Opwindend.Net
Datum: 12-09-2017
Stemmen: 61x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 13695x
Lengte: Lang
Ana - 2
Door Karel Jr. - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ana - 1

Een sprintje trekkend komt Ana buiten adem bij haar huis aan. Lachend ziet ze dat ze een nieuw record heeft neergezet. De laatste twee maanden zijn voorbij gegaan. Nog twee weken en dan komt Job terug uit Japan en nog een week voor Thijmen naar Amsterdam op kamers gaat, om daar te gaan studeren. Ze laat een diepe zucht als ze aan Thijmen denkt. De jongen heeft echt indruk op haar gemaakt en de zaterdagen die ze nu hebben doorgebracht, acht in totaal, zal ze haar hele leven koesteren. De vonken vliegen er vanaf elke keer als ze het bed induiken. Thijmen is inmiddels een ervaren lover geworden, die precies weet wat Ana lekker vindt en tot haar verrassing heeft hij zelfs dingen aan haar seksleven toegevoegd die ze met Job nog niet heeft meegemaakt. Ja, de eerste keer dat hij haar in haar kontje heeft genomen zal voor altijd in haar geheugen gegrift blijven. De sensaties die haar lijf toen overvielen, de kracht waarmee ze klaar kwam zijn onvergetelijk. Komende zaterdag zal de laatste keer zijn, niet alleen omdat Thijmen zijn krantenwijk aan de wilgen hangt, maar ook omdat Job terugkomt en aan de afspraak die ze met haar echtgenoot heeft afgesloten wil ze zich houden. Tijdens de vier maanden dat hij in Japan zit mogen ze allebei om zich heen kijken en hun avontuurtje beleven, daarna viert de monogamie weer hoogtij.

Maar komende zaterdag gaat het nog een keer gebeuren en tijdens haar vertaalwerk die ochtend moet ze er af en toe aan denken. Ze wil er iets speciaals van maken, alleen weet ze nog niet hoe en wat. 's Avonds voor ze in slaap valt denkt ze er nog verder over na, maar iets speciaals schiet haar niet te binnen. De volgende ochtend, als ze van haar ronde terugkomt staat Thijmen haar op te wachten, iets wat nog niet eerder is gebeurd. Door de week gooit hij de krant in de bus, meer niet, maar deze donderdag wacht hij haar dus verrassend op. Ze merkt meteen dat hij iets wil vertellen, maar niet weet hoe hij moet beginnen. Na acht weken seks opeens weer zo verlegen, daar moet hem echt iets bezighouden. Ze neemt hem mee naar binnen en ze nemen plaats op de bank.

" Oké, zeg maar wat er is " spoort Ana hem aan, opeens bang dat hij hun laatste zaterdag wil afzeggen.

Thijmen pakt haar hand beet en nu begint Ana hem toch wel te knijpen.

" Je weet dat we nu al acht weken fantastische seks hebben gehad. Er is een wereld voor me opengegaan die ik niet voor mogelijk heb gehouden en ik zal je er eeuwig dankbaar voor zijn " begint Thijmen.

Dit klinkt niet best beseft Ana. Als Thijmen even stilvalt knijpt ze in zijn hand om hem aan te sporen verder te gaan, het onvermijdelijke te doen laten zeggen.

" Ik heb nog een verzoek en ik weet dat die nogal ver gaat. Het betreft een aantal vrienden van me ".

Hier valt Thijmen even stil, niet wetende hoe hij verder moet.

" Heb je je vrienden over ons verteld? " vraagt Ana, die er nooit bij stil heeft gestaan dat dit tot de mogelijkheden kon horen.

" Niet specifiek. Ik bedoel, ik heb ze over je verteld. Maar ze kennen je naam niet " antwoordt Thijmen.

" En wat wil je nu? " vraagt Ana verwonderd.

" Wat zou je er van vinden als een paar vrienden mee mogen doen zaterdag. Het lijkt me heel opwindend omdat een keer mee te maken. Je hebt zelf gezegd dat ik op seksgebied geen blad voor de mond moet nemen " vervolgt Thijmen.

Hier wordt Ana wel even stil van. Dit is iets wat ze nooit verwacht heeft.

