Opwindend.Net
Datum: 13-09-2017
Stemmen: 25x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 10955x
Lengte: Lang
Het Wielerteam - 5
Door Karel - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Het Wielerteam - 4

Begin april werd onze ploeg geselecteerd voor een wedstrijd in Nederland te rijden. Het was een 4-daagse in Noord-Holland waarbij er telkens een etappe van 80 km op het programma stond. De eerste rit had start en aankomst in Alkmaar. Voor deze wedstrijd mochten we 5 rensters selecteren. Geert ging mee als mecanicien en ikzelf als ploegleider en masseur. Bij het vrouwenwielrennen is het courant dat de begeleiders meerdere functies bekleden gezien het kleinere budget dan bij de mannen. Het vooruitzicht om op hotel te zitten met 5 van onze knappe rensters deed Geert en mezelf al watertanden. We namen uit voorzorg dan ook een pak condooms mee.

Voor deze wedstrijd selecteerden we Miriam, onze Noorse renster, als kopvrouw. Zij had het meest talent van het volledige team en zou niet tegenvallen in deze Internationale wedstrijd. Heidi, onze Zuid-Afrikaanse, mocht ook mee op basis van haar jeugdigheid en haar sprintsnelheid. Paulien kon niet ontbreken omdat zij Nederlandse is en dankzij haar connecties kregen we een uitnodiging. Voor de laatste 2 plaatsen dachten Geert en ikzelf aan Brenda, die jong en vrij makkelijk in bed te krijgen is en Fien, die minder makkelijk in bed te krijgen is maar een prachtige boezem heeft. Misschien een eigenaardige selectiepolitiek, maar we hebben toch helpsters nodig in de koers, dus het kunnen dan beter aangename zijn om 's avonds bij ons te hebben in het hotel. Geert vertrok met 3 dames in de auto van de ploeg en ik volgde hem in mijn eigen auto richting Alkmaar.

De wedstrijd vertrok om 14 uur. Alle belangrijke Nederlandse ploegen stonden aan de start waaronder een 3-tal profploegen. Daarnaast ook Amerikaanse, Australische en Duitse selecties en wijzelf als Belgische ploeg. Geert en ikzelf vreesden al een beetje voor het niveau van onze rensters, maar wensten hen toch alle succes toe. Er moesten 12 ronden van 6,5 km worden gereden. Al na de 3de ronde zaten Fien, Paulien en Brenda volledig door hun krachten heen. Ze moesten aanklampen aan het peloton of anders mochten ze de volgende dag niet starten. Miriam en Heidi konden wel goed volgen maar durfden zich nog niet te mengen in de aanval. Op 2 ronden van einde moesten onze 3 jonge rensters toch definitief afhaken. Met nog 2 rensters voorin zag de situatie er slecht uit. Miriam en Heidi bleven dan ook zitten bij de beslissende aanval. Het was de 21-jarige Jip van een semi-prof team uit Nederlands-Limburg die met de overwinning ging lopen in een sprint met 5. Miriam was eerste van onze ploeg op de 42ste plek. Heidi volgde achteraan het peloton. Fien, Paulien en Brenda kwamen samen binnen als laatste rensters met de ambulance achter hen. Het enige positieve was dat er niemand had opgegeven.

Het was stil in de wagen richting hotel. We zaten in een modern en ruim hotel aan de rand van Alkmaar. De kamers werden verdeeld en Geert begon met de fietsen te kuisen. Ikzelf ging de dames al een massage geven. Een korte massage, als ploegleider vond ik dat ze geen uitgebreide verwennerij verdienden na deze beschamende prestatie. Deze keer hielden ze ook allemaal hun ondergoed en t-shirt aan, het zag er niet naar uit dat ze zelf veel zin hadden in seks. Na een uurtje had ik alle 5 de dames hun benen gemasseerd en konden we aanschuiven voor het avondeten. Al van in de gang boven hoorde ik lawaai in de buffetzaal. Bleek dat het winnende team ook in ons hotel zat! Ik feliciteerde de ploegleider die Marco heette. Hij inviteerde ons om het avondeten samen te nemen aan één lange tafel en mee te drinken van de flessen champagne die ze hadden gekregen als winnaar. Geert en ik zagen er geen graten in en verzamelden onze 5 rensters om aan te schuiven aan tafel.

