Opwindend.Net
Datum: 27-05-2017
Stemmen: 14x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 8184x
Lengte: Lang
Mattie Heeft Het Warm
Door Muffer - Mijn Profiel Pagina

Uit de serie Tuinman Kees

De hoofdpersonen in deze serie zijn Kees, freelance hovenier, zijn vriendin Mies die fysiotherapie studeert, haar oudere zus Mattie en haar jongere zusje Lollie en verder zijn er nog “tante” Ellie en “oom” Dick (vrienden van de ouders van Mies) die in een villa aan de rand van het dorp wonen. Ook zijn er nog diverse leuke neven en nichten. Alle verhalen zijn los van elkaar te lezen.

Mattie zat voor het raam van haar kantoortje te smelten in de zon. “Ik ben eigenlijk gek dat ik hier nog blijf” zei ze tegen zichzelf “Ik ga naar huis lekker zonnen op m’n terras”.
Zo gezegd zo gedaan. Vijf minuten later zat ze in haar auto op weg naar het penthouse dat ze samen met haar nichtje Marieke bewoonde in het centrum van de stad. Marieke studeerde nog en was bijna tien jaar jonger dan zij maar het klikte prima tussen hen.
Vaak lagen ze samen te zonnen op het grote zonneterras van de flat en ze deelden bijna alles met elkaar...

Thuis aangekomen ging ze via de koelkast meteen naar het terras en gewapend met een handdoek en een fles witte wijn in de koeler installeerde ze zich op een ligstoel.
Eerste verdween haar jurkje over de andere stoel, daarna haar slipje en vervolgens haar kanten DD-cups.
Naakt als een baby lag ze met iets gespreide benen te stoven in de hete zon. Ze genoot van het zinderende gevoel van de zon die op haar op buik en haar poesje gloeide. Al na een paar minuten begon ze dat heerlijke geile gevoel in haar buik te krijgen wat ze altijd had als ze een tijdje naakt lag te zonnen.
Als vanzelf streelde ze haar borsten; ging met haar vingertoppen langs de gevoelige zijkanten naar de inmiddels gezwollen tepels. Heftige schokken van genot trokken door haar lichaam toen ze ze aanraakte. Ze was als boter zo geil.
“Oooohhh... hhhhmmm”
En ze kon het niet laten zichzelf te plagen door met de punt van de handdoek haar dijen te strelen in de richting van haar gleufje, maar zonder de gezwollen lipjes aan te raken.
Minutenlang kwelde ze zichzelf op deze heerlijk manier en de hete zon die tussen haar gespreide benen straalde op haar smachtende kutje liet haar rillen van opwinding.
Haar lichaam schreeuwde om het bevrijdende orgasme...
Toen likte ze aan haar vingers en stak in één keer haar middelvinger en ringvinger in haar kloppende spleet.
“Whooooooaaa...oooooooch...jaaaahhhh” en sidderend en schokkend bereikte ze een zalig hoogtepunt. Wild sopte ze in haar kut tot het kloppen een beetje verminderde.
Daarna liet ze zich spinnend als een poes sabbelend op haar vingers in de kussens zakken.
Met de warme zon op haar nakloppende buik dreef ze een moment weg in een heerlijke geile roes.

Toen ging de bel.
“Verdomme” mopperde ze in zichzelf en ze dacht erover om niet open te doen. Maar ze zou dan nooit weten wie er aan de deur was geweest, dus de nieuwsgierigheid won het.

