Opwindend.Net
Datum: 18-06-2017
Stemmen: 18x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 2557x
Lengte: Kort
Bespiedende Bosman - 2
Door Just Me - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Bespiedende Bosman - 1

Dit was echt zijn droomvrouw, ze stond recht voor zijn neus, hij had gezien hoe ze zichzelf klaar liet komen in het openbaar en hij bevroor. Hij durfde geen stap in haar richting te doen, doodsbang dat zijn benen hem niet konden dragen. Hij zag hoe ze aarzelde om dichterbij te komen.

Langzaam stak hij zijn hand naar haar uit. Hij wilde haar zo graag, ergens had hij het gevoel dat hij haar moest hebben. Stapje voor stapje kwam ze dichterbij, stak ook haar hand uit en zodra ze binnen zijn bereik was, pakte hij stevig haar hand beet. Met een rukje trok hij haar tegen zich aan, ze hief haar mond naar hem op en wild nam hij bezit van haar mond en tong. Hij legde al zijn verlangen uit met de diepte van de kus.

Zacht beet ze op zijn lip toen hij een gefluisterde kreun in haar mond liet verdwijnen. Ze liet haar handen onder zijn shirt glijden en streelde zijn verhitte huid, ze voelde hoe hij zich dichter tegen haar aan drukte. Ze genoot van het de spieren onder zijn huid, hoe ze spanden onder haar aanrakingen. Ze huiverde toen hij een spoor van hete kusjes trok in haar nek. Zijn handen streelden haar gevoelige borsten en haar tepels richten zich gelijk op.

Zijn handen glijden over haar buik naar haar rug en omvatten haar billen. Eén hand laat haar los en nog voordat ze zich af kan vragen wat hij gaat doen, laat hij hem met een flinke klets op haar bil landen. “Ohhhh ja,” kreunt ze in zijn nek. “Houdt je van hard?” vraagt hij voorzichtig. “Ja oh ja,” antwoordt ze. Dit laat hij zich geen tweede keer zeggen en prompt geeft hij haar nog een tik.

Hij manoeuvreerde haar richting een boom, met haar gezicht naar de boom. Snel nam hij achter haar plaats en maakt zijn broek los. Zonder waarschuwing drukt hij zijn stijve tussen haar lippen en stoot gelijk door in haar druipende grotje. “Wat ben je heerlijk nat” hijgt hij in haar nek en pakt haar stevig bij haar heupen om haar eens flink te neuken. Genadeloos hard en diep beukt hij zijn stijve bij haar naar binnen.

Met moeite kan ze zich staande houden aan de boom, met de verrukkingen die door haar lijf heen gaan. Al heel snel komt ze klaar en spannen haar kutspieren zich om zijn stijve. Ze hoort hem kreunen en vraagt zich af of hij ook gaat komen. Hij lijkt nog niet zover te zijn en hij neukt stevig door. Ze voelt de spanning bij haar alweer opbouwen als hij ineens zijn stijve uit haar haalt. Dan voelt ze hoe hij zijn eikel zacht tegen haar anus aandrukt. Schril slaakt ze een kreetje als ze voelt hoe hij zijn stijve anaal bij haar binnen brengt.

“Voorzichtig alsjeblieft,” zegt ze, “dat heb ik nog nooit gedaan!” “Je hield toch van hard?” antwoordt hij dan. “Ja, maar….” Stamelt ze. “Ontspan je en zeg het maar als het zeer doet,” zegt hij zonder zich al te druk te maken. Ze doet haar best om zich te ontspannen en ze voelt hoe hij zich dieper in haar kontje dringt. Het is erg gevoelig, maar absoluut niet pijnlijk bedenkt ze zich. Omdat hij haar niet hoort protesteren, besluit hij haar dieper te nemen en hij laat zijn stijve steeds verder in haar kont dringen. Net zo lang tot hij er helemaal in zit, dan maakt hij met zijn heupen rondjes en hij merkt dat ze het helemaal niet zo vervelend vindt.

Met één hand pakt hij haar stevig bij haar heupen en zijn andere hand pakt hij haar haar vast. Hij trekt haar hoofd achterover, hierdoor kromt ze haar rug en kan hij nog iets dieper in haar kontje. “Komt ie,” hoort ze hem zeggen en dan begint hij enthousiast te stoten. Steeds harder, sneller en dieper maakt hij gebruik van haar kont en nu ze aan het gevoel begint te wennen, ontdekt ze dat dit haar ontzettend opwindt. Ze laat een hand zakken en begint haar clit te masseren.

Haar benen beginnen te trillen en de golven van haar nieuwe orgasme overspoelen haar. Op dat moment laat hij zich ook gaan en spuit zijn stralen diep in haar anus.

“Morgen zelfde tijd?” vraagt hij brutaal. Gelijk draait hij zich om en loopt weg.

…. To be continued…

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net