Opwindend.Net
Datum: 09-08-2017
Stemmen: 86x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 18621x
Lengte: Gemiddeld
Schilder - 1
Door Zorro - Mijn Profiel Pagina

Mijn eerste keer was ik best wel een beetje zenuwachtig. Ik had het eigenlijk nog nooit in groepsverband gedaan, en weet je één van mijn slechte eigenschappen was dat ik bijna niet tegen kritiek kon.
Waarom ik er aan begonnen was kwam door kennisen die zich afvroegen waarom ik mijn talenten niet een stapje hoger probeerde te krijgen. Ze bedoelde natuurlijk, les nemen om mijn technieken te verbeteren. Kijk je kan wel talent hebben maar als je niet weet hoe je het moet gebruiken heb je een probleem. Enige techniek om je verder te helpen is nooit weg. Doe het gewoon. Wie niet waagt die niet wint.
Ik vond na veel overpeinzingen dat ze wel een beetje gelijk hadden. De mensen die mijn werk gezien hadden waren allemaal vol lof geweest. En tja waarom niet. Het koste bijna niets, alleen het matriaal was vrij prijzig maar dat wist ik al omdat ik het al een tijdje deed.

Mijn aspiraties als tekenaar/schilder beperkte zich tot nu toe alleen maar tot prortretten. Buiten schilderen, zoals landschappen daar had ik niet zoveel mee. Dus ik naar het buurthuis waar zo’n curcus aan de gang was.
Toen ik mijn werk liet zien, ik had natuurlijk alleen het beste meegenomen, werd ik gelijk opgenomen in de groep. Ze waren al een tijdje bezig, maar de groepsleider was zo onder de indruk van mijn gekladder dat ik de eerste beste avond al, gelijk mee mocht komen doen. Ik stelde me voor en ging zitten achter een schildersezel.
Er waren nog tien cursisten en we zaten naast elkaar rond een laag podium. Voor de les begon gaf de groepsleider wat kort instrukties en klapte in zijn handen. hij riep; “Martha we zijn er klaar voor hóór!“
Mijn handen verkrampte een beetje toen ik zag wie er op het podium stapte. Mijn buurvrouw in haar kamerjas!!

Deze buurvrouw was nog maar kort geleden naast mij komen wonen. Ik had nog niet echt contact gehad. Het was even bij een hand opsteken gebleven en het roepen van goedemorgen of goedenavond. Ze keek dan ook net zo verrast op als ik. Ze glimlachte naar me en trok haar kamerjas uit. Er ging een klein gejuich op onder de andere amateur schilders. Toen ze een mooie pose had aangenomen kreeg ik de kans om haar eens goed te bekijken.
Het was een natuurlijke schoonheid. Net niet te mager, maar ook niet te dik. Gewoon heerlijk om naar te kijken.
Er werd een tijd afgesproken en we gingen aan de slag. Mijn buurvrouw had dit wel vaker gedaan. Ze bleef roerloos zitten. Mijn aandacht werd vooral getrokken naar haar borsten. Ze waren groot en vol, maar toch hingen ze een beetje, wat me zodanig opwond dat ik regelmatig even moest gaan verzitten. Het klinkt natuurlijk niet echt professioneel maar ik ben ook maar een man.

Die twee uur vloog voorbij, en niemand was dan ook klaar met zijn of haar schilderij. Daar is twee uur veel te kort voor.
De groepsleider vertelde dat Martha er volgende week ook weer zou zijn, zodat we dan verder konden gaan.
Ik ruimde snel mijn spullen op en trof mijn buurvrouw bij de uitgang van het gebouw.
Ze lachte toen ze me zag. “Zo buurman ik wist niet dat je schilderde!“ “Ik wist niet dat jij poseerde!“ Ik gaf haar een hand en stelde me voor. “Ik ben Frank.“ “Doe ik het goed?“ vroeg ze. “Het poseren, bedoel ik. Ik heb het nog niet zo vaak gedaan. Eigenlijk vond ik naakt best een beetje eng, eerlijk gezegd.“ “Dat is ook toevallig.
Ik schilder meestal van foto’s. Dit was de eerste keer voor mij met een levend model.“ “Nou ik ben wel een beetje nieuwsgierig hoe je me op dat linnen hebt vereeuwigd,“ zei ze. “Zou ik een preview mogen hebben?“