Ze gooide haar zomerjurkje over haar hoofd en ging naar de deur. Door het kijkertje zag ze tot haar verrassing dat het haar “oom” Dick was, de man van “tante” Ellie. Dick en Ellie waren vrienden van haar ouders hoewel ze veel jonger waren, en Dick was een kanjer met veel gevoel voor humor en een gezonde zin in seks. Hij en Ellie stonden bij Mattie en haar zussen bekend als het adres waar je altijd pret kon beleven.
Enthousiast gooide ze de deur open. “Hoi Dick, wat leuk dat je langs komt”
“Tja, ik was in de buurt, en ik zag je auto staan, dus ik dacht ik wip even binnen, want zo vaak zien we elkaar niet”.
“Wil je koffie of iets anders?”
“Doe maar een pilsje” zei hij en liep door naar het terras. Mattie kwam met een biertje en een glas het terras op en zag dat hij haar slipje en beha opzij legde toen hij op de stoel ging zitten.
Hij grijnsde naar haar “Was je lekker aan het zonnen?”
“Ach ja, je weet het, je hebt hier echt privacy” Ze keek over de balustrade. Een plotselinge windvlaag tilde haar jurkje op tot haar middel.
Dick liet vanuit de stoel achter haar een goedkeurend “Hmmmm” horen.

Mattie stond even te genieten van het opwindende gevoel dat door haar buik trok toen oom Dick haar blote billen had gezien onder haar jurkje. Haar geile bui was nog lang niet over en de aanwezigheid van deze lekkere kerel deed haar lust oplaaien.

Ze moest plotseling terugdenken aan een paar maanden terug toen zij een heerlijk geil feestje hadden beleefd bij Dick en Ellie thuis waarbij iedereen het met ongeveer iedereen gedan had en door die gedachte werd ze zoals ze dat wel eens zeiden al “nat tot aan haar knieen”. Ze ging op de tweede ligstoel zitten en nam een slok van haar glas wijn.

Dick lachte naar haar, hij kende Mattie heel goed en zeker als ze in een bui is zoals nu: Alles aan haar straalde geilheid uit; de harde tepels die door haar jurkje heen prikten, haar gezwollen lippen en de blos op haar wangen.
Het bloed stuwde naar zijn pik als hij dacht aan haar heerlijke volle borsten die veelbelovend schommelden in haar jurk en haar dikke geile pruimpje dat altijd als een keurig spleetje gesloten leek, maar dat zich bij de geringste streling opende als een heet sabbelend mosseltje.. haar hele wulpse lichaam was geschapen voor seks.... oooh, wat was ze heerlijk.

Mattie lachte naar hem en haar buik trok samen bij de gedachte aan zijn zijn heerlijke harde billen en zijn dikke harde dooraderde pik... oooh die dikke leuter zou ze straks diep in haar buikje hebben, dat wist ze zeker... alles in haar gloeide van heet kloppende lust en ze zou pas tevreden zijn als ze die harde pik in haar poesje voelde dringen.

“Wat zie je er weer heerlijk uit schat”
Mattie lachte, ze wist wat hij bedoelde. De spanning tussen hen was gewoon voelbaar...

Plotseling betrok de lucht, een enorm warmte-onweer kondigde zich aan.
“Kom we gaan naar binnen, voordat alles drijfnat wordt”
Snel brachten ze de spullen binnen en gooiden de kussens van de stoelen in de halkast en gingen de kamer in.
Twintig seconden later klonk een enorme donderklap, ze waren net op tijd naar binnen gegaan.

In de kamer in keek Mattie in de spiegelwand en zag haar borsten schommelen in haar jurk. Ze pakte ze onwillekeurig beet en streelde ze zachtjes. Dick bleef achter haar staan. Hij sloeg zijn armen om haar heen en sloot zijn handen om haar dikke memmen.

“Hmmmm...” kreunde ze goedkeurend, ze was nog steeds zo geil als een krolse kat. De aanraking van haar supergevoelige tieten schoot als een hete golf door haar heen.
“Oohh.... Dick...”
Het wilde verlangen sleurde haar mee.
“Hmmmmmm.....jaaaahhh...”
Door de stof heen voelde Dick de heerlijke zachte tieten veren in zijn handen. Zijn pik steigerde in zijn broek toen hij de lust van zijn heerlijke geile “nichtje” voelde. Ze drukte haar billen naar achteren en gooide haar hoofd in haar nek. Hij begon haar hals te kussen en schortte ondertussen haar jurk omhoog tot haar heupen en streelde haar warme zijdezachte billen.
“HHhhhhhh...”
Toen ging hij onder de jurk omhoog en omvatte haar blote borsten.
“Ooohh jaaah” geilde Mattie.
Alles aan haar was nu gevoelig, van haar blote voeten via haar zachte dijen en haar fluwelen buik was het omhoog gekropen naar haar nek.
Elke aanraking betekende seks en iedere streling voerde haar naar een hogere trede van genot.

