Opwindend.Net
Datum: 09-05-2017
Stemmen: 35x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 15114x
Lengte: Zeer Lang
Marbella
Door Muffer - Mijn Profiel Pagina

Simone en Els hadden een vakantie in Marbella geboekt. Lekker samen twee weken in de zon en misschien ontmoetten ze ook nog wat leuke “types”.
Ze kenden elkaar al ruim twintig jaar, sinds hun middelbare schooltijd. Ze hadden bij dezelfde club gehockeyd en ze hadden als tieners al dezelfde smaak als het ging om mannen: “GSE” (Groot, Sterk en Ervaren...).

Enigszins verreisd kwamen ze na een paar uur vliegen en een flinke busrit aan in hun hotel.
“Je loopt langer op die vliegvelden rond dan dat je daadwerkelijk aan het vliegen bent” mopperde Els zeulend met een enorme koffer “Ik zal blij zijn als ik op onze kamer ben, want ik snak naar een borrel”.

Hun kamer was helemaal aan het einde van de gang. Daar aangekomen liep Simone meteen door naar het terras. Ze rangschikte de ligstoelen en het tafeltje zo dat ze beiden goed in de zon konden zitten zat en riep toen naar Els “Even opfrissen”. Ze dook de badkamer in en kwam en paar minuten later weer naar buiten in een topje met spaghettibandjes en een strokenrok. Els zag dat ze geen beha meer droeg en ze vermoedde dat ze ook geen slipje aan had.
Het topje liet een riant decolleté zien. Simone had een prachtige ronde DD cup en die werd maar half bedekt door het luchtige hemdje.

Els pakte de koffers uit en richtte het koelkastje in met hun eigen spullen.

“Ik stap ook even onder de douche en trek ook even wat anders aan”
“Neem even een fles rosé en een koeler mee”
“Ik had ‘m al gepakt” klonk er van binnen. en even later kwam Els naar buiten in een strapless jurkje tot haar knieën. Ook zij toonde een prachtige blik op haar heerlijke roomwitte borsten.
Ze zette de wijn en de glazen op tafel en installeerde zich op de andere ligstoel.

“Heb je die man met dat grijze haar nog gezien die in het vliegtuig achter ons zat? Die zit ook in dit hotel. Ik zag hem de lift in gaan toen wij aan het inchecken waren.”
“Ja, dat is een lekkertje, die zag er best goed getraind uit…”
“GSE?”
“Oh, zeker…”
“Mooi dan zetten we die bovenaan op het lijstje..”
“Hmmm…die moet straks kruipend terug in het vliegtuig…hihihi”
Els genoot van de warmte van de zon en voelde een heerlijk wellustig gevoel in zich opstijgen.
“Oooohh… ik krijg het alweer…telkens als ik in die hete zon lig word ik zo geil als boter…”
“Aaaahh…hmmm…dat heb jij dus ook…”
Simone trok haar rokje omhoog en zette haar benen aan weerskanten van de ligstoel op de grond. Ze liet genietend de hete zon op haar blote kutje stralen. Ze was alweer drijfnat.
“Ooooohh, wat is dit toch heerlijk” zuchtte ze en met haar hand onder haar shirt masseerde ze haar borsten.
Els streelde nu ongegeneerd door haar natte spleet.
“Ik heb zooooo’n behoefte aan een echte dikke pik in m’n kut”
“Ohhhhh, jaaaahh ik ooook, of een lekkere sterke vent die aan m’n tieten sabbelt” kreunde Simone en haar vingers sopten ook heerlijk tussen haar opgezwollen schaamlippen.
Els knielde naast Simone en trok haar topje omhoog en ging aan haar tieten zuigen terwijl ze gelijktijdig een vinger in haar spleet stak. Heel lang hoefde ze haar vriendin niet te vingeren. “Oooh wat ben je toch een schat ikkk….aaaaahhh” en Simone kwam heftig klaar.
“Kom hier jij, geile slet, nu is het jouw beurt” Simone duwde Els op de bank. Die deed haar benen wijd en trok haar jurk op. Simone boog zich over haar over haar blote poes heen en trok die een beetje open en likte haar klit. “Huhhh..uh..uh..uh..jaaaahhh” en al binnen een minuut was ook Els meegenomen door een heerlijk orgasme.
“Zo, dat was een goed begin van de vakantie”
“Ja, maar we gaan direct wel even kijken of we die vent uit het vliegtuig ergens kunnen spotten, want hij moet er niet met een of andere Duitse snol vandoor gaan. Dat zou zonde zijn.”
“Eerst maar weer even douchen, want ik ruik nu naar jou, hihihi”

Ondertussen in de bar van het hotel:

