Opwindend.Net
Datum: 04-05-2017
Stemmen: 56x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 9288x
Lengte: Lang
Een Bizar Weekend 2: Debby
Door Muffer - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Bizar Weekend 1: Sandy

De volgende dag.

Rob werd wakker en vond het bed naast zich leeg. Hij dacht even na over de bizarre gebeurtenissen van de vorige dag en hoe heerlijk die was geëindigd. Toen besloot hij op te staan. Hij sloeg zijn badstof ochtendjas om en ging naar beneden.

Een heerlijk geur kwam hem tegemoet. Sandy stond in de keuken eieren te bakken. Ze had een lang t-shirt aan dat net aan over haar billen kwam en ze zag er goddelijk uit. Ze had koffie gezet en boterhammen geroosterd. “Oh ben je al op, ik ben ontbijt aan het maken, ik wilde je pas wekken als het klaar was.”
Rob sloeg zijn armen om haar heen en knuffelde haar van achteren. Met zijn beide handen op haar borsten kuste hij haar in haar nek en beet zachtjes op een oorlelletje. Zij duwde haar billen achteruit en in een primitieve reactie spreidde ze haar benen. Rob streelde haar heerlijke ronde billen.
“Hmmmm, oooohhgg, ik wil je alweer” kreunde ze. Ze zette het vuur onder de eieren uit.
Rob gromde in haar nek. Toen tilde hij haar op alsof ze niets woog en zette haar met haar billen op de rand van de keukentafel. Daarbij viel zijn ochtendjas open. Hij liet hem van zijn schouders glijden. Sandy sloeg haar benen om hem heen en pakt met twee handen zijn pik vast. “Hmmm, kom hier met dat ding” en ze trok hem naar poesje toe.
Rob drukte zijn eikel tussen de lipjes van haar genotspoortje en duwde toen zijn hele harde schacht naar binnen in haar hete tunneltje.
Sandy keek hoe de hele paal in haar buikje verdween. “Whooooow wat geil…ooooh wat is dit heeeeeeeerlijk” Ze trok haar shirt uit en streelde met haar vlakke hand over haar tepels.
Rob begon haar nu heel rustig met langzame heel diepe stoten in haar te bewegen. Ze genoten van het gevoel van de dikke paal die heerlijk door haar sabbelende pruimpje werd gemasseerd terwijl hij zich telkens de hele weg van haar opengesperde kutlipjes tot diep in haar schoot naar binnen perste. Alle besef van tijd verdween terwijl ze intens van elkaar genoten. Sandy keek Rob stralend aan en Rob verdronk in haar ogen terwijl ze de liefde bedreven. Zij steunde met haar armen een beetje naar achter op de tafel en sloeg haar benen om hem heen.
Sandy’s blik werd steeds vager en ze keek bijna smekend naar Rob. Haar adem ging nu met schokken. En plotseling, terwijl hun handen in elkaar grepen explodeerde hun orgasme.
Zonder geluid, alleen maar diep zuchtend joeg hij de ene na de andere straal in haar buikje en net als de avond ervoor tilde elke stoot van zijn spuitende pik Sandy naar een nog hogere trede van extase totdat ze beide uitgeput waren en Robs pik verslapt uit haar vandaan glibberde.
Hij tilde haar van de tafel af en omhelsde haar. En zo bleven ze een hele tijd staan. Strelend en genietend.
“Eerst douchen en dan ontbijten?”
“Eerst ontbijten” En zo geschiedde; nalekkend op de keukenstoelen genoten ze van een heerlijk ontbijt en smoorverliefd gingen ze samen douchen, waarbij ze elkaar insopten en elkaar plaagden als kinderen.

Later die morgen ging Rob bellen met Martin, zijn vriend die misschien een flatje voor Sandy had. Hij luisterde aandachtig naar wat Martin te vertellen had.
“…………….”
“Okee, en hoeveel mag dat moois wel niet kosten?”
“…..”
“Hm, kan daar niet wat af, ik vind het nogal veel.
“…………”
“Martin je bent een kanjer. Wanneer kan ze er in?”
“….”
“We komen vanmiddag naar je toe. Bye”
Rob legde z’n telefoon neer.
“Martin heeft een flatje voor je in de Valkstraat. Dat is een nette buurt en daar ben je zelfs minder voor kwijt dan voor dat vieze hok bij die gluiper. Bel je zus even op dan gaan we je spullen ophalen. Het flatje is zoals dat heet ‘gestoffeerd’ wat betekend dat er gordijn en verlichting en vloerbedekking is, dus je moet alleen nog wat meubels regelen, maar daarvoor gaan we maandag wel even naar de kringloopwinkel of zo.

