Opwindend.Net
Datum: 12-04-2017
Stemmen: 32x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 5492x
Lengte: Gemiddeld
De Boodschappen Thuis - 2
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Boodschappen Thuis - 1

Dit is het vervolg op mijn eerdere verhaal. Er komt een onverwachte wending maar dat kon ik wel handelen.

Nadat we afscheid hadden genomen lag ik heerlijk na te genieten en bedacht hoe ik Peter weer naar mijn huis zou krijgen. Eindelijk viel ik in slaap maar het was een onrustige nacht en regelmatig werd ik wakker en voelde dan aan mijn nog steeds geile gleuf en streelde mijn harde klit naar een volgend orgasme. De volgende dag was een bed dag geworden en steeds kwam hij in mijn gedachten. Ik bestelde een pizza en lag nog te genieten toen er gebeld werd. Ik deed mijn ochtendjas weer aan en opende de voordeur.

De jongen die de pizza bezorgd had maakte tijdens het afrekenen een foutje en ik had teveel geld terug gekregen. Dat klopte want het lag nog op tafel en snel verrekenden we wat hij nog tegoed had. Toen ik het geld pakte viel mijn jas open en kon hij mijn borsten zien. Ikzelf had hier geen erg in totdat ik zag waar hij naar keek. Ik keek hem aan en zei “Sorry dit was niet echt de bedoeling”. Hij kleurde wel maar herpakte zich snel en zei” O dat geeft niks hoor mevrouw Ik heb wel vaker een paar tieten gezien. Alleen niet zo mooi en in het echt. Die van mijn vriendinnetje zijn veel kleiner en zij is ook jonger dan U bent”. Ik deed mijn borsten weer bedekken en hij stond op en bedankte me voor het wissel geld en het leuke uitzicht en weg was hij weer.

Ik vergat alles om me heen en dacht alleen maar aan seks. Ik schrok op uit mijn gedachten doordat de telefoon ging en een medewerker van de pizzeria vroeg of de bezorger André al terug was geweest. Ik beaamde zijn bezoek en zei dat het een keurige jongen was en dat alles gladjes verlopen was. Ik werd bedankt en toen ik de telefoon neer legde merkte ik dat ik mega geil was en voelde tussen mijn benen aan mijn natte snee die een klein beetje open stond en mijn dikke doorbloedde lippen gewillig van elkaar gingen toen ik mijn vingers naar binnen bracht ik streelde mijn klit en snel kwam ik weer klaar.

Ik wist niet aan wie ik gedacht had tijdens het klaarkomen ,Aan Peter, de pizza bezorger aan mijn vroegere vriendin, Het maakte niets uit maar het was heerlijk. Ik liet de pizza voor wat hij was en liep naar mijn slaapkamer en pakte de vibrator en wat glijmiddel uit mijn kastje en probeerde de vib tussen mijn billen te duwen. Dat wilde niet gelijk lukken dus ging ik op mijn knieën zitten en ik smeerde mijn kontje in en speelde eerst met mijn vinger. Toen dat lukte probeerde ik het met twee vingers en even later lukte dat ook. Nu pakte ik de vib weer en duwde voorzichtig door en plotseling zat de eikel binnen. Ik liet hem even zo zitten om te wennen. Nu moest ik doorzetten en begon mijn kont te neuken terwijl mijn andere hand lekker met mij klit speelde. Al snel kwam ik weer klaar en ook nu voelde ik mijn sappen uit m´n kut druppelen.

Nu moest ik weer plannen wanneer ik Peter zou laten komen. Ik bedacht dat hij flessen frisdrank zou kunnen brengen. Ik bestelde maandag morgen vroeg de frisdrank en het zou die middag bezorgd worden. Ik vroeg of het laat in de middag mogelijk was een uur of vijf omdat ik ook gewoon weer moest gaan werken en de afspraak werd dat ik als laatste klant bezorgd zou worden.

Tijdens het werk maakte Shirley een collega de opmerking dat ik zo leuk gekleed was en ik kende als enige de rede daarvoor. Wat later tijdens de lunch keek ze steeds naar mij en vroeg toen we het werk zouden hervatten” Ik denk dat jij verliefd bent. Jj kijkt zo gelukkig de wereld in dat ik er echt jaloers op kan worden`. Ik voelde dat ik kleurde en zei dat ik inderdaad verliefd was maar me niet voor kon stellen dat zij dat kon zien. We lachten nog wat en toen ik eenmaal op mijn werkplek zat wist ik wat zij gezien had.

