Opwindend.Net
Datum: 09-08-2017
Stemmen: 65x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 13570x
Lengte: Lang
Trio Na Verbroken Relatie - 3
Door Banaan - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Trio Na Verbroken Relatie - 2

Ik voel me de gelukkigste man op aarde als ik samen met Emma en Merel naar boven loop, naar de slaapkamer van de blondine. Ik weet niet hoe ze het heeft klaargespeeld, maar ik had niet verwacht dat ze het zo snel zou regelen en dat mijn vriendin er mee in zou stemmen. In de kamer aangekomen stuurt Emma me naar het bed en komt achter me zitten.
‘Vertel jij het?’ vraagt mijn vriendin een beetje onzeker.
De blondine knikt en komt voor ons staan.
‘Ik eh, voel me sinds de breuk een beetje onzeker over mezelf en zo. Dus eh…’
De meiden moeten lachen.
‘Ik wil graag voor jullie strippen terwijl Emma zorgt dat jij een eh, vleiende reactie krijgt.’
Mijn mond valt open als ik voel dat mijn vriendin mijn zwembroek losmaakt en naar beneden trekt. Vervolgens komt ze zo achter me zitten dat ze me kan aftrekken. Merel kijkt geil glimlachend naar mijn penis, die al halverwege een erectie is. Dan draait ze zich om en loopt naar haar computer om muziek op te zetten.
‘Zeker weten?’ vraag ik toch maar fluisterend naar mijn vriendin.
Emma knikt.
‘Ja, als er iemand is waarmee ik dit ooit mee had willen doen… Laten we lekker van elkaar genieten. Als ik te jaloers word zeg ik het wel.’
Ik draai mijn hoofd wat om haar een kusje te geven, maar zodra de muziek start krijgt Merel mijn volle aandacht. Sensueel streelt ze over haar lichaam op de maat van de muziek en kijkt ons, maar voornamelijk mij, bloedgeil aan. Ondanks dat ze alleen een bikini aanheeft en er dus niet veel te strippen valt, weet ze er een prachtige show van te maken. Ze bukt heerlijk ver naar voren, waardoor haar borsten weer bijna uit haar topje vallen en streelt via de stof van haar broekje over haar poesje.
Nog voor ze ook maar iets heeft uitgetrokken voel ik hoe Emma, die mijn penis zachtjes kneed en aftrekt, mijn penis laat groeien. Het is ook niet vreemd, Merel haar lichaam is zo ongelofelijk goed gevormd en door de dag heen ben ik al zo vaak opgegeild dat mijn ballen op knappen staan. De blondine staat met haar prachtige kontje richting ons, waardoor ze mijn erectie nog niet heeft gezien. Door haar billen te strelen, er af en toe op te tikken en door lekker diep voorover te buigen, wordt mijn erectie alsmaar groter. Van achter me hoor ik Emma hijgen, die heerlijk de tijd neemt om mijn geslacht te liefkozen. Ik kreun van genot en van het lekkere uitzicht als Merel haar bikinibroekje een stukje laat zakken en heel haar billen bloot komen. Hoofdschuddend kijk ik naar haar perfecte kontje: vol, strak en een tikkeltje gespierd. De blondine schuift haar broekje na een paar seconden weer op de plaats, maar maakt dan haar topje los. In een vloeiende beweging trekt ze het stukje stof uit en laat het op de grond vallen. Dan bedekt ze haar tieten met haar handen en draait zich om. Na het slaken van een verbaasd gilletje valt haar mond open als ze ziet wat Emma in haar handen heeft. Mijn vriendin moet lachen om haar reactie, die haar ogen maar niet van mijn keiharde penis kan halen.
‘Groot hè?’
Merel moet verbaasd lachen.
‘Holy shit… dat kun je wel zeggen ja…’
Mijn vriendin haalt haar handen even van mijn penis af om hem helemaal te kunnen laten zien. Trots laat ze haar vinger er langzaam langs glijden. Ik zie dat Merel even moet slikken en ik weet zeker dat ze al heerlijk staat te fantaseren wat ze zo allemaal met me wil gaan doen...
‘Nou, laat ik dan ook maar iets laten zien,’ zegt ze dan met een knipoog.
