Opwindend.Net
Datum: 05-12-2017
Stemmen: 31x
Cijfer: 7.0
Gelezen: 7688x
Lengte: Lang
Maan En De Blote Piemel
Door Verknipte Geest - Mijn Profiel Pagina

Dit verhaal is 100% totale fantasie en heeft in de verste verte niks te maken met de werkelijkheid. Ik vond het gewoon wel leuk om een wat spannendere versie te schrijven van dit hele mediadrama :-) Komt er ook nog wat goeds van. Ik heb niks dan respect voor die arme Maan en ben het totaal niet eens met de hele situatie. Maar het maakt wel een leuk verhaal van een nou eenmaal heel erg lekkere jongedame :-)

----------------

Hallo allemaal. Ik ben Peter, en zonder dat je het weet, ken je mij waarschijnlijk. Ik ben de laatste dagen veel in het nieuws geweest, zelfs al ging het dan vaak niet om mijn naam, maar om mijn geslachtsdeel. Dat geslachtsdeel in kwestie heeft nogal wat ophef veroorzaakt. Laat me me nader verklaren en het echte verhaal vertellen van hoe mijn "blote piemel" en een jonge zangeres elkaar ontmoetten.

Het was een koude winterdag toen ik gebeld werd door een DJ van radio 538 met een nogal apart verzoek. Via internet hadden ze mij gevonden, waarschijnlijk door verscheidene posts op social media en fora waarin ik verteld heb over streaken. Er dwalen zelfs wel wat video's rond van mijn eerdere streaking acties. De vraag was of ik, voor een prettige som, een rondje wilde streaken in de studio terwijl een zangeres haar nummertje deed. Een zakcentje is nooit mis, en het klonk wel grappig. Ik dacht dat de zangeres in kwestie ermee ingestemd had en dat het geheel niet veel meer zou worden dan een domme in scene gezette grap op de radio. Er werd me niet verteld voor wie ik zou streaken, slechts een tijd en een plek werden mij verschaft. Twee dagen later stond ik voor de deur van de 538 studio in Hilversum. Het was allemaal erg gehaast, en voor ik het wist stond ik klaar voor de deur terwijl de zangeres binnen al stond te zingen. Nu pas zag ik op het scherm met wie ik te maken had. Niet dat ik haar kende, maar ik wist één ding zeker: ze was prachtig. Een knappe, jonge meid van het type 'girl next door'. Lange bruine haren en een onschuldig gezichtje. Opeens voel ik spanning in mijn onderbuik, en nog erger: daaronder. Maar voor ik kan protesteren, word ik door de deur de studio in gedrukt, en de adrenaline neemt het over. Ik doe een gek dansje terwijl ik voel dat ik een erectie krijg van de knappe jonge dame die voor me staat. Haar ogen zijn dicht en ze heeft geen idee dat ik er ben totdat ze ze opent en zich doodschrikt van mij en mijn ondertussen keiharde erectie. Het arme meisje staakt haar zingen, deinst achteruit en barst dan in huilen uit. In mijn oortje wordt geroepen dat ik daar weg moet, en ik gehoorzaam. Achter de schermen kijk ik mee hoe het arme meisje haar excuses maakt en bijkomt van de schrik. Mijn kleren worden me aangegeven en ik moet er weer vandoor.

Eenmaal thuis zat ik nog steeds met het incident. Op internet kwam ik erachter dat de zangeres in kwestie "Maan" heet en slechts twintig jaar is. Voor ik het wist was ik interviews aan het kijken, en kwam ik erachter dat Maan nog nooit een serieuze relatie heeft gehad. Betekent dat... Dat mijn lul de eerste is die ze ooit gezien had? Het idee was tegelijk opwindend en een beetje deprimerend. Steeds meer werd ik er zeker van: ik wou Maan ontmoeten en mijn excuses maken. Binnen enkele dagen was de hele situatie opgeblazen tot een mediacircus, maar ik werd niet besproken. Alleen de DJ en Maan waren het middelpunt van alle aandacht. Ondertussen had ik via internet contact gelegd met de jonge zangeres, en ze had ingestemd om met me te ontmoeten in haar kleedkamer na een verschijning, opnieuw bij 538 om de boel na te bespreken. Een dag later stond ik opnieuw bij 538 voor de deur, en werd ik doorgelaten naar Maan's kleedkamer, waar ik wachtte tot ze terugkwam van haar interview.