Jaap ging op een kruk zitten aan het einde van de bar. Zo kon hij zien wie er binnenkwam en had hij niet het gevoel helemaal alleen in het midden van een lege ruimte te zijn. Hij zat er nog maar een paar minuten en hij had net een whisky voor zich staan toen twee vrouwen de bar binnenkwamen. Ze waren hem in het vliegtuig al opgevallen omdat ze helemaal “zijn type” waren; stevige blonde meiden met flinke borsten. Magere grieten vond hij maar niets. Leuk voor op de foto, maar in bed moet het zacht en mollig zijn. Daar heb je niets aan zo’n gratenpakhuis, was zijn mening.
De vrouwen die binnenkwamen waren allebei inderdaad behoorlijk mollig en hadden beide een riante boezem, wat nog eens benadrukt door kleding die ze droegen.
Toen ze hem zagen kwamen ze links en rechts van hem staan en begonnen meteen tegen hem te praten.
“Ben je hier alleen?”
“Ja, ik ben hier op vakantie”
“Dat zijn we hier allemaal”
“Je bent vast net aangekomen, je bent nog net zo wit als wij”
“Ja, jullie zaten in hetzelfde vliegtuig, een paar stoelen voor me”
“Kijk Els, je bent opgevallen, hihi, had je maar niet zo moeten gillen bij het opstijgen”
“Ik heb helemaal niet gegild, dat was jij…”
Jaap moest lachen. “Willen jullie wat drinken?”
“Ja lekker, een rosétje graag”
Jaap bestelde de drankjes en stelde voor om op het terras te gaan zitten. Daar, in de zon stelden ze zich aan elkaar voor. Jaap was sportleraar op een school in Leiden en al vijftien jaar gescheiden en Simone en Els waren “happy singles” en werkten beide op een kantoor in Amsterdam. Ze kenden elkaar van de hockeyclub en waren vriendinnen sinds de middelbare school. Jaap schatte dat hij een jaar of tien ouder was dan zij.
Ze kletsten een half uurtje en dronken nog een paar wijntjes en gaandeweg werd de sfeer steeds “losser”.
“Sorry ik moet even naar het toilet, dames”
“Ja dat moet je zelf doen, wij mogen hem hier niet voor je vasthouden, hihihihi”
“Niet hier nee…”
Jaap ging maar vlug. Hij had het gevoel dat het wel wat kon worden met die meiden maar hij wist nog niet welke van de twee hij het lekkerste vond want ze zagen er allebei even heerlijk uit.
Simone keek hem na. “Heb je dat gezien?”
“Wat?”
“Wat hij in z’n broek heeft”
“Wat dacht je, dat is het eerste waar ik naar kijk; size matters!”
“Wow, dat belooft wat”
“Zullen we hem meenemen naar onze kamer?”
“Oké”

“Jaap ga je met ons mee naar onze kamer? We hebben een lekker proseccootje in de koelkast liggen” vroeg Els toen Jaap terugkwam van het toilet.

Ze dronken hun glazen leeg en gingen naar de kamer van Els en Simone. Het was druk in de hal van het hotel. Er kwamen nog steeds nieuwe gasten inchecken
Tegelijk met hen stapten er nog vier mensen in de lift. Jaap stond ingeklemd tussen de twee meiden en hij voelde de borsten van Els tegen zijn rug. Simone’s billen drukten tegen zijn kruis. Ze moest zijn beginnende erectie voelen. Volgens hem duwde ze zelfs expres haar kont naar achteren. Toen ze uit de lift stapten aaide ze even terloops over de bult in zijn broek en fluisterde. “Veel te kort hè, zaten we nou maar op de bovenste verdieping”
Hij zag dat Els het gezien had want die lachte naar hem en gaf hem een knipoog.
“Dat kon nog wel eens een leuk avondje worden” bedacht hij zich.

Op de kamer van Els en Simone.