Dan haalt ze in een beweging haar handen voor haar borsten weg. Ik hap naar adem, wat een prachtige tieten! De grote maar stevige tieten staan mooi overeind, zijn bijna helemaal symmetrisch en hebben mooie en kleine tepeltjes. Ik kreun geil als Emma me weer zachtjes begint af te trekken. Mijn ogen schieten over het lichaam van de blondine. Naar haar heerlijke borsten, haar strakke buik, haar mooie gezicht, naar haar lange benen, naar haar lekker strakke en geschoren poesje dat ze door het uittrekken van haar bikinibroekje nu ook laat zien. Ik had niet kunnen denken dat ik zo wild zou kunnen worden van een naakt lichaam, maar aan dat van Merel lijkt alles te kloppen en perfect te zijn. Tegen de tijd dat ze zich weer een keertje helemaal heeft omgedraaid is mijn paal weer met een stukje gegroeid en lijkt zelfs Emma extra onder de indruk van de grootte.

Merel komt ondertussen naar het bed gelopen, duidelijk eerder klaar met haar stripact dan ze waarschijnlijk had gepland. Op handen en knieën komt ze op het bed naar ons toe gekropen, waardoor haar prachtige lichaam allerlei nieuwe lekkere vormen aanneemt. Ze komt op haar knieën tussen ons in zitten, haar blik nog steeds op mijn keiharde penis gericht. Dan kijkt ze, met moeite, naar mijn vriendin.
‘Nu jij nog,’ glimlacht ze.
Emma heeft inderdaad haar bikini nog aan, maar Merel bukt zich al naar haar toe om het touwtje op haar rug los te maken. Ik slik even, ik had niet verwacht dat het zo geil zou zijn om een andere naakte vrouw je vriendin te zien uitkleden. Het word des te leuker als, wanneer Emma topless is, haar blonde vriendin haar borsten begint te strelen. Mijn vriendin laat het eerst onwennig gebeuren, maar wanneer ik Merel een handje help begint ze al snel te hijgen van opwinding. Mijn handen glijden langzaam over het bovenlichaam van Emma, af en toe in contact komend met de handen van Merel. Emma buigt haar gezicht naar me toe om een lekkere tongzoen te starten. Als we hem afronden zit Merel al klaar om het van me over te nemen.
‘Net als vroeger,’ knipoogt ze naar mijn vriendin.
Ik kijk haar verbaasd en vragend aan, waardoor de meiden moeten lachen.
‘Vroeger tijdens het stappen,’ knipoogt de blondine naar me.
‘Het is alleen bij zoenen gebleven hoor,’ zegt Emma snel.
‘Uhu, tot vanavond dus.’
Met die woorden beginnen de twee vrouwen te zoenen en kneedt Merel uitgebreid de tieten van Emma. Dan richten ze hun aandacht op mij en vooral de blik van de blondine spreekt boekdelen.
‘Nu jullie nog,’ zegt Emma als toestemming.
Merel heeft haar gezicht al bijna tegen dat van mij voor ik maar kan reageren, maar als ik een goedkeurend knikje van mijn vriendin krijg ga ik ervoor. Hoewel mijn eigen vriendin lekkerder zoent voelt het extra spannend om met een andere vrouw te zoenen, zeker als we helemaal naakt zijn. Toch hou ik me nog in. Goedkeuring om te zoenen is een, het lichaam van een andere vrouw verkennen is misschien een stapje te snel of te ver. Mijn rechterhand leg ik om Emma heen, maar mijn linker, aan de kant van Merel, blijft op het matras liggen. Toch voelt de onbekende tong heerlijk en voel ik me steeds geiler en meer op mijn gemak. Als ik de tongzoen met de blondine afrond eist mijn vriendin me weer op, die op haar beurt weer aandacht krijgt van Merel. Zo blijven we een tijdje met elkaar zoenen, soms ook met zijn drieën tegelijkertijd. Wanneer ik weer een keer met Merel zoen stokt mijn adem even als ik voel dat iemand aan mijn penis zit. ‘Helaas’ is het Emma, die achter me is gaan zitten om me zachtjes af te trekken terwijl ik haar vriendin zoen. Merel merkt het en gaat nu recht voor me zitten, zo zicht tegen me dat mijn eikel tegen haar buik drukt. Dan, na een extra lekkere (ze leert snel) zoen, laat ze zich naar achteren op bed vallen. Hoofdschuddend laat ik mijn ogen weer over haar lichaam glijden.
‘Hmmm, vanaf hier lijkt je pik nog groter,’ fluistert Merel geil.