" Ik snap het helemaal als je nee zegt natuurlijk " zegt Thijmen als Ana blijft zwijgen.

" Als ik eerlijk ben weet ik het niet, Thijmen. Ik vind het nogal wat. Ik zou me denk ik een slet voelen als ik toestem " antwoordt Ana.

" Je hoeft niet meteen ja te zeggen natuurlijk. Denk erover na, geef me morgen voor de middag antwoord " zegt Thijmen terwijl hij opstaat.

Hij geeft haar een tongzoen als afscheid en verbouwereerd blijft Ana zitten. Dit heeft Ana echt niet zien aankomen. Ze weet dat er van werken vandaag niet veel gaat komen, haar gedachten maken het onmogelijk om geconcentreerd aan het werk te gaan. Ze maakt een lange wandeling in de omgeving, bezoekt 's middags de sauna. 's Avonds laat ze het bad vol lopen en met gesloten ogen geniet ze van de warmte van het water. Zoals de hele dag laat ze haar gedachten gaan over het voorstel van Thijmen. Haar verstand zegt om het niet te doen, heel simpel. Ze is immers geen slet. Maar haar lichaam zegt iets anders. Het idee om met meerdere jongens het bed te delen doet wat met haar en haar hand verdwijnt onder water, op zoek naar haar kutje. Kreunend merkt ze hoe heet haar poesje wel niet is. Deze reactie zegt haar veel. Ze weet dat ze nog een kans heeft om helemaal los te gaan voor Job terugkeert en haar seksleven weer het normale stramien gaat volgen. En ja, het is natuurlijk een speciale afsluiting van haar avonturen met Thijmen. Ze haalt haar vingers dan uit haar kutje en likt ze schoon. Haar besluit staat vast, ze gaat de fantasie van Thijmen doen laten uitkomen. En ze wil extra geil voor de dag komen, dus voor zaterdag wordt er niet meer gemasturbeerd belooft ze zichzelf. Dat laatste blijkt niet zo makkelijk te zijn, want de rest van de dag en ook de vrijdag is ze zo geil als wat.

Thijmen reageert natuurlijk enthousiast op haar antwoord. Een voorwaarde heeft ze echter wel. Geen anale seks met de jongens erbij, dat is iets dat tussen haar en Thijmen zal blijven, iets waar hij zich gelukkig in kan vinden. Thijmen komt met het voorstel om het die zaterdag anders aan te pakken en samen te komen bij het huis van zijn vriend Jerry.

" Zijn ouders zijn er niet en ze hebben een mooi zwembad achter thuis " stelt hij voor.

Waarom ook niet? Op deze manier vragen de buren van Ana zich ook niet af wat die jongens bij Ana thuis te zoeken hebben en dus stemt Ana in. Die zaterdagmorgen gaat ze zo geil als boter naar het afgesproken adres toe waar Jerry dus woont. Een bakbeest van een huis met een grote tuin is het, in een goede buurt van de stad. Geld genoeg in ieder geval. Thijmen staat haar bij het hek op te wachten, doet deze open en even later parkeert ze haar auto. Thijmen geeft haar een tedere tongzoen en arm in arm neemt hij haar mee naar achteren, naar het zwembad toe. Daar ziet ze twee jongens aan het zwembad liggen. Nu pas dringt het echt tot haar door wat er te gebeuren staat. Trots stelt Thijmen haar dan voor aan zijn vrienden. Allebei zo rond de 17 jaar, op het punt om net als Thijmen de grote stad op te zoeken om daar verder te studeren. De eerste jongen die ze een hand drukt is Jerry zelf. Hij lijkt qua postuur wel wat op Thijmen, ook brildragend en zijn wilde, donkere haren zijn nauwelijks in bedwang te houden. Een grote grijns siert zijn gezicht. De andere jongen heet Theo, een licht corpulente jongen, die zich overdreven netjes aan haar voorstelt. Niet de twee knapste jongens misschien, maar dat is iets wat Ana niet veel kan schelen.