Jaap ging op een zonnenbedje zitten. Els was met hem mee gelopen naar het terras en boog over hem heen om een kussentje voor hem te pakken. Haar riante tieten waren vijf centimeter van zijn gezicht verwijderd. Hij boog even naar voren en drukte zijn lippen er op. “Hmmmm” lachte Els “vind je dat wel lekker?” en fluisterde toen “Voel maar eens hoe geil ik van je word”
Hij streelde over de binnenkant van haar dij omhoog onder haar rok. Tot zijn verrassing voelde hij helemaal geen slipje, zelfs geen stringetje! Hij aaide voorzichtig over haar kaalgeschoren poesje en over de fluweelzachte lipjes. Een schokje ging er door Els heen.
“Hmmm..” Ze lachte naar hem en deed haar benen een beetje uit elkaar. Jaap ging even door haar spleetje heen en toen hij voelde hoe nat ze was, duwde hij twee vingers naar binnen en begon rustig in haar te bewegen.
“Huhh..huhh…huhhh…ooohh…” hijgde Els
Hij voelde de ribbeltjes van haar g-spot en haar reactie toen hij daar overheen ging. Ze kreunde nu hoorbaar. Hij trok zijn vingers uit Els haar kutje en likte ze af en deed ze toen weer terug.
“Ooohh…wat ben je een lekkere geile vent”
Simone kwam uit de kamer en keek het tafereeltje even aan, Toen ging ze aan de andere kant van de bank staan en maakte Jaaps broek los. Hij streelde met zijn vrije hand haar borsten. Rustig werd Jaaps pik bevrijd uit zijn broek. Ze sloot haar hand er omheen en begon hem met ervaren bewegingen af te trekken.
Jaap stak zijn hand onder haar rokje en begon ook haar kutje te verwennen. Simone kermde van genot. Els streelde zijn ballen. Jaap voelde aan weerskanten de lust toenemen en ook hij was niet ver meer van een hoogtepunt verwijderd.
Els was de eerste die klaarkwam: “Jhaaahh…ooohhhh” en haar kutje trok spastisch samen en ze klemde Jaaps hand stijf tussen haar dijen.
“Oooooh ik ooooook…” kreunde Simone en een hete golf kutgeil stroomde over zijn hand toen haar onderlijf begon te schokken. Op datzelfde moment explodeerde Jaap in de hand van Simone. Dikke klodders vlogen door de lucht en Simone bleef doorrukken aan zijn spuitende pik tot er niets meer uitkwam. Daarna likte ze genietend haar besmeurde hand af.
Toen kuste ze Els langdurig op haar mond.
“Zo, dat was lekker”
“Nou jullie laten er geen gras over groeien”
“Nee, dat is niet onze gewoonte, als we iemand leuk vinden dan gaan we d’r ook meteen voor”
“Jullie zijn een lekker stel” zei Jaap.
“Dit was nog maar aperitiefje…”
Els vond dat het tijd werd voor nieuwe actie. Ze ging naar binnen en trok haar jurkje uit. Simone volgde haar en ook zij gooide haar rokje en blouse op een stoel en wenkte Jaap.
“En nu ga je ons neuken met die dikke paal van je”
Jaap werd van weerskanten uitgekleed. Rondom hem was het een overvloed van zachtheid en warme vrouwelijkheid, dikke zachte borsten, fluwelen dijen billen en buiken. Hij werd overal gestreeld en gekust. Hij zakte op z’n knieën en dook met zijn gezicht in het warme kruis van Els en likte over haar bolle pruim. “Hmmmm” kreunde die en kantelde haar kutje naar hem toe. Daarna deed hij hetzelfde bij Simone, zodat hij beurtelings twee kutjes aan het verwennen was.
De meiden genoten van zijn liefkozingen terwijl ze elkaar kusten.
“Ohhhh…ik wil geneukt worden” kreunde Simone.
“Hmmm.. ik ook schat” fluisterde Els, en alsof ze het hadden afgesproken gingen ze naast elkaar op handen en knieën op het bed zitten met hun heerlijk ronde billen uitnodigend naar Jaap toegekeerd.
Die streelde weer twee kutjes tegelijk en stak tegelijk bij allebei een vinger naar binnen. Precies in hetzelfde ritme voelde hij ze beide samentrekken. Toen penetreerde hij de dikke poes van Els. “Jaaaahh… hijgde ze. Jaap stootte gelijk diep in haar heerlijkheid. Maar na een paar keer haalde hij hem er uit en boorde hem in de kletsnatte spleet van Simone en ook zij verwelkomde hem met een luid gekreund “Oooooohhh”.
Beide vrouwen hadden recht op evenveel aandacht maar het enthousiasme waarmee hun kutjes aan zijn leuter molken maakte duidelijk dat ze allebei volle laag in hun buik wilden voelen.
Om de beurt perste hij zijn pik in de meiden hun poesje. Drie of vier harde diepe stoten in de ene en dan weer in de ander. De meiden bewerkten hun klitjes en kreunden gelijktijdig.
“Oooh uhhh aachhh” klonk het tweestemmig.
Jaap genoot van het zicht op de twee mollige konten en de van het geil glimmende pruimen waar hij naar hartenlust in kon rammen. Hij voelde de lust door zijn lichaam golven en wist dat het niet lang meer kon duren voordat hij een van de twee de volle laag ging geven.
Plotseling begon Els te schokken op het moment dat hij bij haar binnendrong. “Jaaaaaahhh iiikkk kooooommmm…” en ze zakte met haar benen wijd plat op het bed, waardoor Jaap z’n pik uit haar kut flopte. Maar toen hij hem er bij Simone in stak gebeurde hetzelfde; “OOooooohhh Jaaaaaaaaahhhhhp…” en ook zij zakte kreunend en hijgend in elkaar. Toen draaiden ze zich naar hem om. Els greep zijn pik en begon hem te pijpen. Dat was genoeg voor Jaap, hij stond de hele tijd al op springen en hij had nog maar een klein zetje nodig. “Oooohh schat.. jaaaahhhh” en het zaad spetterde over hun tieten en hun buik.
Toen liet hij zich tussen hen in zakken en sloeg zijn armen om hen heen.