De sfeer aan tafel werd terug ontspannen door het enthousiasme van Marco en zijn 5 rensters. De winnares Jip was een echt knap meisje met blond haar en schattige lach. De 4 andere rensters waren iets ouder, maar ook allemaal leuke types. Hun mecanicien Jan was piepjong en bleek de jongere broer van Jip te zijn. Ik zat samen met Geert aan de ene zijde van de tafel en praatte vooral met Marco en de rensters Ilona en Janneke. Verderop aan tafel zat Jan in een hevig gesprek met Fien, Heidi en Brenda. Blijkbaar waren Fien en Brenda hem aan het uitvragen over zijn vriendinnetje en Heidi begreep niet alles omdat ze meestal Engels en Zuid-Afrikaans spreekt. De lachsalvo's weerklonken vanuit de hoek van de tafel. Jip keek af en toe naar haar broer maar liet hem begaan. Rond 21u30 ging iedereen gaan rusten op zijn kamer. Er waren 5 kamers voorzien voor de dames en 2 voor de heren ploegleiders. Aangezien we elk met 5 rensters waren besloot onze Nederlandse Paulien de kamer te delen met Jip. Maar zou deze kamer indeling lang standhouden?

Amper waren de kamerdeuren dicht of Jan ging aankloppen aan de kamer bij Heidi en Miriam. Jan had een vriendinnetje, hij was net 18 geworden maar was nog maagd. Aan tafel hadden Fien, Brenda en Heidi al wat tips gegeven over seks en standjes en Jan wou nu nog wat verder praten met Heidi. Hij vond haar Zuid-Afrikaans accent zo schattig en kon het eigenlijk niet laten. Heidi had felblond haar, een straks lichaam en een leuke B-cup. Jan begon terug te vertellen en te lachen. De Noorse Miriam begreep er niet veel van en besloot de kamer te verlaten en bij Brenda en Fien te gaan liggen. Alle kamers waren uitgerust van één dubbelbed en 1 uitklapzetel. Ze vond het nog een beter idee om op een zetel te slapen dan dat ze moest aanhoren hoe een 18-jarige zijn vriendin ging bedriegen. Jan en Heidi waren nu op hun gemak. Ze lagen naast elkaar in bed en Jan vroeg hoe dat nu ging met dat klaarkomen bij vrouwen. Hij had zijn vriendin al gevingerd en al 1 keer gebeft, maar ze kon er niet van klaarkomen. Heidi deed haar broek uit en nam zijn hand richting haar onderbroek. Ze stak één vinger van hem in haar kut. Ze legde uit als hij zijn vinger hier zou houden ze niet kon klaarkomen, hij moest zijn vinger iets dieper steken en liefst 2 vingers gebruiken. Jan gehoorzaamde en stak 2 vingers diep in haar kut en begon over haar clitoris te wrijven. mmmm heerlijk lachte ze. Heidi begon Jan te kussen en streelde op haar beurt over zijn penis die bol stond in zijn broek. Jan begon harder en harder te wrijven over haar kutje en Heidi genoot. Ze werd nat en begon al licht te kreunen. "ik zou liefst klaarkomen terwijl je me beft" zij ze zacht. Jan trok haar onderbroek uit en ging knielen voor haar kut, hij likte zachtjes aan haar schaamlippen. Daarna ging hij met zijn tong op zoek naar de gevoelige delen. "Ooooh great great, jaaa zeer goed zo!" riep Heidi uit. Haar lichaam begon te schokken en Jan begon harder en harder te likken. "Draai je om en doe je broek uit" beval Heidi. Jan draaide zich op zijn rug en Heidi ging op hem zitten. Ze begon hem zacht te pijpen. Hij likte verder aan haar natte kut. Ze stak zijn lul dieper en dieper en hij hield het bijna niet van opwinding! Heidi genoot ook met volle teugen en kwam klaar terwijl zijn lul diep in haar mond zat. Ze zoog nu nog iets harder en Jan voelde dat zijn zaad onderweg was. Heidi zoog nog één keer diep en kreeg dan zijn sperma vol in haar mond. Ze besloten te blijven liggen en brachten samen de nacht door.