Ana loopt dan het huis in om zich om te kleden en even later loopt ze in bikini weer naar buiten. Alle ogen zijn op haar gericht en vooral Theo heeft moeite om niet te gaan staren. Ze gaat bij de jongens aan het zwembad liggen. Ze krijgt wat te drinken en het eerstvolgende kwartier krijgt ze van alles over de jongens te horen. Hoe oud ze zijn, wat ze gaan studeren en nog meer dingen. Het geeft haar een beter beeld van ze. Beide jongens blijken vrijgezel te zijn, maar in tegenstelling tot Thijmen wel over enige ervaring te beschikken. Thijmen blijkt de jongens best veel verteld te hebben over de seks die ze met elkaar gehad hebben en met stemverheffing wordt er over gesproken.

" Ik zit er gewoon bij hoor " lacht Ana.

" In eerste instantie geloofden we er weinig van " geeft Theo aan.

" Thijmen die een mooie vrouw aan de haak slaat en de wildste seks met haar beleeft " lacht Jerry.

" Wat is daar ongeloofwaardig aan? " vraagt Thijmen verontwaardigd.

" Maar ik val dus niet tegen? " vraagt Ana lachend aan Jerry.

" Jij bent zonder meer de mooiste vrouw die ooit aan dit zwembad gelegen heeft, maar het is me een raadsel wat je in Thijmen ziet " antwoordt Jerry, wat hem een harde stomp van Thijmen oplevert.

" En nu willen jullie met ons meegenieten? ".

De bevestiging is nu nog luider en Ana weet dat het moment daar is.

" Oké, voor we beginnen heb ik een wens. Alle mobieltjes uit, ik heb geen zin om later opnamen te zien opduiken " zegt ze best wel streng.

Ze hebben er totaal geen problemen mee en schakelen hun toestel uit. Theo verzamelt ze en loopt snel naar het huis toe en deponeert ze daar in de keuken.

" Is de verleiding er ook niet " lacht hij als hij terugkeert.

" Nou, trek jullie zwembroek maar uit dan " zegt Ana.

Een voor een trekken ze hun zwembroek uit en staan naakt voor Ana. Ze heeft even tijd nodig om alles in zich op te nemen. Drie jongens van 17 die naakt voor haar staan, in half opgewonden toestand. Thijmen zijn lijf heeft ze natuurlijk al gezien, maar Jerry en Theo zijn nieuw voor haar. Ze loopt op ze af en kust ze een voor een, hun lul strelend. Ze heeft geen vooropgesteld plan hoe deze dag moet verlopen, maar laat het gewoon allemaal natuurlijk verlopen. Alle jongens trekken inmiddels aan hun leuter en een zucht komt er over de lippen van Ana bij het zien van al die opgewonden jongens voor haar. Tot haar verrassing is de wat corpulente Theo het zwaarst geschapen, gevolgd door Thijmen. Jerry blijft iets achter, maar daar staat dan wel weer tegenover dat zijn lul lekker dik is. Die dikke lul wil ze als eerste pijpen en daarom richt ze haar aandacht eerst op Jerry. Ze likt zijn trillende lul en begint zijn eikel te wassen. Kreunend ondergaat Jerry de liefkozingen van Ana, maar ze zorgt er wel voor dat hij niet meteen haar mond volschiet.

" Jongens, geef aan als je dreigt te komen. Ik wil zoveel mogelijk zaad proeven straks " dringt Ana aan.

Zo werkt ze de jongens af. Steeds pijpt ze er een, terwijl haar handen het druk hebben met het aftrekken. Iedereen komt aan de beurt, niemand wordt verwaarloosd. Ze vindt dit alles ontzettend opwindend. Af en toe kan ze niet geloven dat ze dit allemaal laat gebeuren. Thijmen neemt de plaats van Jerry in en ze neemt de haar vertrouwde lul in haar mond. Gulzig zuigt ze op de harde pik van haar lover, die genietend kreunt. En dan is daar de lul van Theo, echt een leuke verrassing. Groot is hij en dan die ballen van hem, dat belooft nog wat. Met spijt laat ze hem ontsnappen aan haar mond, maar niet getreurd, Jerry neemt zijn plaats graag weer in. Zo wisselt ze de jongens voortdurend af, de spanning bij de boys langzaam opbouwend. Opeens geeft Theo van opzij aan dat hij het niet langer vol kan houden. Al trekkend aan zijn lul loopt hij snel naar Ana toe, die Jerry rustig aan haar mond laat ontsnappen en zich op Theo richt, die het volgende moment luidkeels klaarkomt. Straal na straal verdwijnt in haar opengesperde mond en gulzig drinkt ze zijn sperma op. Ook Jerry geeft nu aan dat hij komt en hij is als volgende aan de beurt. Ongecontroleerd spuit zijn sperma naar buiten, half in haar mond, de andere helft in haar gezicht. Lachend verwerkt ze zijn zaad, genietend van de smaak.

