Opwindend.Net
Datum: 05-12-2017
Stemmen: 24x
Cijfer: 7.6
Gelezen: 8812x
Lengte: Lang
Sletje Sanne - 51, Kutclub En Nasleep
Door Barteljoris - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Sletje Sanne - 50, Kutclub - 2

Sletje Sanne (51) (slot van de kutclub)

Zoals ik de slaapkamer uitloop, zie ik Nelleke door de open deur in de badkamer op het toilet zitten, met haar benen wijd. Ze heeft die grote kunstpik in haar hand en trekt eraan, waardoor het andere deel in haar kut heen en weer beweegt. Ze ziet me niet, ik loop gauw verder. Beneden in de salon is het nog een even geile lesbische orgie. Of nee, niet helemaal, er zijn nog volop vrouwen met elkaar bezig, maar niet allemaal. Eefje ligt tegelijk met twee vrouwen van rond de veertig te zoenen en te strelen. Voorin zie ik Janet (jawel, mijn Engelse lerares, ik moet mezelf bijna in mijn arm knijpen om het me te realiseren) met haar benen wijd zitten, ze zit zichzelf uitgebreid te vingeren. Aha, ze kijkt naar Evelien en een mooie meid van een jaar of, pakweg, 23. Het meisje is mooi slank, prachtige, kleine tieten, kort blond haar, eigenlijk wel een ontzettend lekker ding. Ze ligt met haar ogen dicht te genieten, terwijl Evelien uitgebreid haar kut ligt te verwennen met een dildo en met haar andere hand tegelijk haar klitje masseert. Bij goeie seks mag je nooit storen, dus ik laat hen even hun gang gaan. Het duurt nog maar heel even of die mooie meid begint heftig te kreunen. Ja schat, ik weet hoe lekker Evelien je kut kan verwennen. Nog heel even en het meisje komt enorm heftig klaar, ze gilt het uit, heel haar mooie slanke lijf kronkelt. Evelien neukt en masseert haar gewoon door. Ze kromt haar rug en stoot wilde kreten uit. Ineens ploft ze terug op de bank, ze trilt en heeft stuiptrekkingen. Zo dan, dat is nog eens klaarkomen! Voorzichtig haalt Evelien de dildo uit haar kut, die ik nu pas goed kan zien. Oh, wat een mooi spleetje heeft ze.

“Evie”, zeg ik zachtjes. Evelien kijkt me aan. Ik fluister: “Nelleke heeft me de deur gewezen, ik moet weg van haar”. Evelien kijkt me stomverbaasd aan. “Hoezo, wat heb je gedaan?”. “Ze probeerde me te neuken met haar kunstpik en ik heb gezegd dat ze er niks van bakte. Toen werd ze kwaad”. “Godsamme…”, zegt Evelien, “maar, ik begrijp je wel, ze is echt verschrikkelijk, als ze dat ding om heeft. Dan denkt ze dat ze een vent is. OK, we gaan wel weg, zo, want ik laat je niet alleen gaan”. Evelien wil net opstaan, want we moeten eerst eens even kijken waar onze kleren liggen, als Nelleke de salon binnenkomt. Ze lijkt me niet te zien en heeft het tuigje met haar kuntstpik nog steeds om. In de keuken pakt ze de wijnfles en neemt weer een flinke teug. Ze laat een boer! “Waar is die andere nieuwe kut?”, roept ze ineens. “Ik wil een jonge kut! Waar is ze?”. Ik zie Eefje verstijven van schrik, maar ze zegt niks. De combinatie van die hangtieten en die zwarte pik vind ik nog steeds bespottelijk. “Ahaaaaa! Daar is ze!”, roept ze ineens uit. Ze wankelt dronken naar Eefje. “Ik ga je naaien, jonge kut!”, roept ze. Iedereen in de salon houdt op met wat ze aan het doen zijn en kijkt in stilte naar wat er gebeurt, al wordt dit waarschijnlijk geen fijn tafereeltje.

