar me.

'In dat geval' ik boog me nu naar haar toe en kuste haar. Even twijfelde ze, maar ze kuste me terug. Ik kuste iets heftiger en begon haar te tongen. Nu toonde ze geen twijfel en tongde met hartelust terug. Ik liet mijn handen over haar schouders glijden en over haar lichaam, waarbij ik er voor waakte niet direct haar borstjes beet te pakken. Trudl sloeg haar armen om mijn nek en trok me tegen haar aan. Ze bewoog haar hoofd iets naar achteren en we stopten met kussen. 'Oh heerlijk zei, dit wilde ik gisteren in de sauna al' en ze ging door met kussen. Ik werd nu iets vrijpostiger en bewoog mijn handen vanaf haar heupen omhoog, met mijn duimen gleed ik over haar ronde borsten en voelde haar tepels door haar BH en blouse heenprikken. Er ging een kleine rilling door haar lichaam.

Ik liet haar los en vroeg of ze wilde opstaan. Zonder te vragen waarom deed ze dat. Ik pakte haar heupen vast en draaide haar rond tot ze met haar kont naar me toe stond. Ik wreef over haar billen. Trudl was een tengere vrouw, maar ze had wel mooie ronde billen. Ik liet haar billen los. De rits van haar kokerrok zat op de achterkant en ik trok de rits open. Met een kleine beetje hulp van Trudl schoof ik haar rok van haar billen. Daaronder had ze een mooie zwarte string aan. Haar billen zagen er nog strak uit, zeker voor een vrouw van rond de 60. Zonder dat er stof tussenzat kon ik nu haar billen strelen. Ik kneep met mijn hand in haar rechterbil. Trudl slaakte een klein gilletje en kreunde. Ik kneep wat harder en vervolgens schoof ik de rok helemaal naar beneden. Ze stapte uit de rok en bukte om 'm op te pakken. Haar billen wezen naar mijn gezicht en ik kuste ze. Iets langer dan nodig bleef ze gebukt staan. Toen ze overeind kwam vouwde ze de rok op en legde 'm netjes op de leuning van de bank. Omgedraaid keek ze me aan. 'Trek nu je blouse uit' ik zei het vriendelijk maar beslist. Langzaam knoopte haar blouse los en legde die op haar rok. Haar BH was ook zwart, vermoedelijk een setje. Ik pakte haar weer bij haar heupen en trok haar naar me toe. 'Kom op mijn schoot zitten.' Ze ging maar al te graag op mijn schoot zitten.

Ik pakte haar BH vast en trok die aan de voorkant naar beneden zodat haar borsten eruit kwamen. Net als haar billen waren ook haar borsten rond en stevig. Plagerig kuste ik haar tepels en ze pakte mijn hoofd vast. Mijn gleden over haar rug naar haar billen en ik kneep er nu wat harder in terwijl ik zachtjes op een tepel beet. Ik merkte dat Trudl haar adem inhield.

Ik besloot om van houding te veranderen. Ze zat een beetje gedraaid op mijn schoot en ik schoof 1 arm onder haar benen en de ander om haar middel. Terwijl ik opstond tilde ik haar op, fijn dat het een tengere vrouw was. Zonder problemen kon ik haar omhoog houden. Ik draaide me om en legde haar in de lengte op de bank. Ik schoof haar naar onderen zodat haar hoofd en bovenlichaam plat lagen, haar knieholtes lagen op de leuning. Ik knielde naast haar en boog voorover. Nog heel even kuste ik haar tepels en zocht toen weer haar mond, diep duwde ik mijn tong naar binnen. Met mijn hand wreef ik over haar been richting haar kruis. Mijn duim raakte haar venusheuvel en ik drukte stevig door. Weer rilde ze en terwijl ik haar bleef zoenen begon ze te kreunen. Ik voelde hoe ze haar hand uitstak en over de binnenkant van mijn bovenbeen begon te wrijven.

