Opwindend.Net
Datum: 06-12-2017
Stemmen: 139x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 31245x
Lengte: Lang
Als Aupair - 1
Door Tristan - Mijn Profiel Pagina

Voor het eerst in haar leven voelde ze zich vrij. De dagen, de uren, de minuten had ze afgeteld naar dit moment. De tijd leek steeds trager weg te tikken de afgelopen weken, eindelijk was ze vrij. Het was helemaal niet zo dat Brenda opgesloten had gezeten, maar zo had ze de afgelopen jaren wel ervaren. Verstikkend vond ze het in het kleine dorp op de Veluwe, waar iedereen je kende en iedereen alles van elkaar wist. Iedereen was keurig en zoals het hoort. Het enige café ging op zaterdag om 23:30 uur dicht, zodat je voor zondag thuis kon zijn. Nooit make-up, altijd lange rokken aan en op zondag 2 keer naar de kerk. Natuurlijk waren er wel gezinnen waar het anders ging, maar niet bij Brenda thuis, daar ging het zoals het decennia ging. Haar ouders, broers en zusters, waren niet onaardig of gemeen, maar steeds meer voelde Brenda zich de vreemde eend in de bijt in het gezin met 7 kinderen. Het had ook heel wat voeten in de aarde gehad voordat ze nu eindelijk kon gaan.

Haar ouders begrepen er niets van, waarom zou je weg willen? Vooral haar vader had zijn bedenkingen over de gang van zaken. Uiteindelijk hadden ze ingestemd en kon ze nu voor een jaar aan de slag als Aupair in Zuid-Frankrijk. Uiteraard via een Christelijke organisatie en bij een keurig gezin met 2 kinderen. Jeanette 32 jaar was van origine Française, getrouwd met Fredrik 33 jaar uit Nederland en samen hadden ze 2 kinderen Jean van 4 & Zaza van 2. De kinderen werden 2-talig opgevoed en ze zochten een aupair die hierbij aansloot. Brenda had een talenknobbel en na 6 jaar Frans op het VWO vertrok ze nu voor een jaar op reis naar Zuid-Frankrijk. Het gezin waar ze naar toe ging, was uitgezocht door haar vader. Alle kandidaten werden stevig ondervraagd, op een gegeven moment leek het wel een bijbelkwis, Brenda geneerde zich hiervoor. Uiteindelijk had haar vader dit gezin gekozen, Brenda was zich er terdege van bewust dat dit betekende dat haar leven in Frankrijk niet veel anders zou zijn dan in Nederland, maar toch was ze opgelucht. Nu was ze ten minste zelfstandig en ze had 2 dagen in de week vrij die zelf in kon vullen, ze had zelfs stiekem een bikini gekocht, haar eerste! Deze zat nu veilig weggestopt onder in haar koffer. Ze had haar ouders gedag gezegd en was op de trein naar Schiphol gestapt. Voor het eerst vliegen, ze vond het super spannend.

Trots liep ze met haar koffer en haar schoolrugzak over Schiphol. Het was een raar gezicht een jonge vrouw van 18 jaar die met geen grote glimlach en een ferme tred over Schiphol liep. Haar uitstraling paste geenszins bij haar uiterlijk, ze was 1.80m lang, haar figuur met een prachtige c-cup, lange benen en volle billen werd verstopt onder een vormloze lange rok, met hierboven een blouse en vestje. Haar blonde krullen werden met een elastiekje bij elkaar gebonden en werd zo uit haar make-up loze gezicht gehouden. Ze liep trost over het vliegveld en ze voelde zichzelf voor het eerste een jonge vrouw en vrij. De overige passagiers zagen vooral een grijze muis, een nietszeggend meisje dat er onbeduidend en een beetje onverzorgd uitzag.

