Opwindend.Net
Datum: 18-06-2017
Stemmen: 77x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 22304x
Lengte: Gemiddeld
Geile Marokkaanse Huisvrouw 1
Door Sdd - Zoek naar meer...

Khadija en Karim waren getrouwd toen ze prille twintigers waren. Er was amper sex geweest. Toch waren er drie kinderen gekomen. Maar daarna was het lichamelijk contact tussen beide heel erg beperkt geweest. Dat had eigenlijk nooit aan hun lichamen gelegen. Karim was groot geschapen met z’n 19CM terwijl Khadija een slanke bovenlichaam en een flinke achterwerk met mooie grote ronde billen had en een goeie cup D.

Karim betreurde dat hun sexleven zo snel was uitgedoofd. Aan hem had het niet gelegen. Maar Khadija was zo preuts. Ze mocht door hun geloof nooit sexy gezien worden, zelfs nu ze half weg de dertig was. Enkel een spierpijn aan nek en schouder speelde haar parten.

Plots zag Karim juist daarin een mogelijkheid om het roer om te gooien. Hij schreef zijn plan uit en zocht zijn goeie vriend Abdel die wel van wanten weet om voor de uitvoering zorgen.

Karim vertelde aan Khadija dat hij de gegevens had doorgekregen van een “therapeut” die via massage spierpijn kon doen verdrijven. Er zouden vijf sessies moeten plaatsvinden en vanaf de derde sessie zou de verbetering ernstig merkbaar moeten zijn.

Khadija meldde zich bij Abdel, de “therapeut” Ze moest zich volledig uitkleden zelfs haar hoofddoek en op haar buik op de massagetafel gaan liggen. Het was een grote stap voor haar. Gelukkig legde hij zedig een handdoek op haar blote billen. Hij masseerde haar nek, schouder en rug grondig met warme olie. Het deed haar deugd.

Bij de tweede sessie vertelde Abdel haar dat hij op zoek moest naar de stresstromen in haar lichaam, want via die stromen moest de nekpijn afgevoerd worden. De massage begon zoals bij de eerste sessie. Enkel leek hij nu een spoor te zoeken. Op een gegeven moment vertelde Abdel aan Khadija dat hij de indruk had dat haar stresstroom van de nek via de schouders naar de borsten liep. Hij moest dus ook die flink masseren. Met warme olie begon hij zacht haar cup D borsten te kneden. Het wond haar enorm op, maar ze probeerde dit te onderdrukken. Ze kon echter niet beletten dat haar tepels keistijf werden. Geregeld ontsnapten er enkele kreungeluidjes, maar Abdel deed alsof hij niets merkte.

Karim bracht Khadija voor de derde sessie tot bij het huis van Abdel. Hij had gemerkt dat ze wat nerveus was. Ze was ook langer dan anders in de badkamer actief geweest. Wat zou er door haar hoofd gaan? Abdel legde Khadija uit dat hij tijdens deze derde sessie een poging zou ondernemen om de chronische stress op haar nek- en schouderspieren echt helemaal uit haar lichaam te laten stromen. Daartoe diende hij gebruik te maken van een geleider. Er zou metaal aan haar polsen en enkels worden bevestigd. Hij zou ook enkele kussens onder haar bekken stoppen zodat hij in een vloeiende ongestoorde beweging van haar schouders naar haar borsten kon doormasseren.

Carine kleedde zich uit en legde zich op de massagetafel. Ze lag op haar buik, maar die was wat van de tafel verwijderd door de kussens onder haar bekken. Voor Abdel hadden de kussens een aangenaam neveneffect. Ze duwden Khadija kontje omhoog en gaven een lekker uitzicht op haar kutje. Het metaal aan enkels en polsen bleken echte boeien te zijn. Maar voor dit bij Khadija doordrong lag ze al vastgeketend in kruishouding. Het maakte haar niet angstig, maar zorgde eerder voor opwinding.