Thijmen is nu de enige die nog niet gekomen is, dus richt ze haar volle aandacht op hem. Ze werpt al haar kunstjes in de strijd, maar wat heeft hij veel geleerd de laatste weken! Kwam hij de eerste keer dat ze het samen deden al klaar voor ze echt begonnen waren, nu weet hij zijn orgasme steeds weer uit te stellen.

Jerry is inmiddels bijgekomen van zijn orgasme en neemt weer aan het spel mee. Hij gaat achter Ana staan en neemt haar tieten in zijn handen. Oké, nu gaat het echt beginnen beseft Ana als Jerry haar bikini los haakt en haar tieten vrij en blij in de open lucht deinen. Meteen tast Jerry toe en begint haar tieten te masseren en aan haar tepels te trekken. Ana merkt hoe nat ze aan het worden is en draagt Theo, die zich nu een beetje afzijdig houdt, op om zich ook nuttig te maken.

" Kom op Theo, als jij je nu eens met mijn kutje bezighoudt " spoort ze hem aan.

De nu wat verlegen ogende Theo haast zich naar Ana toe, niet gelovend wat hem overkomt. Met trillende handen trekt hij haar slipje naar beneden en naakt is Ana nu voor iedereen te zien.

" Wat een vrouw " kreunt Jerry.

" Blijf m'n tietjes verwennen, schat " zegt Ana tegen Jerry, die even alleen maar oog heeft voor de naakte Ana.

Gelukkig heeft Theo zijn aanvankelijke schuchterheid inmiddels van zich afgeworpen en verwent haar kutje met zijn tong. Kreunend voelt ze hem langs haar clitoris schuren en ze vloeit van genoegen. Als ze een blik naar achteren werpt ziet ze dat de lul van Leo en ook die van Jerry trouwens, die haar tietjes inmiddels weer aan het verwennen is, recht vooruit priemen. Meteen krijgt ze zin om zo'n lekkere lul in zich te voelen.

" Oké Theo, tijd om die lul van je nuttig te maken. Steek hem er maar lekker in " spoort ze de jongen aan.

Ze ziet dat Jerry ook niets liever wil, maar hij zal toch echt even moeten wachten. De aanblik van Theo, waar de verrukking zo'n beetje van zijn gezicht is af te lezen, doet haar in de lach schieten. Hij zet zijn lul van achteren tegen Ana aan en dan duwt hij zijn pik naar binnen toe. Eindelijk wordt ze nu gevuld met een lul, iets waar ze helemaal aan toe is. Terwijl Theo begint te stoten doet Thijmen precies hetzelfde in haar mond. Van twee kanten wordt ze nu genomen, iets wat ze nog nooit heeft meegemaakt. En dan is daar ook nog Jerry, die hard aan haar tepels trekt en een hand naar haar klit laat glijden. Mijn God, kan het nog geiler vraagt Ana zich af, terwijl haar kutje in vuur en vlam staat.

Thijmen neukt rustig verder in haar mond maar komt dan toch op het punt beland dat hij gaat komen.

" Daar komt het, Ana " kondigt hij zijn orgasme aan.

Snel trekt hij zich terug, trekt een aantal maal verwoed aan zijn pik en spuit dan zijn zaad in het gezicht van Ana, die niet eens de moeite neemt om zijn zaad in haar mond op te vangen. Een echte zaaddouche krijgt ze van Thijmen te verwerken en haar gezicht komt onder de slierten zaad te zitten.

" Geiler kan haast niet " kreunt Jerry, wild haar tieten bewerkend.