4 uur later stond ze met het zweet op haar voorhoofd in Nice op het vliegveld. De reis was verschrikkelijk geweest, de hele vlucht was ze bezig geweest om de corpulente lijven van de twee Engelse mannen naast haar niet tegen het hare aan te laten drukken. De mannen waren luidruchtig geweest, stonken naar alcohol en maakte constant ongepaste opmerkingen richting de stewardessen. Ze was opgelucht toen ze eindelijk het vliegtuig kon verlaten, bij het opstaan had ze zelfs de hand van 1 van de mannen op haar achterste gevoeld, wat haar bijna tegen het plafond liet stuiteren van de schrik, wat bij de mannen tot grote hilariteit leidde. Ze stond in de brandende de zon buiten voor het vliegveld, ze was veel te warm gekleed. Ze zou opgehaald worden door haar “nieuwe familie” maar deze waren nergens te bekennen. Net toen ze terug naar binnen wilde lopen voor hulp kwam er een donkergroene Austin Healey aan gescheurd. Voorin zat een vrouw die ze herkende van de foto’s. “Brenda!” riep Jeannette enthousiast met een zwaar Frans accent. “Brenda ici” riep ze al zwaaiend. Ze sprong de auto uit en Brenda haar mond viel open van verbazing. Ze had een degelijke dame verwacht, zoals haar moeder met een rok of een lange bloemetjesjurk, maar niets van dit alles. Voor haar stond een vrouw met een als hotpants afgeknipte spijkerbroek, waarboven ze een slechts een dichtgeknoopte rode blouse aan had die nauwelijks het topje van haar bikini verborg. Haar platte buik werd opgesierd door een navelpiercing die glinsterde in de zon. Doordat ze een sleehak met peeptoe droeg kon Brenda zien dat haar teennagels in dezelfde rode kleur waren gelakt als haar nagels. Haar ogen waren verscholen achter een grote zonnebril en haar donkere haren waren verstop onder een sjaal die ze om haar hoofd had gebonden. Wow deze dame straalde een en al vrouwelijkheid uit, naast haar voelde Brenda zich echt een Hollandse boerentrien in een hobbezak. Voordat ze het wist had Jeannette haar handen om haar heen geslagen en gaf ze Brenda op iedere wang een kus. “Welkom in Frankrijk en sorry dat ik zo laat was, maar het is Fred zijn schuld” zei ze Jeannette met een knipoog. Het duurde even voordat Brenda zichzelf herpakt had, de knipoog was al helemaal langs haar heen gegaan en ze zei: “Dat geeft niks hoor mevrouw Schippers.” Verschrikt keek Jeannette achterom: “Mevrouw Schippers! Waar is mijn schoonmoeder!” riep ze lachend. “Nee hoor lieverd, noem mij maar gewoon Jenny dat doet iedereen. Kom pak je spullen we gaan.” Bedremmeld stond Brenda te kijken, pas toen Jenny haar tas pakte kwam ze in beweging en gooide haar koffer op zeer beperkte achterbank. Ze zat nog maar nauwelijks, ingeklemd tussen haar koffer en het portier of Jenny gaf vol gas en scheurde de stad uit door de heuvels richting hun huis.