Karim kwam, zoals met Abdel afgesproken, stilletjes de kamer binnen. Hij bleef achter in een hoek staan, volledig buiten het gezichtsveld van Khadija. Abdel startte de massage. De warme olie maakte het lichaam van Khadija glad en glinsterend. De vingers van Abdel kneedden nek en schouders en zakten dan vlot af naar Khadija borsten. Ze tilden zichzelf lichtjes op zodat hij er beter aan kon. Haar tepels stonden al stijf en in tegenstelling met de vorige keer deed ze geen inspanning meer om haar genotskreuntjes te onderdrukken. Karim kon zijn oren en ogen niet geloven. Hij zag haar kutje nat worden. En hoe intenser Abdel zich met haar borsten bezig hield, hoe meer ze – ondanks de beperkte bewegingsruimte – met haar dikke billen begon te bewegen. Ze drukte haar kutje geregeld omhoog alsof ze Abdel uitnodigde om haar ook daar onder handen te nemen. Abdel liet de drift in haar lichaam nog verder toenemen. Dan schoof hij met een hand tussen haar benen. Ze spreidde zich nog meer en toen Abdel vinger haar schaamlippen raakten, fluisterde ze “ja, ja”. Abdel begon haar zachtjes te vingeren en de preutse huisvrouw werd stilaan een snakkend geil teefje. “Neem me, neem me”, riep ze hijgend. Abd liet zijn broek zakken, kroop op de tafel en ging met zijn knuppel naar haar drijfnatte kutje. “Ja,ja, neem me” riep Khadija. Abdel liet zijn eikel naar binnen glijden. Het maakt haar helemaal wild.

Karim beleefde de kick van zijn leven. Zijn preuts vrouwtje lag daar geboeid te smeken dat een vreemde man haar zou nemen.

Abdel pompte haar tot een wervelend orgasme, maar Khadija kon er niet genoeg van krijgen. Abdel maakte haar boeien los, zodat Khadija zich vrij kon bewegen. Als een bezetene begon ze Abdel te zoenen, overal. Ze nam zijn pik in haar mond en begon aan een intense pijpbeurt, alsof ze al jaren ervaring had opgedaan. Het beest in haar lichaam was wakker geworden.

Toen we thuis aankwamen merkte je dat ze trok Karim mee naar de woonkamer. De woonkamer is een traditionele Marokkaanse woonkamer met lange, mooie versierde zitbanken, helemaal in diezelfde maghrebijnse stijl.

Ze begon hem te zoenen en trok Karims blouse open. Ze was op haar knieën gegaan en was nu haar man aan het pijpen! En ze kan er wat van! “Waar heeft ze dit geleerd?!” – denkt Karim maar die gedachte gaat al snel weer weg. Hij was bloedgeil vooral omdat ze haar hoofddoek nog op had.

Op het moment heeft ze een bordeaux hoofddoek aan terwijl ze pijpt, en ze gaat er hard tegen aan. Ze hoort Karim kreunen:” oooh jaa, lekker… hmmm… jaah… doe je goed Khadija… hmm Marokkaanse lekkertje… hmm oooh jah jah, zo … hmm zuig maar goed jah… vind je lekker eh?” “Vind ik heeerlijk, je grote dikke pik,hmmm zo lekker zeg heb hem echt gemist”- terwijl ze verder blijft likken en die pik in haar mondje nemen…

Khadija doet haar gewaad af en daaronder heeft ze een strakke jeansbroek aan, waardoor haar volle billen goed tot hun uiting komen, een strakke donkere truitje met een bordeaux hoofddoek aan en daaronder nog hoge hakken aan. Karim word alleen maar geiler hiervan

“Heerlijk jij geile Marokkaanse sletje hmmmo, oooh … jah… zuig men pik maar goed hmmm… wat ben je toch een geile sletje zeg… ooh … jaaa jaa” –kreunt haar man die dit gemist heeft. “hmmm ja ik ben je marokkaanse sletje, met je heerlijke dikke lul hmmm”. Karim zet zijn grote handen op haar hoofddoekje, en drukt haar hoofdje lager, en zijn gespierde benen zie je aanspannen, omdat hij zijn heupen omhoog stoot in haar mondje. “Hmmm jah jah ooooh”- blijft karim grommen… Khadija probeert zoveel mogelijk de pik in te nemen, maar je ziet dat ze sukkelt, want van tijd tot tijd zie je haar handjes op de gespierde benen van de haar man duwen, om omhoog te komen, snakkend naar lucht.

