Opwindend.Net
Datum: 18-06-2017
Stemmen: 55x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 16058x
Lengte: Gemiddeld
Geile Marokkaanse Huisvrouw 2
Door Sdd - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Geile Marokkaanse Huisvrouw 1

Na een avondje te hebben gestapt in België, ging ik en me vrouw Khadija een hotel zoeken om te overnachten. Khadija had een spijkerbroek aan waar haar enorme kont goed te zien was ik genoot ervan als ze ging bukken om wat te pakken. We liepen het hotel in en de donkere bewaker kon zijn ogen niet afhouden van me Marokkaanse milf. Haar kont steekt eruit, dus die kan je niet missen. Nadat we een kamer hadden gekregen, deed ik uiteindelijk de deur open. Khadija had behoorlijk last gekregen van haar voeten, omdat ze al die tijd op hakken liep. Ze steunde met haar linkerhand op het uiteinde van het bureau en met haar rechter hand probeerde ze voorovergebukt haar hakken uit te doen. Geil dat ik was liep ik naar haar toe zonder dat ze het doorhad en bukte. Ik pakte met beide handen haar borsten vast en mijn penis nestelde zich tussen haar grote billen. Ze schrok een beetje, omdat we beide nog al onze kleren aanhadden. Ik fluisterde in haar oor dat ze zich moest laten gaan. Mijn handen gleden van haar grote borsten naar haar jasje. Die deed ik snel voor haar uit. En toen ging mijn hand naar broek. De knopen gingen los en met een ruk deed ik haar broek naar beneden. Niet lang daarna trok ik haar string naar beneden. Die was goed verstopt tussen haar grote billen. Al snel deed ik mijn broek en boxershort naar beneden. Ze wilde nog bukken om haar hakken uit te doen, maar mijn eikel was al tegen haar vaginaopening gekomen. Ze was al goed nat en ik begroef mijn stijve penis diep in haar kut. In een doggystyle positie begon ik flink te stoten in haar warme grot. Bij elke stoot kletsten mijn ballen tegen haar grote ronde billen. Ik had mijn handen op haar brede heupen en toen ik naar beneden keek, zag ik duidelijk dat haar achterwerk wel bijna 2 keer zo breed is als mij gespierde buik. Ik werd hier alleen maar geiler van en begon nog harder te stoten. Ze kreunde en harder elke keer dat mijn penis diep in haar was. Ze had alleen nog haar hoofddoek om. Ik had het ook al behoorlijk warm en deed mijn shirt uit en die vloog op de grond. Niet lang daarna ook haar BH. Mijn handen verplaatste zich van haar brede heupen naar haar D cup borsten en vervolgens weer terug naar haar stootvet.

Ik vond het tijd om van positie te veranderen. Ik ging naakt op het bed liggen en wenkte haar. Ze was druk bezig met haar schoenen en string gingen los. Ook deed ze toch haar hoofddoek uit. Ze liep naar mij toe met haar geile krullen en nu zag ik pas echt wat voor mooie vrouw heb getrouwd. Ze ging op het bed liggen en ik gebaarde dat ze op haar zij moest gaan liggen. In een lepeltje-lepeltje houding, ging mijn rechterhand naar haar rechterheup. Tussendoor begeleidde ik mijn penis naar haar kut. Door haar grote billen, was het lastig om de opening te vinden, maar toen ik er eenmaal inzat ging mijn hand weer terug naar haar heup. Ik begon rustig te stoten en ze kreunde zachtjes. Ik begon weer flink te stoten en haar billen trilden na elke keer dat ik haar stootte. Hoewel het een geile neukpositie is, was het moeilijk voor mij om mij gehele penis in haar kut te krijgen. Dat was te wijten aan die grote uitstekende billen van haar. Ik maakt mij los van haar en ging plat om mij rug liggen. Ze draaide zich om en begreep mijn hints. Ze gingen op het bed staan en langzaam bukte ze totdat mijn stijve penis nog haar schaamlippen aanraakte. Ik pakte mijn penis vanonder vast en sloeg er een paar keer mee tegen die natte schaamlippen. Ze was behoorlijk nat en dat was ook te horen aan de opspattende vloeistof bij elke klap. Ze greep met haar rechterhand mijn penis vast en begeleidde hem haar grot in. Ze hield haar voeten plat op het bed. Ik pakte met beide handen haar enkels vast. Langzaamaan begon ze mij te berijden. Wat een geil gezicht was dit. Hoewel het bed aardig stevig uitpakte tot nu toe, ging het elke keer wanneer haar billen mij aanraakte, het bed kraken. Dit maakte de situatie alleen maar geiler. Ze versnelde het tempo en begon harder op mij te komen. Mijn ademhaling ging nog sneller en ik zou spoedig klaarkomen. Ik probeerde dit te voorkomen door mijn handen te verplaatsen van haar enkels naar haar heupen en begeleidde haar daarmee. Ze kreunde hard en haar ademhaling was ook hevig