Maar voordat ze kon gaan bellen ging haar telefoon af. Rob liep intussen naar zijn auto om de kofferbak leeg te maken.
Toen hij terugkwam kwam Sandy naar hem toe hollen. “Rob, mag m’n zusje ook meekomen, er is iets ergs gebeurd.”
“Wat is gebeurd dan?”
"M’n vader werd handtastelijk vannacht toen ze thuis kwam, en toen is ze naar haar kamer gevlucht en heeft de deur op slot gedaan. Ze zit nu opgesloten op haar eigen kamer en durft er niet uit."
Rob keek grimmig. “We gaan er meteen naar toe. Bel haar maar dat ze haar spullen inpakt. Je hebt toch nog wel een sleutel?”
“Ja, die heb ik goed bewaard.”
“We gaan wel eerst even langs de zaak om de aanhanger op te halen, dan kunnen we gelijk alles meenemen, ook jullie bedden en zo”
Bij het huis van Sandy aangekomen zagen ze haar zusje Debby al voor het slaapkamerraam staan. Ze leek als twee druppels water op Sandy, alleen een jaar jonger en iets molliger.
Rob liep voor Sandy uit met de sleutel en deed de deur open. Hij ging de gang in en liet haar de trap op gaan naar boven. Zelf bleef hij beneden om er voor te zorgen dat hun vader hun niet zou kunnen lastigvallen.
Even later kwam die de gang in. “Wie ben jij en wat moet je hier?”
“Wij komen even de spullen van Sandy en Debby ophalen. Ze zijn het zat hier bij jou en gaan op zichzelf wonen.”
“Ben jij haar pooier?” Rob balde zijn vuisten, maar omdat de meiden net op dat moment naar beneden kwamen met hun koffers reageerde hij maar niet.
De dronken kerel wilde naar ze toe lopen maar Rob hield hem tegen. “Je laat vanaf nu die meiden met rust en je blijft minstens een kilometer bij ze vandaan anders breek ik je poten. Heb je dat begrepen?”
De man haalde zijn schouders op en knikte. Hij had heilig ontzag voor pooiers. Hij droop af en liet zich niet meer zien.

In een half uur hadden Rob, Sandy en Debby alle spullen in de Landcruiser geladen.

Onderweg vertelde Sandy wat er allemaal was gebeurd die avond tevoren en toen vertelde Debby haar verhaal. Tot Rob hun onderbrak:
“Ik breng jullie meteen naar de flat. Volgens mij kunnen jullie daar ook prima met z’n tweeën wonen, maar dat moet ik wel even met Martin regelen. Want hoewel ik denk dat hij daar geen probleem van maakt moeten we het toch wel even netjes vragen.
Bij de flat aangekomen was Martin daar al met de sleutels.
Rob legde snel uit wat er gebeurd was en waarom hij dus met twee meisjes aan kwam zetten.
“Geen probleem, maar hij komt op Sandy d’r naam te staan, die is verantwoordelijk.”
De zusjes gingen naar binnen.
“Wow wat een stel lekkere meiden, zeg. Vooral die kleine.” fluisterde Martin
Rob grijnsde. Hij kende z’n maat; hele grote mond, maar een heel klein hartje…
“Ben je nu al verliefd?” zei hij. Martin keek betrapt. Toen hij Debby uit de Toyota zag stappen had hij het gevoel gehad dat de wereld even stil stond.
Uit de flat kwamen enthousiaste geluiden. Ze hadden allebei een ruime slaapkamer en de rest was ideaal voor gemeenschappelijk gebruik. Mooier kon het bijna niet.
Rob en Martin gingen binnen kijken hoe het de dames beviel. Die waren dolblij met het keurige flatje. Alle kasten werden geïnspecteerd en in het keukentje bleken ook nog een goed werkend fornuis en een koelkast te staan.
“Maak maar even een lijstje van de dingen die jullie nodig hebben.”
Dat bleek reuze mee te vallen.
“Maandag gaan we naar de kringloop en dan kopen we de spullen die jullie nodig hebben, en we gaan ook even naar Ikea want daar kan je in één keer alles kopen wat er nog ontbreekt. ”

Sandy ging naar Rob toe en sloeg haar armen om zijn nek. “Oh Rob, wat had ik toch zonder jou gemoeten” en ze kuste hem liefdevol op zijn mond.