Ik drukte harder in haar kruis met mijn hand en ze kreunde ook harder. Met zijn vingers zocht ik de rand van haar string en schoof mijn vingers erin. Toen ik over haar klit wreef en langs haar schaamlippen begon ze te kronkelen. Ik spreidde haar schaamlippen wat en wreef er tussendoor. Ik voelde al dat ze vochtig was en ik schoof 2 vingers naar binnen. Ik begon ze op en neer te bewegen. Ik bleef doorgaan met haar te zoenen. Trudl was haar schaamte nu duidelijk voorbij en wreef met haar hand over mijn broek, langs mijn penis. Door mijn broek heen probeerde ze hem goed vast te pakken.

Plotseling stopte ik. Ik stond op en zag haar verbaasde blik. Ik boog voorover en trok haar string verder naar beneden en van haar benen af. Ik draaide haar een kwartslag zodat haar benen aan de voorkant van de bank naar beneden waren gericht. Ik pakte haar knieŽn vast en duwde ze uit elkaar. Ik ging op mijn knieŽn voor haar zitten en bukte. Ik drukte mijn mond op haar schaamlippen. Trudl kon zich blijkbaar niet inhouden en greep mijn hoofd vast. Aan haar gekreun te merken vond ze het heerlijk om gebeft te worden.

Het liefst wilde ik mijn pik nu diep in haar duwen, maar ik had nog niet eens mijn broek uit getrokken. En ik realiseerde me dat ik niet in mijn eigen kamer was en een condoom zou kunnen pakken. Ik gaf haar schaamlippen nog een laatste kus en bewoog langzaam omhoog met mijn tong. Langs haar navel, tussen haar borsten om te stoppen bij haar mond. Weer duwde ik mijn tong haar mond in. Ze moest nu wel haar eigen ziltige kutsappen proeven, maar dat leek ze heerlijk te vinden. Ik stopte met zoenen en vroeg of ze een condoom had.

'Nee, die heb ik nooit bij me, want ik pik nooit iemand op.' Ik dacht even na, zwanger zou ze niet meer kunnen worden, maar ik wilde het toch liever veilig doen.

'Ik ga snel naar mijn kamer om condooms te halen.' Ze knikte. Ik liep naar de deur en pakte de kaart voor haar kamerdeur uit de houder. Direct gingen alle lampen uit. Trudl slaakte een zucht. 'Er gebeurt niets.' zei ik, 'de lampen gaan uit, blijf maar rustig liggen, ik ben zo terug.'

Ik had geen zin om op de lift te wachten en nam de trap. Het was maar 2 verdiepingen. Met de doos condooms in mijn hand liep ik terug. Ik zal niet langer dan 2 minuten weg zijn geweest. Toen ik de kamer aandeed en de kamerkaart in de houder stopte, gingen de lampen weer aan. Voor zover ik kon zien lag Trudl nog precies zoals ik haar had achtergelaten. Alleen streelde ze haar vagina met haar handen. Ik begon me uit te kleden terwijl Trudl naar me bleef kijken en met haarzelf bleef spelen. Ze probeerde in mijn ogen te blijven kijken, maar toen ik mijn onderbroek naar beneden schoof zag ik haar blik verplaatsen. Ze likte over haar lippen. Toen ik helemaal naakt voor haar stond, pakte ik een condoom en rolde die om mijn erectie. Ik knielde weer en drukte mijn eikel tegen haar schaamlippen. 'Ben je er klaar voor?' Ze knikte en ik stootte hard naar binnen. Ze hield haar adem in en langzaam trok ik mijn penis weer naar buiten. En weer stootte ik hard naar binnen. Ze kreunde hard, 'oh, zo voelt het om door een man genomen te worden.' Ze kwam iets omhoog en pakte me bij mijn heupen, 'ik wil je diep in me voelen' verzuchtte ze. Ik pakte haar heupen vast en begon haar met harde en lange halen te neuken. Ik was bang dat ze al snel zou klaar komen en stopte. Tanja kon misschien 10 keer in een uur klaarkomen, maar dat was volgens mij niet bij elke vrouw zo.

