Opwindend.Net
Datum: 12-10-2017
Stemmen: 47x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 12391x
Lengte: Gemiddeld
Stiekeme Seksrelatie
Door Shareen - Zoek naar meer...

Al een tijdje kennen wij elkaar, Ryan en ik, Shareen, een Hindoestaanse vrouw van 30. Ik ben 1,60m, heb lang donker haar, grote ogen en volle lippen. Ik heb een smalle taille, volle mooie ronde billen en een stevige cup 70D. Ryan is mijn beste vriend, hij is eveneens 30, Hindoestaans, goed gebouwd en heeft een pik waar ik verslaafd aan ben.

Wij hebben naast onze vriendschap ook al bijna 10 jaar een sexrelatie. Die verhalen willen wij dus graag delen! Veel plezier en laat een reactie achter!

Dit verhaal speelt zich 8 jaar geleden af in 2009. Ryan was zoals gewoonlijk op bezoek bij mij, evenals mijn familie en wat kennissen. Het was een doordeweekse winterse dag, en we hadden een film avond ingepland. Ik en Ryan hadden al een week niet geneukt, wat ongewoon was voor ons aangezien we wekelijks meerdere keren sex hadden. Toen hij aanbelde en binnenkwam zag ik aan zijn blik dat hij verlangde naar mij, ik werd direct een beetje nat.

De film zou starten en de lichten gingen uit, we zaten met z'n allen op de bank, ik natuurlijk met een deken.

Ryan kwam naast me zitten en zei dat hij het koud had: "ik moet opgewarmd worden", zei Ryan met een geniepige lach en plofte naast me neer. De familie en kennissen wisten natuurlijk niets van onze geheime sex relatie, maar ik wist natuurlijk meteen wat Ryan bedoelde. Hij sloeg de deken over hem heen zodat wij deze nu deelden, langzaam bracht ik mijn hand naar zijn joggingsbroek, en probeerde zo onopvallend mogelijk over zijn pik te wrijven, er zaten natuurlijk tientallen andere mensen om ons heen.

Ik voelde zijn pik langzaam hard en stijf worden. Hoe meer ik aan zijn harde pik zat hoe natter mijn kutje en slipje werden. Ik voelde Ryan de knoop van mijn broek openen, binnen enkele seconden gleed hij met 2 vingers in m'n natte slipje, Ryan was verbaasd dat ik nu al zo nat was en keek me ontzettend stout aan.

Zijn twee vingers gleden steeds verder mijn kutje in. Ik probeerde zo min mogelijk te kreunen of geluid te maken uit angst om betrapt te worden! Ik ging echter wel steeds sneller wrijven over de grote,harde pik van Ryan.

Ik had Ryan's joggingsbroek omlaag getrokken om zijn lul te bevrijden en trok rustig aan zijn harde pik, het gevoel was zo geil om stiekem gevingerd te worden en een harde pik in mijn handen te hebben met andere mensen om mij heen. Plotseling kwam mijn zwager naast mij zitten! Ik schrok en trok mijn hand gelijk van Ryan's lul. Ryan begreep de hint en trok zijn hand ook uit mijn slipje. Rustig knoopte ik mijn broek dicht onder de deken. Gelukkig had niemand iets door, of wel?

De hele avond wierpen Ryan en ik geile blikken naar elkaar, ik was nog steeds nat en geil, het liefst zou ik nu lekker geneukt worden door Ryan en klaarkomen op z'n pik, helaas kon dat niet.

De film was bijna af gelopen en tot overmaat van ramp besloten een aantal familieleden te blijven logeren, Ryan was al naar huis en er werd die avond dus niet geneukt,... Althans, dat dacht ik!

Ik nam een douche om af te koelen en ben toen naar de slaapkamer gegaan, Ryan en ik spraken nog even met elkaar via MSN (chatsysteem op pc) over mijn natte kut en zijn harde pik. Hij zei wat hij allemaal met me wou doen, hoe hard hij me zou neuken, ik werd weer geil en nat, ik wou hem nu zo graag maar wist dat dit niet kon omdat mijn familie bleef logeren!

Ik begon het een beetje af te kappen en zei tegen Ryan: "laten we maar even een potje online dammen om af te koelen". Maar een potje dammen met Ryan is niet zomaar een potje dammen, hij besloot Stripdammen te bedenken, we deden onze webcams aan, 5 rondes, de verliezer moest iedere keer een kledingstuk uit doen.