Debby en Martin keken het tafereeltje aan van opzij. Toen keken ze elkaar aan. “Lief hè” fluisterde Debby en lachte daarbij verleidelijk naar Martin. Die kreeg een draaikolk in z’n maag. Hij was tot over zijn oren verliefd op haar. Pure liefde op het eerste gezicht.

‘s Middags om een uur of een zaten Rob en Martin in de tuin bij Rob aan een colaatje. Een stukje verderop waren Sandy en Debby hun situatie aan het bespreken. Sandy zat op een bankje, en Debby zat met haar benen onder zich getrokken in het gras. De mannen konden zien dat het over Rob ging, want zo nu en dan gebaarde Sandy naar hem. Debby luisterde aandachtig naar wat Sandy vertelde en kennelijk wond dat haar op want ze toen ze opstond had ze knalrode wangen.

“Ik ben benieuwd waar die twee het over hadden” zei Martin ”Het was kennelijk spannend als ik Debby zo zag”
“Je vind haar wel leuk hè?” fluisterde Rob.
“Pffff, wow, ik heb zelden zo’n leuke griet gezien.”
“Ze slapen vanavond nog allebei hier, blijf jij ook eten?”
“Sure” zei Martin met een brede grijns

Debby had gezien dat de jongens naar haar keken vroeg aan Sandy .“Die Martin is een leuke gast zeg, denk je dat ie mij zou zien zitten?”
“Hmm, volgens mij is hij smoorverliefd op je. Hij kijkt de hele tijd naar je”
“Nou ik hoop dat hij ook nog vanavond hier blijft, want ik vind hem wel èrg leuk”
Sandy lachte. Het was duidelijk dat haar zusje het helemaal te pakken had van die stoere hunk.
Zelf keek ze naar Rob en een heerlijk warm gevoel trok door haar buik. “Hmmmm vannacht zou ze weer heerlijk met hem…”

De hele middag besteedden ze verder met het maken van plannen en het bedenken wat ze moesten doen. Adreswijzigingen voor school, telefoonabonnementen, studiefinanciering voor uitwonenden aanvragen voor Debby… kortom van alles en nog wat, de lijst werd steeds langer. Maar ook de lijst met spulletjes groeide flink aan; borden, kopjes, glazen, pannen…
Met z’n vieren werd het hele meiden huishouden tot in details ingevuld. Maar tegelijk zagen Sandy en Rob dat Debby en Martin steeds dichter naar elkaar toe schoven. Ze zaten nog net niet bij elkaar op schoot, maar de manier waarop ze samen in de Ikea gids zaten te bladeren zei genoeg…

“Ik ga naar de chinees, ga je even met me mee San?” Rob wilde Sandy graag even alleen spreken en bovendien leek het hem wel goed om Debby en Martin even de gelegenheid te geven om met z’n tweeën te zijn.
In de auto stak hij meteen van wal, hij was niet het type dat om de zaken heen draaide.
“Wil jij bij mij in de zaak komen werken? Ik heb iemand nodig die de telefoon aanneemt, die de rekeningen kan versturen en betalen en die de boekhouding doet.”
“Ja maar joh, dat heb ik nog nooit gedaan”
“Ach dat kan je best. En er komen per dag misschien tien telefoontjes, dus je heb dan ook nog tijd genoeg om te studeren voor die certificaten die je nog mist.”
“Nou… ik wil dat wel erg graag”
“Mooi, want ik zit nou bijna elke avond tot een uur of tien op kantoor de administratie te doen, dus dan ben ik daar ook van af” En daarmee was de zaak beklonken. Rob had iemand voor zijn administratie en Sandy had weer werk.
“Houden jullie van Indonesisch eten?”
“Ja hoor, daar ben ik dol op en Debby ook”
“Okee, dan haal ik een Indonesische rijsttafel bij de Javaan, dat is lekkerder dan chinees, alleen dat duurt wel wat langer”
“Nou dat vinden Debby en Martin vast niet erg” lachte Sandy, ik vraag me af of ze al in elkaars armen liggen.