Ondertussen was Miriam gaan aankloppen bij Fien en Brenda. Ze vertelde dat Jan en Heidi over seks bezig waren en besloot er niet langer op te zitten kijken. Brenda stelde voor om dan bij Marco te gaan slapen, want de zetel was toch maar wat smalletjes en zag er niet comfortabel uit. Miriam zag dat niet zitten, een onbekende man, die dan ook nog wat ouder was. Brenda, die geen probleem heeft met andere mannen samen te slapen, besloot dan maar zelf van kamer te veranderen. Ze klopte aan bij Marco, een grote Nederlander van 31 jaar met kort bruin haar. Ze stelde voor om bij hem te slapen aangezien zijn kamergenoot was begonnen met de kamerwissels. Marco maakte er geen probleem van en liet Brenda binnen. Marco moest zich nog douchen terwijl Brenda zich al ging installeren voor de nacht. Brenda sliep meestal in haar onderbroek en een gewone t-shirt zonder bh. Ze lag al wat te slapen toen Marco terug in de kamer kwam. Hij zag haar liggen, met haar billen half boven het deken en kon zich niet houden. Hij kroop volledig naakt bij haar en kuste haar op haar wang en oor. Ze schrok wakker, maar begon niet te roepen. Integendeel ze liet Marco rustig verder kussen over haar hals, kin tot aan haar lippen. Ze kusten innig en Brenda streelde zijn borstkas, zijn rug en zo naar zijn blote kont. Hij draaide haar om en trok haar t-shirt uit. Hij vingerde haar enkele seconden en voelde dat ze al drijfnat was. Ze bleef op haar buik liggen en hij ging met zijn penis in haar natte kut. Hij stootte haar zachtjes terwijl hij haar kusjes gaf in haar nek. Met haar heupen bewoog Brenda mee en zo verhoogde ze zijn ritme. Hij stootte nu al harder en ze begon echt te genieten. Zijn penis was niet groot maar de bewegingen die hij maakte waren goed. Hij legde zijn ene arm gelijk met haar arm en zijn andere hand hield hij haar zij vast. Zo ging het tempo nog hoger. Ze voelde dat ze ging klaarkomen en schreeuwde het uit. Ook Marco was snel klaar en spoot zijn zaad in haar kutje. Die nacht zouden ze het nog 2 keer doen, het was een zekerheid dat Brenda de komende dagen achteraan het peloton ging rijden.

Net voor middernacht en Geert en ik sliepen al een tijdje. Plots stond Jip voor onze deur. Ze had haar trui aan als leider in het klassement en enkel een zwarte string. Haar C-cupborsten priemden door de gesponsorde trui. Verbaasd liet Geert haar binnen. "Ik heb zin in seks en wel nu!" Normaal reageer ik sneller, maar deze keer was Geert mij voor. Hij gooide de deur dicht en begon Jip innig te kussen. Ze sprong op hem en knelde haar benen om zijn heupen. Hij duwde haar tegen de muur en begon haar borsten te betasten. Ik besloot weg te gaan naar een andere kamer (waarnaartoe dat kom je straks te weten!) Jip kuste heel hevig en Geert was overdonderd. Hij liet haar zakken op haar voeten en ze gingen samen in bed liggen. Hij legde zich languit op het bed en Jip deed zijn broek en onderbroek uit. Ze begon te zuigen aan zijn penis en stopte dan plots. Ze trok haar leiderstrui uit en gooide hem in het gezicht van Geert. Toen zoog ze verder aan zijn hard geworden lul. Geert had een lange penis, die smal was. Ze trok hem helemaal in haar mond en versnelde haar pijpbeweging. Na een aantal lange trekken besloot ze haar string uit te doen en bovenop zijn lul te gaan zitten. Ze liet zich zakken van bovenaan zijn penis tot hij helemaal weg zat in haar kut. Daarna kroop ze terug naar boven en liet hem dan weer zacht in haar kut zakken. Dit was voor haar voldoende om nat te staan. Jip wou zelf het tempo verder bepalen en ging daarom plots harder op en neer. Geert genoot van het prachtige lichaam dat hem aan het berijden was. Hij voelde aan haar zachte borsten en hield ze vast terwijl ze nog steeds op en neer ging. Na een aantal minuten draaide hij haar om en nam haar in de missionarispositie. Hij stootte nu harder dan zij daarnet zelf neukte. Hij ramde zijn smalle lul in haar natte kut en bundelde al zijn kracht om steeds harder te gaan. Hij begon klaar te komen en spoot zijn zaad in haar gleuf leeg. Ook Jip kwam klaar, het natte vocht liet ze los op het ogenblik dat zijn penis haar kut verliet. Ze had genoten en bleef de ganse nacht naakt naast hem liggen.