Emma verplaatst haar handen naar mijn ballen en het begin van de schacht om mijn paal weer beter tentoon te stellen. Merel legt haar benen ondertussen langs Emma en mij om dichter tegen me aan te komen liggen. Mijn enorme paal rust kloppend boven het inmiddels natte poesje van de blondine. Ondanks dat ze er perfect voorligt om keihard genomen te worden weten we alle drie dat het nog niet zover is. We gaan dit heerlijk opbouwen om zo lang mogelijk van elkaar te genieten. Het is ook goed te horen dat we het allemaal ontzettend geil en spannend vinden.
‘M-mag ik hem ook aftrekken?’
Merel begint al te hijgen als ze er zo te zien alleen maar aan denkt en ook ik kan niet wachten tot de handen van de mooie blondine om mijn penis liggen.
‘Doe maar, laat hem maar genieten,’ fluistert Emma ter motivatie en extra verzekering dat het niet erg is.
Merel en ik kreunen allebei van genot als de blondine mijn penis beetpakt en haar vingertoppen er langs laat glijden. Liefkozend streelt ze mijn paal en op haar gemak verkent ze de grootte. Emma helpt me genot te geven door mijn ballen zachtjes te masseren en kusjes te geven in mijn nek. Ik kreun het ondertussen uit van alle heerlijke aandacht, wat de twee vrouwen duidelijk ook extra opwindt. Merel lacht me geil toe als ze merkt hoe veel ik van haar aanrakingen en het uitzicht op haar heerlijke naakte lichaam geniet. Ondanks dat ik bloedgeil ben, hou ik mijn handen nog min of meer thuis. Ik heb Merel haar bovenbenen vast om mijn balans te houden, maar ik durf haar tieten of poesje nog niet aan te raken. Niet dat ik daar ook maar tijd voor heb, de blondine is begonnen met aftrekken wat zo’n heerlijke sensatie geeft dat ik nog amper kan nadenken. Ik kan bijna niets anders dan kreunen en kijken naar de geile blik op Merel haar gezicht en haar tieten die heen en weer deinen door haar aftrekbewegingen. Dat aftrekken doet ze overigens steeds lekkerder. Met twee handen draait, wrijft, streelt en trekt ze me steeds dichter bij een heerlijk hoogtepunt. Ik merk ook dat ik steeds luider en langer ga kreunen. Het kan ook bijna niet anders. Ik ben al de hele dag opgegeild door de blondine en als klap op de vuurpijl ligt ze nu naakt voor me, me samen met mijn vriendin af te trekken.
‘Hij gaat zo komen hoor,’ zegt Emma na maanden van ervaring.
De bloedgeile blik in de ogen van Merel leert me dat het precies haar bedoeling is.
‘Mag ik hem lekker laten spuiten?’ vraagt ze geil en half hijgend van opwinding.
Emma is duidelijk even aan het twijfelen. Dat haar vriendin haar vriend aftrekt tot daar aan toe, maar klaar laten komen is misschien een stapje te ver. Toch gaat Merel er nog wat beter voorliggen zodat ik haar heel haar lichaam kan onderspuiten.
‘Mag hij me helemaal onderspuiten?’
De geile woorden van de blondine zorgen ervoor dat ik al bijna een hoogtepunt bereik en ik kreun weer een keer hard. Uiteraard van genot, maar ook om mijn vriendin te verzekeren dat ik niets liever wil. Emma lijkt het door te hebben en begint me nu ook sneller te verwennen.
‘W-wil je dat Thom? Wil je haar lekkere lichaam helemaal onderspuiten?’
‘F-fuck ja!’ kreun ik, verbaasd dat mijn vriendin meegaat in de geile taal.
Ik lach van geluk en genot en zet me schrap om heel het prachtige lichaam van de blondine te raken met mijn zaad. Dan beginnen mijn benen ongecontroleerd te trillen en kan ik niet meer ophouden met kreunen. Merel kreunt met me mee en blijft me met zaadvragende ogen aankijken. Ze doet er ondertussen alles aan om me zoveel mogelijk te verwennen, maar mijn hoogtepunt toch zo lang mogelijk uit te stellen. Net voordat het zover is stopt ze opeens en haalt ze haar handen van mijn kloppende paal. Ik moet ongecontroleerd lachen van ongeloof en geluk. Haast verliefd kijkt ze naar mijn keiharde penis. Dan streelt ze hem nog even liefkozend, wat mij de gelegenheid geeft om haar prachtige lichaam nog eens beter te bekijken.
‘Hmm, ben je hem zo aan het plagen?’ vraagt Emma hijgend.