De twee vrouwen waarmee Eefje lag te vrijen, blijken vriendinnen van Nelleke. Eefje ligt op haar rug, de vrouwen pakken elk een van haar benen en spreiden die wijd open. Ze houden haar vast, Eefje kan geen kant op. “Neeeee… alsjeblieft”, zegt Eefje timide. Nelleke lacht haar in haar gezicht uit en staat al met die grote kuntstpik tussen haar dijen te zwaaien. “Neeee… niet doen, niet doen…, ik ben nog maagd!”, zegt Eefje, met paniek in haar stem. “Hahahahaaha, maar niet lang meer!”, roept Nelleke. “Nu ga je eens voelen hoe een stijve pik in die jonge kut van je aanvoelt!”. “Neeeeeeeeeeee!”, gilt Eefje, “niet doen, alsjeblieft, niet doen!”. Nelleke trekt zich er niks van aan en drukt de rubberen eikel tegen het kutje van Eefje. Ze raakt helemaal in paniek als het Nelleke met veel gewurm lukt de eikel tussen haar schaamlipjes te wringen. “Ik ga je naaien, zeg ik toch!”, schreeuwt Nelleke. Dan ramt ze de kunstpik ineens met alle kracht die ze nog in haar dronken lijf heeft in het kutje van Eefje. Die slaakt een ijselijke gil: “Aaaaaaaaaaahhhhhh, neeeeeheeheeheeheeeeeeee!”. Nelleke lacht haar weer uit en begint haar te neuken. Eefje huilt en niet zo’n beetje. Ze blijft gillen: “Neeeee, ik wil dit niet, ik wil dit niet, hou op! Hou op!”. Alle vrouwen in de salon kijken ademloos toe hoe de gastvrouw het meisje verkracht, want anders kan ik het niet noemen. Nelleke is te dronken om echt door te gaan, na een keer of vijf stoten, houdt ze op. “Nelleke… hou op, onmiddellijk”, klinkt het ineens: Iris komt binnen. Gelukkig, er is er één naar wie Nelleke blijkbaar wel luistert. Ze trekt de kunstpik uit het kutje, het condoom zit er gelukkig nog omheen. Eefje krimpt in elkaar tot een foetushouding en ligt geluidloos, schokkend te huilen. Ik kan nog net zien dat er een beetje bloed aan haar kutje zit. Nelleke trekt het condoom van de pik en ook daaraan is duidelijk bloed te zien. “Godverdomme, ze was echt maagd”, zegt ze ineens in een vlaag van nuchterheid.

“Ik geloof dat we beter kunnen gaan”, zegt Evelien nu. We vinden onze spijkerbroeken en shirtjes. In de hal kleden we ons aan. Iris komt even bij ons. “Het spijt me zo, wat er net is gebeurd”, zegt ze zacht. “Jij kunt er niks aan doen”, zegt Evelien. Ik geef Iris, die natuurlijk nog steeds naakt is, een zoen en streel haar rug. Even kijken we elkaar van heel dichtbij diep in de ogen, die vrouw is duidelijk gek op mij, maar ja, wat moet ik ermee? Zwijgend lopen we naar buiten, waarheen eigenlijk? Het is frisjes buiten, zo zonder slipje in mijn broek en zonder jas! “Vind je het niet erg dat we al weggaan?”, vraag ik Evelien. “Nee joh, het was mooi geweest, ik heb net met Alice (op z’n Engels uitspreken) een heerlijke finale gehad, dat is zo’n schatje”. Aha, het mooie blondje heet Alice, ik ken haar niet. Tegen Evelien kan ik altijd alles zeggen. “Weet je wat ik nu het liefste zou willen?”, zeg ik zacht. Ze kijkt me aan. “Laat me raden”, zegt ze, “een lekkere stijve pik?”. “Ja, precies!” Ze lacht. “Dat is wel het bewijs dat je een echt bi-sletje bent, lieffie… ik zou ook best geneukt willen worden!”. Ze graait in het kleine zakje van haar spijkerbroek en vist er twee condooms uit. “Tadaaa… je kunt maar beter goed voorbereid op pad gaan, toch?”, zegt ze. Ehm… wat moet ik met een condoom als er niks in zit? “Ik beloof niks, maar misschien valt er wel wat te neuken”. We lopen de wijk uit en komen aan een doorgaande weg, aan de rand van de stad. Er is vrijwel geen verkeer. Ik zie op de telefoon van Evelien dat het al kwart over een is, er is vrijwel niemand meer op straat.