Diverse keren had ik mijn slip goed gedaan en gelijk even aan m´n sneetje gevoeld. Jezus wat was ik geil. Ik merkte steeds dat ze naar me keek. Even later liep ik naar het toiletten niet lang daarna hoorde ik iemand binnen komen. Mijn hersens werkten op top snelheid en ik bedacht alleen maar dat zij het moest zijn. Ik stapte uit mijn slip en deed hem tussen mijn arm en liep snel terug naar mijn plaats. Ik zag dat zij inderdaad weg was en snel stopte ik mijn slip in m´n tas. Toen ze iets later binnen kwam lachten we naar elkaar en iets later stond ze weer op en kwam naast mijn bureau staan.

Ze vertelde dat haar vriend bij haar weg was en of ik het gezellig vond om na het werk iets bij haar thuis te drinken. Ik wist even niet zo snel wat ik moest zeggen en zei toen” Ik zou wel willen maar heb op het toilet een ongelukje gehad en mijn slip zit in een tissue gewikkeld in mijn tas en ik moet om vijf uur thuis zijn omdat mijn boodschappen dan bezorgd worden. Je kan natuurlijk wel met mij mee gaan dan drinken we bij mij wat ”. Ze keek me aan en bekende dat ze ook wel eens zonder slip liep en zelfs wel eens tijdens het werk zonder slip had gezeten omdat haar vriend dat wilde als hij haar op kwam halen. Dat was een openbaring en ze zei graag met me mee te gaan. En als ze met mij mee ging zou ze de volgende dag met de bus naar het werk gaan.

Toen we het werk hervatte had ik spijt van mijn uitnodiging want ik rekende op een goede beurt van Peter en dat zou niet mogelijk zijn als Shirley er bij was. Regelmatig keken we elkaar aan en toen ik later weer naar het toilet liep volgde ze mij. Omdat er maar twee toiletten in de ruimte waren en we beide een deur opende wisten we ook dat er niemand binnen kon zijn. Ik stapte als eerste naar buiten en waste mijn handen toen Shirley naast mij stond en zei”We zijn sisters in crime” Ik keek haar via de spiegel aan en zag haar tepels in haar jurkje drukken en lachte terug. Ze opende haar tas en showde mij haar bh en slip.

Ik stapte iets dichterbij en zei zachtjes bij haar oor .” Gewaagd en ontzettend geil vind ik dit”. Shirley lachte en zei “Straks krijg je het vervolg van mijn show voor jou” en kuste me terloops en liep terug naar haar werk plek. Ik werd hier zo geil van maar voelde me niet geroepen om ook mijn bh uit te doen. Eenmaal weer op mijn werk plek zag ik toen ik in haar richting keek dat ze haar benen van elkaar deed en ik haar kut kon zien. Ik deed hetzelfde en bracht mijn hand tussen mijn benen en haalde mijn vingers door mijn gleuf, bracht ze naar mijn mond en likte ze af. Shirley lachte en wees op haar horloge. Ik zag dat we nog vijf minuten moesten en begon op te ruimen en stond om klokslag vier uur op en liep de deur uit. Op de parking stond Shir naast mijn auto en stapte in en weg waren we. Toen we de snelweg op draaiden sloeg het noodlot toe en al snel stonden we in de file.

Er was een truck ongeveer 1km verder een balk verloren. Tijdens de rit konden we niet van elkaar afblijven. Shir vertelde dat ze bi was en ik antwoordde daarna dat ik vroeger lang een vriendin gehad had die lesbisch was maar ook van mannen hield. “Maar ik vroeg voor de lunch of je verliefd was en wat is je antwoord daar dan op” vroeg Shir. Ik knikte en vertelde mijn verhaal van de boodschappen jongen .Ik kwam iets later dan normaal thuis. Toen ik de voordeur sloot kuste Shir mij en ik voelde haar handen mijn lichaam in het halletje al onderzoeken terwijl ze met haar tongetje zich de toegang naar de mijne verschafte. Ze bevoelde mijn borsten en zei” Ik denk dat onze tieten even groot zijn”. Ik streelde haar rug en bij haar billen aan gekomen trok ik haar jurkje omhoog en streelde haar blote billen.