Ik wilde positie veranderen. Ze ging van mij af. Ik ging weer plat om mijn rug liggen en ik gebaarde haar om met haar gezicht naar de deur moest toe kijken. Ik pakte haar bij de heupen en zei begeleidde mijn penis naar haar kut. Ik begon al snel flink te stoten. Ze kreunde hard en haar krullen dansten in mijn gezicht. Ik voelde die gigantisch billen stoten tegen mijn ballen en onderbuik. Ik bleef maar doorgaan. Het gekreun werd harder en heviger. Mijn ademhaling ging ook omhoog. “ik kom klaar, ik kom klaar” schreeuwde ze het uit. “niet stoppen” is het enige wat ze kon zeggen en binnen de kortste keren was ze klaargekomen.

Ik stopte even want ik kwam ook bijna klaar. Ze stond op en deed haar handen op het bureau en ik stak mijn penis in een ruk diep in haar kut. Ik begon hevig te stoten. Mijn onderbuik en ballen kletsten nog harder tegen die billen van haar. Mensen in nabijgelegen kamers hadden ons kunnen horen. Ik hield een versneld tempo en mijn ademhaling was erg hoog. Ik voelde dat ik bijna zou gaan klaarkomen. De milf was flink aan het kreunen. “ik kom bijna klaar, waar wil je mijn warme sperma hebben” vroeg ik hijgend. Ze wist niet wat te zeggen en aarzelde. Ondertussen zat ik hard aan het stoten en ik hield het nauwelijks vol. “kom in mij” kreunde ze hard. Dat liet ik mij geen 2 keer zeggen. Ik keek naar beneden. Mijn handen op die brede heupen van haar en mij penis die steeds tussen die grote ronde volle billen van haar verdween. Mijn ademhaling was op een hoogtepunt gekomen en op dat moment pakte ik stevig haar heupen vast en bracht die dicht naar mij toe. Ik voelde hoe dikke stralen warme sperma haar warme grot vulde. Ik trilde.

WOW wat een hoogtepunt. We bleven nog minstens een halve minuut zo staan. Totdat ze wat bijkwam en Ik begon weer licht te stoten. Ze zei kreunend genoeg.

Ik liet los en ze pakte snel haar badjas en ging douche en daarna sliepen we.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Geile Marokkaanse Huisvrouw 3

Zoek naar meer verhalen van Sdd ...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Mijn Nieuwe Meesteres - 3Door: Junior Verhalen
Gelezen: 809x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-12
8.8
:: Amsterdamse Stijl - 11Door: Roberteros
Gelezen: 943x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, MILF, Lingerie, Zelfbevrediging, Moeder Dochter
17-12
9.0
:: Maarten En Juf Els NeukenDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 6407x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jonge Knul, Rijpe Vrouw, Neuken
17-12
8.3
:: Geile Evelien - 32Door: Barteljoris
Gelezen: 1425x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Vingeren, Oudere Vrouw
17-12
9.5
:: OnderwegDoor: Isabel
Gelezen: 10000x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Sletje, Exhibitionistisch, Opdrachtjes
16-12
8.8
:: Mijn Nieuwe Meesteres - 2Door: Junior Verhalen
Gelezen: 3055x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-12
8.4
:: Mijn Nieuwe Meesteres - 1Door: Junior Verhalen
Gelezen: 5325x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-12
9.0
:: Out Of ControlDoor: Gwen Marie
Gelezen: 9009x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-12
8.7
:: Ilse Het Liftmeisje - 3Door: Rick Graham
Gelezen: 10620x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: School, Tieten, Schoolreisje, Aftrekken, Lift
14-12
8.8
:: Sandra En Haar Moeder - 11Door: Johnnie
Gelezen: 4723x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
14-12
9.1
:: Sandra En Haar Moeder - 10Door: Johnnie
Gelezen: 7579x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-12
9.3
:: GisterenDoor: Hans55
Gelezen: 10260x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Quicky
14-12
8.6
:: Ouder Koppel, Jonge HengstDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 8768x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Kijken
14-12
7.9
:: Mijn Ontdekkingsreis - 8Door: Dior
Gelezen: 2817x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-12
9.2
:: Roemeense Sexslavin - 10Door: Rini
Gelezen: 3608x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-12
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 300