Theo pompt ondertussen maar door, compleet in zijn eigen wereld, waar hij met maar een ding bezig is. Zo diep mogelijk in Ana door te stoten en genieten van deze hem geboden kans. Theo weet dat hij waarschijnlijk maar een keer zo'n mooie vrouw als Ana kan bezitten en hij geeft zich dan ook helemaal. Steeds luidruchtiger wordt hij daarbij, steeds wilder ook, op weg naar het orgasme.

" Ja, ja, ja " kreunt hij vlak voor hij komt.

" Schiet me vol, Theo " hijgt Ana al net zo opgewonden.

Nauwelijks heeft ze dit gezegd of daar voelt ze het zaad al in haar kutje ontploffen. Theo schiet haar helemaal vol met zijn potente sappen en het wordt Ana te veel. De ontploffende pik in haar, de vingers van Jerry op haar klitje. De ontlading bij Ana is enorm als het orgasme haar vol treft en gierend komt ze klaar. Genietend sluit ze even de ogen en geniet van het moment. Ze voelt Theo uit haar kutje schieten en ze gaat erbij liggen, helemaal van de wereld af. Ze moet echt even bijkomen. Nauwelijks op adem gekomen kan Jerry echter niet langer wachten. Hij spreidt de benen van Ana en stoot zijn pik bij haar naar binnen. Jerry kan zichzelf niet inhouden, hij wil de donkerharige Ana gewoon bezitten. Deze slaat haar benen om Jerry heen en geniet van de enthousiaste manier waarop Jerry te werk gaat. Hij heeft dan misschien niet de grootste lul, ze kan er toch echt van genieten. Terwijl Jerry haar vol passie neemt ziet ze dat Thijmen zich inmiddels langzaam aan het aftrekken is, zich gereedmakend voor de volgende ronde. Theo heeft er op dit moment even genoeg van, hij ligt nog steeds op adem te komen na de overweldigende explosie die hij net ondergaan heeft. Het gezicht van Jerry is inmiddels rood aangelopen, maar wat wil je ook als je zo met je krachten smijt als hij nu doet. Gelukkig schijnt hij dat zelf nu ook te beseffen en trekt zich uit Ana terug, om haar vervolgens op zich te trekken. Ana laat zich op Jerry zakken en al snel deint ze op en neer, het meeste werk nu zelf verrichtend. Jerry heeft zijn ogen gesloten, maar al gauw kan hij zich niet langer inhouden. Zijn heupen werpt hij omhoog, om maar zo diep mogelijk door te dringen in Ana. Ana schuurt inmiddels met haar vingers langs haar clitoris, beiden op weg naar een volgend orgasme. Ana gooit alles in de strijd om Jerry te laten komen, weer zaad in haar hete kutje te voelen spuiten lijkt haar hemels. Haar spieren werken in op de dikke lul en Jerry gromt het uit van plezier. Ze weet dat ze vol inwerkt op zijn lul en het resultaat laat zich voorspellen. Kreunend kondigt hij zijn orgasme aan en het volgende moment spuit hij Ana vol met zijn zaad. Uiteindelijk trekt hij zich uit Ana terug en laat zich gebroken in het gras vallen. Ana streelt haar klit nog, maar niet meer zo fel als daar net. Ze weet dat Thijmen straks nog aan de beurt komt en dat ze dan nog vaak genoeg klaar zal komen. Precies dat is het moment dat Thijmen op haar afkomt. Lachend neemt hij haar in zijn armen en kust haar teder.

" Geniet je er een beetje van? " vraagt hij.

" Reken maar van yes! Dit ga ik niet gauw vergeten " antwoordt Ana naar waarheid.