In de kamer zaten Debby en Martin samen op de bank. Debby vertelde dat ze in de laatste klas van het VWO zat en dat ze er goed voor stond voor haar examen. Maar terwijl ze praatten werd ze telkens afgeleid als ze Martin aankeek. “Wow wat een heerlijke sterke vent was het toch. En wat had hij een lieve blauwe ogen…” ze voelde zich al helemaal warm worden in haar buikje.

Martin had hetzelfde. Al die prietpraat over school interesseerde hem maar matig. Hij had alleen maar oog voor het prachtige meisje dat naast hem zat. “Oooh wat zou haar graag in z’n armen nemen en dan…”
Plotseling hoorde hij Debby zeggen “En ik ben zo blij dat je voor die flat voor ons hebt gezorgd…” en ze schoof naar hem toe en sloeg haar armen om hem heen en gaf een zoen op z’n wang. Maar ze haalde haar armen niet meer weg en haar mond was twee centimeter verwijderd van de zijne.

Het volgende moment waren ze verstrengeld in een heftige tongzoen. Snuivend en kreunend grepen ze elkaar vast en hun handen waren overal op elkaars lichaam. Op haar rug, snel het haakje van haar beha los, haar dijen haar borsten… hij voelde haar handen op zijn rug, op zijn borst, zijn overhemd werd uit zijn broek getrokken en zijn spijkerbroek werd opengeknoopt. Alle opgehoopte spanning van de hele middag ontlaadde zich. Hij streelde haar dij onder haar rokje. “Oooooh…Mart..jaaaahh..” en ze wipte met haar kontje omhoog en trappelde haar slipje uit. “Toe snel, ik wil je… vlug…voordat ze terug komen…” wijdbeens wilde ze op zijn schoot gaan zitten.
Maar……Te laat! Daar kwam de Landcruiser kwam de oprit oprijden.
“Ohh, godver.. shit daar heb je ze alweer” En vliegensvlug legden ze de kussens van de bank recht en fatsoeneerden ze hun kleding. Debby keek wild om zich heen waar haar slipje was gebleven, maar ze kon het niet zo snel vinden. Dus ging ze met haar benen over elkaar geslagen op de bank zitten.

Toen Rob en Sandy binnenkwamen zagen ze het meteen: Martin en Debby zaten heel nonchalant op de bank een stukje van elkaar af, maar Debby had vuurrode wangen en Martin z’n overhemd hing half uit z’n broek.
Rob ging de rijstafel uitpakken in de keuken en Sandy ging naast Debby zitten en fluisterde iets in haar oor. Toen greep ze onder de bank en frommelde dat wat daar lag in haar zak. Ze stond op en liep breed grijnzend weg. “Hé…” begon Debby, maar hield toen haar mond. Wat ze wilde zeggen kon ze moeilijk door de kamer roepen.
“Ze heeft m’n slipje gepikt” fluisterde ze in Martins oor. Die moest er om lachen. Lekker stel die twee meiden. “Ga je straks met mij mee naar mijn huis?” vroeg hij zachtjes.
“Hmmmm…jaahh” fluisterde ze terwijl ze hem stralend aankeek. Ze voelde een druppeltje langs haar billen lopen. Nog nooit had ze zo verlangd naar iemand die ze nog maar een paar uur kende.

In de keuken fluisterde Sandy tegen Rob “Nou we hadden ze bijna betrapt hoor, en ik heb haar slipje gepikt, dat lag nog onder de bank. Hihihi. Ze kon het net niet meer op tijd weg schoppen.”
Rob keek naar het tweetal op de bank. “Wat denk je dat ze gedaan hebben?”
“Ik weet het niet, ze had haar slip niet meer aan, dus…”
Debby en Martin zaten nu openlijk te zoenen.
“Komen jullie? We eten in de keuken, dat is makkelijker dan in de kamer”

Aan tafel gingen ze verder met bespreken ze wat er de volgende dag allemaal gedaan moest worden. Afgesproken werd dat ze ’s middags bij elkaar zouden komen en dan wel verder zouden zien.