Daar was ze, nog mooier dan ik me dacht te herinneren. Ze keek een beetje beschaamd naar de grond.
"Hoi", zei ze verlegen, en ik groette haar terug. Een ongemakkelijke stilte viel.
"Ik uh, ik wou me verontschuldigen voor laatst", doorbrak ik hem, "ik ben ook maar ingehuurd en ik had geen idee dat jij zo zou schrikken. Ik dacht dat je wist wat er ging gebeuren". Maan knikte en was zichtbaar rood geworden.
"Het is niet jouw schuld", zei ze lief, en ze ging zitten, "die stomme DJ's moeten altijd proberen grappig te zijn".
"Vertel mij wat". Er is weinig wat ik meer haat dan radio.
"Mag ik je wat vragen?". Ik stemde in, en Maan giechelde een beetje nerveus. "Nou, het zit zo", vervolgde ze, "ik schrok vooral zo omdat ik nog nooit... Jeweetwel. Ik heb nog nooit eentje gezien, zeg maar".
"Een pik?", floepte ik eruit voor ik het doorhad.
"Ja", zei Maan, "een pik. Jij was mijn eerste". Opnieuw die doodse stilte terwijl ik tegenover haar stond en zij ongemakkelijk naar de grond keek. "Wel eens online enzo, maar jij was de eerste echte, weetjewel?". Ik knikte. Opnieuw stilte. "Hey uh... Denk je dat ik hem misschien...". Maan keek me aan met grote ogen, duidelijk te bang om te vragen wat ze wou vragen.
"Wil je hem nog eens zien?".
"Ja!". Haar enthousiasme was oprecht en verterend.

En voor ik het wist stond ik mijn riem los te maken in de kleedkamer, en liet ik mijn broek en boxers zakken om opnieuw mijn geslacht te tonen aan de maagdelijke, jonge zangeres. Ik kon mijn opwinding niet verbergen, en terwijl Maan met grote ogen naar mijn lul keek, begon die hard te worden en tot een aardig imposant formaat te groeien.
"Wow", verzuchtte Maan terwijl ze gefascineerd keek hoe ik een stevige erectie voor haar kreeg. Ik wist niet wat ik moest doen of zeggen. "Mag ik hem aanraken?", vroeg het meisje, en ik kon niet anders dan instemmen. Het voelde meer als een biologieles dan een seksueel iets, maar alsnog was het immens opwindend toen haar warme, zweterige hand om mijn steenharde paal vouwde, onwennig maar vastberaden. Verkennend streelde haar handje rondom mijn erectie, in de lengte en in de rondte, en ik had immense moeite om mezelf in te houden. Mijn lul klopte van opwinding terwijl Maan's zachte handje mijn pik masseerde. Ik stond toen al een tijdje droog, en ik had al helemaal lang geen mooie verschijning als Maan meer gehad. Ik sloot mijn ogen en probeerde het tegen te houden, maar het ging niet. Terwijl de knappe, jonge zangeres haar handje over mijn schacht streelde, explodeerde ik in een hevig orgasme.
"Sorry sorry sorry", mompelde ik terwijl ik krachtige stralen zaad uit mijn lul voelde spuiten, die stuk voor stuk neerdaalden op Maan's mooie, onschuldige gezichtje. Ze slaakte wat verraste kreetjes, maar deinsde dit keer niet terug. Als een ware pornoster ving ze mijn hete zaad op haar gezichtje, tot het over haar sexy zwarte outfit heen begon te druipen.
"Holy shit", stamdelde Maan verbaasd, "wat was dat?".
"Het spijt me zo...". Ik was knalrood en kon wel door de grond zakken. "Ik ga al".
"Neenee, wacht", riep Maan me na, "blijf nog even". Ze was mijn sperma van haar gezicht aan het vegen met een tissue, en stak haar hand naar me uit. Ik pakte hem aan, en ze trok me naast haar op de bank.

Bijna een uur praatten we over het voorval in de studio, over hoe stom radio DJ's zijn en over Maan's ervaringen met seks en mannen, wat zoals ik al had verwacht erg beperkt bleek. Ze had wel eens gemasturbeerd, maar heel zelden, en seks was er al helemaal nooit van gekomen. Zingen was haar passie, en ook haar enige passie. Ik fantaseerde over Maan's spleetje, en hoe ze eruit zou zien, naakt op haar bed met haar vingers diep in zichzelf. Ik besloot haar te vragen of ze voor me wou masturberen.
"Okay", zei ze tot mijn verbazing, "maar alleen als jij het ook doet". Met open mond keek ik toe hoe de twintigjarige schoonheid opstond en haar broek omlaag trok, heel casual. Haar slipje volgde, en Maan onthulde haar wonderschone, ongeschoren spleetje aan mij. Ze giechelde verlegen en ging wijdbeens naast me zitten. Onwennig gleden haar vingertjes tussen haar benen en begon ze met zichzelf te spelen. Haar prachtige jonge kutje was duidelijk vochtig, en nog voor haar vingers haar kutje binnen waren, stond mijn pik alweer steenhard overeind. "Jij zou ook!", herinnerde Maan me grijnzend, en ik knikte afwezig terwijl ik mezelf langzaam begon af te rukken op het bloedgeile schouwspel naast me. Maan kreunde geil en beet sexy op haar onderlip. Ik hoorde haar natte grotje soppen terwijl ze één dunne vinger in en uit bewoog, onwennig maar duidelijk genietend. Ik hield het ook niet heel lang meer vol. Maan was simpelweg te mooi.
"Ik hou het niet meer, Maan", kreunde ik, "ik ga weer spuiten".
"Wacht", riep ze, en ze trok mijn hand van mijn nog net niet exploderende erectie. Even was het stil. "Ik denk dat ik meer wil". Ik wist niet helemaal wat ze bedoelde, en ik keek haar glazig aan. Ze liet haar vinger uit haar kleddernatte kutje glijden en streelde ermee over mijn harde lul, een spoor van vocht achterlatend. "Ik wil je in me voelen".