“En nu?”, vraag ik. “Nu gaan we liften, we hebben zogenaamd geen geld. Als het niet lukt, bel ik alsnog een taxi”. Ha, er komt een auto aan, in de richting van de stad. We staan aan de rand van de weg. We steken allebei onze duimen op, maar er zit duidelijk een echtpaar in de auto, ze rijden door. Weer een auto: die rijdt ook door. Dit wordt niks, vrees ik. Er komt een auto van de andere kant, die rijdt juist de stad uit. De zwarte auto met een dikke uitlaatpijp is ons net voorbij, als hij vol in de remmen gaat. Hij keert in een zijstraatje en komt terug naar ons. “Bingo”, zegt Evelien zacht. Het raam gaat open, ik zie twee jonge mannen van pakweg midden twintig. “Willen jullie ons naar huis brengen, wij hebben geen geld bij ons”, zegt Evelien. De twee kijken elkaar aan. “Waar moet je heen dan?”, vraagt de bestuurder. Evelien noemt de naam van de wijk waar ze woont. “Als je rustig rijdt en ons daar afzet, mogen jullie ons alle twee neuken”. De twee kijken overdonderd, beurtelings naar Evelien en naar mij. Evelien gaat rechtop staan, trekt haar shirt naar boven en laat haar tieten zien. “Of zijn ze niet mooi genoeg?”, zegt ze. “Shit hé, we doen het!”, zegt de jongen die rechts zit. Hij doet de deur open. “Jij voorin”, zegt hij tegen Evelien, “en jij met mij achterin”, zegt hij tegen mij. Yes! Dit vind ik geil, zo maar met twee wildvreemde kerels mee en als het goed is, zo meteen neuken. De bestuurder rijdt rustig weg.

“Ik ben Edwin”, zegt de bestuurder. “En ik ben Berry”, zegt de jongen naast mij. “Alicia”, zegt Evelien. Aha, dit ken ik, die naam gebruikte ze toen in Tsjechië in het centrum ook. “Veronica”, zeg ik, net als toen. “Wij zijn de uitsmijters van ‘The Galaxy’”, zegt Edwin. Wel eens van gehoord, een soort club voor boven de achttien, dus ik ben er nooit geweest. “O”, zegt Evelien… ehhhh, Alicia, “om één uur gesloten, zeker?”. “Ja”, zegt Edwin kortaf. “Jullie zijn toch geen hoeren of zo?”, vraagt Berry ineens. “Als hoer zou ik onder de honderd euro nooit neuken”, zegt Alicia, “maar dit ligt anders”. Ze zeggen niks meer. Ach, ik zit hier toch maar, ik heb wel zin in wat actie. Ik ga dichter bij die Berry zitten en leg mijn hand op zijn lul. Ik kneed ‘m door zijn broek heen. Ik zie ‘m genieten. “Ik wil ‘m zien”, zeg ik zachtjes. “OK”, zegt hij, maar voordat hij iets kan doen, maak ik zijn broek al los. Rits open, ik ga met mijn hand in zijn slip en haal zijn lul eruit. Hij begint direct stijf te worden, ik trek eraan. Helemaal stijf is hij een centimeter of vijftien, zestien, ongeveer zo groot als die van Thierry. “Alicia”, zeg ik. Evelien kijkt om en ziet de stijve pik in mijn hand. “Hmmmm, lekker”, zegt ze. Ze begint nu ook in het kruis van Edwin te voelen. Hij kreunt het uit. “Ik moet wel rijden”, zegt hij zacht. “Dat is je geraden, je gaat zo op me rijden”, zegt Alicia. We grinniken alle vier. Berry voelt aan mijn tietjes. Ik schuif mijn topje en mijn shirt omhoog. Hij mag ze bloot betasten. “Edwin”, zegt hij, als we net stil staan voor een verkeerslicht. Hij kijkt om en ziet mijn tieten. “Owww, wat een lekkertjes”, zegt hij. Evelien heeft nu ook zijn lul uit zijn broek en trekt hem stijf. Hij kreunt. “Arme jongen, ben je zo geil?”, vraagt ze overbodig. Hij zegt niks. Ik ga nog wat verder. Ik maak mijn broek los, wip mijn billen even omhoog en schuif ‘m naar onderen. Ik pak de hand van Berry en leid die naar mijn kut. Hij voelt eraan, ik ben alweer lekker nat. Onhandig wriemelt hij aan mijn kut, ik trek langzaam aan zijn stijve pik. Evelien zit ook weer met haar tieten bloot. “En als anderen het zien?”, vraagt Edwin. “Iedereen mag mijn tieten zien”, zegt ze meteen.