“Ik hoop niet dat de buren ons hebben gehoord”
“Dat zal wel niet” lachte Jaap, “de kamer hiernaast dat is mijn kamer.”

Die avond gebeurde er niet veel meer. Ze zaten gezellig op het balkon en maakten nog een flesje prosecco soldaat voordat Jaap naar zijn kamer vertrok met de afspraak dat ze elkaar bij het ontbijt wel weer zouden zien.

De volgende dag.

“In de bergen van de Sierra Blanca zijn archeologische opgravingen die je kunt bezichtigen, zullen we daar vandaag eens heen gaan?” Jaap had een gidsje van de omgeving meegenomen naar het ontbijt.
“Nou dat lijkt me wel wat” zei Simone
“Gaan jullie maar, ik pas wel op het zwembad” zei Els. Een hele dag in de hitte rondrijden leek haar niets.
“Oké, dan gaan we met z’n tweeën, pik jij nog wat broodjes mee voor onderweg, dan ga ik even de auto aftanken” Jaap had een jeep gehuurd, een soort terreinwagen met een afneembaar dak. Ideaal voor de ruige bergen van Sierra Blanca.

Een half uurtje later waren ze onderweg. Het zou een rit van zeker twee uur worden maar het was niet overdreven heet, dus het dak van de jeep was er af gehaald en de wind speelde door hun haren.

Jaap bedacht tijdens het rijden dat hij het wel erg getroffen had met deze twee vriendinnen. Hij keek naar Simone naast hem, die had een heerlijk kort rokje aan en haar prachtige romige borsten veerden uitnodigend op en neer bij elke bobbel van de weg. Ze had een bloesje aan met een diepe v-hals waardoor hij een prachtig uitzicht had op haar decolleté.
Plotseling viel het hem op dat ze bij elke oneffenheid in de weg een klein kreuntje liet horen.
“Je hebt toch geen pijn of zo?” vroeg hij “Ik hoor je zo nu en dan een beetje kreunen”
Simone lachte ondeugend. “Kijk” zei ze en trok haar rokje omhoog. Ze had weer geen slipje aan en ze toonde het touwtje dat uit haar spleet hing “pretballetjes… Daarmee wordt autorijden een heel speciale ervaring”
Jaap grijnsde. “Wat ben je toch een geil beest”
Hij sloeg het bergpad in. Zo reden ze een kwartiertje zonder ook maar iemand tegen te komen. De weg werd steeds smaller en slechter.
Het gekreun van Simone werd harder en heviger.
“Oh, ik word toch zo geil van die dingen, vooral als zon ook nog op je poes schijnt”. Ze had haar rokje niet meer teruggeslagen en zat wijdbeens met haar rechtervoet op het dashboard.
Jaap had ondertussen een erectie van jewelste en Simone werd geiler en geiler van haar eigen erotische spelletjes. Door het gestuiter van de jeep over de hobbelige weg werd ze tot het uiterste gestimuleerd...ze voelde de genotsgolven al door haar lichaam trekken.
“Jaap stop, je moet me neuken, nu!” Hij stopte de auto midden op het weggetje.
Simone sprong uit de auto, rukte de balletjes uit haar kut en gilde:
”Kom hier en neuk me voordat ik zomaar met een lege kut klaar kom”
Ze zette haar handen op de motorkap en deed haar benen iets uiteen en haar stevige kont naar achteren. Jaap deed z’n gulp open en de dikke paal slingerde meteen naar buiten tegen haar billen. In twee tellen zat hij diep in haar druipende pruim.
“Ooooohh…jaaaa…snel..Whoooooaaahhh..” en haar hele wulpse lichaam schokte en sidderde van haar orgasme en ook Jaap was zo opgegeild dat hij al na een paar diepe stoten een fontein van sperma in haar warme buik liet ontploffen. “Jaaaachhhh… ooooohh..” en genietend sloeg hij zijn armen om haar heen en streelde haar bungelende borsten. Het had nog geen twee minuten geduurd.
Even later vervolgden ze hun weg
“Wie zegt dat een vluggertje niet bevredigend kan zijn, die is gek”
Jaap lachte. “Maar jij bent zelf ook wel een beetje gek”
“Vind je dat ? Hihihihi.”
Simone had de balletjes weer in gedaan. Ze waren nog geen honderd meter onderweg toen er een tegenligger langskwam.
Ze keken elkaar aan en proestten het uit.
“Nou die heeft wat gemist, hahaha”