Door het open dak en door de wilde rijstijl van Jenny kon Brenda haar nauwelijks verstaan, maar na 30 minuten draaide ze de auto van de weg een zandpad op. Brenda kon haar ogen nauwelijks geloven, voor haar zag ze een villa verschijnen zoals je die alleen in films. Het gietijzeren hek dat het terrein afsloot opende automatisch en zonder vaart te minderen vervolgde Jenny de weg naar het huis wat nog zeker 200 meter verderop lag. Bij de voordeur werden ze opgewacht door een goedlachse blonde man, slechts gekleed in slippers, een bermuda en een keukenschort. Brenda was onder de indruk van zijn zongebruinde gespierde blote bovenlijf dat nauwelijks door het schort verborgen was. Jenny sprong uit de auto en drukte haar lippen op die van de blonde adonis. Met zijn sterke armen tilde hij haar van de grond en draaide haar rond. Een gilletje ontsnapte van Brenda’s lippen en lachend zette hij haar weer neer. “Zo, zo wat een enthousiasme, heb je me zo gemist schatje? Het was ten slotte alweer 40 minuten geleden dat we elkaar zagen.”, lachte de man. Hij stond met 2 grote stappen naast de auto en pakte de koffer van Brenda. “Jij moet dan Brenda zijn? Welkom!” zei hij terwijl hij zijn hand uitstak. Verbouwereerd gaf Brenda hem een hand en stelde zichzelf voor: “Brenda Visser, aangenaam kennis te maken meneer Schippers”. Direct klonk er een bulderende lach door de tuin “Ik weet dat ik niet meer de jongste ben, maar als jonge vrouwen me meneer gaan noemen, begin ik me toch zorgen te maken.”, lachte hij, “Zeg alsjeblieft gewoon Fred. Ik zal je koffer naar je etage brengen, dan kan je jezelf even opfrissen en dan kunnen we echt kennismaken op het terras. De BBQ staat al aan en de wijn al koud.” Vervolgde Fred. Hij draaide zich om en liep het grote huis binnen en de trap op naar de eerste etage. Brenda volgde hem terwijl hij op de eerste etage een gang inliep en een kamerdeur opende. “Dit is jouw verblijf voor het aankomende jaar. Ik hoop dat het bevalt, door die deur is je badkamer, met een toilet. Je hebt een kleine kitchenette op je kamer met wat basisvoorzieningen zoals een waterkoker, magnetron, oven en een espressoapparaat. Uiteraard mag je gewoon van de keuken beneden gebruikmaken. Je hebt je eigen balkon met zicht op de tuin. Als je iets mist dan hoor ik het wel. Ik stel voor dat je snel je warme kleren uitdoet en zwemkleding aantrekt dan zien we je over 30 minuten beneden op het terras naast het zwembad.”, zei Fred.

“Als je iets mist zeg je het maar?”, dacht Brenda, zoveel luxe had ze nog nooit gezien. Het bed was zeker 2 keer zo groot als het bed van haar ouders, prachtig glimmende houten vloeren, ze had zelfs airco op de kamer. Vanuit haar kamer had ze zicht op de tuin en aan de horizon lag de Middellandse Zee. De badkamer leek wel een balzaal, met een bad onder het raam een aparte douche en maar liefst 2 wastafels. Van verbazing liet ze zich achterovervallen op het bed. Haar slanke lijf zakte diep weg in het matras, oh wat heerlijk. Na enkele minuten met haar ogen dicht te hebben gelegen, liet ze de indrukken van haar eerste uur in Frankrijk de revue passeren. Na enkele minuten kwam ze in actie, ze besloot dat ze zichzelf eerst wilde opfrissen. Ze voelde zich vies na de reis en had sowieso het gevoel dat ze in het niet viel bij de schoonheid van Jenny, maar ze kon zich in ieder geval opfrissen. Ze sloot de gordijnen en wilde de kamerdeur op slot doen, maar kwam tot de ontdekking dat er geen sleutel was. Ze zette haar koffer maar voor de deur om te voorkomen dat iemand ongemerkt binnen kon komen alvorens ze zichzelf ontkleedde en naar de badkamer liep in haar ondergoed. Al snel stond ze onder de douche en liet het warme water over haar heen kletteren. In de douche stond heerlijk geurende shampoo en conditioner en al snel voelde ze zich helemaal opgefrist. Ze draaide de douche uit en pakte een zachte wit katoenen badlaken van de plank en begon zich af te drogen. “Oh shit” dacht ze opeens. Fred had haar gezegd dat ze in badkleding beneden werd verwacht. Ze wist niet eens dat er een zwembad was en ze had stiekem wel een bikini ingepakt, maar dat was voor een eventuele vrije dag op het strand. Ze had niet verwacht dat ze ook voor hier badkleding nodig had. Het was duidelijk dat Fred en Jenny zich niet schaamde voor hun lichaam, en terecht, maar zij was maar personeel en kon toch niet zomaar in een bikini naar beneden. Hoe kon ze nou zo stom zijn om geen badpak mee te nemen? Ze kon moeilijk op haar kamer blijven dus uiteindelijk besloot Brenda om haar nieuwe zeegroene bikini aan te trekken en met een badlaken omgeknoopt naar beneden te lopen.