We zijn in de buurt van de flat. Ik vraag me af wat Evelien doet, zou ze die twee mee naar huis nemen? “Ga hier maar links”, zegt ze. Ik zie een parkje dat ik niet ken. “Stop maar”, Edwin parkeert langs de stoeprand. “Daar is een picknicktafel, waarop veel wordt geneukt”, zegt ze, “kom!”. Ze heeft de deur al open. Ik zie Edwin stomverbaasd kijken, hij kan het nog steeds niet geloven, wat er gebeurt, twee lekkere meiden die zich zomaar aanbieden. “Kom”, zeg ik ook tegen Berry. Ik stap uit en hou mijn broek even vast. Aha, de picknicktafel. “Alleen voelen, pijpen en neuken”, zegt Evelien streng, “en wel met condoom”. Ze trekt haar shirt nu helemaal uit en laat haar broek zakken. Ik blijf niet achter en sta in een paar seconden naakt in het maanlicht. Oei, het is fris, mijn tepels staan al hard, maar dat is niet alleen van de kou. De mannen hebben allebei hun pik even opgeborgen, maar halen ‘m er nu weer uit. Edwin heeft duidelijk een grotere dan die Berry. Berry komt weer bij mij. Hij betast mijn tieten en mijn kut, ik pak zijn pik weer beet. Ondanks de kou is hij keihard. Ik zie dat Edwin uitgebreid Evelien betast. “Jeemig, wat ben jij geil”, zegt hij, als hij haar kut voelt. Ze lacht. “Ik wil je pijpen”, zegt ze. Evelien gaat met haar billen op de rand van de bank zitten. In het maanlicht zie ik de stijve van Edwin, die ze zo kan pakken. Ik doe hetzelfde. Berry staat met zijn stijve voor me. Ik lik aan zijn eikel en neem ‘m een eindje in mijn mond. Berry kreunt het uit, Edwin niet minder. Ik pijp Berry, steeds wat dieper in mijn mond, hij legt zijn hand op mijn achterhoofd, maar laat mij het tempo bepalen. Ik heb wel grotere in mijn mond gehad en het duurt maar even of ik heb zijn pik helemaal in mijn mond. De pik van Marco komt veel dieper in mijn keel. Ik speel met zijn ballen. De mannen kreunen het allebei uit en ik denk toch dat ze niet veel gewend zijn. Ik pijp nog even door en vinger zelf mijn kut, dat nu echt drijfnat is. Ik kijk naar Evelien, ze pijpt Edwin vol overgave en neemt zijn pik ook helemaal in haar mond. Die jongens worden gek van geilheid. Ik wil niet dat Berry in mijn mond komt, ik wil ‘m in mijn kut. “Neuken?”, hoor ik Evelien naast me zeggen. Edwin kreunt alleen maar.