Na een uur rijden kwamen ze bij de opgraving. Het was er vrij druk. Op de rit er naar toe hadden ze maar een of twee auto’s gezien, maar het parkeerterrein stond helemaal vol. En ook stonden er een paar bussen.
“Waar komen die allemaal vandaan?”
“Ik heb vanmorgen wel een stel excursies zien vertrekken, maar dat was nog voor het ontbijt” wist Jaap.
“Hmpf, ’t is maar waar je zin in hebt.”
Aan de rand van de opgraving stond de ruïne van een oud fort met een uitkijktoren. De opgraving zelf was niet zo bijzonder maar het fort sprak meer tot hun verbeelding. Bovendien kon je de toren beklimmen als je dat wilde.
“Gaan we dat doen?”
“Als jij gaat ga ik mee”
Boven op de toren hadden ze een prachtig uitzicht over de opgraving. Niemand anders had het aangedurfd om de honderdvijftig treden te beklimmen dus ze konden in alle rust genieten.

Beneden liepen allemaal groepjes mensen onder leiding van gidsen die uitleg gaven over hopen stenen die er lagen.
“Interessant hè?” Simone hing over de muur van de torentrans naar beneden te kijken.
“Hmmm, ja heel interessant” zei Jaap en hij streelde onder haar rokje over haar blote billen. Hij duwde zijn vinger tussen haar lipjes en voelde het onderste pretballetje. Door er een duwtje tegen te geven ketste het tegen het andere balletje aan en de trilkogeltjes in de balletjes deden hun werk.
“Ooooh Jaap, tooeee, Jeeeeezuuuuss wat voelt dat geil hmmmmm…”
Hij ging nog even door. Simone stond wijdbeens met een holle rug te genieten van zijn vaginaal biljartspelletje. Steeds sneller ging haar adem een steeds luider klonk haar gekreun.
“Jaaaaahhh..huh..huh..huh. oooohh, please neuk me”
Met een ruk trok Jaap de balletjes uit haar poes en bevrijdde zijn pik en duwde die in haar hete natte kutje.
“Jaaaaachhh… ooohh… oooohhh ik kom alweeer “ en heftig kreunend onderging Simone haar orgasme uitkijkend over het prachtige Spaanse landschap en de mensen beneden die de stoffige stenen bewonderden. En rillend van genot spoot Jaap voor de tweede keer die dag het buikje van Simone vol met zijn hete zaad.
“Ooooh schat wat ben je heerlijk”
“Oeff…Jaap ja heeeeerlijk….ik krijg maar geen genoeg van je, je neukt zo onwijs lekker”

En terwijl Simone een spoor van zaad en kutgeil over de oude traptreden lekte gingen ze tevreden naar beneden en terug naar het hotel.

Daar wachtte een licht verbrande Els hun op. En onder het genot van een koel wijntje vertelden ze hun belevenissen tijdens het diner.

Later op het terras kondigde Els aan: “Ik ga morgenochtend vroeg lekker wat baantjes trekken,. Zal ik je wekken Jaap?”
“Ja hoor dat is goed” zei Jaap
En met die afspraak gingen ze naar hun kamers.

De volgende morgen in het zwembad.

Jaap en Els waren rustig hun baantjes aan het trekken. Ze waren de enigen in het zwembad, het was voor de meesten nog veel te vroeg. Els had Jaap om zeven uur gewekt en een kwartiertje lagen ze in het water.

“Dus jullie doen alles samen”
“Nou niet alles, maar wel veel”
“Maar jullie delen dus wel vaker dezelfde kerel”
“We vallen nu eenmaal op hetzelfde type; groot sterk en ervaren. En liefst wat ouder”
“Hebben jullie altijd al een voorkeur voor oudere mannen gehad?”