Onderaan de trap liep ze het woonhuis in en door de immens grote woonkeuken liep ze via openslaande deuren het terras op. Fred en Jenny hadden haar duidelijk niet aan horen komen. Ze stonden innige verstrengeld op het terras met de ogen gesloten. Fred zijn schort lag over een stoel en Jenny had haar blouse uitgedaan. Brenda zag hoe de tongen van het stel een kat en muisspel met elkaar speelde terwijl Fred met 1 hand een borst van Jenny door de stof van haar bikini kneedde en hij zijn andere hand aan de achterkant in haar broekje stak en zo haar billen masseerde. Een kreun klonk uit de mond van Jenny en met haar linkerhand kneep ze in het kruis van Fred waar zich een grote bobbel aftekende. Brenda wist dat het niet de bedoeling was dat zij dit zou zien, maar kon haar ogen niet van het schouwspel afhalen. Het duurde voor haar gevoel minuten voordat ze tot het besef had dat ze stond te gluren en zich bewust werd dat ze inbreuk maakte op andermans privacy. Snel draaide ze, zich om, om zichzelf uit de voeten te maakte. Hierbij stootte ze tegen een tafeltje en viel een beker op het terras. Direct stopte het stel waarmee ze bezig waren en keken haar kant op. “Ah mooi daar ben je.”, zei Jenny, “gelukkig maar, want als je nog langer op je had laten wachten dan was ik niet meer veilig geweest voor deze meneer”. Fred gaf nog snel een tik op de billen van Jenny, die reageerde met een geacteerd gilletje. “Wat wil je drinken? Wijn, bier…….of nee wacht we hebben iets te vieren, wat dacht je van champagne?”, vroeg Fred. Nog voor dat Brenda kon antwoorden, gilde Jenny: “Mais oui Champagne, we hebben ten slotte iets te vieren!” Fred liep naar binnen om de champagne te gaan halen. “Sorry ik wist dat helemaal niet” stamelde Jenny, “als ik het geweten had dan had ik wel een cadeautje meegebracht” Fred was inmiddels teruggekeerd met fles champagne en 3 glazen en voor de tweede maal die middag klonk zijn bulderende lach door de tuin; “Jij bent het cadeautje! We vieren dat jij bij ons komt wonen, dat vieren we met champagne. Trouwens als het aan Jenny ligt vieren we alles met champagne, verjaardagen, jubilea, dat de zon schijnt, dat het regent, dat….” Hij werd ruw onderbroken door Jenny die nu hem een pets op zijn kont gaf. “Vite Vite,”, zei ze “dat jullie Hollanders nou alles vieren met taart, wij doen dat met champagne”. Voordat Brenda ook maar iets kon zeggen had ze glas met bubbels, werd er geproost en proefde ze voor het eerst (en zeker niet voor het laatst) champagne. Ze was niet gewend om te drinken, ze had 1 of 2 keer een half glas wijn gehad, maar ze was meteen verkocht aan deze bubbelende goden drank. Van de zenuwen dronk ze veel te snel en binnen no time had ze haar glas leeg. “Zo zo…. dorst?”, lachte Fred terwijl hij haar glas vulde “Ga lekker zitten en relaxen, dan gooi ik wat op de BBQ, de salade is al klaar en dan kunnen we over een minuut of 20 aan tafel.”, zei Fred. Voorzichtig om de handdoek niet van haar lijf te laten glijden, ging Brenda in de lounge bank op het terras zitten. Jenny sprong in haar bikini direct naast haar. “Zo vertel eens wat meer over jezelf?”, vroeg Jenny, “Wij weten eigenlijk alleen wat je vader verteld heeft en dat is niet veel.” Voorzichtig begon Brenda te vertellen over haar leven in Nederland, het gezin, school, maar ze kwam al snel tot de conclusie dat er niet zo veel te vertellen was, ze had niet echt vrienden, geen hobby’s, ze deed niet aan sport, haar leven bestond uit school, helpen in het huishouden en natuurlijk de kerk.