Evelien geeft me een condoom. Ik begin er handiger in te worden en rol ‘m over de stijve van Berry. Evelien gaat met haar benen wijd op de tafel liggen. Ik ga naast haar liggen. Berry wrijft zijn eikel tegen mijn kutlippen en weet al snel de ingang te vinden. We kreunen alle vier als er twee pikken tegelijk in twee kutten binnen dringen. Oooaahh… dit had ik echt even nodig, na al dat gelik en gevinger van vanavond. “Jaaaa, neuk me Berry, neem me maar”, moedig ik de jongen aan, die echt niet goed weet wat hem overkomt. Edwin is duidelijk meer ‘in controle’. Ik zie hem lekker in de kut van Evelien stoten. Zij en ik kijken elkaar aan. We liggen hand in hand, dat hebben we zo ook vaker gedaan. Berry doet zijn best. Hij neukt best aardig, in een constant tempo. Ga ik hierop klaarkomen? Hm, ik betwijfel het, maar ik vind neuken gewoon altijd heel fijn. Edwin neukt duidelijk harder, ruiger. Berry grijpt mijn tietjes beet en kneedt ze, lekker… Zo gaat-ie goed, dit heeft een slet af en toe nodig. “Hé Ed, effe ruilen?”, zegt Berry ineens, na een paar minuten neuken. “Ik wil ze wel alle twee neuken”, zegt hij. Edwin vind het een goed idee. Ineens trekt Berry zijn pik uit me, de mannen verwisselen van plek. Hmmmm oooh jaa, kom maar Edwin, neuk me maar. Zijn pik is voelbaar groter. “Gotver, wat ben jij strak”, zegt hij. Ik voel dat zijn pik echt dieper in me komt. Hij neukt meteen flink door. Dit is wel waanzinnig lekker. Ik hoor tot mijn verbazing ook Evelien kreunen, die is toch ook meer gewend. Edwin neukt me met lange slagen, zijn eikel gaat heen en weer over mijn g-plekje. Shit hé, dit is gaaf en geil. Hij neukt stevig door… ohhh jaaa, Edwin, ik kom klaaaaaaaaaaar!!! Naast me hoor ik ook Evelien kreunend klaarkomen. Berry spuit in haar zijn condoom vol en nu komt ook Edwin. Met een schreeuw spuit hij de volle laag diep in mijn kut, in het condoom. We liggen alle vier na te hijgen. Ik voel de pik van Edwin in me verslappen. Hij glijdt uit mijn kut. Nu krijg ik het koud. Berry heeft zijn lul er ook uitgehaald. De mannen halen de volle condooms van hun lullen en gooien die netjes in de vuilnisbak die een paar meter verder staat. Ik kleed me aan, Evelien ook.

“Zien we jullie nog eens?”, vraagt Berry. “Reken er maar niet op”, zegt Evelien. “Gaan jullie maar rijden”. “OK, bedankt, het was lekker”, zegt Edwin. Berry mompelt ook zoiets. Wij bedanken hen ook voor de lift en het neuken. Ze stappen in en rijden weg. Evelien neemt mij mee door het park, bruggetje over, zo komen we bij haar flat, hooguit tweehonderd meter van de picknicktafel. In haar appartement gaan meteen de kleren uit. “Eerst even opfrissen hoor”, zegt Evelien. We gaan samen onder de douche, maar houden onze haren droog. “Aardig lekkere pik had die Edwin, hè?”, vraagt ze. Ik kan het alleen beamen, ik ben erop klaargekomen. “Die Berry bakte er niet zo veel van, zijn pik was ook wat te klein, maar ik was zo geil dat ik toch ben gekomen”, zegt ze eerlijk. We kruipen lekker samen in bed, naakt in elkaars armen. We strelen en zoenen nog even, maar hoeven verder niks meer.