Ze boog zich voorover over de rugleuning van een sofa, spreidde haar benen en maakte een holle rug.
Dick knielde achter haar en likte van achter af aan haar drijfnatte kutje. De dikke pruim glom van haar geile lust.
“Ooohhhh....Dick....jaaaahhh ooooohh”
Ze duizelde van genot, gelukkig dat ze iets had om op te steunen.
Dick maakte zijn broek los, en onmiddellijk draaide Mattie zich om en zakte door haar knieën. Ze trok zijn broek tezamen met zijn slip naar beneden. Dick’s dikke paarse eikel sprong meteen de vrijheid tegemoet.
Ze pakte de dikke dooraderde leuter beet en sloot haar mondje eromheen.
Terwijl ze zijn ballen streelde likte ze langs de rand van zijn eikel en zoog daarna zijn hele paal naar binnen.
Dick voelde het zaad al in zijn ballen kolken.
“Whowwww....aaahhhhmmm.....oooohhh”
Golven van genot sloegen door zijn onderlichaam en concentreerden zich in zijn knoertharde pik. Alleen al de aanblik van zijn pik die helemaal in haar heerlijke mond verdween maakte dat hij al bijna klaarkwam

Terwijl ze hem pijpte keek Mattie omhoog. Ze zag de lust in zijn ogen en ze voelde aan zijn pik dat hij snel het hoogtepunt naderde.
Met een floppend geluid liet ze zijn pik uit haar mond schieten en keerde haar billen naar hem toe en met een holle rug spreidde ze haar benen.
Dick zette zijn paarse eikel tussen haar openstaande kutlipjes en perste hem naar binnen. Hij voelde haar zachte vlees gewillig wijken voor de dikke paal die bij haar binnendrong.
“Oooaaaahhh heerlijk geil beest, wat heb je toch een zalige strakke pruim” kreunde hij.
“Jaaaaaahhhh......wat heeeeeeeeerlijk.......die geile pik........oooohhhh”
Kolkende golven van dierlijke paringsdrang beheersten haar, het zalige genot van een harde dikke mannenlul die in haar kutje drong pulseerde door haar lijf, en er was nog maar een ding dat ze wilde, en dat was gillend klaarkomen terwijl de hete stralen sperma in haar baarmoeder spoten. Haar kutje klopte als een bezetene en sidderend van genot schokte ze tegen hem aan.
Dick neukte haar met lange stevige halen. Hij voelde haar kutje steeds strakker samentrekken en het begon langzamerhand zwart voor zijn ogen te worden. Zijn pik zwol op in haar hete kutje. Een enorme lading zaad kwam omhoog stijgen en hij pakte Mattie stevig bij haar heupen. "Oooohh... jaaah... oooohh.... lieve schat.....” kreunde hij.
“Doe het......spuit me voooooool, ik koooooooooommmmm “ gilde Mattie en dat was voor Dick het signaal om zich te laten gaan.
Golven heet sperma joegen door zijn keiharde kloppende paal en persten zich in haar hete soppende kut. Stoot na stoot spoot hij zijn zaad in haar buikje. De stralen dropen langs zijn ballen en langs haar benen. Toen trok hij zijn naschokkende leuter uit haar vandaan en zakte uitgeput over Matties rug heen en kuste haar in haar nek.
“Jemig wat was dat lekker” fluisterde Mattie