Door de plotse binnenkomst van Jip en het spontane reageren van Geert had ik geen slaapplaats meer. Ik klopte aan bij de knappe Paulien die nu ook alleen lag op de kamer. Paulien had een prachtige F-cup, de grootste borsten van het peloton! Ze deed open in haar kamerjas. Ik legde uit da haar kamergenote mijn mecanicien had aangevallen en ik nu kamerloos was. Ze knipoogde en liet me binnen. "Dus seks is toegestaan ploegleider?" Ik zei: "eigenlijk niet, maar de meesten doen het gewoon" Ze liet haar kamerjas zakken en stond volledig naakt voor me. Ik schrok even maar het duurde niet lang of we waren aan het kussen. ze trok mijn broek uit en duwde mij in de zetel. Ik ging op de rand van de zetel zitten en Paulien nam mijn penis met haar beide handen vast. Ze trok eerst enkele keren aan mijn lul om hem hard te krijgen. Daarna nam ze hem in haar mond en begon mij zalig te pijpen. Het zicht op haar borsten deed ook wonderen. Ze pijpte niet lang, maar wel goed genoeg om hem een tijdje stijf te houden. Ze stond rechtop en ik stak 2 vingers in haar kutje, ik wreef aan haar clitoris en ze begon te kreunen. Toen ze zelf vond dat ze nat genoeg was klom ze op mijn penis. Ik zat nog steeds op de rand van de zetel. Mijn lange brede penis vulde haar natte kut. Haar borsten kwamen net op de hoogte van mijn mond en ik begon te zuigen aan haar tepel. Mijn heupen zetten haar heupen in beweging en samen gingen we op en neer terwijl haar tepel en mijn lippen elkaar constant raakten. Ze kreunde harder en harder. Ik zoog nu aan haar andere tepel terwijl mijn penis haar nog steeds lekker neukte. Ik liet haar tepel los en liet nu mijn penis een versnelling hoger gaan. Ze riep 'oooh zalig zalig, harder harder'. Mijn penis stootte haar natte kut harder en harder zoals ze zelf vroeg. Na enkele minuten zalig door te gaan kwam ze kreunend en stomend klaar. Ikzelf was nog niet klaar en Paulien dook terug naar beneden op haar kniëen. Ze nam mijn natte lul in haar mond en zoog mij verder af. Deze keer ging ze diep, héél diep. Ik genoot en kreeg het warm tegelijkertijd. Ze pijpte mij zo zalig dat mijn hartslag minutenlang maximaal was. Ik kon het niet langer houden (het was echt niet meer gezond) en spoot in haar lekkere mond. Ze lachte en slikte mijn sperma door.

Tegen de ochtend werd ik wakker en keek opzij naar de mooie borsten van Paulien. Ik duwde haar voorzichtig op haar rug en kroop onder het laken naar haar naakte kut. Ik likte met mijn tong haar droge kut en ze werd wakker. Ze keek op en duwde mijn hoofd nog dichter bij haar kut. Ik likte haar kut minutenlang tot ze volledig nat was. Ze ging op haar zij liggen en ik kroop achter haar. Ik nam met mijn rechterhand haar rechterborst vast en stak mijn penis in haar kut. Lepeltjesgewijs begon ik gas te geven. Eerst zacht, héél zacht. Daarna iets harder, maar nooit te hard. Ze genoot en duwde met haar handen mijn hand nog harder tegen haar gigantische borst. Ze gooide het deken van haar af en ging bovenop mij zitten. Ik neukte haar nu al liggend en het ging harder dan daarvoor. Haar borsten gingen mooi op en neer en ze kreunde luid. Zo luid dat de kamer ernaast zeker wakker werd. Hijgend en schreeuwend kwam ze klaar. Ik schreeuwde ook nog één keer en joeg mijn sperma haar kut in.

Daarna was het tijd voor op te staan, ons klaar te maken en de 2de rit in Beverwijk voor te bereiden. We hadden weinig hoop op een goede uitslag na deze productieve nacht.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Het Wielerteam - 6

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 3056x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.5
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 4445x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
9.0
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 2814x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1764x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
7.9
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 8481x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.4
:: Een Toevallige Toy BoyDoor: Harry
Gelezen: 8020x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.6
:: De Nacht Na...Door: Jef
Gelezen: 3633x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Squirten, Likken Neuken
16-06
8.0
:: Geweldig Afscheidsfeestje!Door: Yourcaptain
Gelezen: 4664x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.2
:: Geil - 48 - HestherDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 613x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Bevrediging, Hoereren
15-06
8.0
:: Een Vrouw Neukt...Door: Harry
Gelezen: 13602x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hakjes, Brede Heupen, E Cup,
15-06
7.9
:: Zonnen Door: Harry
Gelezen: 12479x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
7.4
:: Bouchra’s Eerste Zwarte Man Door: G.B.
Gelezen: 10853x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Moslima, Marokkaanse, Onderdanig
14-06
8.5
:: Een Date Vol OrgasmesDoor: De Zus Van Stacy
Gelezen: 11099x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Openbaar, Neuken, Pijpen, Beffen, Squirt, Squirten, Zusje, Toilet, Restaurant, Nerd
14-06
8.9
:: IjsklontjeDoor: Kiwi90
Gelezen: 7951x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blinddoek, Ijsklontje, Beffen
14-06
8.5
:: Zaterdag Met Een Happy EndDoor: Wim Van Es
Gelezen: 4473x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: MMF, Bondage, Anaal
13-06
7.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net