“Ja eigenlijk wel. Op de hockeyclub waren best wel aardige jongens, maar die kwamen al klaar als je alleen maar naar hun pik wees. Simone en ik keken altijd welke mannen bij ons langs de lijn stonden. Dat waren zeker niet alleen maar de ouders van de meisjes. Een heel stel kwamen speciaal kijken omdat er tweeëntwintig grietjes van een jaar of vijftien, zestien in hele korte rokjes liepen rond te rennen. En wij wisten precies welke mannen dat waren. Het was dan ook kinderspel om er zo een aan de haak te slaan.
“Kinderspel, ja ja…” zei Jaap
“Ik heb het ook een paar keer met de vader van een vriendje gedaan als die me naar huis bracht. Het jochie lag al lang in z’n bed en ik zat bij z’n pa op schoot in de auto” Ze lachte bij de herinnering.
“En als jullie nu op vakantie gaan versieren jullie samen een vent”
“Jemig, versieren, wat een ouwe-lullen uitdrukking”
“ja, sorry ik ben nou eenmaal een ouwe lul”
“Maar wel een lekkere, hihihihi”
“Maar ik vind dat jullie wel een speciale band samen hebben hoor”
“Ja, een heel speciale, hou je vast…”
Jaap was benieuwd wat er nu ging komen.
“Simone en ik waren op school al heel erg close, maar op een keer logeerde ik bij haar en toen is er wat gebeurd. Haar vader kwam de badkamer in toen wij stonden te douchen. We hadden elkaars kutje geschoren en Simone was net klaar met de mijne toen hij binnenkwam. Hij wou wat tegen ons zeggen of zo. We liepen daar wel vaker naakt rond en ook Simones pa had ik wel een paar keer in z’n blootje gezien, daar deden ze nooit moeilijk over. Maar de aanblik van klodders scheerschuim op mijn kutje en Simone die het van mijn poesje aan het vegen was dat werd hem te veel.
Ik zag dat hij een enorme bult in z’n pyjamabroek kreeg en even later kwam z’n pik door z’n gulp naar buiten steken. Hij werd duidelijk opgewonden van de aanblik van twee blote meisjes die iets geils aan het doen waren. Hij stond vlak bij me met die enorme paal uit z’n broek. Ik heb toen zijn pik gepakt en er een beetje aan getrokken en hij kwam bijna meteen klaar! Simone zat nog op haar knieën voor me met haar hoofd ter hoogte van die dikke piemel en die kreeg alles recht in haar gezicht en in haar mond; hij spoot haar helemaal onder! Maar zij schrok er helemaal niet van. Het droop over haar tieten en haar buik. Het was zo’n geil gezicht, ik kwam er ook bijna van klaar.
Maar toen zei ze “Wow papa, word je zo geil van Els haar blote kutje?” en ze slikte het zaad gewoon door en likte haar lippen af. En toen ik dat zag drong het plotseling tot me door dat ze dat wel vaker had gedaan! Mijn vriendinnetje deed het met haar vader!
En terwijl zij het zaad van zich af stond te spoelen zag ik hem naar mij kijken en ik zag die geile dikke pik van hem weer hard worden en ik voelde mezelf helemaal week worden tussen mijn benen. Ik was nog nooit zo geil geweest. De aanblik van die dikke pik en het idee dat Simone die in haar kutje kreeg…
Ik stapte uit het bad en ging op het deksel van de wc zitten en toen heb ik hem naar me toe getrokken en ben ik hem gaan pijpen.”
Jaap hijgde. “En toen?”
“Toen ik merkte dat hij bijna klaar kwam heb ik me door hem laten neuken, staand van achteraf en leunend op de wastafel. Ik kon hem aankijken via de spiegel en ik vergeet nooit z’n gezicht toen hij m’n kutje volspoot, wow wat was dat geil! En vanaf dat moment had hij twee tienerkutjes om mee te spelen”
Els keek Jaap aan terwijl ze naast elkaar zwommen.
“Dat is nu meer dan twintig jaar geleden, maar Simone en ik gaan regelmatig bij hem langs en dan hebben we altijd lekkere sex.”
“Wow wat een geluksvogel”
“Hmmm, ik word alweer helemaal geil als ik er aan denk, maar zullen we er uit gaan? We hebben ondertussen al twintig baantjes gezwommen, ik vind dat wel genoeg”
Ze trokken hun badjassen weer aan en Els deed snel haar natte badpak uit en spoelde het even uit bij de kraan. Ze vond het bovendien een leuk idee om door het hotel te lopen terwijl ze helemaal bloot was onder haar badjas.