In een keer staat Karim op met zijn groot krachtig gespierd lijf, zijn handen verplaatst hij niet van haar hoofddoekje, en begint rechtstaand, met Khadija nog op haar knieën, hard in haar mondje te stoten. “ Ooh ja, hmmm, ja… ja… Marokkaanse hoofddoeksletje… hmmm ooh …oh..ooh.. jaaa.. hhmm…hmmm..hmm moslimapijpsletje hmmm…jaa jaaa, vind je lekker eh hmmm… geile sletje jaaa …hmm”,

Karim ramt zijn dikke grote lul in haar mondje zo diep mogelijk, houdt haar zo vast, en begint grommend en agressief uit de dagen” jaa sletje, hmmm stik maar op men pik hmm… ooh jaa, wat ga je eraandoen eh… wat ga je doen eh geile sletje hmmm…”. Khadija die dit echt heeft gemist probeert hem van zich af te duwen, maar lukt niet, Karim is te groot en te sterk. Ookal slaat ze lichtjes op zijn gespierde benen door paniek, hij beweegt niet, tot ze begint te kokhalzen en haar mooie licht bruine oogjes beginnen traantjes te laten. Karim trekt in 1 keer zijn grote dikke mocrolul uit haar mondje, blijft haar vasthouden, en slaat met zijn grote lul tegen haar gezichtje, terwijl zij snakkend naar adem begint te hoesten. Terwijl ze nog aan het bekomen is, vraagt Karim haar: “Vind je lekker eh zo aangepakt worden als een klein goedkoop sletje eh?”, waarop Khadija antwoord met: “Jaaa zoo heerlijk is dat hmm moeten we vaker doen”.

En dat zullen we zeker ook doen

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Geile Marokkaanse Huisvrouw 2

Zoek naar meer verhalen van Sdd ...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Mijn Nieuwe Meesteres - 3Door: Junior Verhalen
Gelezen: 792x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-12
8.8
:: Amsterdamse Stijl - 11Door: Roberteros
Gelezen: 917x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, MILF, Lingerie, Zelfbevrediging, Moeder Dochter
17-12
9.0
:: Maarten En Juf Els NeukenDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 6318x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jonge Knul, Rijpe Vrouw, Neuken
17-12
8.3
:: Geile Evelien - 32Door: Barteljoris
Gelezen: 1392x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Vingeren, Oudere Vrouw
17-12
9.6
:: OnderwegDoor: Isabel
Gelezen: 9976x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Sletje, Exhibitionistisch, Opdrachtjes
16-12
8.8
:: Mijn Nieuwe Meesteres - 2Door: Junior Verhalen
Gelezen: 3049x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-12
8.4
:: Mijn Nieuwe Meesteres - 1Door: Junior Verhalen
Gelezen: 5319x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-12
9.0
:: Out Of ControlDoor: Gwen Marie
Gelezen: 9004x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-12
8.7
:: Ilse Het Liftmeisje - 3Door: Rick Graham
Gelezen: 10615x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: School, Tieten, Schoolreisje, Aftrekken, Lift
14-12
8.8
:: Sandra En Haar Moeder - 11Door: Johnnie
Gelezen: 4721x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
14-12
9.1
:: Sandra En Haar Moeder - 10Door: Johnnie
Gelezen: 7578x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-12
9.3
:: GisterenDoor: Hans55
Gelezen: 10255x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Quicky
14-12
8.6
:: Ouder Koppel, Jonge HengstDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 8764x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Kijken
14-12
7.9
:: Mijn Ontdekkingsreis - 8Door: Dior
Gelezen: 2817x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-12
9.2
:: Roemeense Sexslavin - 10Door: Rini
Gelezen: 3608x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-12
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 344