Terwijl we naar mijn slaapkamer liepen lager een spoor van kledingstukken van de hal naar de slaapkamer. Toen Shir zich omdraaide naar mij toe zag ik haar niet als de collega waar ik al meer dan een jaar mee werkte. Haar complete naakte lichaam bracht me in extase en of dat we op een teken hadden gewacht vlinderden onze handen over elkaars lichamen. Ze had harde borsten en ik kwam iets voorover en kuste ze en nam beurtelings de tepels in mijn mond. Ik kon haar tepels niet tegelijk in mijn mond krijgen want daar waren haar tieten te stevig voor. Shir zuchtte en kreunde dat haar eerste orgasme er aan kwam en gelijk voelde ik haar lichaam schokken en kwam ze klaar. Nooit eerder had ik iets gemerkt dat zij misschien bi was en dat was waarschijnlijk de rede dat ik geen idee had hoe knap en wel bedeeld ze was.

Nu kwamen we op het bed terecht en gingen we los. We draaiden en kusten en likten de lichamen van elkaar. Ik voelde hoe ze mijn gleuf likte en een vinger naar binnen bracht Ik deed hetzelfde bij haar maar masseerde haar sterretje ook. Het gemak waarmee ze mij verwende was de manier zoals alleen een vrouw deze plekjes wist. Ik voelde hoe ze mijn G/spot masseerde en niet veel later kwam ik squirtend de eerste keer klaar. Shir bleef likken en toen ik wat bijgekomen was zei ik dat de jongen van de super zou komen. We keken elkaar aan en ik zei” Zullen we hem samen verwennen”? Shirley keek me aan en zei” Dat lijkt me mega geil. Zo’n jongen die ons verwent. Dan doe ik open als hij belt en zeg dat ik je zus ben en ook genomen wil worden door hem. Als ik dan met hem in de slaapkamer ben kom jij binnen”. Dat was ons plan en nog geen drie minuten later ging de deurbel.

Shir opende de deur en ik zat in de logeerkamer te wachten. Ik hoorde haar zeggen dat ze mijn zusje was maar kon niet alles verstaan. Even later kwamen ze de gang in lopen en Peter zei dat hij verrast was dat iemand anders de deur open deed in een duster maar het ook wel leuk vond dat zij ook seks wilde met hem. Toen er ik hoorde dat ze op bed lagen stapte ik de slaapkamer in. Peter was verrast en wist niet goed hoe hij moest reageren. Toen hij op zijn rug op het bed lag ging Shir over hem heen zitten en plaatste zijn stijve piemel voor haar kutje en liet zich zakken terwijl ik over z’n gezicht plaats nam en hij me befte en ik aan Shirley d’r tieten likte. Dit werd hem snel te veel en hij spoot Shir haar kutje vol en wat later kwam ik op zijn tong klaar.

Ik wilde weten of hij André van de pizzeria kende. Dat was een van zijn vrienden. Ik sprak met hem af dat hij hem zou opzoeken en later samen terug moest komen. Omdat we nog lang niet voldaan waren en we wilden neuken met alle twee en wisselen en er een hete avond van maken. Of dat gelukt is horen jullie in het volgende verhaal.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Boodschappen Thuis - 3

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1709x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
8.3
:: Geile EvelienDoor: Barteljoris
Gelezen: 6414x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Vingeren, Ontmaagding, Lesbisch
19-06
9.2
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 2002x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.7
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 10627x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3030x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.4
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 7945x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.2
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 7189x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.9
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 4593x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3076x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
8.2
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 10806x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.2
:: Een Toevallige Toy BoyDoor: Harry
Gelezen: 10211x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.6
:: De Nacht Na...Door: Jef
Gelezen: 4515x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Squirten, Likken Neuken
16-06
7.8
:: Geweldig Afscheidsfeestje!Door: Yourcaptain
Gelezen: 5955x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.0
:: Geil - 48 - Hesther - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1513x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Bevrediging, Hoereren
15-06
8.3
:: Een Vrouw Neukt...Door: Harry
Gelezen: 14402x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hakjes, Brede Heupen, E Cup,
15-06
7.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net