Meestal doe ik dat niet en wacht ermee om het te laten zien tot mijn schilderij klaar is, maar mijn buurvrouw zag er zo geweldig uit, dat ik voor haar graag een uitzondering maakte. Ik nam haar mee naar mijn huis en het eerste wat ze zei was, “Wat is het hier een bende!“ Tja, ik ben niet zo’n huismus. Huishouden is niet aan mij besteed. Mijn voorkamer was dan ook meer een soort van atelier. Bezoek kreeg ik praktisch nooit. En als er iemand kwam, kwamen ze meestal niet verder dan de voordeur.

Ik maakte een plekje voor haar en pakte mijn schilderij dat nog nat was, voorzichtig uit. “Dit is het geworden,“ zei ik. Echt tevreden was ik nog niet, maar je kon zien dat het mijn buurvrouw was. “Ik moet nog een beetje aan de vorm van je borsten werken hoor, daar ben ik nog niet echt tevreden over.“ Mijn buurvrouw keek kritisch naar wat ik geschilderd had. “Het is mooi hóór! Maar je hebt gelijk. Mijn borsten konden wel een beetje beter. Weet je wat? Ik heb de tijd. Als je wilt kun je ze nog eens op je gemak bekijken. Misschien heb je daar wat aan?“
Ze trok haar truitje en haar bh uit en keek me aan. “Kom Frank. ga je gang. Of wil je ze soms even vasthouden om je wat beter in te leven?“ Het zweet brak me eerlijk gezegd uit. Dit gebeurde me ook niet elke dag. En zeker niet bij mijn knappe buurvrouw.
“Huh weet je dat zeker?“ vroeg ik. “Ja natuurlijk. Ik heb alles over voor kunst. En zeker als het schilderij er beter van kan worden.“ Ja natuurlijk, dacht ik. Alles staat in teken van de kunst. Nu niet geil worden Frank, dacht ik. dat staat nu niet bepaald professioneel. Of haar tieten bestasten iets met schilderen te maken had, liet ik in het midden. Mijn buurvrouw die me serieus aan keek geloofde dat volgens mij van wel.
Ik greep deze buitenkans met beide handen aan en betaste haar tieten. Zachtjes kneep ik in haar zachte borsten en streelde haar. Ik zag dat haar tepels hard werden onder mijn strelingen. Ze slaakte een diepe zucht. Zeker toen ik met mijn duimen haar puntjes aan raakte. “Ooo Frank. Dat was ondeugend. Je wind me op als je dat doet hóór!“ Ik liet haar los en bekeek haar nog eens goed. “Nu je tepels hard zijn, zien ze er nog mooier uit buurvrouw."
Ik pakte snel mijn schetsboek en tekende ze. Eerlijk is eerlijk. Ondanks dat ik behoorlijk opgewonden was, vond ik het zelf het resultaat niet slecht. Dat vond mijn buurvrouw ook en ze keek me geringschattend aan. “Je kan mooi tekenen joh. Heb je ook wel eens een vagina getekend?“ Ik juichte van binnen. Zou ze dat echt serieus bedoelen?
Ik schudde van 'nee.’ Ik zou bij god niet weten van wie. Zo welwillend was mijn vrienden kring nu ook weer niet. Ze draalde niet en trok haar onderkleding uit. Martha spreidde haar benen en liet me het lijdend onderwerp zien. Het was mooi, en ook een beetje vochtig zo te zien. Ik pakte mijn schetsboek en mijn potlood. “Moet jij je eerst niet inleven net als je bij mijn borsten gedaan hebt?“ vroeg ze met een beetje heesheid in haar stem.
Ze meende het echt aan haar blik te zien. Martha keek me geil aan. “Kom Frank raak me aan. Streel me. Voel aan me.“ Ik duwde mijn hand tegen haar natte kut en ze kreunde. Zachtjes wreef ik over haar volle schaamlippen.
Ik duwde de huid boven haar klit omhoog waardoor hij zichtbaar werd. “Kom,“ zei Martha. “Het kan nog beter.“
Ik wist wat ze bedoelde en likte nu met mijn tong over haar kut. Ze spinde als een krolse poes. Ik had het idee dat ik me nu volledig in haar mocht verdiepen en trok mijn keiharde lul te voorschijn zonder dat ze het zag.

