Opwindend.Net
Datum: 06-12-2017
Stemmen: 10x
Cijfer: 5.5
Gelezen: 4706x
Lengte: Gemiddeld
Vinger Pijn
Door Plix - Mijn Profiel Pagina

Hallo lezer, dit verhaal gaat over mij, Conny. Niet over mij nu, maar over zo'n 5 jaar geleden. Ik was destijds nog maar 18 en al een jaar single.

[I] dag 1 [/I]

Ik kijk in mijn tas om te zoeken naar mijn sleutel. Even later open ik de deur van mijn (net nieuwe) appartementje. Ik loop de keuken binnen en pak een appel. In de huiskamer zet ik mijn tas neer en lopen direct door naar boven. Het was een erg drukke dag vandaag dus ik mag mezelf nu vast wel even verwennen. Ik ga op bed liggen en zet mijn laptop aan. Gelukkig, mijn favorite pornografische site staat nog open. Altijd weer dat gedoe met het vinden van die site... Ik klik een goede video aan en druk op start. Op het beeld verschijnen alvast kleine shots van wat je later te zien krijgt. Dat ziet er wel goed uit, heel veel geile dames, allemaal naakt. Sommigen liggen in stadje 69 elkaar te beffen, anderen vingers zichzelf terwijl ze toekijken naar het gehele gebeuren. Ik pak mijn nieuwe dildo uit mijn kast vandaan. En voel aan mijn kutje. Die is al goed nat! Langzaam schuif ik de dildo naar binnen terwijl ik naar mijn laptop blijf kijken. Dit voelt zo lekker! Ondertussen zie ik hoe nu ook allemaal maakte maken de kamer in lopen waar ook de maakte vrouwen zijn. Elke man kiest een vrouw en ze gaan los van elkaar naar verschillende sex kamers, waar ze opnieuw beginnen te neuken. Ondertussen ga ik hard op en neer met de dildo die al volledig in mijn kunt zit, ondertussen streel ik mijn klitje. Wat zou ik graag weer eens geneukt worden, denk ik bij mezelf. Op dat moment voel ik dat ik bijna klaar ga komen. Ik beweeg nog harder met beide handen, en kom dan luid kreunend klaar.

Het is inmiddels alweer 6 uur 's avonds en ik besluit dat ik gewoon wat zal laten bezorgen door de Italiaan. Ik verlang wel weer eens naar een pizza. "Hallo, met Conny, ik zou graag een pizza Margarita bestellen." Zeg ik, kijkend door het raam naar de regen. "komt er zo snel mogelijk aan." Hoor ik als reactie op mijn vraag. Ik ga op de bank zitten wachten op de pizza, ondertussen check ik even mijn berichtjes op mijn telefoon.

Even later, rond half 6, wordt er gebeld. Ik loop naar de deur. Ik doe de deur open en besef later pas dat ik geen shirt aan heb, maar alleen een BH. Ik zie de bezorger eerst verschrikt kijken, maar ik zie wel een bobbel in zijn broek verschijnen. "eeh, hier is je pizza?" zegt de jongen vragend. "thanks, ik moet nog even geld pakken, maar je mag wel even binnen komen, anders wordt je zo nat" antwoord ik met een knipoog. De knappe bezorger kijkt me lachend aan en loopt mee naar binnen. Hij staat een beetje in de woonkamer rond te kijken, terwijl ik het geld pak. Ik buk zo diep en sexy mogelijk, ik de hoop dat hij net onder mijn mini rokje kan kijken. Volgens mij is het gelukt, ik zie zijn ogen naar mij toe draaien als ik nog net iets verder buk om het geld te pakken. Als ik weer overeind sta, loop ik naar hem toe en ga net iets dichterbij dan normaal staan, om hem het geld te geven. Ik zie dat hij naar mijn borsten in mijn kanten BH staart en lach naar hem. "wil je ze zien?" vraag ik lachend. Ik zie hem eerst een beetje beschaamd wegkijken, maar lacht dan naar me. "hoe heet je eigenlijk?" vraag ik hem. "Daan" antwoord hij. Nou, ik zal Daan maar eens lekker verwennen. Ik ga langzaam iets dichterbij staan, totdat mijn borsten bijna tegen hem aan komen. Ik zie hem nog steeds een beetje vertwijfeld kijken, maar dan snapt hij wat de bedoeling is en gaat met zijn handen langzaam richting mijn borsten. Ondertussen ga ik met mijn hand naar zijn broek en ik leg mijn hand op zijn groeiende erectie. Ondertussen kneed Daan mijn borsten al lekker. Ik kreun zachtjes als hij over mijn harde tempels streelt. Terwijl hij dat doet probeer ik zijn gulp los te maken. Als dat is gelukt trek ik zijn rits naar beneden en ik trek zijn broek een stukje mee. Hij snapt wat ik wil en hij trekt zijn broek uit. "kom mee" fluister ik zacht in zijn oor. Ik pak zijn hand en loop de trap op. Eenmaal op mijn kamer zag ik dat mijn dildo nog op mijn bed lag, gelukkig had ik hem wel schoongemaakt. Daan zag het inmiddels ook en lachte. "hij hebt jezelf zeker al goed verwent." "ja, haha, daarom moeten we nou nu maar eens gaan verwennen" antwoord ik veil terug. Daan kijkt me glimlachend aan en komt met zijn hand steeds dichter bij mijn rokje.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 1821x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.9
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 1309x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.4
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 911x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
7.8
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 6810x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.5
:: Een Toevallige Toy BoyDoor: Harry
Gelezen: 6039x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.7
:: De Nacht Na...Door: Jef
Gelezen: 2962x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Squirten, Likken Neuken
16-06
7.7
:: Geweldig Afscheidsfeestje!Door: Yourcaptain
Gelezen: 3640x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.2
:: Geil - 48 - HestherDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 279x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Bevrediging, Hoereren
15-06
8.7
:: Een Vrouw Neukt...Door: Harry
Gelezen: 12786x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hakjes, Brede Heupen, E Cup,
15-06
7.9
:: Zonnen Door: Harry
Gelezen: 12114x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
7.4
:: Bouchra’s Eerste Zwarte Man Door: G.B.
Gelezen: 10556x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Moslima, Marokkaanse, Onderdanig
14-06
8.5
:: Een Date Vol OrgasmesDoor: De Zus Van Stacy
Gelezen: 10842x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Openbaar, Neuken, Pijpen, Beffen, Squirt, Squirten, Zusje, Toilet, Restaurant, Nerd
14-06
8.9
:: IjsklontjeDoor: Kiwi90
Gelezen: 7770x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blinddoek, Ijsklontje, Beffen
14-06
8.5
:: Zaterdag Met Een Happy EndDoor: Wim Van Es
Gelezen: 4396x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: MMF, Bondage, Anaal
13-06
7.5
:: Oudere Vrouw - MagdalenaDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 5428x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Jonge Knul, Oudere Vrouw, Neuken
13-06
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net