Voordat ik het wist zat ik helemaal naakt voor de webcam, Ryan vroeg of ik mijn handen over mijn borsten kon wrijven. Ik deed dit, ik voelde mijn tepels hard worden en werd weer ontzettend geil, even vergat ik dat ik voor de webcam zat en liet me helemaal gegaan. Mijn vingers gleden mijn natte kut in, ik was nu nog natter dan voorheen, ik begon mezelf te vingeren, ik wou klaarkomen, ik begon te kreunen en verlangde hevig naar Ryan's stijve pik. Ik had zijn pik nodig om klaar te komen, ik moest vandaag geneukt worden door hem. Het was 1 uur in de nacht, iedereen sliep, we besloten om beneden bij mijn woning af te spreken in het parkje.

Ik was er eerder dan Ryan en wachtte ongeduldig op een bankje in de winterse kou. In de verte zag ik Ryan komen aanlopen, het leek een eeuwigheid te duren voordat hij bij me was. Toen hij bij me was stond ik op en begonnen we heftig te zoenen en te tongen, ik voelde dat hij mij bij mijn heupen pakte en me tegen hem aan trok,zijn stijve pik drukkend tegen mijn kut aan. Hij trok mijn broek en string met een ruk omlaag, en duwde me voorover op het bankje, ik stak mijn kontje naar achter en voelde toen zijn pik tegen mijn kut aan, eindelijk, hier wachtte ik al de hele avond op, ik voelde niks meer van de kou door mijn geilheid en wou alleen geneukt worden nu. Hij stak zijn pik langzaam steeds iets dieper, maar het ging al snel naar een hoger tempo! keihard neukte hij me van achter, eindelijk had ik zijn pik in me. Ik kwam binnen enkele minuten klaar, hard kreunend, ik verlangde hier zo naar! Ryan trok zijn pik even uit me liet me even op adem komen en neukte me toen weer hard door, het gevoel was onbeschrijfelijk, ik kwam meerdere keren klaar. Ryan trok zijn pik uit mijn kut en ik stond op van het bankje, ik ging op mijn knieŽn en besloot om hem nu te verwennen, ik nam zijn lekkere pik in mijn mond en begon hem lekker te pijpen, ik likte zijn eikel en ballen en nam zijn pik toen diep in mijn mond.

Ryan trok me weer omhoog, hij wou door neuken en liet me weer in de doggystyle stand plaatsnemen op het bankje, weer neukte hij me, ik zei dat ik weer ging komen, Ryan zei dat we deze keer samen gaan komen,na een aantal harde stoten kwam ik klaar, ik draaide me direct om en ving Ryan zijn zaad op in mijn mond, vol genot slikte ik het door.

We namen afscheid van elkaar en gingen naar huis. Gelukkig had niemand in de gaten dat ik weg was geweest. Eenmaal in de slaapkamer kwam ik erachter dat ik mijn string op het bankje heb laten liggen!

Zoek naar meer verhalen van Shareen...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Vakantie Baantje - 1Door: Marco 1968
Gelezen: 60x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
25-06
n.v.t.
:: Sex Chronicles ...Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1924x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Neuken
24-06
6.6
:: Gewoon Op Kantoor - 5Door: Leo
Gelezen: 2664x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kantoor, Pijpen, Neuken, Moppen
24-06
7.7
:: Fijne Seks Door Een OngelukjeDoor: Marlies
Gelezen: 7712x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Hete Vrouw, Dildo, Douche, Veel Klaar Komen
23-06
8.8
:: Hotelhoer Spelen - 2Door: Roy En Tony
Gelezen: 3961x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-06
8.8
:: Geile WerksterDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 16558x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrijen, Neuken, Klaarkomen
22-06
7.9
:: Heerser Harry - 3Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2272x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Diverse Mannen
20-06
7.8
:: Toy Boy - 3Door: Harry
Gelezen: 3894x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rimmen, Buurvrouw, Atleet
20-06
7.9
:: Geslaagde Dating AvondDoor: Pijaleu
Gelezen: 3575x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-06
8.5
:: De Verstuikte Voet Van JennyDoor: Pijaleu
Gelezen: 7172x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje
20-06
8.3
:: Hete WandelingDoor: Pijaleu
Gelezen: 4645x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verbrand, Zwembad
20-06
8.5
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3987x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
8.3
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 4381x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.5
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 12770x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3768x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net