Ondertussen bukte Jenny voorover om de fles champagne te pakken, als vanzelf viel de blik van Brenda hierbij op de prachtige volle borsten van Jenny die door deze handeling heen en weer bungelde in een top die net iets te klein was. Het viel Brenda op dat de tepels duidelijk door de stof heen zichtbaar waren. “Mooi he” zei Jenny terwijl ze de glazen nogmaals vulde. Meteen voelde Brenda hoe ze begon te blozen en ze voelde zich betrapt; “ehhhhh ja” antwoorde ze beschaamd. “Ja, ik zag dat je van het uitzicht genoot, we hebben lang gezocht naar dit huis, maar het uitzicht op zee en de “heuvels” is onbetaalbaar.”, zei Jenny met een knipoog. “Aan tafel” klonk het vanaf het terras en Fred wenkte enthousiast. Jenny wilde zo snel mogelijk weg uit de ongemakkelijke situatie en stond snel op om zich naar het terras te begeven. Terwijl ze opstond gleed haar handdoek van haar lijf en het duurde een paar stappen voordat ze door had, dat ze nu toch echt voor iedereen in haar bikini te zien was. Zo was een ongemakkelijke situatie nog ongemakkelijker geworden, ze schaamde zich kapot en het liefst was ze direct weggerend, had ze haar spullen gepakt om naar huis te gaan. Ze draaide zich om, met de bedoeling om de handdoek te pakken en weer om te slaan, ondertussen zei ze: “Sorry.” “Sorry, waarvoor sorry?”, vroeg Jenny die de handdoek had gepakt en al onderweg naar de terrastafel was. “Nou ehhh, ik had alleen een bikini en geen badpak, en ehhh het is natuurlijk ongepast en dat zo op mijn eerste dag, maar jullie hadden gezegd badkleding en ik had niets anders, dus……”, stamelde Brenda verder, terwijl ze met moeite de tranen achter haar ogen weg kon slikken. “Och arme schat.”, zei Jenny die zag dat het meisje zich erg ongemakkelijk voelde, “natuurlijk heb je alleen maar bikini’s, ik had niet anders verwacht van zo een mooie meid op jouw leeftijd. Ik begrijp dat je dat prachtige lijf wil laten zien, volkomen terecht. Deze bikini staat je prachtig, ik ben nu al benieuwd naar je bikini’s” “Bikini”, antwoorde Brenda, ze was nu helemaal de weg kwijt, de bloedmooie Jenny, de waanzinnige verschijning gaf haar complimenten over haar lijf? “Bedoel je……. Heb je maar 1 bikini bij je? ,” vroeg Jenny. “Ik heb maar 1 bikini, stiekem gekocht.”, antwoorde Brenda. “Oh maar dat kan echt niet hoor, met 1 bikini houd je het hier nog geen week uit. Dat komt mooi uit, want Fred is dit weekend weg en dan kunnen wij morgen meteen shoppen!”, zei Jenny met een grote lach terwijl ze aan tafel ging zitten en de handdoek van Jenny achteloos op het gras gooide. Terwijl Brenda nog steeds wat ongemakkelijk aan tafel ging zitten, vroeg ze “Moet ik morgen dan niet op de kinderen passen?” Fred antwoorde: “Heb jij kinderen gezien dan? Nee de kids zijn nog een weekje bij opa & oma, die komen volgende week thuis. Ik moet morgen een nachtje weg en ben pas zondagmiddag weer terug. Het leek ons verstandig dat jij eerst een beetje kon wennen aan de nieuwe omgeving en uiteraard de nieuwe omgeving een beetje aan jou, voordat je meteen aan de slag moet en hier hebben we mooi een week de tijd voor. Dus geniet van alles wat Frankrijk je te bieden heeft, maar nu eerst eten voordat de kreeft koud wordt.” Wederom verbaasd keek Brenda nu naar haar bord en zag inderdaad een halve kreeft liggen. Jenny gaf haar een grote kom met verse salade aan en ze zag hoe Fred een klodder mayonaise naast zijn kreeft gooide.