Ondertussen

Marieke had na het volgen van de zoveelste saaie les maatschappijleer absoluut geen zin meer om nog langer op school rond te hangen. De tentamens waren net geweest en de volgende serie was nog maanden ver weg dus er was geen enkele reden om nog een beetje fanatiek te gaan doen.
“Ik ga naar huis” zei ze meer tegen zichzelf dan tegen iemand anders.
Ze zat op kamers bij haar nicht Mattie die een fraai penthouse had in het centrum. Marieke had daar een mooie kamer en ze maakten samen gebruik van de keuken en de badkamer. Mattie woonde er alleen nadat ze was gescheiden. Ze had om een beetje uit de huurkosten te komen iemand gezocht om bij haar op kamers te komen wonen, en vanaf het eerste moment had het enorm goed geklikt met Marieke, ondanks het leeftijdsverschil van bijna tien jaar.

Marieke fietste naar huis. Hoewel het nog steeds enorm warm was dreigde er onweer. Het was zo benauwd dat haar bloesje tegen haar lichaam plakte. Een straaltje zweet liep tussen haar borsten door naar haar buik.
“Zodra ik thuis ben ga ik een uur onder de douche staan” beloofde ze zichzelf.
Bij de flat aangekomen zette ze haar fiets in de box en nam de lift naar de bovenste verdieping.
Toen ze de deur dicht trok klonk tegelijk een enorme donderklap. Ze was net op tijd binnen.
Ze ging gelijk door naar haar kamer en trok haar rokje uit. Daarna verdwenen haar bloesje, haar slip en beha met een boog in de wasmand naast de stoel. Spiernaakt liep ze naar de badkamer. Mattie en zij liepen vaak naakt in huis rond want er kon niemand naar binnen kijken en op het grote balkon konden ze beiden heerlijk naakt liggen zonnen.
Marieke bekeek zichzelf in de spiegel in de hal. Ze mocht er best zijn; blonde krullen, niet al te lang, maar wel een stevig gespierd lichaam. Mooie vlakke buik en stevige ronde borsten. Alleen haar dijen waren wat te dik naar haar smaak, maar het was gebleken dat mannen daar juist gek op waren. Als ze een minirokje droeg zag je ze bijna kwijlen als ze naar haar benen keken.
Tevreden streelde ze zichzelf. Haar tepels gingen vooruitstaan en ze voelde de lust opstijgen in haar buik. Ze was eigenlijk behoorlijk geil, dat had ze wel vaker als het zo warm was. Jammer dat er niet een lekkere kerel beschikbaar was die haar poesje eens kon verwennen.
Op weg naar de badkamer kwam ze langs de woonkamer. Hé, wat was dat? Ze leek wel wat te horen.... maar Mattie zou toch pas vanavond thuiskomen?
Ze bleef voor de deur stilstaan om te luisteren.
“Jaaaaaahhhh......wat heeeeeeeeerlijk.......die geile pik........oooohhhh” hoorde ze de stem van Mattie geil kreunen.
Marieke duwde voorzichtig tegen de deur zodat die een beetje openging.
Daar stond haar nicht voorovergebogen over de leuning van de sofa met haar zomerjurk omhooggeslagen tot boven haar billen en zij werd heerlijk geneukt door een grote gespierde man van een jaar of vijfenveertig; het was “oom Dick”, ze kende hem wel, zij was ook wel een paar keer op de villa op bezoek geweest.

Een seconde twijfelde ze wat ze zou doen, maar dit onverwachte tafereel was zo ongegeneerd lekker, en ze was al apegeil....
“Hhmmmm, even kijken hoelang Dick ’t volhoudt in Matties kutje…”
Het tafereeltje was zooooo geil dat ze bijna spontaan klaar kwam bij het zien van hun passie en het horen van die kreten van genot.
Wild stond ze haar klitje te bewerken, ondertussen glurend naar Dick en Mattie en haar lust steeg gelijk met die van de twee in de kamer.
“Oooohhh Dick spuit haar poes vol, geef haar de volle laag met die lekkere dikke leuter van je…”
Ze zag zijn pik zich met zalig geweld in Matties druipende kutje persen. Je kon het horen soppen en het zou niet lang meer duren voor ze hun hoogtepunt zouden bereiken.
" Oooohh... jaaah... oooohh.... lieve schat....” kreunde hij.
Marieke zag dat zijn billen samentrokken. Mattie maakte haar rug extra hol en duwde haar billen naar achteren. “Doe het......spuit me vooooooool, ik kooooooommmm”.