‘En bewonderen,’ fluistert Merel bijna, ‘en genieten dat hij het zo niet meer houdt en helemaal ontploft…’
De woorden van de blondine maken zo te horen zelfs mijn vriendin geiler, die steeds trotser lijkt te worden dat ze mij als vriend heeft.
‘Zullen we dan maar?’ vraagt Emma dan.
Merel knikt en samen gaan ze weer verder met aftrekken. Gelijk begin ik weer te kreunen, waar de meiden gelijk op reageren door mee te kreunen. Mijn lichaam begint weer te beven en jammerend van genot voel ik dat er geen weg meer terug is. Kreunend kom ik keihard klaar. Happend naar adem voel ik alle spanning die zich door de dag heen heeft opgebouwd uit mijn penis knallen. Ondanks dat ik mijn ogen amper open kan houden blijf ik oogcontact houden met Merel, waardoor ik zie dat er een straaltje zaad op haar mondje schiet. De rest landt voornamelijk op haar prachtige borsten en per keer dat ik haar raak kreunt ze geil. De meiden blijven me net zo lang verwennen tot er niets meer uit mijn penis komt. Uitgeput laat ik me op mijn zij op bed vallen, om vervolgens op mijn rug te rollen. Vrijwel direct voel ik het mondje van Emma om mijn penis om de boel schoon te likken. Dan horen we Merel verbaasd lachen en om haar telefoon vragen.
‘Maak eens een foto van me,’ vraagt ze aan Emma.
Mijn vriendin kijkt haar vragend aan.
‘Echt niet normaal dit Thom, wat veel! Als ik dan nu al een aandenken aan deze avond wil hebben, dan is dit het wel…’
Als ik overeind kom en het lekkere lichaam van de blondine bekijk verbaasd het me inderdaad hoeveel zaad er op ligt. Hoe kon het ook anders? Ondanks dat het vooralsnog alleen bij aftrekken is gebleven, is dit misschien wel de geilste seks die ik ooit heb gehad. Dat een extra vrouw erbij zoveel verschil kan maken… Maar wat voor een vrouw!

Emma heeft ondertussen de telefoon van haar vriendin en neemt een paar foto’s van het ondergespoten lichaam. Merel moet verbaasd lachen als ze de foto’s ziet.
‘Mijn god Thom, ik heb nog nooit iemand zo hard zien klaarkomen, echt super geil.’
De blondine vraagt vervolgens om een handdoek om zich een beetje schoon te maken, maar meldt dan dat ze even gaat douchen.
‘Jullie mogen wel mee?’ vraagt ze met een geile blik.
We knikken allebei, Emma eerder dan ik en glimlachend volg ik de twee mooie vrouwen naar de doucheruimte.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Trio Na Verbroken Relatie - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Mijn Sappige KutjeDoor: Lana Zomer
Gelezen: 11028x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,chatten,slipje,kutje
18-07
8.1
:: Donkere Breeding SletDoor: Marcus
Gelezen: 7030x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwanger, Bareback, Sperma, Zwart, Breeding, Zonder Condoom
18-07
8.3
:: Stille Wateren... - 3Door: Chris
Gelezen: 4560x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-07
8.8
:: Bezorgservice 1Door: Ruudstaay
Gelezen: 5637x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vriendin
18-07
7.6
:: Sex - Mary AnnDoor: Rob
Gelezen: 3669x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Klaarkomen
17-07
8.7
:: ThuiskomenDoor: Eva
Gelezen: 11323x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
7.9
:: Hij Is Weg :-(Door: Michelle
Gelezen: 9754x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal Zaad Slikken
16-07
7.8
:: Dominicaans SexfeestDoor: Rene
Gelezen: 8029x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-07
7.4
:: Amy & De TruckerDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 5819x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
15-07
7.5
:: Geile Evelien - 8Door: Barteljoris
Gelezen: 7097x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Biseks, Jonge Pikken, Lesbische Vrijpartij
14-07
8.9
:: Roemeense Sexslavin - 8Door: Rini
Gelezen: 5108x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-07
8.2
:: Carola En Haar BuurjongenDoor: Mirelle
Gelezen: 20848x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-07
8.9
:: Drijfnat Thuis KomenDoor: Daytona
Gelezen: 9501x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-07
7.7
:: Twee Mede Studenten...Door: MblackD
Gelezen: 6873x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-07
7.4
:: Droom WensDoor: Rednas
Gelezen: 3898x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-07
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 579