Al snel zat het drietal te genieten van een heerlijke maaltijd, salade kreeft met huisgemaakte mayonaise. De champagne vloeide rijkelijk en het gesprek aan tafel ging over koetjes en kalfjes. Toen Brenda opstond om de borden op te ruimen, viel ze direct weer terug in haar stoel want ze stond te tollen op haar benen. “Je zal wel moe zijn”, zei Jenny “ga maar naar boven dan ruimen wij wel op. Fred is morgen vroeg weg en wij maken er een leuke meiden dag van. Lekker shoppen en genieten, volgens mij hebben we het heel erg getroffen met zo’n keurig meisje, ik ben heel blij dat je er bent.” Pas nu voelde Brenda hoe me ze was en na kort tegenstribbelen nam ze het aanbod van Jenny aan en liep langzaam de trap op naar boven om te gaan slapen. Op haar kamer aangekomen voelde ze zich een beetje misselijk en ze opende de balkondeuren om frisse lucht binnen te laten. Ze zag hoe Fred & Jenny nog op het terras samen zaten te praten en genoten van de champagne. De kamer tolde om Brenda heen en ze besloot een snelle douche te nemen in de hoop dat het draaierige gevoel weg zou gaan. Ze wilde de gordijnen dicht doen om niemand naar binnen te laten kijken, maar kwam er nu pas achter dat haar kamer alleen vitrage had en gordijnen nergens waren te bekennen. Ze liep naar de badkamer, ontkleedde zich daar en even later kletterde de warme stralen van de douche op haar naakte lijf. Met haar ogen gesloten probeerde ze haar gedachte te ordenen, maar dit lukte lastig haar hoofd tolde van de vele nieuwe indrukken en de vele glazen champagne. Na een kwartier sloot ze de kraan en droogde zichzelf af met het zachte witte badlaken. Haar kleding die ze achteloos in de hoek had geschopt voor het douchen was nat geworden van haar gespetter. Doordat ze er met haar hoofd niet helemaal bij was lag haar pyjama nog in de andere kamer. Gelukkig was het badlaken zo belachelijk groot dat ze haar lijf hieronder kon verstoppen en met het badlaken omgeslagen en natte haren liep ze de slaapkamer binnen. Ze wilde direct in bed gaan liggen, maar haar aandacht werd getrokken door een luide gil van het terras. Haar balkondeur stond nog open en ze hoorde nogmaals hoe Jenny hard gilde. Geschrokken liep Brenda naar haar balkondeur, deed de vitrage opzij en bezorgd keek ze naar het terras om te zien wat er aan de hand was. “Stop, niet doen…………niet hier……ahhhh….oja”, hoorde ze Jenny giechelen op het terras. Al snel was het voor Brenda duidelijk dat ze zich geen zorgen hoefde te maken over Jenny, maar toch kon ze haar ogen niet afhouden van het tafereel dat zich voor haar ogen afspeelde. Vanachter haar vitrage zag ze hoe Jenny voorovergebogen stond met haar armen tegen de terrastafel stond. Fred stond achter haar en ze hoe hij met zijn linkerhand tussen haar benen over het kruis van haar bikinibroekje gleed en met zijn rechterhand het laatste touwtje van haar bovenstukje los. Het rode lapje stof gleed als vanzelf van haar bovenlichaam en viel op de grond. Met zijn rechterhand omvatte Fred direct de rechterborst en dit ontlokte direct een goedkeurende kreun van Jenny. Brenda zag hoe de donkere tepel op de andere borst verstijfde terwijl Fred de rechterborst masseerde, opeens pakte hij haar tepel tussen zijn duim en wijsvinger en trok eraan, wat resulteerde in een goedkeurend gegrom van Jenny. Steeds sneller begon Jenny met haar kont te draaien en al snel stroopte Fred met beide handen haar bikinibroekje naar beneden. Vanuit haar positie zag Brenda hoe Jenny direct haar benen iets verder uit elkaar zette en haar kont bevallig naar achter stak. Met twee vingers gleed Fred over haarloze lippen van Jenny, er leek wel iets te glinsteren tussen haar benen. Na even over haar kruis te hebben gewreven bracht Fred zijn vingers naar de mond van Jenny en stak ze diep in haar