Boven aangekomen trok Jaap Els zijn kamer binnen. Hij liet zijn broek zakken en toonde zijn enorme erectie.
“Dat komt nou van die geile verhalen van je, daar moeten we nu wel even wat aan doen”
Hij trok haar tegen zich aan en streelde haar poes. “Hmmm geile slet, je bent alweer zeiknat van je eigen praatjes. Ze kreunde wellustig en drukte haar borsten tegen zijn borst..
“Oooh hmmm jaaahhh, Jaap neuk me alsjeblieft”
Jaap ging op het bed liggen en trok haar naar zich toe.
Els hurkte boven hem en pakte zijn pik beet en leidde die naar haar bolle perzik. Ze liet zich er genietend overheen zakken. Haar dikke schaamlippen openden zich gewillig voor de dikke dooraderde worst. Hij werd verwelkomd door een hete zuigende en boterzacht gesmeerde kut. Ze keek hem diep in zijn ogen en zei “Kijk me aan als je straks klaarkomt”
Rustig begon ze open neer te bewegen.
Zacht smakkend gleed zijn dikke pik in en uit haar warme natte spleet.
Dit was heerlijk ongecompliceerd neuken. Een harde pik diep in een zuigende soppende kut, geil sabbelen aan dikke gevoelige borsten en doorgaan tot het moment dat onmogelijk is om nog te stoppen..
“Hhhhhhhhfffff” hijgde Jaap en hij keek Els aan. Haar blik was intens op hem gericht en haar mond hing een beetje open “Nuuuhhh….jaaaaaggghhhhh” en op dat moment voelde hij haar samentrekken om zijn pik en helemaal slap en heet worden.
Zalig versmolten ze in elkaar. Dikke stralen zaad persten in haar warme kloppende buik en dropen langs zijn schacht naar beneden en langs zijn billen op het laken.
“Ooooohh Jaaaaap wat heeeeeerlijk…” En huiverend van genot beleefden ze een heerlijk hoogtepunt terwijl ze elkaar omarmden een kusten.
Zo bleven ze nog een tijdje liggen. Elkaar kussend en strelend, totdat zijn pik uit haar kutje gleed.
“Eigenlijk moeten we nu weer even douchen”
“Dat doe ik wel op m’n kamer, ik wil het gevoel in mijn poesje nog even vasthouden”
“s Middags

Na de siësta zat het drietal op het balkon van Els en Simone. Ze waren naar het strand geweest en ze hadden langs de boulevard gelopen, en nu waren ze dringend aan een koel glaasje rosé toe.

Jaap had z’n poloshirt al meteen uitgetrokken. “Waarom doen jullie niet lekker je bikini’s aan?” Dan word je gelijk een beetje bruin”
“Goed idee” vond Els en ze gingen naar binnen. Even later kwamen ze allebei naar buiten alleen gehuld in een bikinibroekje.
“Kijk, dat zie ik graag” zei Jaap verlekkerd kijkend naar de weelderige tieten van de meiden.
“Vieze ouwe vent” lachten ze.
Els ging zich insmeren met zonnebrand. Wellustig glibberden haar handen met de olie over haar dikke prammen.
“Jaap heeft alweer een stijve hoor” verklikte Simone
“Ja, wat denk je bij zo’n show”
Els draaide zich naar Jaap en duwde haar borsten tegen elkaar. “Wil je hem hier wel tussen steken?”
Jaap moest lachen. “Els was wel een super lekker wijf” dacht hij.
Simone had het vanaf haar ligstoel aangekeken. Ze keek of Jaap het zag en trok toen het kruis van haar slipje naar opzij en stak haar middelvinger er in. Een paar keer stootte ze haar vinger naar binnen en haalde hem er toen uit en likte hem genietend af. Jaap was niet de enige die geil was.
“Jaap ik wil die lekkere pik van je zien” Ze hurkte naast zijn zonnebank en trok zijn bermuda uit. Jaap hielp haar even door z’n kont wat op te wippen en toen lag hij weer in z’n blote kont op het terras van de twee vriendinnen.
Simone boog over hem heen en streelde zijn pik met haar dikke borsten. Van z’n zak naar z’n eikel werd zijn hele pik onderworpen aan een fluwelen liefkozing. Jaap huiverde van lust. Z’n pik was knalhard en kwijlde en wipte al van plezier.
“Ik loop al te soppen vanaf vanmorgen toen ik jullie hiernaast bezig hoorde. Dus je begrijpt dat je me nu helemaal gaat uitwonen” Ze trok Jaap mee naar de kamer. Ze ging op het bed zitten en liet zich achterover vallen waarbij ze haar mollige benen wijd in de lucht spreidde. “Jaap kom hier en naai me met die heerlijke geile dikke neukworst van je.”
Jaap liet niet op zich wachten. Hij dirigeerde zijn pik in haar poes en perste hem in één beweging tot aan zijn ballen er in.
“Oooohhhh”gilde Simone “jaaaaaaahhhh…” Ze had haar benen op zijn schouders gelegd en
Jaap stond over haar heen gebogen en begon haar met rustige halen te neuken. Bij elke stoot gaf Simone een hese kreun. Haar kutje sopte van genot.
Ondertussen zag Jaap Els een dubbele dildo uit de kast pakken, zo’n flexibel ding met aan beide kanten een eikel. Ze smeerde er een beetje glijmiddel op en perste hem toen in haar kut en duwde het andere eind in het gezicht van Simone. Die pakte de kunstlul vast en begon er aan te zuigen terwijl Els het andere eind wellustig in haar spleet liet soppen.
Jaap genoot weer bij de aanblik van de twee supergeile vriendinnen. Zijn pik gleed heerlijk in en uit de heerlijk gesmeerde flamoes van Simone en zijn handen genoten van de weelderige tieten van beide meiden.
Hij voelde hoe haar kutspiertjes zijn lul masseerden. Zalig zoog haar hete orgaan aan zijn paal.
Opeens stond Els op van het bed. Ze ging achter hem staan en streelde zijn billen. Haar vingers gingen over zijn sterretje en toen ging ze met twee vinger bij hem naar binnen, een flinke kledder glijmiddel werd in zijn aars gesmeerd en meteen kwam de dikke kunstlul zijn kringspier passeren “Whaaaaahh gilde hij. De dikke paal drong diep in zijn kont. Ze begon meteen in hem te stoten. In hetzelfde ritme waarmee hij Simone neukte werd hij nu anaal genomen door Els. Na een paar stoten was ze zo opgehitst door het andere eind van de dildo in haar kut dat ze zich bijna hysterisch liet gaan. Wild ramde ze in Jaap z’n darmen en daardoor ook gelijk in zichzelf en Jaap gaf de stoten in hetzelfde tempo door aan Simone.
“Whooooeehh….oooohh…jaaaaa…huuhhh…huuuhhhh” geile kreten van genot klonken door de kamer. Toen voelde Jaap Simone samentrekken om zijn pik. “Ik koooommmm” gilde ze en Jaap hield hij het ook niet meer. Maar door de kunstlul in zijn kont kon zijn kringspier niet samentrekken en het genot wat dat gaf was onbeschrijfelijk. Zijn pik leek te exploderen.. “Aaaaaaahh…Jeeeeeezussss…ooohhhhhh” en terwijl hij zijn ballen leegspoot in Simones overstromende pruim stortte hij in elkaar met zijn gezicht tussen haar borsten. En ook Els liet zich piepend van wellust op zijn rug vallen met haar kut wild kloppend om geval dat ze bijna tot in haar baarmoeder had geramd bij de beurt die ze Jaap had gegeven.