Marieke die, glurend door de spleet zichzelf steeds wilder vingerde, zag dat Dick Matties heupen pakte en zijn pik nog dieper in haar kut dreef. Ze zag zijn billen samentrekken en stoot na stoot heerlijk klaarkomen diep in haar poesje.
Marieke wist precies wat Mattie voelde; de exploderende dikke pik en de harde hete stralen zaad die in haar buikje spetterden. Ze rilde van opwinding toen ze zijn nog naschokkende leuter druipend uit haar kutje tevoorschijn zag komen en de laatste straaltjes sperma die op de parketvloer terecht kwamen.

Zuchtend en rillend van genot was ze precies gelijk met Mattie en Dick klaargekomen.

Ze liep een stukje terug de gang in en wachtte even. Toen ging ze terug naar de deur en ging de kamer binnen.

Matttie en Dick keken tegelijk om, er kwam plotseling een naakt meisje de kamer binnen terwijl Mattie uitgeteld over de rugleuning van de sofa hing en Dick met zijn broek op zijn enkels achter haar stond.

“Hoi Dick, hoi Mattie, ik heb maar even gewacht tot julle klaar waren..” en ze liep op Dick af en kuste hem vol op zijn mond terwijl ze zijn dikke, van zaad en kutgeil plakkende pik vastpakte.
Dick sloeg een arm om haar heen en drukte haar tegen zich aan.
“Hé lieve schat was jij er ook”
“Hmmm, Dick je hebt toch nog wel wat voor mij over he? “
Hij lachte, het zou nog een veel leukere middag worden dan hij had gedacht.

Mattie ging staan en haar jurk viel vanzelf weer goed en ze liep om de sofa heen. Dick volgde haar. Hij had zijn broek in een hoek geschopt en ging in het midden van de bank zitten

Mattie gooide haar jurk op een stoel en zette zich met Marieke op het hoogpolige tapijt.
Alsof Dick er niet was begonnen ze te kussen en elkaars borsten te strelen… Mattie liet een tepel in Mariekes geopende mond zakken en die begon er meteen aan te sabbelen.
`Hmmmmm...oooeoeoefff….`
Marieke vingerde Mattie met twee vingers en met haar andere hand streelde en kneedde ze haar dikke tieten. Matties buik schokte en haar adem ging met stoten Haar liefdessappen dropen over Mariekes hand..

Dick speelde met zijn dikke gezwollen pik en kwijlde bijna bij de aanblik van de spelende meisjes.

Toen wisselden ze van positie; Marieke ging op haar rug liggen, zo dat Dick goed zicht had op haar heerlijke benen en haar zachte roze kutje.
Ze opende haar dijen voor haar nichtje en Mattie likte die gretig in de richting van haar heerlijke dikke pruim.
“Ooooohh... Mat... jaaaaagggh..hmmmmm....”
Mariekes normaal gesloten poesje opende zich zodat haar gezwollen klit de ruimte kreeg en Mattie die makkelijk kon bereiken.
“Jaaaaaah.... Mat... oooohhh... ”
Onbeheerst schokkend kwam Marieke voor de tweede keer die middag klaar.

Toen keerde ze zich naar Dick. Het voorvocht droop al van zijn eikel. Ze ging wijdbeens voor hem staan en boog zich voorover zodat haar heerlijke dikke borsten zijn gezicht raakten. Dick hapte naar de gezwollen tepels en likte en sabbelde aan Mariekes opgezette bruine tepelhoven.