Geen van ons was voorbereid. Er waren geen condooms, geen glijmiddel, niks. Ik was gaan staan, en Maan was onwennig op haar knietjes gegaan. Haar handen speelden nu met mijn ballen terwijl haar tong verkennend rond mijn eikel dwarrelde.
"Je moet hem nat maken", vertelde ik haar, en Maan knikte vlak voor ze een dikke klodder speeksel op mijn eikel spuugde en hem begon uit te wrijven. Na een paar keer glom mijn pik van haar spuug, en Maan klom op de bank, haar benen wijd en haar roze, harige kutje uitnodigend. En daar zat ik dan, op mijn knieën voor de bank, met mijn natte eikel rustend tegen het maagdelijke kutje van de momenteel meest besproken zangeres van Nederland. "Weet je dit zeker?", vroeg ik voor de zekerheid, en Maan knikte heftig ja.
"Kom maar binnen", giechelde ze, en ik pakte haar heupen stevig vast. Nog nooit had ik zo'n prachtig meisje geneukt. Preventief kreunend van genot, drukte ik langzaam mijn eikel in Maan's onervaren spleetje, en ze kreunde luid. Mijn dikke erectie sperde haar maagdelijke kutje wijd open, maar ze gebaarde me door te gaan, dus ik drukte langzaam door tot mijn volle achttien centimeter diep in haar warme, natte grotje begraven lag. Maan hijgde luid en haar nagels stonden in de bank geboord. Ik stond nu al op knappen, maar ik kon desondanks niet wachten om te beginnen. Met langzame, diepe stoten begon ik de maagdelijke Maan te neuken. Eerst waren haar gilletjes nog licht gepijnigd, maar na een paar keer gingen ze over in genot. Haar kutje was strakker dan ik ooit gevoeld heb, en ze was zo nat dat mijn pik bijna uit haar gleed bij elke keer dat ik hem terughaalde. "Het is zo lekker", kreunde Maan geil, "ga sneller". Eigenlijk kon ik niet meer sneller, maar ik wou haar niet teleurstellen. Tien hele seconden hield ik het vol, wat gelukkig net genoeg was voor Maan. Terwijl mijn harde pik samentrok van genot en diep in Maan's kutje tot een orgasme kwam, bereikte ook zij haar hoogtepunt. Samen vulden we de kleedkamer met gekreun en gekerm. Ik spoot mijn hete zaad diep in Maan's kut, die samentrok van genot en elke laatste druppel uit mijn ballen melkte. Het sexy jonge meisje smeekte me om haar vol te spuiten, en ik gehoorzaamde maar wat graag. Elke laatste druppel pompte ik in haar, totdat het langs mijn lul naar buiten drupte. Hijgend bleef ik nog even in haar terwijl we elkaar in extase aankeken, voor ik mijn pik uit haar trok. Maan's grotje stond wijd open, en een waterval van mijn witte zaad spoelde over de zwarte bank. Maan keek verliefd, niet naar mij, maar naar mijn pik die langzaam slap aan het worden was. "Dat was fantastisch", hijgde ze.
En nu zit ik hier weer achter mijn computer om het ware verhaal te vertellen wat de media niet kent. Een verhaal waarin Maan ontdekt dat "blote piemels" niet eng zijn, maar leuk, als je ze maar goed gebruikt. Niet in je gezicht gedrukt tijdens muzikale optredens, maar gewoon privé, met toestemming.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Geile Evelien - 2Door: Barteljoris
Gelezen: 2942x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Tieners, Experimenteren, Showen
21-06
9.1
:: Heerser Harry - 3Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1245x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Diverse Mannen
20-06
8.1
:: Toy Boy - 3Door: Harry
Gelezen: 2401x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rimmen, Buurvrouw, Atleet
20-06
7.7
:: Geslaagde Dating AvondDoor: Pijaleu
Gelezen: 1857x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-06
8.1
:: De Verstuikte Voet Van JennyDoor: Pijaleu
Gelezen: 3957x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje
20-06
8.6
:: Hete WandelingDoor: Pijaleu
Gelezen: 2427x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verbrand, Zwembad
20-06
8.5
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3277x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
8.3
:: Geile Evelien - 1Door: Barteljoris
Gelezen: 13399x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Vingeren, Ontmaagding, Lesbisch
19-06
9.1
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 3609x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.4
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 11965x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3429x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.5
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 8616x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.2
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 8129x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.8
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 5281x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3765x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
8.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net