De volgende ochtend word ik langzaam wakker. Evelien streelt me. Dat is zo fijn. Ze likt mijn tepels. Onder haar kussen pakt ze haar ‘Joop Dildo’. Ze slaat het dekbed weg en glijdt naar onderen. Ik doe mijn benen wijd voor haar. Ze likt mijn kut, ik ben al lekker nat. Traag gaat haar tong door heel mijn spleetje. Als ik eenmaal echt bloedgeil ben, voel ik de eikel van de dildo in me dringen. Ze likt mijn harde klitje en neukt me zachtjes met de kunstpik. Op zich ben ik daar niet zo van, zo’n dildo voelt toch wat onnatuurlijk, maar ze doet het zo lekker. Ze neukt me steeds dieper en blijft mijn klitje likken. Ohhh jaaa… de dildo gaat uiteindelijk net zo diep in mijn kut als de pik van Joop, ze vult me helemaal op en ze blijft me onophoudelijk likken, dit hou ik niet uit… hmmmmm ik kom klaaaaaaaaaaaaaaar! Dat is nog eens lekker wakker worden! Likken en zoenend komt ze weer naar boven, als mijn orgasme voorbij is. De dildo steekt nog in mijn kut. We tongzoenen hevig. “Weet je”, zeg ik, “er zou toch iets te bedenken moeten zijn om dildo’s natuurlijker te maken, zodat ze meer aanvoelen als een echte pik?”. Evelien kijkt me aan. “Warmer”, zeg ik “en wel hard, maar met een iets zachter laagje aan de buitenkant”. “Gaaf idee”, zegt ze. We fantaseren samen verder, maar ze is al gauw een paar stappen verder dan ik en wil de productie en verkoop opzetten van een serie kunstpikken, in verschillende maten. “Dan geven we die pikken ook namen, net als jij dat nu ook doet”, zeg ik. “Dan maken we gewoon een Marco en een Joop, bijvoorbeeld”. “En een Wout”, vult ze aan. Even is het stil. “Nog mooier”, zegt ze, “we zetten die naam er ook op en vrouwen die zo’n dildo bestellen, kunnen zelf een naam doorgeven en die zetten we er dan voor haar op. Zo kunnen vrouwen kunstpikken kopen, die echte mannen vervangen, mannen waarvan ze dromen, op wie ze geilen, met wie ze ooit hebben geneukt en zo”. Weer is het even stil. “Zal ik dat plannetje eens gaan uitwerken en bekijken wat de mogelijkheden zijn?”. Ja, waarom niet? “Leuk idee”, zeg ik, “maar eerst wil ik die geile kut van jou weer eens lekker tot een hoogtepunt likken”. Daarop ga ik op haar liggen en begin haar te zoenen en ik bevredig haar tot ze om genade roept…

(wordt vervolgd)

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Sletje Sanne - 52, Porno!!!

Zoek naar meer verhalen van Barteljoris...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1212x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
7.9
:: Geile EvelienDoor: Barteljoris
Gelezen: 4434x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Vingeren, Ontmaagding, Lesbisch
19-06
9.2
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 1500x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.5
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 10234x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2894x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.3
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 7754x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.2
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 7053x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.9
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 4489x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2887x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
8.2
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 10680x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.2
:: Een Toevallige Toy BoyDoor: Harry
Gelezen: 10109x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.6
:: De Nacht Na...Door: Jef
Gelezen: 4486x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Squirten, Likken Neuken
16-06
7.8
:: Geweldig Afscheidsfeestje!Door: Yourcaptain
Gelezen: 5907x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.0
:: Geil - 48 - Hesther - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1451x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Bevrediging, Hoereren
15-06
8.3
:: Een Vrouw Neukt...Door: Harry
Gelezen: 14366x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hakjes, Brede Heupen, E Cup,
15-06
7.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net