Thijmen steekt een vinger in haar kutje en onder het zaad komt deze weer te voorschijn. Tot haar verbazing likt hij het zaad op, om vervolgens tussen haar benen te duiken en haar helemaal schoon te likken. Thijmen is duidelijk niet afkerig van het zaad van een ander, zo komt ze weer iets nieuw over hem te weten. Hij likt haar echter niet naar een hoogtepunt toe, in plaats daarvan trekt hij de donkerharige Ana overeind en springt met haar het zwembad in. Luid lachend spetteren ze een half uur met elkaar, tot Thijmen haar beetpakt en een tedere zoen op haar lippen drukt. Zijn handen gaan over haar lijf heen, beroeren haar tieten en verkennen haar poesje. Onwillekeurig reageert Ana fel op zijn liefkozingen en Thijmen trekt daaruit de juiste conclusie dat ze er weer helemaal klaar voor is. Als Ana het bad uit klimt voelt ze de hand van Thijmen al op haar billen, een voorteken op wat er te gebeuren staat. Thijmen legt Ana in het gras, spreidt haar benen en duikt er tussen. Al likkend komt hij er al gauw achter hoe geil Ana is. Geil wordt door zijn tong verwerkt en met gesloten ogen ondergaat Ana de liefkozingen. Kronkelend beweegt ze zich onder hem en Thijmen beseft dat het tijd is. Hij brengt zijn lul in positie en met een ferme stoot dringt hij bij haar naar binnen. Gretig vangt Ana de brutale indringer op en begeleidt Thijmen bij zijn eerste stoten. Heerlijk voelt zijn vertrouwde pik aan en Ana moedigt Thijmen nadrukkelijk aan om door te gaan. De schurende pik in haar kutje zorgt er al snel voor dat de toch al geile Ana niet veel later vol getroffen wordt door haar volgende orgasme. Kreunend ondergaat ze deze, volop genietend van haar exploderende lijf. Als Ana eenmaal bekomen is van haar orgasme trekt Thijmen zich terug uit haar, draait de donkerharige Ana om en stoot van achteren opnieuw bij haar naar binnen. Rustig begint hij haar te nemen, met een hand haar tieten strelend. Of ze het nu wil of niet, Ana voelt haar kutje alweer heet worden. De hele situatie hier, zij met drie jongens, blijft zo opwindend. Ze ziet dat Jerry en Theo alweer met hun lul aan het spelen zijn, onverzadigbaar als de jeugd nu eenmaal is.

Zo neuken Thijmen en Ana zich naar hun finale hoogtepunt toe. Hun ademhaling versnelt, hun opwinding stijgt per minuut. Ana, haar klitje stimulerend komt als eerste. Een luide gil producerend voelt ze haar lijf nogmaals verkrampen en met een grote glimlach op haar gezicht ondergaat ze de schokgolven. Niet veel later komt ook Thijmen voor de tweede keer die dag en spuit het kutje van Ana vol. Als hij zich terugtrekt komen Theo en Jerry voor Ana staan en schieten hun laatste lading over het lichaam van Ana heen, die gelukzalig het zaad over haar tietjes smeert.

Zo komt er een einde aan de meest opwindende dag uit haar leven. Vanaf volgende week keert haar normale leven terug, met Job aan haar zij. Een leven waar geen plaats is voor wilde, ongeremde seks als vandaag. Ze weet dat ze zich vandaag heeft gedragen als een sletje. Maar wel een sletje die gelukkig en voldaan terugkijkt op deze dag. Iets wat je toch een keer in je leven moet hebben meegemaakt denkt ze met een grijns op haar gezicht.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Sex Chronicles ...Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1881x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Neuken
24-06
6.6
:: Gewoon Op Kantoor - 5Door: Leo
Gelezen: 2630x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kantoor, Pijpen, Neuken, Moppen
24-06
7.7
:: Fijne Seks Door Een OngelukjeDoor: Marlies
Gelezen: 7615x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Hete Vrouw, Dildo, Douche, Veel Klaar Komen
23-06
8.8
:: Hotelhoer Spelen - 2Door: Roy En Tony
Gelezen: 3921x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-06
8.8
:: Geile WerksterDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 16519x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrijen, Neuken, Klaarkomen
22-06
7.9
:: Heerser Harry - 3Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2270x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Diverse Mannen
20-06
7.8
:: Toy Boy - 3Door: Harry
Gelezen: 3892x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rimmen, Buurvrouw, Atleet
20-06
7.9
:: Geslaagde Dating AvondDoor: Pijaleu
Gelezen: 3574x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-06
8.5
:: De Verstuikte Voet Van JennyDoor: Pijaleu
Gelezen: 7167x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje
20-06
8.3
:: Hete WandelingDoor: Pijaleu
Gelezen: 4642x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verbrand, Zwembad
20-06
8.5
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3987x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
8.3
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 4379x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.5
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 12766x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3765x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.6
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 9081x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net