Na het eten waren Rob en Martin even naar de tuin gegaan om daar nog wat andere dingen te regelen want zakelijk deden ze ook veel samen.

Sandy en Debby zaten zachtjes met elkaar te fluisteren zodat de jongens het niet konden horen.
“Zit je wel fijn op je lekkende roomsoes?” Hihihihi… Ik zat vanmorgen precies zo… Gelukkig kunnen de stoelen er tegen, daarom wilde Rob ook dat we in de keuken gingen eten.”
“Welnee joh, er was nog helemaal niets gebeurd, we begonnen net te vrijen toen jullie terug kwamen. Dus jullie waren even de grote spelbrekers. Maar ik heb zooooooo’n zin in hem, vind je het erg als ik straks met hem mee ga? Dan zie ik jullie morgen wel weer.
“Natuurlijk lieve schat, wie ben ik om je dat te verbieden?” Ze boog zich naar haar zusje toe en kuste haar liefdevol op haar lippen en gaf haar slipje terug. “Hier, trek je onderbroek aan, anders gaan jullie vast vieze dingen doen in de auto.” Debby grinnikte en stopte het slipje in haar tas.

Een half uurtje later, na de koffie stond Martin op. “Lui, ik ga er van door, Debby als je wilt kan je ook met mij mee gaan hoor, dan hebben Rob en Sandy ook wat meer privacy”
“Oh, nou graag! “ riep ze. Sandy knipoogde naar haar.
En dus pakte ze haar spullen die ze meegenomen had om bij Rob te logeren, en gingen ze er vandoor in Martins BMW uitgezwaaid door Rob en Sandy.
“Die gaat Martin helemaal uitwonen” zei Sandy tegen Rob toen ze weg waren. “Je zal het niet geloven maar ze heeft nog maar één vriendje gehad waar ze het mee heeft gedaan. Maar als ik zie hoe ze naar Martin kijkt dan weet ik zeker dat ze vanavond helemaal los gaat”

In de auto:

Martin keek naar het lekkere grietje dat naast hem zat. Ze zat onderuit met haar benen een beetje uit elkaar. Haar fluwelen dijen die hij straks nog had gestreeld zagen er heerlijk aanlokkelijk uit en de wetenschap dat ze geen slipje meer aanhad en maakte het helemaal super opwindend.
Debby zag dat hij naar haar keek en lachte ondeugend naar hem en trok daarbij haar rokje nog een stukje verder omhoog..

Het was een mooie bungalow aan de andere kant van de stad. Hij zette zij auto op de oprijlaan en ging het huis binnen. Debby liep achter hem aan met haar mond open. “Jemig wat een mooi huis”

In de kamer keken ze elkaar een seconde aan en vlogen toen in elkaars armen Ze waren beide nog steeds zo geil als konijnen. Debby sloeg haar armen om zijn nek en begon hem te kussen. Hij streelde haar rug en toen haar blote billen.
“Oooohh Martin…toe.. asjeblieft” haar lichaam schokte tegen hem aan en haar adem ging onregelmatig toen ze naar hem opkeek. “Snel….snel…Ik kom…al …bijna…ooohhhh” Ze rukte zich los en leunde met haar handen op de leuning van de bank en keerde haar kontje naar hem toe. Hij liet zijn broek op zijn enkels vallen, tilde haar rokje op en perste zijn dikke pik in haar drijfnatte poesje.
“Jaaaaahhh….oooohhh….oooohhh” en hard kermend en kreunend ontving ze zijn dikke paal in haar hete kloppende kutje.
“Huhh…huhh…huhh…whoohh…njaaaaghh… OOOOOooooooohhh” en een geweldig spetterend orgasme brak los. Debby’s lekkere tienerkutje sloot zich als een strak zuigend mondje om Martins wild spuitende pik en een vloedgolf van warm zaad werd in haar buikje geperst.
“Ooohh ooohh wat heeeerlijk..oooh ik voel je in me spuiten ooohh…jaaaaahhh”
Ze kwam overeind zonder het contact te verbreken en liet zich door Martin in haar nek kussen en haar borsten strelen.
“Hmmmm Mart…oooh wat was dat lekker, ik ben nog nooit zo geil geweest. Ik kwam al bijna klaar toen ik in het huis van Rob op je wilde gaan zitten, en de hele tijd bleef mijn kutje maar samentrekken. Ik moest ontzettend uitkijken want bij het minste of geringste zou ik kunnen klaarkomen en dan zou er geen stoppen meer aan zijn geweest.”