mond, met haar tong draaide ze wild rondjes om de vingers van haar man. Hij trok zijn hand terug en met 1 directe beweging stoot hij twee vingers diep in haar vagina. Terwijl Jenny hard kreunde voelde Brenda een steek in haar eigen onderlijf. Ze wist dat het fout was dat ze stond te gluren naar haar nieuwe werkgever, het juiste om te doen was om te gaan slapen, het schouwspel dat zich voor haar ontvouwde was iets tussen man en vrouw en niet voor haar ogen bedoeld. Toch bleef ze staan en kijken, ondanks dat ze zich schuldig voelde was ze zo onder de indruk dat ze het niet kon opbrengen om weg te lopen. Op het terras voor haar stootte Fred ondertussen zijn vingers in hoog tempo in en uit de vagina van Jenny, met zijn rechterhand greep hij haar bij haar en trok haar gezicht zo naar dat van hem. Duidelijk hoorbaar voor Brenda zei Fred zonder een moment te stoppen met de stotende beweging: “Hier geniet je van het Sletje? Je bent drijfnat!”. “Ja……oh….ja………..ik geniet hier van….. Oh fuck ja…….oh ga door, JAAAAAAHHHH”, antwoorde Jenny. “Niet stoppen!...ohhhh fuck………ohh JAHHHH…….ik….ik…….ik. …..KOMMMMMMMM”, gilde Jenny terwijl ze stond te trillen op haar benen. Vol ontzag zag Brenda hoe er heldere vloeistof uit de vagina van Jenny over de hand van Fred spoot terwijl Fred het trillende lijf van Jenny tegen zich aan drukte. Het leek wel of Jenny op het punt stond om flauw te vallen, haar ogen draaide weg en haar lichaam verslapte. Fred duwde haar bovenlijf weer over de terrastafel. Zijn linkerhand die nog glom van de lichaamssappen van Jenny bracht hij naar haar gezicht, Brenda voelde een vreemde combinatie van walging en opwinding door haar lijf gaan toen ze zag hoe Jenny haar eigen sappen van de vingers van haar man likte. Fred trok zijn shorts naar beneden en de mond van Brenda viel open van verbazing toen ze zag hoe de stijve penis van Fred tevoorschijn kwam. Ze had nog nooit een man naakt gezien, uiteraard wist ze wat de verschillen waren tussen man en vrouw, maar ze was onder de indruk van dit exemplaar. De stijve lul van Fred stond fier overeind, hij was compleet geschoren en zijn ballen bungelde als eieren in een zak tussen zijn benen. Fred positioneerde ze zijn eikel voor de licht openstaande lippen van Jenny en ook nu stoot hij zich in 1 keer tot aan de wortel bij haar naar binnen. Slechts een zacht gekreun klonk uit de mond van Jenny en Brenda zag hoe het vlees van de prachtige bilpartij heen en weer schudde onder de ritmische stoten van Fred. Iedere keer als hij zich naar binnen boorde sloeg zijn zak tegen haar clitoris aan. Langzaam maar zeker kwam Jenny weer bij positieven en begon ze tegen te stoten en met haar kont te draaien. Met beide handen had Fred haar bij haar heupen vast en stootte zijn gezwollen pik met lange halen in de natte kut van Jenny. Deze werd steeds luidruchtiger en begon in twee talen geile taal uit te slaan: “Oh ja dit is zo lekker………Oui Oui plus plus……..ahhh ja…………je suis ton pute………….”. Dit leek Fred te motiveren om nog harder te keer te gaan. “Geniet je hier van sletje?... Ja he je bent mijn eigen hoertje…….oh fuck je strakke poesje voelt zo warm en geil om mijn lul….ahhggg”, antwoordde Fred. Brenda zag hoe hij de duim van zijn rechterhand in zijn mond stak en op het sterretje van Jenny plaatste en deze met en draaiende beweging begon te masseren. Een dit lokte een dierlijk gekreun uit de keel van Jenny en zij begon nog harder met haar kont te draaien. Op het moment dat Fred zijn duim in het strakke gaatje van Jenny duwde verkrampte haar lichaam voor de tweede maal die avond en wederom spatte er uit haar kruis helder vloeistof. Fred bleef doorgaan met stoten totdat het verslapte lichaam van Jenny voorover op de tafel viel en zijn paal als vanzelf uit haar gleed. Deze stond nog