“Kunnen jullie even van me af gaan? Ik stik bijna”. Een benauwd geluid van Simone was het eerste wat er weer klonk.

Els trok de kunstpik uit Jaaps reet en stond op. Jaap kwam ook overeind en met enigszins slappe knieën liepen ze naar het balkon. Helemaal sufgenaaid en nog na lekkend liet het drietal zich op de stoelen vallen.
“Whoeff, dat was best wel een ruige wip””
“Maar wel lekker”
“Absoluut”
“Zo nu eerst een fris glaasje rosé”

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Hormonen Van Weduwe Door: Greet
Gelezen: 3040x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-07
8.5
:: AutobahnDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 7070x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
21-07
7.2
:: VrijdagavondDoor: Eefje
Gelezen: 2938x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-07
7.5
:: FotoshootDoor: Yourcaptain
Gelezen: 2774x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-07
8.4
:: Donkere Breeding Slet...Door: Marcus
Gelezen: 2244x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Breeding, Zwanger, Zaad, Sandrine
20-07
8.7
:: Daten Met JasmijnDoor: JohnOude
Gelezen: 9036x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Buiten, Buurmeisje
19-07
8.2
:: Geile Evelien - 9Door: Barteljoris
Gelezen: 5821x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen, Vingeren, Ballen Likken, Jonge Meiden
19-07
9.4
:: GitaarlesDoor: Frysk
Gelezen: 6823x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-07
8.5
:: Mijn Sappige KutjeDoor: Lana Zomer
Gelezen: 17055x
Reacties: 31
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,chatten,slipje,kutje
18-07
8.1
:: Donkere Breeding SletDoor: Marcus
Gelezen: 11481x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwanger, Bareback, Sperma, Zwart, Breeding, Zonder Condoom
18-07
8.0
:: Stille Wateren... - 3Door: Chris
Gelezen: 6693x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
18-07
8.5
:: Bezorgservice 1Door: Ruudstaay
Gelezen: 8348x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vriendin
18-07
7.6
:: Sex - Mary AnnDoor: Rob
Gelezen: 5103x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Klaarkomen
17-07
8.3
:: ThuiskomenDoor: Eva
Gelezen: 12161x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
7.9
:: Hij Is Weg :-(Door: Michelle
Gelezen: 10286x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal Zaad Slikken
16-07
7.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 846