Martin lachte naar haar. “Kom dan gaan we lekker in de jacuzzi” zei hij en hij ging haar voor naar de badkamer. “Het duurt bijna tien minuten voordat het bad vol is, dus we kunnen eerst wel even een drankje nemen” zei hij en leidde hij haar naar een lekkere lounge bank. Daar schonk hij een breezertje voor haar in uit de bar.
Nadat hij dat had gedaan trok hij de rest van zijn kleren uit en sloeg een badjas om.
Debby keek verheerlijkt naar het gespierde figuur van Martin. Hij was zeker één meter negentig lang en zag er goed getraind uit. Hij had geen spoor van een buikje en mooie ronde stevige billen. Zijn pik was nu half slap en slingerde heen en weer als hij liep. Als Debby er naar keek voelde ze heftige scheuten van lust door haar buik trekken.
Ze volgde zijn voorbeeld door ook haar kleren uit te doen. Naakt stond ze voor de spiegelwand en met haar armen uitgespreid draaide ze een rondje. Haar ronde borsten hadden grote donkere tepelhoven en kleine harde tepeltjes. Martin kreunde van lust toen hij ze zag. Hij trok haar heerlijke wulpse lijf tegen zich aan en knuffelde haar hartstochtelijk. “Oh Deb, wat ben je toch heerlijk”

Nadat zij ook een badjas had gekregen genoten ze nog een tijdje van hapjes en drankjes totdat het bad vol was.
Het was zo groot dat je er makkelijk met vier personen in zou kunnen liggen. Debby voelde de waterjets tegen haar lichaam spuiten en genoot van de nieuwe sensatie. Nog niet eerder had ze in een bubbelbad gelegen, maar ze vond het zalig. Heerlijk gemasseerd worden door de bubbeltjes en de waterstralen en tegelijk nippen aan een lekker drankje.
“Martin, dit is wel heel erg decadent, vind je ook niet?”
“Ik moet je bekennen dat dit pas de eerste keer is dat ik samen met een meisje in dit bad lig”
“Is er nog nooit eerder een meisje hier geweest?” vroeg Debby ongelovig.
“Ja, natuurlijk wel, ik bedoel dat ik dit bubbelbad pas een maand heb” Ik heb een hele slaapkamer opgeofferd voor deze badkamer.
“Dus nu heb je ‘maar’ vier slaapkamers in plaats van vijf?”
Debby ging voorover in het bad liggen met haar benen wijd. "Hmmmmmm. Ik voel de luchtbelletjes tussen m’n benen, whow wat een lekker gevoel is dat zeg”
Toen liet ze zich wijdbeens over hem heen drijven, ze streelde zo met haar borsten over zijn buik.
Martin stak zijn hand onder water en vond haar spleetje. Hij duwde zijn vinger er in en begon haar g-spotje te masseren.
“Oooohhh...Mart ...huhhh....ooohhhh...hhhmmmm...”
Volkomen ontspannen lag ze bovenop hem met haar benen wijd over hem heen en genoot van zijn liefkozingen.
Haar zacht-stevige tieten streelden zijn pik. Geraffineerd liet ze ze over zijn ballen gaan en aaide met de heerlijke verende bollen over zijn trillende paal.
“Kijk hij wipt alweer van plezier…” Martin keek scheel van genot.