Ik duwde mijn gezicht tegen haar natte spleet en proefde haar sap. Ze kreunde goedkeurend. Zo te horen was dit de bedoeling. Ik likte haar gevoelige klit en duwde twee vingers in haar spleet. Marthe schokte toen ze dat voelde en tilde even haar billen op. Ik duwde mijn vingers zo ver mogelijk in haar kut en begon ze te bewegen. “Ooh jaah, goed zo,“ kreunde ze. “Laat me komen op je tong, Frank!“ ik zoog haar klit tussen mijn lippen en raakte haar harde knobbeltje aan met mijn tong. “Oooh likken. Ja Lik m’n kuuutt!!“ Ze kreunde hard toen ze kwam. Mijn vingers werden steeds natter van haar vocht.

Ik kwam overeind en keek haar aan. Martha was helemaal buien adem. “Mag ik?“ vroeg ik toen ik mijn lul aan haar liet zien. Volgens mij werd ze helemaal euntoesiast van wat ik haar liet zien en ze stemde gelijk toe.
“O ja schilder, steek die kwast maar eens diep in mijn potje!“ riep ze. Ze trok haar benen op om me nog beter toegang te geven. Meer aansporingen had ik niet nodig. Ik duwde in één keer mijn pik tot mijn ballen in haar openstaande natte kut en begon haar hard te neuken. Keihard. De buurvrouw begon steeds harder te hijgen. Ik kneep in haar dikke volle tieten en voelde dat mijn sperma al een uitweg zocht. “Oo ik ga zo komen hoor,“ riep ik.“Mag het in je kut?“ “Oooooh zoveel je wilt,“ kreunde ze. “Maak me nat van binnen met je zaad!“

Na een paar wilde stoten was het zover. Met een laatste diepe stoot vulde ik haar zachte kut van binnen. Ik trok me terug en zag hoe mijn geil uit haar spleet golfde. Snel nam ik mijn schetsboek en tekende zo goed ik kon, dat gene wat ik voor me zag. Ik liet het aan Martha zien en ze lachte tevreden. “Mag ik die tekening houden als aandenken?“ vroeg ze. “Natuurlijk buurvrouw. Als je morgenavond weer komt maak ik er nog één als je wilt.“
Ze lachte en kleedde zich weer aan. “Dat doe ik zeker. Dan is dat poseren toch nog ergens goed voor geweest....“

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Schilder - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Hormonen Van Weduwe Door: Greet
Gelezen: 4645x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-07
8.5
:: AutobahnDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 7633x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
21-07
7.1
:: VrijdagavondDoor: Eefje
Gelezen: 3263x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-07
7.9
:: FotoshootDoor: Yourcaptain
Gelezen: 3050x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-07
8.4
:: Donkere Breeding Slet...Door: Marcus
Gelezen: 2473x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Breeding, Zwanger, Zaad, Sandrine
20-07
8.7
:: Daten Met JasmijnDoor: JohnOude
Gelezen: 9147x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Buiten, Buurmeisje
19-07
8.2
:: Geile Evelien - 9Door: Barteljoris
Gelezen: 5960x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen, Vingeren, Ballen Likken, Jonge Meiden
19-07
9.4
:: GitaarlesDoor: Frysk
Gelezen: 6928x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-07
8.5
:: Mijn Sappige KutjeDoor: Lana Zomer
Gelezen: 17143x
Reacties: 31
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,chatten,slipje,kutje
18-07
8.1
:: Donkere Breeding SletDoor: Marcus
Gelezen: 11570x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwanger, Bareback, Sperma, Zwart, Breeding, Zonder Condoom
18-07
8.0
:: Stille Wateren... - 3Door: Chris
Gelezen: 6724x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
18-07
8.5
:: Bezorgservice 1Door: Ruudstaay
Gelezen: 8376x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vriendin
18-07
7.6
:: Sex - Mary AnnDoor: Rob
Gelezen: 5136x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Klaarkomen
17-07
8.2
:: ThuiskomenDoor: Eva
Gelezen: 12180x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
7.9
:: Hij Is Weg :-(Door: Michelle
Gelezen: 10298x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal Zaad Slikken
16-07
7.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 832