Opwindend.Net
Datum: 10-01-2018
Stemmen: 116x
Cijfer: 7.0
Gelezen: 16210x
Lengte: Gemiddeld
Douchen Na Het Voetbal
Door Voetbalgek - Zoek naar meer...

Ik had al tijden het idee dat Emma (het enige meisje uit mijn voetbalteam) me leuk vond. Voor haar leeftijd had ze qua lichaam zeer zeker niet te klagen. Ik schatte haar borsten op minstens een Cup D en ook haar grote, ronde kont kon zeker slechter. Op die ene zaterdag werd mijn gevoel bevestigd.

Zoals altijd kleedde Emma zich om bij ons in de kleedkamer en had ik elke keer goed zicht op haar borsten. Ik moest mijn best doen om geen stijve te krijgen, want ze wachtte altijd in de kleedkamer en zag ons dus meerdere keren naakt douchen. Waarschijnlijk werd ze wel geil van al die blote, nog niet helemaal volgroeide piemels. En zo zat ze daar de bewuste zaterdag ook. Normaal gesproken verwisselde ze haar voetbalshirt voor een normale en had ik maar even om te genieten van haar borsten. Deze keer was het anders.

Ze zat naast me en deed geen shirt aan, nadat ze haar voetbalshirt uit had getrokken. Ineens hoorde ik een stemmetje in mijn oor "Wacht tot de andere jongens klaar zijn oké?" Ik keek opzij en daar zat Emma in haar BH mij glimlachend aan te kijken. Haar tepels waren hard geworden en prikten door de stof van haar BH. Ik knikte als teken dat ik zou wachten en dat gebeurde ook. Toen iedereen weg was begon ik met uitkleden. "Wacht even” zei Emma toen ik alleen nog in mijn boxer stond. Tot mijn grote verbazing begon ook Emma zich uit te kleden en binnen no time stond ze daar in enkel haar ondergoed. "Wat? Euh...." was het enige dat ik uit kon brengen. "Al jaren wacht ik hierop geilerd en nu eindelijk kan het” zei Emma.

Voordat ik goed en wel begreep wat er gebeurde had ze de kleedkamer op slot gedaan en stonden we daar beiden in ons ondergoed te tongen. "Ik wil seks met je, al heel lang" zei Emma. "Ik ook met jou. Ik word altijd ontzettend geil van je dikke tieten." Alsof ze niet meer nodig had om haar aan te moedigen trok ze haar BH uit, en mijn schatting werd bevestigd: in het label stond de letter D. "Doe wat je wil doen" zei ze. En ik begon er eerst nog wat onwennig in te knijpen en aan te zuigen, maar al snel had ik de smaak te pakken.

Intussen had zich in mijn onderbroek een behoorlijke stijve ontwikkeld en Emma ging door haar knieën. Ze trok mijn boxer uit en ze begon me meteen te pijpen. Ik kreunde van genot. Zo pijpte ze me vijf minuten door en ik meldde dat ik ging komen. Schijnbaar boeide het haar niet zoveel want ze bleef doorgaan en al snel spoot ik drie stralen sperma achter in haar keel. Ze hoestte maar ze keek me snel lachend aan. "Ik wil dat je me pakt met die geile pik van je" zei Emma. Ze draaide zich om en zei tegen me dat ik haar string uit moest doen. Ik deed wat ze zei en ik zag daar haar mooie kale poes. Ze was al behoorlijk geil want haar schaamlippen glommen van het kutvocht en in haar string was ook duidelijk een natte plek zichtbaar.

Ik begon haar eerst een beetje te beffen. Dit vond ze erg lekker want ze kreunde erg hard. Voor ik het wist begon ze te kronkelen en een gigantische lading aan sappen vloeiden uit haar kut in mijn mond. "Wat smaak je lekker Emma" zei ik. Ze grinnikte. "Nu ga ik je nog meer verwennen" zei ik en ik schoof mijn inmiddels weer stijf geworden pik naar binnen. Ze had eerder al verteld dat ze al op 13-jarige leeftijd ontmaagd was en dus was het allemaal al niet meer zo strak. Voor mijzelf was het mijn tweede keer dus ik wist ook al wel hoe het moest. Ik stootte flink hard, met korte halen in en uit haar kutje. We kreunden beide van genot. "Ik beh beheen aan de pi pihiil" kreunde Emma. Dit was voor mij het teken dat ik haar helemaal vol kon spuiten. En zo geschiedde.

Na 7 minuten lang lekker geneukt te hebben kwam ik weer klaar en spoot dit keer vier stralen in t lichaam van de geile Emma. "Moet ik je nog klaar beffen?” vroeg ik haar. Ze knikte. Ik ging onder haar zitten en begon haar te beffen terwijl ik met mijn duim haar clitoris stimuleerde. Dit keer proefde ik naast haar sappen ook mijn eigen zaad, iets wat me nog niet eerder was gebeurd. "Ik kom schat, ik kom" kreunde Emma niet veel later. En ook zij kwam voor de tweede keer die dag klaar, opnieuw met een behoorlijke hoeveelheid aan kutsappen. “Laten we douchen" zei ik. En beiden sprongen we onder de douche. Daar waren we nog lekker aan het tongen en ik was haar borsten aan het kneden.

Toen we weer aangekleed waren gaf ze nog wat aan me. Het waren de bh en de string die ze droeg voor onze beurt. "Cadeautje?" vroeg ik. "Mmmhmm" antwoordde Emma. "Je hebt mijn nummer dus als je nog een keer wil" voegde ze er aan toe. Ik stamelde van ja natuurlijk en een paar minuten na elkaar kwamen we de kleedkamer uit.

Dit is het einde van het verhaal over mijn eerste sekservaring met Emma. Als jullie een tweede deel willen moeten jullie het me laten weten en zal ik mijn geile brein weer aan het werk zetten.
XXX

Zoek naar meer verhalen van Voetbalgek...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 234x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
n.v.t.
:: Geile EvelienDoor: Barteljoris
Gelezen: 793x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Vingeren, Ontmaagding, Lesbisch
19-06
8.0
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 325x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.0
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 9525x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2701x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.2
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 7383x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.2
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 6827x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.9
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 4279x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2555x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
8.1
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 10409x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.2
:: Een Toevallige Toy BoyDoor: Harry
Gelezen: 9883x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.6
:: De Nacht Na...Door: Jef
Gelezen: 4438x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Squirten, Likken Neuken
16-06
7.8
:: Geweldig Afscheidsfeestje!Door: Yourcaptain
Gelezen: 5812x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.0
:: Geil - 48 - Hesther - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1384x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Bevrediging, Hoereren
15-06
8.3
:: Een Vrouw Neukt...Door: Harry
Gelezen: 14266x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hakjes, Brede Heupen, E Cup,
15-06
7.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net