Achter haar kroop Mattie tussen haar gespreide benen en likte haar druipende pruim.
“Ooooaaahh, eehhh, eehhh, jaaaaaaaahhhhhhhhhh” en weer kwam Marieke klaar, het ene orgasme volgde nu op het andere. Ze zakte bijna door haar knieën van genot en geilheid.
Haar poesje opende en sloot zich als een babymondje. Ze schokte en trilde van de lust die door haar lichaam racete.
Dick hijgde en rilde, hij stootte zijn pik omhoog maar kon haar hete pruimpje maar niet bereiken omdat Mattie zijn benen naar beneden duwde.
“Oooohh heerlijke schat aaahhhh”
Mattie likte heel subtiel met de punt van haar tong langs de achterkant van zijn eikel.
Zijn tot het maximum getergde pik stond paars en trillend omhoog en schokte bij elke aanraking... Toen, zacht als een veertje, streelde Mattie zijn zak...
Dat was teveel van het goede.... De dijk brak door en niets kon de vloedgolf nog stoppen... Dick werd in een tsunami van genot meegesleurd en sterren barstten in z’n hoofd uit elkaar.
“Whoeoeoeoeaaaaaaahhhhh” brulde hij, en kletterend spoot een fontein van sperma tegen en in Mariekes happende geslacht.
“Jieieiehhhh....ooohhh....oooohhh” gilde die toen ze de hete stralen tegen haar klitje voelde en liet zich over zijn woest pulserende en spuitende dikke paal zakken.
Ze nam hem diep in haar zachte buikje op en vloeide weg in een wilde hallucinatie van romige kloppende geilheid, soppende harde penetrerende zaligheid en een genot dat van haar blote teentjes tot haar blonde krullen door haar heerlijke lijf sidderde .
“Oooohh... Dick... jaaaahh..hmmmm” en kreunend melkte ze hem leeg. Ooohh...ooohh....ooohh....aaaagh..” kermend van geluk stootten ze allebei hese geluiden uit tot ze uitgeput op zijn borst viel en minutenlang met nietsziende ogen bleef uithijgen.

“Nu lust ik wel een biertje”
“Lekker, wij ook” zeiden de meiden.
“Kom mee dan gaan we op het terras ziten, het onweer is voorbij”

En zo gebeurde het ook.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: ThuiskomenDoor: Eva
Gelezen: 3472x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
7.4
:: Hij Is Weg :-(Door: Michelle
Gelezen: 3530x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal Zaad Slikken
16-07
7.9
:: Dominicaans SexfeestDoor: Rene
Gelezen: 3101x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-07
6.6
:: Amy & De TruckerDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 2344x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
15-07
8.2
:: Geile Evelien - 8Door: Barteljoris
Gelezen: 5749x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Biseks, Jonge Pikken, Lesbische Vrijpartij
14-07
8.9
:: Roemeense Sexslavin - 8Door: Rini
Gelezen: 4019x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-07
8.2
:: Carola En Haar BuurjongenDoor: Mirelle
Gelezen: 16496x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
14-07
8.9
:: Drijfnat Thuis KomenDoor: Daytona
Gelezen: 7890x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-07
7.6
:: Twee Mede Studenten...Door: MblackD
Gelezen: 5573x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-07
7.2
:: Droom WensDoor: Rednas
Gelezen: 3251x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-07
8.3
:: Stille Wateren... - 2Door: Chris
Gelezen: 10973x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
12-07
8.9
:: Klaar(kom)overDoor: Shoestring
Gelezen: 9883x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
12-07
8.8
:: Mijn Man En Zijn MatenDoor: Sofie25
Gelezen: 12930x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Voetbal, Vrienden, Delen
12-07
7.7
:: Droom Wens Door: Rednas
Gelezen: 7021x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-07
8.3
:: Geile Evelien - 7Door: Barteljoris
Gelezen: 9193x
Reacties: 17
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Swingers, Tienermeisje
09-07
9.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 619