“Misschien heeft m’n vader wel gelijk en ben ik gewoon een ordinaire slettebak, maar ik vind je zo leuk en het is zo heerlijk om met je te vrijen”

Ze ging wijdbeens over hem heen staan en speelde met zijn trillende pik. Tergend langzaam streelde ze haar kutje met zijn eikel. Heerlijk liet ze zijn paal tussen haar kutlipjes en over haar klitje glibberen. En telkens als ze haar klitje raakte zag Martin haar buikje samentrekken. Keer op keer zakte ze door haar knieën en legde zijn pik in de volle lengte in haar gleufje en masseerde hem. Melkend met haar onderlijf glibberde ze naar voor en achter en telkens zag ze zijn eikel tussen haar opgezette schaamlippen tevoorschijn komen alsof ze zelf een piemel had. Gefascineerd kijkend genoot ze van haar geile spelletje.
“Oh Deb, ik kom…ik kom…ik koooooooommmm…..!”
Meteen stulpte ze haar kutje over zijn eikel en toen het moment losbarstte dat zijn hete stralen zaad naar buiten spuwden liet ze zich genietend op zijn paal zakken.
“Oooohh…oooohh.oooohh…oooohhh…….aaaaaaahhhhgggg” en kreunend gleden ze onderuit het bad in.
“Deb, ik ben nu kapot… nu even niet meer” hijgde hij.
Debby grinnikte. “Martin. Je bent de liefste en geweldigste vent die ik ooit heb meegemaakt. Ik hou van je en ik laat je noooooooit meer gaan” en ze kuste hem liefhebbend.

Daarna genoten ze samen van de jacuzzi en de drankjes en hapjes maar lieten de sex even rusten. Tot ze naar bed gingen….

De volgende dag:

Rob en Martin waren in een diep gesprek verwikkeld. Maar na een tijdje nam Martin het woord. Een beetje plechtig kondigde hij aan:
“Dames, deze flat is jullie terrein. We spreken af dat wij daar nooit komen, behalve als er nood aan de man is. Op die manier kunnen jullie je privé leven weer op de rails zetten en afstand nemen van wat er gebeurd is. Rob en ik vinden dat jullie een plek moeten hebben om op jezelf te zijn als je dat wilt”
En zo is het ook gegaan.
Nog bijna twee jaar hebben de beide meiden in het flatje gewoond. Maar Sandy was zo vaak bij Rob en Debby zo vaak bij Martin dat ze besloten de flat weer te verhuren.
Rob en Martin zijn nu niet alleen vrienden, maar ook zwagers. De heftige gebeurtenissen van één weekend hebben hen voor de rest van hun leven samengebracht. Beide meiden hebben hun school afgemaakt en zijn toen gaan studeren. Sandy is bedrijfsjuriste en werkt nog steeds bij Rob en Debby heeft een bloeiende praktijk als fysiotherapeute.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Hormonen Van Weduwe Door: Greet
Gelezen: 3070x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-07
8.5
:: AutobahnDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 7083x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
21-07
7.2
:: VrijdagavondDoor: Eefje
Gelezen: 2945x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-07
7.5
:: FotoshootDoor: Yourcaptain
Gelezen: 2783x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-07
8.4
:: Donkere Breeding Slet...Door: Marcus
Gelezen: 2245x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Breeding, Zwanger, Zaad, Sandrine
20-07
8.7
:: Daten Met JasmijnDoor: JohnOude
Gelezen: 9037x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Buiten, Buurmeisje
19-07
8.2
:: Geile Evelien - 9Door: Barteljoris
Gelezen: 5829x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen, Vingeren, Ballen Likken, Jonge Meiden
19-07
9.4
:: GitaarlesDoor: Frysk
Gelezen: 6823x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-07
8.5
:: Mijn Sappige KutjeDoor: Lana Zomer
Gelezen: 17059x
Reacties: 31
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,chatten,slipje,kutje
18-07
8.1
:: Donkere Breeding SletDoor: Marcus
Gelezen: 11483x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwanger, Bareback, Sperma, Zwart, Breeding, Zonder Condoom
18-07
8.0
:: Stille Wateren... - 3Door: Chris
Gelezen: 6696x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
18-07
8.5
:: Bezorgservice 1Door: Ruudstaay
Gelezen: 8348x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vriendin
18-07
7.6
:: Sex - Mary AnnDoor: Rob
Gelezen: 5105x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Klaarkomen
17-07
8.3
:: ThuiskomenDoor: Eva
Gelezen: 12162x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
7.9
:: Hij Is Weg :-(Door: Michelle
Gelezen: 10287x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal Zaad Slikken
16-07
7.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 852