Ik stond op en pakte haar hand. Ook zij stond op. Ik draaide haar om en duwde haar op haar knieŽn op de bank. Precies de juiste hoogte voor me. Ik duwde van achter mijn pik opnieuw bij haar naar binnen. Omdat ik nu rechtop stond kon ik nog harder stoten. En bij elke harde stoot voorwaarts hoorde ik Trudl kreunen. Ze boog diep voorover op de bank en telkens als ik stootte probeerde ze terug te duwen, zo kon ze me nog dieper voelen. Ik merkte dat ik zelf bijna klaarkwam en daar had ik nog geen zin in. Ik stopte weer en liet Trudl opstaan. Ik omhelsde haar en gaf haar een warme kus die ze gretig beantwoordde. Terwijl we stonden te zoenen tilde ze een been op en probeerde met haar hand mijn pik bij haar naar binnen te laten glijden. Maar ze was te klein. Ik zakte iets door mijn knieŽn en greep haar bij haar billen. Ik kwam overeind en tilde haar op, langzaam liet ik haar naar beneden glijden over mijn pik heen. Ze stopte met zoenen en legde haar hoofd in mijn nek. Zo stonden we in het midden van haar kamer en ik probeerde haar op en neer te bewegen. Het lukte, maar ondanks dat Trudl een kleine vrouw was, vond ik het maar een vermoeiend standje. Ik liep naar haar slaapkamer en liet haar langzaam achterover op bed vallen. Ik schoof mijn handen beter onder haar benen, in haar knieholten en probeerde haar dubbel te vouwen. Gelukkig was ze lening en haar knieŽn zaten bijna naast haar hoofd. Ik stootte weer naar binnen, heel diep. Dit was een goed standje om heel diep te komen en Trudl leek er erg van te genieten. Ik bleef hard en diep doorstoten. Trudl greep mijn billen vast en duwde mij nog harder naar beneden. 'Doorgaan, doorgaan, ik wil nu komen' ze gilde het bijna uit waardoor ik bijna klaar kwam. Ik stelde mijn orgasme uit door aan iets geks te denken (een ijshockeyende ijsbeer) en ondertussen bleek ik haar hard neuken. Ik voelde haar lichaam onder me verkrampen en toen ik nog 1 keer hard stootte gaf Trudl een harde kreun. Dit was voor mij genoeg en ook ik kwam klaar. Ik bleef diep in haar maar bewoog niet meer, en voelde hoe ik mijn condoom vol spoot.

Nog even hielden we onze positie vast en toen draaide ik van Trudl af. We keken elkaar aan. Trudl bedankte me, 'hier was ik echt aan toe, een echte harde beurt'. Ik gaf haar nog een innige tongzoen en stond toen op om mijn condoom af te rollen en op te ruimen. Het was niet lang, maar wel intens en lekker stevig. Ik trok mijn onderbroek weer aan en bleef even naast haar bed staan. 'Ik vind het heel vervelend, maar ik moet morgen weer vroeg aan het werk, jij waarschijnlijk ook. Maar zullen we morgenavond een tweede poging wagen.' Trudl lag nog uitgeteld op bed. Ze knikte. 'Dat is goed' zei ze. Kom jij uit je werk gewoon naar mijn kamer, dan hebben we meer tijd.'

Ik boog voorover en gaf haar nog een kus. Ik kleedde me aan, zei dat ik morgen zeker langs zou komen en ging terug naar mijn kamer.

Waar ik eerst nog dacht Tanja te gaan missen, was ik nu eigenlijk dolblij dat ze er niet was. Anders had ik nooit rijpe Trudl leren kennen. Die nacht sliep ik heerlijk.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Duits Intermezzo - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1194x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
7.9
:: Geile EvelienDoor: Barteljoris
Gelezen: 4376x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Vingeren, Ontmaagding, Lesbisch
19-06
9.2
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 1482x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.5
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 10222x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2885x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.3
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 7746x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.2
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 7052x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.9
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 4483x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2880x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
8.2
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 10674x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.2
:: Een Toevallige Toy BoyDoor: Harry
Gelezen: 10105x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.6
:: De Nacht Na...Door: Jef
Gelezen: 4484x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Squirten, Likken Neuken
16-06
7.8
:: Geweldig Afscheidsfeestje!Door: Yourcaptain
Gelezen: 5905x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.0
:: Geil - 48 - Hesther - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1449x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Bevrediging, Hoereren
15-06
8.3
:: Een Vrouw Neukt...Door: Harry
Gelezen: 14364x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hakjes, Brede Heupen, E Cup,
15-06
7.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net