steeds hard overeind en glom trost van een cocktail van lichaamssappen. Terwijl Fred met zijn rechterhand zichzelf rustig aftrok en hiermee zijn paal opgewonden overeind liet staan, kwam Jenny langzaam weer in het land der levenden. Ze keer over haar schouder en zag haar man nog steeds achter zich staan. Na enkele ogenblikken gleed ze van de tafel en nam op haar knieën voor hem plaats. Ze nam de trekkende beweging van haar man over en sloot haar prachtige volle lippen om de gezwollen eikel. Steeds sneller ging haar hand heen en weer en Brenda zag hoe de tong van Jenny rondjes draaide over de imposante kop. Het duurde niet lang of Fred sloot zijn ogen, plaatste zijn handen op het achterhoofd van Jenny en met een grom duwde zijn eikel verder naar binnen en hield deze daar terwijl Brenda zag hoe hij zijn billen samentrok. Met een langgerekte kreun ontlaadde hij zich in de mond van Jenny, die kokhalsde om al het sperma door te kunnen slikken. Langzaam kwam zij omhoog en gleed de verslappende lul van Fred uit haar mond. Met haar gezicht vlak naast dat van Fred, slikte ze de laatste resten van zijn sperma weg, voordat ze haar mond op de zijn perste en het koppel elkaar een liefdevolle zoen gaf waarbij beide tongen rondjes om elkaar heen draaide. Uitgeput legde Jenny haar hoofd te rusten op de schouder van Fred, die liefdevol door haar haar streelde zachtjes iets in haar oor fluisterde. Er kwam een glimlach om de mond van Jenny en direct draaide ze haar hoofd richting de kamer van Brenda en maakte oogcontact met de nog altijd glurende Aupair.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Als Aupair - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (13)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 1819x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.9
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 1303x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.4
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 908x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
7.8
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 6809x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.5
:: Een Toevallige Toy BoyDoor: Harry
Gelezen: 6038x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.7
:: De Nacht Na...Door: Jef
Gelezen: 2961x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Squirten, Likken Neuken
16-06
7.7
:: Geweldig Afscheidsfeestje!Door: Yourcaptain
Gelezen: 3639x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.2
:: Geil - 48 - HestherDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 278x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Bevrediging, Hoereren
15-06
8.7
:: Een Vrouw Neukt...Door: Harry
Gelezen: 12786x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hakjes, Brede Heupen, E Cup,
15-06
7.9
:: Zonnen Door: Harry
Gelezen: 12113x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
7.4
:: Bouchra’s Eerste Zwarte Man Door: G.B.
Gelezen: 10555x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Moslima, Marokkaanse, Onderdanig
14-06
8.5
:: Een Date Vol OrgasmesDoor: De Zus Van Stacy
Gelezen: 10841x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Openbaar, Neuken, Pijpen, Beffen, Squirt, Squirten, Zusje, Toilet, Restaurant, Nerd
14-06
8.9
:: IjsklontjeDoor: Kiwi90
Gelezen: 7770x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blinddoek, Ijsklontje, Beffen
14-06
8.5
:: Zaterdag Met Een Happy EndDoor: Wim Van Es
Gelezen: 4396x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: MMF, Bondage, Anaal
13-06
7.5
:: Oudere Vrouw - MagdalenaDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 5428x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Jonge Knul, Oudere Vrouw, Neuken
13-06
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net